Teddies 4x4 terepjáró autó műanyag 13x10cm lendkerékre - vegyes színválasztékban

Teddies 4x4 terepjáró autó műanyag 13x10cm lendkerékre - vegyes színválasztékban

Száma: 21514017
Közvetlenül partnerünktől
Szeretnél egy kicsit szórakozni? Ezzel a terepjáróval sem lesz ez másképp! Szervezzen versenyt egy barátjával vagy testvérével, hogy leküzdjék a váratlan akadályokat és terepet. További információ
2 380 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: TvFit.cz

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: TvFit.cz

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 21514017

Leírás

Szeretnél egy kicsit szórakozni? Ezzel a terepjáróval sem lesz ez másképp! Szervezzen versenyt egy barátjával vagy testvérével, hogy leküzdjék a váratlan akadályokat és terepet. A nagy kerekekkel rendelkező autó lendkerékre fut. A termék méretei 13 × 10 × 14 cm. Alkalmas 3 éves kortól.A termék színét nem lehet garantálni. Ha egy bizonyos szín érdekli, kérjük, írja meg a rendelési megjegyzésben, megpróbálunk alkalmazkodni. Kérjük, azt is jelezze, hogy töröljük-e a terméket a megrendeléséből, ha az adott szín nem áll rendelkezésre. Ellenkező esetben olyan színválaszték kerül kiszállításra, amely nem feltétlenül egyezik a termékfotóval.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.