Intex 56515 Frozen 2 Felfújható sziget
7 460 Ft

Felfújható sziget a Jégvarázs 2 animációs filmből ismert motívummal, amit mindenkinek tetszeni fog, aki szereti a vízben való játékok és a sportolást! Fújd fel és élvezd ki a nyár minden pillanatát. Ideális kiegészítő pihenéshez és szórakozáshoz a forró nyári napokra.

Intex 57559 Felfújható flamingó
6 260 Ft

Felfújható flamingó trópikus motívummal, örömöt okoz minden kis és nagy vízi szórakozást kedvelő számára! Fújd fel és élvezd ki a nyár minden pillanatát. Ideális kiegészítő relaxációhoz és egy kis szórakozáshoz, nem csak egy forró nyári napon a medencében.

Intex 58720 Csillogó és rózsaszín matrac
3 460 Ft

Felfújható matrac csillogó flitterekkel, örömöt okoz minden kis és nagy vízi szórakozást kedvelő számára! A flitterek minden színben ragyognak, amikor rájuk süt a nap. Élvezd stílusosan a nyarat. Fújd fel, és hagyd, hogy magukkal sodorjanak a vízsugarak.

Intex 58786 Felfújható matrac Angyalszárny
11 070 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Felfújható angyalszárny alakú matrac, ami miatt nem akarsz majd kijönni a vízből. Fújd fel és élvezd ki a nyár minden pillanatát. Ideális kiegészítő relaxációhoz és egy kis szórakozáshoz, nem csak egy forró nyári napon a medencében.

Intex Felfújható epres ital, 1,98 x 1,07 m
5 860 Ft

Az Intex Felfújható epres ital, 1,98 × 1,07 m ennek a matracnak köszönhetően biztos nem leszel észrevehetetlen. Élvezd a meleg nyári napokat, és engedd át magad a hullámoknak.

Intex 57257 Felfújható matrac Kagyló
13 200 Ft
+ ingyen szállítás

Felfújható kagyló alakú matrac. Nem muszáj igazgyöngyökre vadásznod, mert már itt van egy Neked! Fújd fel, kényelmesen helyezkedj el rajta és élvezd a frissítő italokat a pohártartónak köszönhetően.

Intex Felfújható bálna Vizijáték
3 590 Ft

Az Intex Felfújható bálna imádja a vizet! A meleg nyári napokon remek szórakozást nyújt a strandon, vagy a medencében.A bálna 40 kg-ig terhelhető, biztonsági szelepének köszönhetően könnyedén felfújható.

Bestway Felfújható páva, 1,98 m x 1,64 m
13 600 Ft
+ ingyen szállítás

Bestway Felfújható páva, 1,98 m x 1,64 m minden medence díszítő elemévé válik és mindenki kedvelni fogja! A páva nyakán praktikus fogantyúk vannak a jobb stabilitás érdekében. Biztos értékelni fogod a pohár/üvegtartót.

Bestway Felfújható strucc fogantyúval, 190x166 cm
12 000 Ft

Ez az elegáns, többszínű strucc minden medencét feldíszít! A hajónak két praktikus korlátja van. Felfújható strucc uszodákhoz, tavakhoz és tengeri használathoz alkalmas.

Bestway MAXI felfújható hattyú
14 810 Ft
+ ingyen szállítás

felfújható maxi hattyú minden medence díszét képezi, melybe a gyerekek azonnal beleszeretnek. A hattyú a nyakánál praktikus fogantyúval ellátott , amely nagyobb stabilitást biztosít a gyerekeknek játék közben. A felfújható hattyú italtartóval ellátott.

Intex Felfújható strandmatrac, 188 cm
3 060 Ft

Tegye még élvezhetőbbé és pihentetőbbé nyaralását az Intex Gumimatraccal! Különleges kialakításának köszönhetően használata kényelmes, a matrac pedig könnyedén felfújható, így az nem igényel különösebb erőfeszítést. Kitűnő minősége hosszan tartó.

Intex 58782 Felfújható matrac Pálmalevél
7 060 Ft

Felfújható matrac valódi 3D-s pálmalevél ábrával, aminek köszönhetően ki sem akarsz majd szállni a vízből. Fújd fel és élvezd ki a nyár minden pillanatát. Ideális kiegészítő relaxációhoz és egy kis szórakozáshoz, nem csak egy forró nyári napon a medencében.

Intex Felfújható gumimatrac, rózsaszín
2 920 Ft

Az Intex rózsaszín gumimatrac még élvezhetőbbé és pihentetőbbé teszi a nyaralást. Párnás kialakítása maximális komfortérzetet biztosít a ringató hullámon való napozáshoz. Két kamrás kialakításának köszönhetően Könnyedén felfújható, kiváló minőségű, így sokáig élvezhetjük kényelmét. A 188 cm-es hosszúsága és a 71 cm-es szélessége miatt felnőttek részére is ideális választás.

Bestway Felfújható matrac, banán
2 100 Ft 1 320 Ft

Bestway Felfújható matrac, banán alkalmas akár a medencédbe, vagy a víznél való nyaralásra!

Intex 58780 Felfújható matrac Hamburger
8 800 Ft
+ ingyen szállítás

Felfújható matrac valódi 3D-s hamburger ábrával, ami miatt ki sem akarsz majd jönni a vízből. Fújd fel és élvezd ki a nyár minden pillanatát. Ideális kiegészítő relaxációhoz és egy kis szórakozáshoz, nem csak egy forró nyári napon a medencében.

Intex Felfújható gumimatrac, Óriás flamingó
13 870 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az Intex felfújható flamingó formájú gumimatrac remek választás strandoláshoz vagy nyaraláshoz egyaránt. Nagy, 221 × 221 centiméteres méretének köszönhetően akár ketten is elférnek rajta. A kikapcsolódás, szórakozás garantált, gyermekeit biztos, hogy leköti, anyaga rendkívül strapabíró és tartós. Használata 9 éves kortól ajánlott.

Intex Felfújható gumimatrac, Óriás teknős
5 190 Ft

Az Intex felfújható teknős formájú gumimatrac remek választás strandoláshoz vagy nyaraláshoz egyaránt. A kikapcsolódás, szórakozás garantált, gyermekét biztos, hogy leköti. Anyaga rendkívül strapabíró és tartós, mérete pedig 150 × 127 centiméter. Használata 3 éves kortól ajánlott.

Intex Felfújható kivi szelet, 1,78mx85cm
4 930 Ft

Az Intex Felfújható kivi szelet, 1,78mx85cm vidám dizájnnal. Lazíts a pihentető nyári napokon, és szerezz be egy ilyen stílusos matracot, mely segítségével biztos nem maradsz észrevehetetlen.

Intex Felfújható páva

Intex Felfújható páva

Értékelés: 5
10 530 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Intex Felfújható páva garantálja a vízi szórakozást. Légy feltűnő és szerezz be egy ilyen stílusos matracot. Relaxálj és élvezd a forró nyári napokat.

Intex 58783 Felfújható matrac Vörös rózsa
4 790 Ft

Felfújható matrac igazi 3D-s vörös rózsa ábrával, aminek hatására ki sem akarsz majd jönni a vízből. Fújd fel és élvezd ki a nyár minden pillanatát. Ideális kiegészítő relaxációhoz és egy kis szórakozáshoz, nem csak egy forró nyári napon a medencében.

Intex 58781 Felfújható matrac Eper
6 790 Ft 6 660 Ft

Felfújható matrac igazi 3D-s eper ábrával, aminek hatására ki sem akarsz majd jönni a vízből. Fújd fel és élvezd ki az édes nyári pillanatokat. Ideális kiegészítő relaxációhoz és egy kis szórakozáshoz, nem csak egy forró nyári napon a medencében.

Intex 58779 Felfújható matrac Popcorn
5 990 Ft

Felfújható matrac valódi 3D-s popcorn ábrával, ami miatt ki sem akarsz majd jönni a vízből. Fújd fel és élvezd ki a nyár minden pillanatát. Ideális kiegészítő relaxációhoz és egy kis szórakozáshoz, nem csak egy forró nyári napon a medencében.

Intex Felfújható matrac, POPSICLE, 191x76 cm
2 920 Ft

Az Intex Felfújható matrac, POPSICLE, 191×76 cm dizájnos, eredeti motívummal. Szerezd be ezt a jégkrémet, mely biztos nem olvad el! Élvezd a szórakozással teli meleg napokat, és ne légy észrevehetetlen.

Intex Felfújható úszódeszka 79x76cm
2 520 Ft

A felfújható úszódeszka kiváló és hatékony segítőeszköz az úszás megtanulásához. A deszka átlátszó alján keresztül figyelheted a vízalatti eseményeket, miközben a két stabil fogantyújába kapaszkodsz.

Intex Felfújható matrac Bálna Vizijáték, 168 x 86 cm
3 060 Ft

Intex felfújható bálna, mely kiváló szórakozás gyermekek részére. Strandoláskor egy ilyen játékkal könnyedén elérhető, hogy a gyerkőcök ne féljenek a víztől. Barátságos formája miatt aranyos kelléke a nyári kikapcsolódásnak. A bálna hátán lévő kapaszkodó segítségével könnyen használható.

Intex Lounge Úszó fotel, zöld
3 990 Ft

Az Intex Lounge Úszó fotel, zöld mindenki számára tökéletes választás lehet. Készítsd elő a fürdőruhát, frissítő koktélt, és fogadd a nyarat az elegáns felfújható székben!

Intex Felfújható gumimatrac, Görögdinnye
8 260 Ft

Az Intex felfújható görögdinnye formájú gumimatrac remek választás strandoláshoz vagy nyaraláshoz egyaránt. Nagy, 183 centiméteres átmérőjének köszönhetően kényelmesen elférhet rajta. Önnek vagy gyermekeinek kellemes kikapcsolódást, szórakozást nyújt a vízen. Rendkívül strapabíró és tartós, használata 9 éves kortól ajánlott.

Intex Felfújható gumimatrac, Óriás hattyú
12 400 Ft

Az Intex felfújható hattyú formájú gumimatrac remek választás strandoláshoz vagy nyaraláshoz egyaránt. Nagy, 221 × 221 centiméteres méretének köszönhetően akár ketten is elférnek rajta. A kikapcsolódás, szórakozás garantált, gyermekeit biztos, hogy leköti, anyaga rendkívül strapabíró és tartós. Használata 9 éves kortól ajánlott.

Bestway Deluxe felfújható nyugágyak, 185x69 cm
3 590 Ft

Felfújható pihentető nyugágy átlátszó vinilből színes elemekkel kombinálva. A felfújható strandszék mosható és könnyű karbantartást biztosít. A nyugágy kényelmes, könnyen összecsukható és nagyon kényelmes. Ideális piknikre, strandra, kempingre vagy nyaralásra.

Intex Felfújható ananász, maxi
6 800 Ft

Az Intex Felfújható ananász, maxi egy kényelmes és stílusos matrac. Itt a nyár, ne várasd meg.

Bestway Candy felfújható nyugágy, 190x105 cm
5 860 Ft

A Candy pasztell színeiben felfújható nyugágyak megfelelő méretben kényelmes pihenést biztosítanak. A nyugágy kényelmes, könnyen összecsukható és nagyon kényelmes. Ideális piknikre, strandra, kempingre vagy nyaralásra.

Bestway Felfújható cápa fogantyúkkal, 2,54 m x 1,22 m
13 740 Ft
+ ingyen szállítás

Bestway Felfújható cápa fogantyúkkal, 2,54 m x 1,22 m lehetővé teszi a tengernél, tónál, medencénél való szórakozást. A stabil konstrukció és a robusztos fogantyú garantálja a biztonságos használatot. Kezdődhet is a nyár. Ugorj a nyárba stílusosan.

Bestway POP Island felfújható matrac, 188 cm
11 690 Ft

A vonzó nyomtatású felfújható nyugágy ideális a vízben, ahol rengeteg szórakozást nyújt felhasználójának. Nagyon kényelmes, tartós és biztonságos. Ideális esetben akár a strandon akár a vízben kényelmesen relaxálhatsz rajta.

Intex Felfújható jégrém, 1,91 m x 76 cm
3 990 Ft

Az Intex Felfújható jégkrém, 1,91 m x 76 cm egy stílusos matrac a vízi szórakozáshoz. Elég felfújni, és már élvezheted is a hullámokat.

Intex 58752 Felfújható pizza matrac
7 600 Ft

Felfújható matrac realisztikus nyomtatással. Kényelmes matrac a vízben való szórakozáshoz. Itt a nyár, ne várasd meg. A nyomtatást az ízletes pizza szeletek inspirálták. Rakj össze egy egész pizzát a vízen a barátaiddal vagy a családoddal.

Bestway Felfújható egyszarvú, maxi
11 340 Ft
+ ingyen szállítás

Bestway Felfújható egyszarvú, maxi minden medence díszelemévé válik majd! Minőségi és tesztelt vinilből készült. Az egyszarvú fehér színű arany kiegészítőkkel. Italtartóval, valamint szilárd fogantyúval van felszerelve a nagyobb stabilitás érdekében.

Intex Aligátor vízi jármű

Intex Aligátor vízi jármű

Értékelés: 4,9
3 990 Ft 3 860 Ft

Az Intex Aligátor vízi jármű felfújható kivitelezésben. Mozogj a vízen, mint egy éhes ragadozó. Irányítsd a vízi világot! Elég felfújni, és kezdődhet a vízi szórakozás.

Intex Felfújható teknős, 150x127 cm (57524)
3 320 Ft

Az Intex Felfújható teknős, 150×127 cm (57524) vízszintes felületén könnyen fent tudnak maradni a gyerekek, a kapaszkodók pedig még több biztonságérzetet nyújtanak számukra. Medencébe és strandra egyaránt ajánlott.

Intex Smile felfújható sziget, 1,73mx27cm
8 800 Ft

Az Intex Smile felfújható sziget, 1,73m x 27cm tegyél szert egy saját szigetre ezzel a felfújható matraccal. Élvezd a szórakozással teli meleg nyári napokat.

Bestway Felfújható dinoszaurusz, 1,35 m x 1,98 m
5 860 Ft

Bestway Felfújható dinoszaurusz, 1,35 m x 1,98 m minden medence díszítő elemévé válik és a gyerekek imádni fogják! A dinoszaurusz nyakán praktikus fogantyúk annak, melynek köszönhetően a gyerekek nagyobb stabilitást nyernek játszás során. Mozhagtható szárnyai vannak, melynek köszönhetően a dinosazurusz realisztikusabb lesz.

Intex Felfújható gumimatrac, kék
2 920 Ft

Az Intex kék gumimatrac még élvezhetőbbé és pihentetőbbé teszi a nyaralást. Párnás kialakítása maximális komfortérzetet biztosít a ringató hullámon való napozáshoz. Két kamrás kialakításának köszönhetően Könnyedén felfújható, kiváló minőségű, így sokáig élvezhetjük kényelmét. A 188 cm-es hosszúsága és a 71 cm-es szélessége miatt felnőttek részére is ideális választás.

Bestway Felfújható papagáj Peppy, fogantyúval, 203cmx132 cm
14 940 Ft
+ ingyen szállítás

A Peppy felfújható papagájával nemcsak a vízben kínál szórakozást! Vidám, színes kialakítása a nagyokat és a kicsiket is egyöntetűen elszórakoztatja. Két stabil fogantyú szolgálja a játékokat a jobb stabilitás érdekében.

Intex Felfújható Jet-Ski, 117x77cm
2 920 Ft

Az Intex Felfújható Jet-ski, 117×77cm nagyszerű szórakozást nyújthat gyermekünk számára, akár otthon a medencében, akár strandolások vagy nyaralások alkalmával. A Jet-Ski egy kapaszkodóval lett felszerelve, melynek köszönhetően gyermekünk sokkal stabilabban ülhet rajta. A játék 3 éves kortól ajánlott.

Intex LOLLIPOP Felfújható nyalóka
5 730 Ft

Az Intex LOLLIPOP Felfújható nyalóka modern dizájnnal. Engedd át magad a hullámok ringatásának ennek a nyalóka alakú, szivárvány színekben pompázó matracnak köszönhetően.

Intex 57551 Felfújható aligátor, 170x86 cm
3 060 Ft

Az Intex 57551 Felfújható aligátor, 170×86 cm szelídítsd meg a vad aligátort, és élvezd a szórakoztató nyári napokat. Játék műanyag fogantyúkkal, mely minden gyereknek garantálja a szórakozást.

Intex Felfújható narancs szelet, 1,78mx85cm
3 730 Ft

Az Intex Felfújható narancs szelet, 1,78m x 85cm színes dizájnnal. Lazíts a pihentető nyári napokon, és szerezz be egy ilyen stílusos matracot, mely segítségével biztos nem maradsz észrevehetetlen.

Intex Felfújható cápa Vizijáték
3 190 Ft

Az Intex felfújható fehér cápa remek szórakozást nyújt a gyerekeknek. A strandolás egyik elengedhetetlen kelléke. A fejrésznél két fogantyú található, ami megkönnyíti a használatot kisebb gyerekek részére is.

Intex Felfújható repülő, Szürke
3 860 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Intex Felfújható repülő, Szürke egy kimondottan gyerekeknek készült matrac. Tölts el egy szórakoztató napsütéses napot a vízen ennek a játéknak a segítségével.