Continental 225/55R18 102V WinterContact TS 870 P XL 2621

Continental 225/55R18 102V WinterContact TS 870 P XL 2621

Száma: 5160087
Közvetlenül partnerünktől
a Continental WinterContact TS 870 P prémium osztályú téli gumiabroncsa a 225/55 R18 méretben, 102 terhelhetőségi indexszel és V sebességindexszel. További információ
72 250 Ft
Partnerünktől: A STEEL

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: A STEEL

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 5160087

Leírás

Hagyd, hogy havazzon. Hadd essen az eső. Hagyja megdermedni. Az új WinterContact™ TS 870 P – egy Németországban tervezett biztonságos megoldás, amely bármilyen téli körülmények között megbirkózik.

Az intelligens lamelláknak és a futófelület kialakításának köszönhetően megbízhatóan irányíthatja autóját havon és jégen.
Tapasztalja meg a kiváló nedves teljesítményt az új CoolChili™ összetételű keveréknek köszönhetően.
Élvezze a nagy futásteljesítmény és az alacsony gördülési ellenállás előnyeit, ami alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást eredményez.

Őrizze meg hidegvérét, amikor jég kezd kialakulni az úton.

Minden új WinterContact™ gumiabroncs kifejlesztésekor a Continental kiemelt prioritásként kezeli az olyan alapvető biztonsági jellemzők folyamatos javítását, mint a kezelhetőség havon, a tapadás havon és a fékezés jégen. Emellett a hangsúly a jobb nedves és száraz úton nyújtott teljesítményen, a nagy tartósságon és az alacsony gördülési ellenálláson van. És ha az eredmények olyan meggyőzőek, mint ebben az esetben, akkor büszkén beszélhetünk egy igazi mindenesről.

Technológia:

A hideg nem fog a hátadon végigfutni a hideg.

Tudtad, hogy semmi sem ragad jobban a hóhoz, mint a hó? Ez az abroncs ezt a tudást az utcára is átülteti. A meredek, párhuzamos lamellák jobb kialakítása esetén több havat lehet felfogni a felszínről. Ez erősebb tapadást és jobb kezelhetőséget biztosít. És amikor fékeznie kell, a párhuzamos ablaktörlő lapátok lehetővé teszik, hogy a vizet és a latyakos havat rendkívül gyorsan eltüntesse, csökkentve a féktávolságot fagyott felületen.

Hagyja, hogy az eső lefolyjon.

Mivel a téli napok esővel is meglephetik Önt, olyan technológiát fejlesztettünk ki, amely kiváló nedves kezelhetőséget biztosít. Az új, fenntartható összetevőket tartalmazó CoolChili™ keverékünk fejlett összetételének köszönhetően mindig jobb nedves fékezésre számíthat, míg a speciális vízelvezető barázdák tökéletes védelmet biztosítanak az aquaplaning ellen. Így amikor elkezd esni az eső, tudod, hogy már tökéletesen felkészültél.

Menj tovább. És tovább. És folytasd.

Az alacsonyabb gördülési ellenállás alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást, az alacsonyabb kopás pedig nagyobb futásteljesítményt eredményez. Ennyit az elméletről. Íme, hogyan ültetjük át a gyakorlatba: egy speciálisan adaptált, rugalmas polimer mátrix erős molekuláris lánccal biztosítja a kisebb kopást az úton, és meghosszabbítja az abroncs élettartamát. És ki tudna ellenállni egy olyan hosszú élettartamú gumiabroncsnak, amely segít pénzt megtakarítani?

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.