Pirelli 235/55R17 99H WINTER SOTTOZERO 3

Pirelli 235/55R17 99H WINTER SOTTOZERO 3

Száma: 5161830
Közvetlenül partnerünktől
a Pirelli WINTER SOTTOZERO 3 prémium osztályú téli gumiabroncsa a 235/55 R17 méretben, 99 terhelhetőségi indexszel és H sebességindexszel. További információ
73 586 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: PNEURING SK

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: PNEURING SK

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 5161830

Leírás

Az ár 1 darabra vonatkozik. A WINTER SOTTOZERO™ 3 téli gumiabroncsot a felső kategóriás prémium járművek számára tervezték. Úgy tervezték, hogy figyelembe vegye a modern járművek fejlődését, hogy minden téli időjárási körülmények között maximális biztonságot, irányíthatóságot és teljesítményt érjen el. A legújabb technológiai jellemzőket képviselő új keverékeket és új lamellakialakítást alkalmaztak. A WINTER SOTTOZERO™ 3 emellett prémium és tekintélyes OEM gyártókkal közösen került kifejlesztésre.

Jellemzők:

3D lamellás technológia. Jobb kezelhetőség száraz úton, csökkentett fékút. Szélesebb barázdák. Kiváló nedves kezelhetőség és fékezési teljesítmény.
Nagyobb lamellasűrűség. Jobb tapadás havon.
Dupla nyíl mintás kialakítás – nagyobb tapadás a havon.
Nagy tapadás a téli időjárás során.

Technológia:

A poliamiddal spirálisan körbetekert belső szerkezet dupla acél megerősítései javítják a Pirelli Winter SottoZero 3 szilárdságát, tartósságát és különösen hőstabilitását, ami különösen akkor értékelhető, amikor a levegő és az út hőmérséklete télen változik.

A központi nyíl alakú radiál különböző formájú blokkok váltakozásából áll, amelyek az optimalizált összekapcsolásnak és a megnövekedett számú beékelődési éleknek köszönhetően megsokszorozzák a szórás és a vonóerő hatékonyságát. Ez utóbbit számtalan 3D lamella is támogatja, kiegészítve a Pirelli Winter SottoZero 3 nem csak a designt, de ami még fontosabb, a célszerűséget is, ami a mesterien működő fékezési teljesítményben és a havon való tapadásban tükröződik.

A Winter SottoZero 3 mechanikai, dinamikai és termikus tulajdonságainak javítása érdekében innovatív polimer-keverékekkel dúsított gumikeverék a hideghez és a hóhoz is alkalmazkodik.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.