Spin Master Mancs őrjárat két mentő jármű egyben Chase-19%
11 910 Ft 9 610 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Ez a 2 az 1-ben rendőrségi jármű két mentő járművé változhat át. Csak nyomd meg a gombot. Helyezd bele a Chaset és a Skyet a járműbe, nyomd meg a gombot, hogy segíthess a barátaidnak. Ha szükséges, a járművet egy szupergyors üldöző járműre és egy másik vontatóhoroggal ellátott háromkerekű járműre lehet elosztani.

Spin Master Mancs őrjárat két mentő jármű egyben Marshall
11 350 Ft 10 570 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Ez a 2 az 1-ben tűzoltó jármű két mentő járművé változhat át. Csak nyomd meg a gombot. Helyezd bele a Marshallt és a Rubblot a járműbe, nyomd meg a gombot, hogy segíthess a barátaidnak. Ha szükséges, a járművet egy szupergyors üldöző járműre és egy másik vontatóhoroggal ellátott háromkerekű járműre lehet elosztani.

DINO Tatra 148 játékautó, narancssárga
8 250 Ft 7 820 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

A narancssárga DINO Tatra 148 játékautó az azonos nevű csehszlovák teherautó pontos mása. A platform megdönthető, lehetővé téve a gyermek számára, hogy kedvenc játékait vagy egyéb rakományát betöltse. A játék használható beltéren és szabadban.

DICKIE Nagy rendőr bázis

DICKIE Nagy rendőr bázis

Értékelés: 5
21 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nagyméretű hordozható Rendőrségi bázis aktív funkciókkal és gazdag kiegészítőkkel. Ide tartozik négy autó és helikopter. Az alap könnyen összecsukható egy darabból, és a fogantyúval hordozható. Az állomás hang és fényeffektusokkal is rendelkezik.

Hot Wheels Kisautó készlet, 5 db
3 810 Ft

Száguldozz te is az 5 darabos Hot Wheels készlet kisautóival! A készletbe 5 db menő, feltuningolt versenyautó került be! Helyezd őket a Hot Wheels versenypályádra, taposs a gázba és szerezd meg a győzelmet!

Hot Wheels  Autógyűjtemény 50 drb
35 370 Ft 31 600 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Debütálásuk óta 1968-ban a Hot Wheels® autók minden korosztályú autómobil iránt lelkesedő, és a versenyrajongó állandó kedvenceivé váltak. Ez a készlet 50 különféle skálájú autót tartalmaz.

DINO Tatra 148 bagr, 72, cm kék-sárga
11 780 Ft 10 910 Ft

A Tatra 148 új változata kotrógép verzióban. Legendás műanyag játék gyerekeknek a homokon, amelyet akkoriban szinte minden fiú akart. Rakodóként kapható-kotrógép Minden kisgyerek imádni fogja ezt az autót.

DOLU Maxi teherautó 69cm

DOLU Maxi teherautó 69cm

Értékelés: 4,2
7 270 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Maxi DOLU teherautó markolóval, amely minden terep megmunkálására megfelelő. A gazdag sárga szín minden kis vezetőt vonzza. Ideális például homokozóba.

Spin Master Mancs őrjárat ajándék csomagolás 6 db kisautó
9 850 Ft 9 610 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Új járművek Mancs őrjárat True Metal ajándék csomagolásban Ezek a csodálatos modellek pontosan úgy néznek ki, mint a kedvenc TV-sorozataidból. Sok részletnek és grafikának köszönhetően, valódi kerekeknek és fém elemeknek ezek a gépek készen állnak a gyors mentésre.

LENA Kotrógép-15%

LENA Kotrógép

Értékelés: 4,6
5 930 Ft 5 040 Ft

Lena Kotrógép sárga-fekete színével és nagy méretével felhőtlen kikapcsolódás biztosít minden gyermek számára. A műanyag kerekekkel ellátott játék 50 kg terhelésnek is ellenáll, egyaránt használható szabadtéren vagy lakásban. A 65 cm hosszúságú kotrógép biztonságos, nagy teherbírású anyagból készült játék.

Spin Master Mancs őrjárat Marshall alapvető járgánya
4 900 Ft 4 770 Ft

Helyezd Marshall kutyust a kormányhoz és indítsd el az autót, amelyet valós kerekek hajtanak. Minden Mancs őrjárat figura egyedi egyenruhában van. Válaszd ki kedvenc kutyusodat és kalandra fel.

Klein Hot Wheels autótároló bőrönd-18%
5 540 Ft 4 520 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Hoot Wheels autótároló bőrönd megóvja kisautógyűjteményét az esetleges mechanikai sérülésektől és az elkallódástól. A hordozófüllel ellátott táskában 18 db autó helyezhető el. A kistáska segítségével az autók szállítása is egyszerű, így a kicsik magukkal vihetik kedvenc darabjaikat az utazások során is.

Spin Master Mancs őrjárat Chase alapvető járgánya-19%
4 600 Ft 3 700 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Helyezd Chase kutyust a kormányhoz és indítsd el az autót, amelyet valós kerekek hajtanak. Minden Mancs őrjárat figura egyedi egyenruhában van. Válaszd ki kedvenc kutyusodat és kalandra fel.

DINO Tatra Dömper, Zöld

DINO Tatra Dömper, Zöld

Értékelés: 4,9
8 580 Ft 8 230 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Dino Tatra játékdömperben szállíthatunk homokot, köveket, játékokat, de akár magunk is belepattanhatunk. Erős kialakítása akár 100kg-ot is elbír, billenő platóját kiengedve pedig könnyedén kiszórhatjuk tartalmát. Rózsaszín festése miatt minden kislány tettszését elnyeri.

Klein Hot Wheels kollekció tok
6 810 Ft

A i Hot Wheels licenszben szereplő autók nagyszerű ajándék minden kis versenyző számára. Legyen szó arról, hogy az autók gurulnak-e a szobában, vagy csak azt akarod, hogy a fiad az úton haladjon, könnyen és gyorsan egymásra rakhatók. 50 autó számára alkalmas.

Spin Master Mancs őrjárat szuper jármű fényhatással, Marshall-23%
6 630 Ft 5 070 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

A Mancs őrjárat Myghty Pups szuperhős csapata készen áll a cselekvésre. Ezúttal Marshall-lal és szuper autójával, amely világítással, hangokkal és valódi kerekekkel felszerelt. A fények és a hangok aktiválásához nyomd meg a jármű elején található gombot. A járművön lévő átlátszó elemek felgyulladnak és hanghatásokat váltanak ki.

Hot Wheels Kamion + kisautó

Hot Wheels Kamion + kisautó

Értékelés: 4,2
4 410 Ft 4 110 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Versenyautó szállító kamion a Hot Wheelstől melyhez egy kisautó is tartozik. Vagány festéssel, könnyen a kisfiúk kedvence lehet. 3 éves kortól ajánlott.

Spin Master Mancs őrjárat szuper jármű fényhatással, Chase-23%
6 670 Ft 5 070 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

A Mancs őrjárat Myghty Pups szuperhős csapata készen áll a cselekvésre. Ezúttal Chase-szel és szuper autójával, amely világítással, hangokkal és valódi kerekekkel felszerelt. A fények és a hangok aktiválásához nyomd meg a jármű elején található gombot. A járművön lévő átlátszó elemek felgyulladnak és hanghatásokat váltanak ki.

DINO Tatra 148 Játékautó, Piros
8 630 Ft 7 960 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

A piros színű DINO Tátra 148 Játékautó az azonos nevű Tátra csehszlovák teherautó pontos mása. A platója billenthető, amibe így a gyermek belepakolhatja kedvenc játékait vagy más rakományt. A jaték egyaránt használható lakásban és szabadtéren is.

DINO Tatra Dömper, Rózsaszín
8 630 Ft 7 960 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Dino Tatra játékdömperben szállíthatunk homokot, köveket, játékokat ,de akár magunk is belepattanhatunk. Erős kialakítása akár 100kg-ot is elbír, billenő platóját kiengedve pedig könnyedén kiszórhatjuk tartalmát. Rózsaszín festése miatt minden kislány tettszését elnyeri.

Spin Master Monster Jam Homok aréna autóknak
13 510 Ft

Valósághű Monster Jam autó utánzat a világhírű homok versenypálya show-ról, ami kitűnő szórakozást biztosít minden rajongó számára. Indítsd be ezt a Moster Jam terepjárót a maximumon és próbáld ki, hogy le tud-e küzdeni mindent az arénában, mint a valódi show-ból ismert autók! Mutasd meg, mit tudsz!

BRUDER MAN TGA tűzoltóautó fényekkel és szirénákkal 1:16
15 980 Ft 14 870 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

MAN TGA tűzoltóautó kihúzható létrával, szivattyúval, fények és szirénákkal 1:16. A tűzoltóautó modell fülkéje teljesen ledönthető, így beláthatsz a motorblokkba. Mint minden igazi tűzoltóautó, fel van szerelve egy vízpumpával, egy fecskendővel és egy nagy visszahúzható létrával.

BRUDER John Deere 9730 Traktor ikerkerékkel, 1:16
14 330 Ft

Bruder John Deere 9730 Traktor ikerkerékkel fergeteges játékélményt biztosít minden gyermek számára. Az élethű kivitelezésű traktor nyitható ajtókkal és motorháztetővel szereltek fel. A kiváló minőségű, zöld színű játékon átlátszó ablakok és kettős gumiabroncsok találhatóak.

BRUDER Jeep Wrangler Rubicon Policie
14 060 Ft 12 960 Ft

A Jeep Wrangler Rubicon rendőrautó modell minden fiú szemét felcsillantja. A modell rendkívül részletes és minőségi 1:16 feldolgozásban. A nagyszerű megjelenés mellet rendelkezik még szórakoztató funkciókkal, jelzőfénnyel, hang- és fényeffektusokkal.

BRUDER SCANIA R Darus teherautó
23 350 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

A gombokkal vezérelhető Bruder SCANIA R Darus teherautó hű mása az igazi munkagépnek. Gyermeke imádni fogja a hangjelzéssel és fényekkel ellátott munkagépet. A daru fogantyúja 1,3 méterig kinyújtható. A kitámasztásoknak és a homokkal tölthető ellensúlynak köszönhetően biztosan nem borul fel, még akkor sem, ha nehezebb tárgyat szeretnénk emelni vele.

BRUDER 3651 Mercedes-Benz Arocs Teherautó
17 170 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

A Bruder 3651 Mercedes- Benz Arocs Teherautó részletesen kidolgozott modell, mely gyorsan a gyermekek kedvence lehet. A teherautón található ajtók nyithatóak, a visszapillantó tükrök pedig szintén mozgathatóak, ezzel biztosítva a még izgalmasabb játékot. Az 1:16 méretarányú játék, kiváló minőségű anyagokból készült, kül- és beltéri használatra egyaránt alkalmas.

LENA Mercedes Tűzoltóautó

LENA Mercedes Tűzoltóautó

Értékelés: 4,8
8 690 Ft 8 230 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Lena Mercedes Tűzoltóautó felhőtlen kikapcsolódást garantál minden báror, kis tűzoltó számára. A 68 cm hosszú játékautó erős kialakításának köszönhetően 50 kg-os súlyt is elbír, így a gyermek akár fel is pattanhat a játékra. A játékon található dugattyús szivattyú segítségével akár 8 méterről is spriccelhetünk vizet a 1,5 literes tartályból a kiválasztott célpontra.

SIKU World 5508 tűzoltóállomás-20%
28 650 Ft 22 670 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Sürgősségi hívás érkezik, tűz van! A tűzoltóság azonnal készen áll a cselekvésre, az ajtó kinyílik, és a tűzoltóautó máris úton van. Beépített Light & Sound modul villogó LED fényekkel és hat különböző hanggal, amik a játékteret tüzes jelenetté varázsolják. A tűz egy kis helyi bolt tetejéről terjed. Szerencsére közvetlenül mellette van egy tűzcsap, tömlővel és szórófejjel. A tűzoltóautót és a helikoptert a csomag tartalmazza.

SIMBA Sam, a tűzoltó Trevor autóbusza 21 cm-25%
8 430 Ft 6 310 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Ez Trevor busza a közkedvelt Sam, a tűzoltó sorozatból. A motorháztető ütközéskor kinyílik, és lángok csapnak fel belőle. Az autó kinyitható ajtóval és motorháztetővel rendelkezik. Autóbuszvezetőként elviheted az összes utast, ahova kell.

LENA Billenő Teherautó, 62 cm
6 000 Ft

LENA Billenő Teherautó felhőtlen szórakozást nyújt az autórajongó gyermekek számára. A jó minőségű anyagokból készült játék használata igen biztonságos. A teherautó rakodórésze billenthető és akár 50 kg-ot is elbír, így bátral belepakolhatunk különböző játékokat, sőt akár a gyerek is ráülhet. A 62 cm hosszú, nagy méretű játék, 3 éves kor feletti gyermekek számára ajánlott.

DICKIE AS Kukásautó 39 cm

DICKIE AS Kukásautó 39 cm

Értékelés: 4,7
12 000 Ft

Ki ne szeretett volna gyerekkorában szemetes lenni? Zöld kukásautó az Action Series sorozatból. Hang és fényhatásokkal, lehajtható kiürítő és nyitható hátsó panel.

Mattel Cars 3 Mack transzporter-21%
20 090 Ft 15 690 Ft

Minden versenyzőnek szüksége van szállítójárműre a pihenésre és a versenyek közötti újratöltésre. Indulj el a Mack segítségével a Disney Pixar kedvenc animációjából származó autójával, hogy minden versenyzőt a következő versenyhelyszínre vezethesd! Ez a népszerű piros szállítójármű közel 45 centiméter nagyságú, és pótkocsiját szponzor logók díszítik.

LENA Kotrógép Liebherr A 918 Litronic
6 150 Ft 5 860 Ft

Liebherr A 918 Litronic kotrógép 48 cm méretben a megfelelő segítség minden homokozóban. Minden fiú értékelni fogja a kotrás lehetőségeit, mint például a 360° fordítható részt zárás lehetőségével. Tedd fel a sisakot és kezdd el az építkezést.

LENA Traktor pótkocsival, 94 cm
5 860 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Lena Traktor pótkocsival kiváló minőségű műanyagból, és 6 mm vastag acél tengelyekkel készült nagyméretű játéktraktor. Modern megjelenésű, funcionális, tartós és maximális élményt biztosít a szabadban történő játék közben. 3éves kortól ajánlott.

DICKIE AS Mentőautó 33cm-27%

DICKIE AS Mentőautó 33cm

Értékelés: 5
12 080 Ft 8 730 Ft

Ez a mentőautó előre irányba motorizált. Minden gyermek figyelmét felkelti, aki segíteni akar a betegeken Hordágy a csomagolás része. Az autó hátsó ajtaja kinyitható.

Wader Gigant Óriás dömper pótkocsival
13 780 Ft

Wader Gigant Dömper pótkocsival, amely kitünő szórakozást nyújt a homokozóban. A játék teherbírása 150 kg a hátsó része billenthető és bilincsel rögzíthető. Az autóhoz tartozik egy pótkocsi, melynek teherbírása 60 kg. A játék 1 éves kortól ajánlott.

Little Tikes Autószállító teherautó
10 710 Ft 9 610 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Little Tikes autószállító teherautó rendkívül jó játszótárs. A gyermek a többi játékát fuvarozhatja. Meglehetősen tartós anyagból készült, azért a játszótéri környezetnek is ellenáll. A csomag tartalmaz 2 gépkocsit is.

BRUDER MAN TGA teherautó és Liebherr lapátos kotrógép
15 550 Ft

A Bruder MAN TGA teherautó és Liebherr lapátos kotrógép a lehetőségek széles tárházát biztosítja a gyermekek számára. A MAN teherautó stapabíró, kabinja dönthető, külső tükrei fordíthatóak. A Liebherr kotrógép pedig forgatható kabinnal és stabilizáló lábakkal van ellátva, garantálva a vidám játékot.

LENA Óriás traktor kotróval, Zöld/Sárga
5 610 Ft 5 480 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

LENA óriás traktort biztosan szeretni fogják a gyerekek, akár homokozóban, akár otthon a szőnyegen használják. A kotrót szabadon állíthatják kreativitásuknak megfelelően. Nagy belső terébe akár sofőrt is ültethetnek, hogy méginkább valóságosabb legyen az élmény.

DICKIE Mercedes V8 lószállító utánfutóval-24%
10 730 Ft 8 100 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

A Mercedes-Benz AMG 500 4×4 autó üresjáratban van. Rendelkezik egy lószállító utánfutóval és benne egy lóval. Az utánfutónak és az autónak nyitható ajtaja van. A csomag tartalmaz egy zsoké figurát és egyéb kiegészítőket is. Az autó fény- és hang effektusokkal van ellátva.

SIKU World 5608 farm-20%

SIKU World 5608 farm

Értékelés: 4,9
21 890 Ft 17 470 Ft

A SIKUWORLD farm gazdasággal, a vidéki életvitel játékvilággá válik. A gazdaságban mindig történik valami, és mindig van mit tenni. A széna bálákat csörlő segítségével fel kell emelni az istálló padlójára. Az épület előtt John Deere Gator található tejeskannákkal, amelyeket a gyűjtőhelyre kell szállítani. Két tehén kíváncsian néz ki a tehénistállóból, és várja az etetést. A kétszintes épület a képes utasítások szerint építhető fel. A push-fit rendszer moduláris felépítése és stabilitása teret enged a gyerekeknek a kreativitásuk kibontakoztatásához. Az a képesség, hogy valamit létrehozzunk a felnőttek segítsége nélkül, szintén erősíti az önbizalmat. A gazdaság egy istállóból, tehénistállóból és raktárhelyiségből áll. Az istálló két kapuja elcsúsztatható. A tanyaudvar két deszkából, egy hatalmas fából és kerítésből áll.

Tonka Tűzoltó helikopter fényekkel és hangokkal-34%
7 090 Ft 4 630 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ideális segítő minden kis életmentő számára. Ez a helikopter eljuthat a nehezen elérhető helyekre. Az akkumulátorral működő helikopter kiváló minőségű műanyagból készült és körülbelül 30 cm. A helikopter tetején található gombok aktiválják a hang- és fényhatásokat.

BRUDER Jeep Wrangler Rubicon-15%

BRUDER Jeep Wrangler Rubicon

Értékelés: 4,9
10 580 Ft 8 920 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Bruder Jeep Wrangler Rubicon egy különleges terepjáró, melynek két részből álló teteje levehető. A hátsó és oldalsó ajtajai egyaránt kinyithatók, ahogy a motorháztető is. A játékautó nagy odafigyeléssel és rendkívüli kidolgozással készült.

Wader Gigant Truck Dömper, 55 cm
7 890 Ft 7 770 Ft

Wader GIGANT TRUCK dömper nagy teherbírású, strapabíró gyerekjáték. A billenthető és rögzíthető platójával remek szórakozás kicsiknek és nagyobbaknak is. Anyaga időjárásálló, így szabadban is lehet vele játszani. A játékhoz csatlakoztatható opcionálisan pótkocsi is. 1 éves kortól ajánljuk.

BBurago 1:18 Jaguar E-type Cabriolet
12 820 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A piros színű Jaguar E-type Cabriolet zöld modell nem csak a gyűjtők számára készült. A fémmodell műanyag alkatrészekkel részletes 1:18 méretarányban. Az autó nyitható ajtóval, motorháztetővel és a csomagtartóval is rendelkezik és elforgatható kerekei vannak.

DICKIE Tűzoltóautó, 31 cm

DICKIE Tűzoltóautó, 31 cm

Értékelés: 4,7
6 130 Ft

Dickie Tűzoltóautó aprólékos kidolgozása által valósághű élményben részesíti gyermekét. A rendkívül szórakoztató játékot kihúzható létra, megtölthető fecskendő, fényhatások és hanghatások jellemzik. A 31 cm hosszú tűzoltóautó 3 éves kor feletti gyermekek számára ajánlott.

DICKIE Auto Ford F150 Pick up Party Rock Anthem-23%
10 730 Ft 8 230 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Pick up Ford F150 autó motorizált előre és hátra haladásra. Ez a játékautó táncelőadást tart a szobában. Party Rock Anthem zeneszámot játszik le. Fény effektusokkal és rezgő hangszórókkal rendelkezik.