Goodyear 195/65R15 91T ULTRA GRIP 8

Goodyear 195/65R15 91T ULTRA GRIP 8

Száma: 6715001
Közvetlenül partnerünktől
a Goodyear ULTRA GRIP 8 prémium osztályú téli gumiabroncsa a 195/65 R15 méretben, 91 terhelhetőségi indexszel és T sebességindexszel. További információ
67 475 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: PNEURING SK

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: PNEURING SK

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 6715001

Leírás

Az ár 1 darabra vonatkozik. Az UltraGrip 8 téli gumiabroncsok akkor nyújtanak fékerőt és tapadást, amikor a legtöbbet számít.

Rövidebb féktávolság hóban
Kivételes tapadás a téli utakon
Javított kezelés
Nagyfokú aquaplaning-ellenállás

Előnyök

Javított kezelés
A Goodyear 3D BIS Technology® javítja a kezelhetőséget a kiszámíthatatlan téli időjárásban – a nedves és száraz utaktól kezdve a jégen, havon és latyakban. Az optimalizált gumiabroncs alakja nagyobb gumikontaktust tesz lehetővé, ami javítja a kezelhetőséget csúszós utakon. Az UltraGrip 8 az új generációs V-alakú futófelületi kialakításnak köszönhetően még az abroncs kopása közben is segít a kezelhetőség hatékonyságának elérésében.

Rövidebb fékút havon
A Goodyear 3D-BIS technológiájának® köszönhetően kihasználhatja a rövidebb féktávolság előnyeit, amikor az a legfontosabb. Az egymáshoz kapcsolt blokkrendszer egy méterrel rövidebb fékutat biztosít havon, mint a versenytársak téli gumiabroncsainak átlagos teljesítménye. * Az UltraGrip 8 féktávolsága 3%-kal rövidebb a két fő versenytárs átlagos teljesítményéhez képest. Féktávolság havon 50 km/h-ról 5 km/h-ra történő lassításkor. A TÜV SÜD Automotive által 2010 decemberében tesztelt gumiabroncs mérete: 205/55R16 91H, tesztjármű: VW Golf VI, helyszín: Ivalo, Finnország, jelentés száma: 76244609.

Nagyfokú ellenállás az aquaplaninggal szemben
Az UltraGrip 8 csökkenti az aquaplaning kockázatát latyakos hóban vagy nedves úton. A kettős V-alakú barázdák – az egyik a víz elvezetésére, a másik a hó felfogására – biztosítják a jó kezelhetőséget esőben és olvadáskor. A teszteredmények alapján az UltraGrip 8 a versenytársakhoz képest 16%-kal jobb aquaplaning-ellenállást nyújt a kanyargós utakon. ** A két fő versenytárs átlagos teljesítményéhez képest. A TÜV SÜD Automotive által 2010 decemberében tesztelt gumiabroncs mérete: 205/55R16 91H, tesztjármű: VW Golf VI, helyszín: Ivalo, Finnország, és Montpelier Ice Circuit, Mireval, Franciaország, 76244609 számú jelentés.

Kivételes tapadás a téli utakon
Élvezze a meggyőző tapadást bármilyen időjárásban. A téli használatra szánt futókeverék 7 °C alatti hőmérsékleten is magas szintű tapadást biztosít. A keverék tartóssága biztosítja a téli gumiabroncsok nagy futásteljesítményű élettartamát.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.