Gyerek autók és motorkerékpárok

Paraméterek meghatározása
LENA Mercedes Tűzoltóautó Spin Master Mancs őrjárat: A szuperfilm Marshall tematikus jármű
LENA Mercedes Tűzoltóautó

Lena Mercedes Tűzoltóautó felhőtlen kikapcsolódást garantál minden báror, kis tűzoltó számára. A 68 cm hosszú játékautó erős kialakításának köszönhetően 50 kg-os súlyt is elbír, így a gyermek akár fel is pattanhat a játékra. A játékon található dugattyús szivattyú segítségével akár 8 méterről is spriccelhetünk vizet a 1,5 literes tartályból a kiválasztott célpontra.

Átvehető akár: 2024.7.23

Partnerünktől: MALL
Spin Master Mancs őrjárat film 2 tematikus jármű üldözés Spin Master Mancs őrjárat: A szuperfilm Marshall tematikus jármű
Spin Master Mancs őrjárat film 2 tematikus jármű üldözés

Csatlakozz Chase-hez izgalmas mentőkalandokért az autójában a Mancsőrjárat című filmből Ez a modellautó szuperelegáns kialakítással és izgalmas hanghatásokkal, szinkronizált villogó fényekkel rendelkezik. Élvezd a végtelen kalandokat kedvenc kutyahősöddel Chase és mentőautójával.

Átvehető akár: 2024.7.23

Partnerünktől: MALL
Spin Master Mancs őrjárat: A szuperfilm Marshall tematikus jármű Spin Master Mancs őrjárat: A szuperfilm Marshall tematikus jármű
Spin Master Mancs őrjárat: A szuperfilm Marshall tematikus jármű

Csatlakozz Marshallhoz az izgalmas autós mentőkalandokért a Mancs őrjárat: A szuperfilm című filmből. Ez a autómodell szuperelegáns kialakítással, összecsukható létrával és izgalmas hanghatásokkal, szinkronizált villogó fényekkel rendelkezik. Élvezd a végtelen kalandokat kedvenc kutyahősöddel Marshallal és mentőautójával.

Átvehető akár: 2024.7.23

Partnerünktől: MALL
Spin Master Mancs őrjárat: A szuperfilm Rocky tematikus jármű Spin Master Mancs őrjárat: A szuperfilm Rocky tematikus jármű
Spin Master Mancs őrjárat: A szuperfilm Rocky tematikus jármű

Csatlakozz Rockyhoz az izgalmas autós mentőkalandokért a Mancs őrjárat: A szuperfilm című filmből. Ez az autómodell szuperelegáns kialakítású, mozgatható szemetes karokkal és izgalmas hanghatásokkal, szinkronizált villogó fényekkel rendelkezik. Élvezd a végtelen kalandokat kedvenc kutyahősöddel Rockyval és mentőautójával.

Átvehető akár: 2024.7.23

Partnerünktől: MALL
DOLU Maxi rakodógép Spin Master Mancs őrjárat: A szuperfilm Rocky tematikus jármű
DOLU Maxi rakodógép

A nagy kotrógépes teherautó ideális a homokozóhoz és otthoni játékra is. A kotró-rakodó tökéletes minden terephez! A gazdag sárga szín minden kis vezetőt vonzza.

Átvehető akár: 2024.7.23

Partnerünktől: MALL
LENA Mercedes billenő dömper, 63 cm Spin Master Mancs őrjárat: A szuperfilm Rocky tematikus jármű
LENA Mercedes billenő dömper, 63 cm

Hatalmas méretű, 100 kg teherbírású nagy műanyag Mercedes dömper, szürke platóval és sárga fülkével. A teherautó platója dönthető, így akár játékaid is tudod vele pakolászni. A játék fala vastag, ezért akár rá is tudsz ülni, garantáltan nem fog alattad összetörni.

Átvehető akár: 2024.7.23

Partnerünktől: MALL
LENA Szemetes autó LENA Mercedes szemeteskocsi
LENA Szemetes autó

LENA 2 tengelyes szemetes teherautó egy nagy teherbírású anyagokból készült játékautó. A lakásban, illetve a szabadban is nyugodtan használhatják a gyerekek. Nagy teherbírásának köszönhetően akár 50 kg-os súlyt is elbír, és sok éven keresztül gyermeke kedvenc játéka lehet. Színhasználata miatt a gyerekek érdeklődését hamar felkelti.

Átvehető akár: 2024.7.23

Partnerünktől: MALL
DICKIE AS Kukásautó 39 cm LENA Mercedes szemeteskocsi
DICKIE AS Kukásautó 39 cm

Ki ne szeretett volna gyerekkorában szemetes lenni? Zöld kukásautó az Action Series sorozatból. Hang és fényhatásokkal, lehajtható kiürítő és nyitható hátsó panel.

Átvehető akár: 2024.7.23

Partnerünktől: MALL
LENA Mercedes szemeteskocsi LENA Mercedes szemeteskocsi
LENA Mercedes szemeteskocsi

LENA Mercedes szemeteskocsi a legnépszerűbbek egyike, mely minden gyermek számára megfelelő izgalmakat nyújt. Kiváló minőségű, műanyagból készült játék. Oldalt szemétgyűjtő edény, hátul szemétgyűjtő konténer felemelésére alkalmas, továbbá billenthető és rögzíthető a gyűjtőtartály. A lakásban, illetve a szabadban is nyugodtan használhatják a gyerekek. Nagy teherbírásának köszönhetően akár 50 kg-os súlyt is elbír, és sok éven keresztül gyermeke kedvenc játéka lehet. Színhasználata miatt a gyerekek érdeklődését hamar felkelti.

Átvehető akár: 2024.7.23

Partnerünktől: MALL
Lamps Összecsukható repülőgép játékautókkal Teddies Mezőgazdasági gépek 22 db-os állat készlettel
Lamps Összecsukható repülőgép játékautókkal

Szállító repülőgép és játék szett, autókkal együtt. A repülőgép átalakítható garázzsá a kisautók számára. A szétrakás után a kis versenyzők temérdek szórakozást élhetnek át. A csomagolás 4 műanyag kisautót és egy helikoptert tartalmaz, amelyek közül a helikopter a repülőgép pilótafülkéje felé is elhelyezhető.

Átvehető akár: 2024.7.23

Partnerünktől: MALL
Teddies Mezőgazdasági gépek 22 db-os állat készlettel Teddies Mezőgazdasági gépek 22 db-os állat készlettel
Teddies Mezőgazdasági gépek 22 db-os állat készlettel

A különféle mezőgazdasági autók, gépek, állatok és kiegészítők összessége ideális játék minden kistermelő számára. A kistermelőknek most lehetőségük van szórakozni, és emellett tanulni a gazdaságban vagy a mezőn végzett különböző munkákról.

Átvehető akár: 2024.7.23

Partnerünktől: MALL
LENA Traktor pótkocsival és első lapáttal, 110 cm Teddies Mezőgazdasági gépek 22 db-os állat készlettel
LENA Traktor pótkocsival és első lapáttal, 110 cm

Lena Traktor pótkocsival és első lapáttal kiváló minőségű műanyagból készült, és 6 mm vastag acél tengelyekkel készült nagyméretű játéktraktor. Modern megjelenésű, funkcionális, tartós és maximális élményt biztosít a szabadban történő játék közben. 3éves kortól ajánlott.

Átvehető akár: 2024.7.23

Partnerünktől: MALL