Disney by Arnetta lány csizma Frozen
4 990 Ft

Rózsaszín lány gumicsizma Jégvarázs mintával. Az esős napok már nem lesznek szürkék ezzel a csillogó gumicsizmával!

Disney by Arnetta lány bokacipő Frozen
11 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Lány bokacipő Frozen motívummal. A fémes és a bársonyos felület, a csillagos nyomtatott minta és a nagyszerű applikáció kombinációja a kedvenc hősnőkkel biztosítják a cipőknek, hogy az ősz slágerévé váljanak.

Disney by Arnetta fiú papucs Batman
3 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bokáig érő papucs fiúknak Batman motívummal. A puha és kényelmes papucs óvodába és otthonra is megfelelő, örömet szerez a szuperhős rajongóinak.

Disney by Arnetta fiú házicipő Paw Patrol
3 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bokáig érő papucs fiúknak Paw Patrol motívummal. A puha és kényelmes papucs óvodába és otthonra is megfelelő, örömet szerez a közkedvelt sorozat rajongóinak.

Disney by Arnetta fiú papucs Spiderman
3 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bokáig érő papucs fiúknak Spiderman motívummal. A puha és kényelmes papucs óvodába és otthonra is megfelelő, melegben tartja a lábakat, valamint örömet szerez a hős rajongóinak.

Disney by Arnetta fiú tornacipő Avengers
11 490 Ft

Fiú boka tornacipő Avengers mintával. Jól mutat, puha, magasított talpa van, erősíti a bokát, a kisfiad pedig valódi szuperhősnek érezheti benne magát.

Disney by Arnetta lány csizma Princess
8 190 Ft

Lány csizma a Disney hercegnőket ábrázoló felvarróval. Még a hercegnőknek is szükségük van néha levenni a cipellőiket és kényelmes, meleg papucsba bújni, amellyel azonban nem veszítik el stílusokat és eleganciájukat.

Disney by Arnetta Cars fiú szandál
3 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Klassz Verdás szandál, amely minden kis versenyző érdeklődését felkelti. Az egyszerű tépőzáras záródásnak Villám McQueen minden rajongója örülni fog. Sétákra és vízparti viseletre is alkalmas szandál.

Disney by Arnetta Spiderman fiú flip-flop papucs
1 990 Ft

Klassz Pókemberes flip-flop papucs a forró nyári napokra. Ez a képregényhős fogja kísérni kisfiadat minden lépésen a vízi kalandok felé vezető úton. Ebbe a flip-flip papucsba elég belebújni és már indulhat is.

Disney by Arnetta Cars fiú papucs
3 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Klassz Verdás papucs, amely minden kis rajongót elkápráztat. Villám McQueen ennek a kényelmes papucsnak az elülső pántján elkíséri kisfiadat a vízparti kalandok felé vezető úton.

Disney by Arnetta fiú szandál Mickey Mouse
4 590 Ft

Elbűvölőszandál Mickey Mouse amit minden kisfiú szeretni fog. Ezeka pamutszandálok kényeztetik az apró lábakat az első lépésnél. Ideális meleg nyári napokra. A részben fedett vég védi a lábujjakat. Egyszerű tépőzáras bekapcsolás.

Disney by Arnetta Minnie lány szandál
4 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A csodás Minnie mintájú szandált minden kislány megkedveli majd. Ez a pamut szandál kényeztetni fogja gyermeked lábát első lépései során. Ideális meleg nyári napokra. A részben fedett vég védi a lábujjakat. Egyszerű tépőzáras bekapcsolás.

Disney by Arnetta fiú szandál Spiderman
3 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Stílusos SPIDERMAN szandál melyet a pókembert kedvelők azonnal megszeretnek. A kék szandál a lábfején a Spidermannel a nyári hónapok ideális lábbelije.