TRIGANO faasztal Piknik
12 490 Ft

gyerek faasztalok padokkal jó alapot nyújtanak bármelyik kerti party vagy gyermek összeruccanások során. A piknik asztal minőségi fából készül, mérete 90 × 90 × 57 cm.


Smoby Kék asztalka
7 405 Ft

6 740 Ft

A tervező színes szék négy széles lábon nagyon kényelmes és alkalmas beltéri és kültéri használatra. Az anyaga UV-szűrőt tartalmaz, amely védi a műanyag színeit, ezért ragyogó, és úgy néz ki, mint az új, hosszú évek múltán is.


Smoby Kék étkezőszék
8 641 Ft

7 890 Ft

Remek kivitelezésű színes étkezőszék négy lábon, kényelmes háttámlával kinti és benti használatra ideális. Anyaga UV elleni szűrőt tartalmaz, amely védi a műanyagot, ezért színei fényesen és hosszú éven át úgy néz ki, mintha új lenne.


Smoby Piros asztalka
7 405 Ft

6 570 Ft

A formatervezett színes szék négy széles lábon nagyon kényelmes és alkalmas beltéri és kültéri használatra. Az anyaga UV-szűrőt tartalmaz, amely védi a műanyag színeit, ezért ragyogó, és úgy néz ki, mint az új, hosszú évek múltán is.


Smoby Piros etetőszék
8 641 Ft

7 890 Ft

Remek kivitelezésű színes étkezőszék négy lábon, kényelmes háttámlával kinti és benti használatra ideális. Anyaga anti UV szűrőt tartalmaz, amely védi a műanyagot, ezért színei fényesen és hosszú éven át úgy néz ki, mintha új lenne.


Smoby Zöld asztalka
7 405 Ft

6 760 Ft

A formatervezett színes szék négy széles lábon nagyon kényelmes és alkalmas beltéri és kültéri használatra. Az anyaga UV-szűrőt tartalmaz, amely védi a műanyag színeit, ezért ragyogó, és úgy néz ki, mint az új, hosszú évek múltán is.


Little Tikes Piknik asztal gyerekeknek
25 990 Ft

Little Tikes piknik asztal igazi szórakozást nyújt a gyerekeknek. Strapabíró szerkezetének köszönhetően sok örömteli pillanatot okozhat. Már 3 éves kortól használható és akár 6 gyerkőc is elfér rajta egyszerre.


Little Tikes Evergreen piknikasztal
25 990 Ft

Little Tikes Evergreen piknikasztal két paddal nagyon praktikus, mivel a szobában, vagy a teraszon, kertben is használható. A kisasztal 6 gyerek számára nyújt üldögélési lehetőséget akár játékról vagy uzsonnáról legyen szó biztosan nagyon fog tetszeni a kicsiknek. Könnyen tisztítható, a sima felületnek köszönhetően.


Happy Green Gyerek kempingszett TIMMY
8 690 Ft

TIMMY gyerek kempingszett praktikus és kényelmes használatot biztosít kertben és teraszon egyaránt. Ideális teaszünetekhez, keresztrejtvény-fejtéshez vagy társasjátékozáshoz. A napernyőnek köszönhetően a napsugárzás miatt sem kell aggódnia.


Little Tikes Junior evergreen piknikasztal
20 990 Ft

Little Tikes Junior evergreen piknikasztal két paddal nagyon praktikus, mivel a szobában, vagy a teraszon, kertben is használható. A kisasztal 4 gyerek számára nyújt üldögélési lehetőséget akár játékról vagy uzsonnáról legyen szó biztosan nagyon fog tetszeni a kicsiknek. Könnyen tisztítható, a sima felületnek köszönhetően.


Little Tikes Primary Piknik asztal játékbútor gyerekeknek
21 990 Ft

Little Tikes Piknik asztal egy kiváló minőségű gyermek asztal. Jó minőségű, tartós műanyagból készült így a gyerekek sokáig élvezhetik a játékot ennél az asztalnál. A kertben remekül használható, legyen szó akár egy délutáni uzsiról, vagy játékról.


Marian Plast Piknikasztal (összecsukható)
21 699 Ft

17 770 Ft

2 év garancia

Marian Plast piknik asztal kiválóan alkalmas rövid vagy hosszú utazásokhoz, kirándulásokhoz, kertbe és beltéri használatra is. Jó minőségű, tartós műanyagból készült, praktikus, vidám és élénk színekben pompázik. Egyszerűen, könnyed mozdulattal összecsukható, kis helyen is elfér, így minden időben kéznél lesz egy kisasztal padokkal, ha uzsonnázásra kerül a sor.


TRIGANO piknik faasztal tárhellyel
26 794 Ft

25 010 Ft

Faasztal padokkal, a pad 100 cm széles (gyermekeknek), az egész asztal pedig 97 cm mély. Az asztaltábla magassága 57 cm. A felső lap levehető, így az alatta lévő hely homokozóként, illetve tárhelyként is szolgálhat.


Smoby zöld etetőszék
8 641 Ft
8 550 Ft

A formatervezett színes etetőszék négy széles lábon nagyon kényelmes és alkalmas beltéri és kültéri használatra. Az anyaga UV-szűrőt tartalmaz, amely védi a műanyag színeit, ezért ragyogó, és úgy néz ki, mint az új, hosszú évek múltán is.


Paradiso Piknik asztal napernyővel
23 700 Ft

A piknik asztal napernyővel kiegészítik a kert hangulatát. Az asztalnál a gyerekek ehetnek, játszhatnak vagy rajzolhatnak. A padokon akár 4 gyerek is elfér. A napernyő ideális védelem a Nap ellen. Minőségi műanyagból készült.