MICHELIN 245/40R20 99Y PILOT SPORT 4 XL

MICHELIN 245/40R20 99Y PILOT SPORT 4 XL

Száma: 5164001
Közvetlenül partnerünktől
a Michelin PILOT SPORT 4 prémium osztályú nyári gumiabroncs 245/40 R20 méretben, 99 terhelhetőségi indexszel és Y sebességindexszel. További információ
117 699 Ft
Partnerünktől: PNEURING SK

Partnerünk által szállítva

2024.4.26 - 2024.4.30 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: PNEURING SK

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 5164001

Leírás

Az ár 1 darabra vonatkozik. MICHELIN Pilot Sport 4 SUV – az új sportos gumiabroncs a luxus SUV-khoz A Michelin Pilot Sport termékcsalád legújabb, kifejezetten prémium kategóriás SUV-okhoz kifejlesztett gumiabroncsa a maximális kényelemnek és a precíz vezetési reakciónak köszönhetően kivételes vezetési élményt biztosít.

A Genfi Nemzetközi Autószalonon a Michelin bemutatta az innovatív
MICHELIN Pilot Sport 4 SUV sportgumit a nagyteljesítményű SUV-ok számára.
A gumiabroncs 53 méretben lesz kapható, 17 és 22 hüvelyk átmérő között, és képes
különböző típusú járműveken használható: 4×4-esek, kompakt autók,
középkategóriás és prémium vagy sportkocsik. MICHELIN Pilot Sport 4 SUV
jóváhagyással rendelkezik például a Volvo, a Jaguar, a Mercedes, a Porsche és a Land Rover számára. A Michelin fejlesztőmérnökeinek célja az volt, hogy sportos gumiabroncsot hozzanak létre SUV-ok számára.
járművekhez, nem pedig egy sportos SUV gumiabroncsot. Az eredmény egy olyan gumiabroncs
MICHELIN Pilot Sport 4 SUV, amely a nehezebb, magasabb tömegközépponttal rendelkező járművekre alkalmas,
mint ami a hagyományos sportautókra jellemző, mert megbirkózik a következő jellemzőkkel
nagyobb oldalirányú és centrifugális erőkkel. A gyártó hangsúlyozza, hogy ez az abroncs,
amely a járműgyártókkal együttműködve készült, megváltoztatja a nagy teljesítményű gumiabroncsok
prémium és sportos SUV-ok abroncsait. A MICHELIN Pilot Sport 4 SUV biztosítja az élvezetet, ha
SUV vezetési élményt, miközben garantálja a biztonságot száraz és nedves útfelületen és
tartósságot a konkurens termékekhez képest. A Michelinnek sikerült kombinálnia
mindezen tulajdonságokat a motorsportban használt technológiák felhasználásával. Előnyök

Aszimmetrikus futófelület
Az új MICHELIN Pilot Sport 4 SUV gumiabroncs aszimmetrikus futófelületi mintázatának köszönhetően magas tapadásával tűnik ki: a külső részt száraz útfelületen való vezetésre fejlesztették ki, míg a belső részt nedves úton való vezetésre tervezték. Az abroncs új gumikeverékkel rendelkezik, innovatív (funkcionális és hibrid) elasztomerekkel1 és szilícium-dioxiddal. A barázdákat úgy tervezték, hogy nagyobb futófelületi merevséget és ezáltal jobb oldalsó tapadást biztosítsanak. A pontosabb vezetési reakció érdekében a futófelület Dynamic Response technológiát alkalmaz, amely egy merevítő aramid/nylon hibrid övből áll.

Nagy ellenállású gumiabroncs
A MICHELIN Pilot Sport 4 SUV nagyfokú ellenálló képességgel is rendelkezik, köszönhetően a merev futófelületi blokkoknak és a nagy sűrűségű, kétrétegű karkasznak, amely csökkenti az abroncs rugalmasságát. Ebben a tekintetben ki kell emelni, hogy az abroncsot úgy fejlesztették ki, hogy biztonságos körülmények között és minimális zajjal biztosítsa a vezetés örömét.

Premium Touch Design: a SUV-ok vonzó megjelenése
A MICHELIN Pilot Sport 4 SUV oldalfala a Michelin Premium Touch technológiájával készült, amely kontrasztos logókat és márkajelzéseket használ bársonyos kivitelben. A legtöbb luxus és sportos SUV nagy átmérőjű alumínium felnivel rendelkezik, ezért a MICHELIN Pilot Sport 4 SUV gumiabroncsok felnivédővel rendelkeznek, amely megakadályozza a felni véletlen sérülését a városban való közlekedés során.

1. helyezett független teszteken Bár a MICHELIN Pilot Sport 4 SUV csak nemrég jelent meg a piacon, máris első helyezést ért el kategóriájában. A TÜV SÜD független német szervezet által végzett teszteken a MICHELIN Pilot Sport 4 SUV több kulcsfontosságú tulajdonság tekintetében is hat versenytársát előzte meg.

Biztonságos gumiabroncs tartós teljesítménnyel – a száraz fékezési teszt győztese (1)
A TÜV SÜD által végzett tesztek kimutatták, hogy száraz felületen a MICHELIN Pilot Sport 4 SUV fékútja 1,8 méterrel rövidebb, mint a konkurens abroncsok átlagos eredménye.

Biztonságos gumiabroncs tartós teljesítménnyel – a nedves fékezési teszt győztese – új gumiabroncsok (2)
Nedves útfelületen az új MICHELIN Pilot Sport 4 SUV abroncsok féktávolsága 3,15 méterrel rövidebb, mint a konkurens abroncsok átlagos eredménye. A különbség még nagyobb, ha a kopott gumiabroncsokon (2) elért eredményeket hasonlítjuk össze – ebben az esetben a MICHELIN Pilot Sport 4 SUV 5,2 méterrel hamarabb fékez, mint a versenytársak átlagos eredménye.

Biztonságos gumiabroncs hosszú élettartamú teljesítménnyel – a nedves fékteszt győztese – kopott gumiabroncsok (2)
A különbség még nagyobb, ha az eredményeket kopott gumiabroncsokkal hasonlítjuk össze – ebben az esetben a MICHELIN Pilot Sport 4 SUV 5,2 méterrel korábban fékez, mint versenytársai átlagos eredménye.

Tapadás és nedves úton nyújtott teljesítmény (3)
Az 1050 méteres nedves pályán a Michelin Pilot Sport 4 SUV 2,88 másodperccel gyorsabb, mint a versenytársak átlagos eredménye.

Élettartam kilométerben (4)
A MICHELIN Pilot Sport 4 SUV az élettartam tekintetében is kiemelkedik fő versenytársai közül. A konkurens gumiabroncsok átlagos futásteljesítményénél 9100 km-rel több kilométert képes megtenni.

(1) Száraz fékezési vizsgálat 100 km/h-ról teljes megállásig, a következő mérési pontokon elvégezve a Michelin kérésére 2018 szeptemberében a TÜV SÜD végzett a következő gumiabroncsokkal 235/60 R 18 107W méretű gumiabroncsokkal egy Audi Q5 2.0 TDI járművön. (2) Nedves fékezési teszt 80 km/h-ról 20 km/h-ra a következő járművön a Michelin kérésére 2018 augusztusában a TÜV SÜD által a következő gumiabroncsokon végeztek 235/60 R 18 107W méretű gumiabroncsokon egy Audi Q5 2.0 TDI-n. (3) Nedves viselkedési teszt egy 1050 m-es pályán, amelyet a következő kérésére végeztek el Michelin megbízásából a TÜV SÜD 2018 augusztusában 235/60 R R méretű gumiabroncsokon. 18 107W gumiabroncson egy Audi Q5 2.0 TDI-n. (4) A Michelin kérésére 2018 augusztusában és szeptemberében végzett külső tesztek. a DEKRA által 235/60 R 18 W méretű gumiabroncsokon egy járművön. Hyundai Sante Fe CRDi. Tartóssági vizsgálat átlagos valós használat mellett (D50) a következő gumiabroncsokon 10 000 km-es távon és 1,6 mm-es futófelületi mélységgel becsült élettartam mellett.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.