Bridgestone 255/55R19 111H LM001 XL 2019

Bridgestone 255/55R19 111H LM001 XL 2019

Száma: 5148001
Közvetlenül partnerünktől
prémium téli SUV gumiabroncs LM001 a Bridgestone-tól 255/55 R19 méretben, 111 terhelhetőségi indexszel és H sebességindexszel. További információ
86 171 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: A STEEL

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: A STEEL

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 5148001

Leírás

Az ár 1 darabra vonatkozik. A Blizzak LM001 új, fejlett futófelületi technológiákkal rendelkezik, amelyek a felhasználó számára a mindennapi, kiszámíthatatlan körülmények biztonságos, magabiztos és teljesen ellenőrzött kezeléséhez szükséges magabiztosságot és pontosságot biztosítják.

Pontos vezetési jellemzők
nagy stabilitás
kiváló tapadás a havon

Technológia:

Fékezés és kezelhetőség havon.

A 3D lamellák és az új futófelület-forma alkalmazása kiegyensúlyozott futófelület-merevséget biztosít anélkül, hogy a lamellák rugalmassága sérülne. A nagy térfogatú, ferde barázdák nagy hónyíróerőt fejtenek ki a hóval borított utakon a kivételes tapadás érdekében.

Kiváló tartósság és ellenállás.

A NanoPro-Tech technológiával ellátott polimerek biztosítják a szilícium-dioxid optimális eloszlását, így a keverék még alacsony hőmérsékleten is rugalmas marad, a lehető legjobb tapadás és útfelülettel való érintkezés érdekében.

Kezelhetőség, stabilitás és nedves úton való irányítás.

A blokkok lekerekített sarkai javítják a víz és az olvadó hó áramlását. A sarokbarázdák kiszélesedő profilja gyorsan megtisztítja az érintkezési felületet, és tovább növeli az útfelülettel való érintkezést és az irányíthatóságot.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.