Fare becsatolható lány papucs édességekkel-17%
5 590 Ft

4 590 Ft

Akció

Tépőzáras pánttal becsatolható, állítható csatos résszel ellátott kislány papucs. Magasított és az oldalain nyitott, így kiválóan alkalmas alacsonyabb nyári hőmérsékletekhez. A kiemelkedésekkel rendelkező talp a legtöbb talajon véd a csúszással szemben. A Fare becsatolható papucs felső része bordázott, nyalókák és bonbonok díszítik.


Fare fiú bokacsizma-17%
9 871 Ft

8 190 Ft

Akció

Csodás Fare bokacipő, amibe a kisfiad az első hordásnál beleszeret. Nagyon kényelmes és maximálisan ellenálló. A cipő felső része nubukból készült. Előnye a kivehető és cserélhető betét. A cipő megfelelő kirándulásra és a városba is.


Fare fiú bokacsizma-22%
13 790 Ft

10 690 Ft

Akció

Fiú boka sportcipő kettő tépőzáras rögzítéssel. Előnye a kivehető és cserélhető betét. A cipők alkalmasak minden évszakra és sétára és a városba is.


Fare fiú bokacsizma-21%
11 090 Ft

8 690 Ft

Akció

Fiú boka sportcipő kettő tépőzáras rögzítéssel. Maximálisan rugalmas és légáteresztő cipő. Előnye a kivehető és cserélhető betét. A cipők alkalmasak minden évszakra és sétára és a városba is.


Fare fiú cipő FARE-TEX membránnal-21%
14 390 Ft

11 290 Ft

Akció

Fiú sportcipő két tépőzárral ellátott FARE-TEX membránnal van ellátva. Előnye a kivehető és cserélhető betét. A sárga kiegészítőkkel díszített fekete dizájn tökéletesen kiegészíti az outfitedet. A cipők alkalmasak minden évszakra és sétára és a városba is.


Fare fiú cipő FARE-TEX membránnal-24%
16 890 Ft

12 790 Ft

Akció

Fiú sportcipő két tépőzárral ellátott FARE-TEX membránnal van ellátva. Előnye a kivehető és cserélhető betét. A színes dizájn tökéletesen kiegészít minden outfitet. A cipők alkalmasak minden évszakra és sétára és a városba is.


Fare fiú edzőcipő-16%
8 018 Ft

6 690 Ft

Akció

Csodás Fare bokacipő, amibe a kisfiad az első hordásnál beleszeret. Nagyon kényelmes és maximálisan ellenálló. A cipő felső része pamut, beszegett textillel és velúrral az orrészen. Előnye a kivehető és cserélhető betét. A cipő megfelelő kirándulásra és a városba is.


Fare fiú gyerekcipő képekkel-21%
5 190 Ft

4 090 Ft

Akció

Belebújós fiú papucs rugalmas gumikkal az oldalán. Meleg nyári hónapokra alkalmas. A gumi nem szorítja a lábacskát és igazodik annak formájához. A mintás talp megakadályozza a csúszást a szobából szobába való rohangálás során. A Fare lány papucs felső része bordás, színes esernyők díszítik.


Fare fiú papucs Fare Bare-21%
9 790 Ft

7 690 Ft

Akció

Alacsony profilú fiú papucs, amely a tavaszi és nyári hónapokra megfelelő. A rüsztnél lévő tépőzár megbízhatóan tartja a lábat és nem korlátozza azt. Az orrnál lévő magasított talp védi az ujjakat a gyors lépéseknél. A Fare papucs kék kivitelben mosható kord felső résszel rendelkezik.


Fare fiú papucs tengeri állatokkal-20%
3 990 Ft

3 190 Ft

Akció

Fiú papucs tengeri állat mintával, a poliptól a medúzáig. A textil felsőrész barquette-ből és a cipő belseje kreppből készül. A talp kényelmet kölcsönös az összes lépéshez, a legtöbb padlófelületen nem csúszik. A Fare fiú papucs tengeri állatokkal ütéstompító talpbetéttel rendelkezik.


Fare fiú sportcipő Fare Bare-21%
11 090 Ft

8 690 Ft

Akció

Alacsony profilú fiú sportcipő, amely a tavaszi és nyári hónapokra megfelelő. Nagyobb hely a lábujjaknak való részben biztosítsák a láb megfelelő eloszlását az első részben. Az orrnál lévő magasított talp védi az ujjakat a gyors lépéseknél. Fare Bare sportcipő kék kivitelben kitűnik a könnyedségével és rugalmasságával.


Fare fiú szandál Fare Bare-22%
13 090 Ft

10 190 Ft

Akció

Új modell a FARE BARE sorozatból, ami eltér a klasszikus kialakítástól, mindenek előtt a kiemelkedően nagyobb térrel a lábujjak számára. Célja, hogy ne korlátozza a lábfej fejlődését, különösen a lábfejnél, ahol sokkal több helyet biztosít.


Fare lány balerina cipő virágcsokrokkal-21%
5 190 Ft

4 090 Ft

Akció

Kényelmes textil balerina cipő, amit a lányod megszeret, mivel minden lépés közben öleli majd a lábát. A balerina cipő a lábfejen keresztüli rugalmas guminak köszönhetően könnyen felvehető. Csúszásmentes talppal rendelkezik, ami nem hagy csíkot se karcolást és minden általában használt padlófelületre megfelel.


Fare lány bokacipő-17%
9 871 Ft

8 190 Ft

Akció

Csodás Fare bokacipő, amibe a kislányod az első pillanatban beleszeret. Nagyon kényelmes és maximálisan ellenálló. A cipő felső része nubukból készült. Előnye a kivehető és cserélhető betét. A cipő megfelelő kirándulásra és a városba is.


Fare lány bokacipő-17%
12 934 Ft

10 690 Ft

Akció

Csodás Fare bokacipő, amibe a kislányod az első pillanatban beleszeret. Nagyon kényelmes és maximálisan ellenálló. A cipő felső része puha valódi bőrből készült. Előnye a kivehető és cserélhető betét. A cipő megfelelő kirándulásra és a városba is.


Fare lány bokacipő-16%
10 468 Ft

8 690 Ft

Akció

Csodás Fare bokacipő, amibe a kislányod az első pillanatban beleszeret. Nagyon kényelmes és maximálisan ellenálló. A cipő felső része puha cserzett bőrből készült. Előnye a kivehető és cserélhető betét. A cipő megfelelő kirándulásra és a városba is.


Fare lány cipő FARE-TEX membránnal-16%
13 578 Ft

11 290 Ft

Akció

Minőségi lány cipő vízálló FARE-TEX membránnal, amit a kislányod értékeli fog minden természetben tett kiránduláskor és városi sétakor. A cipő felső része textillel kombinált nubukból készült. A cipő erős sarokkal és orral rendelkezik. Előnye a kivehető és cserélhető betét.


Fare lány cipő FARE-TEX membránnal-19%
15 938 Ft

12 790 Ft

Akció

Minőségi lány cipő FARE-TEX membránnal, amit a kislányod értékeli fog minden természetben tett kiránduláskor és városi sétakor. A cipő felső része textillel kombinált valódi puha bőrből készült. A cipő erős sarokkal és orral rendelkezik. Előnye a kivehető és cserélhető betét.


Fare lány papucs édességekkel-20%
3 990 Ft

3 190 Ft

Akció

Lány papucs élénk színes külsővel nyalóka és bonbon mintával. TPE anyagból készült talp nem reped meg, mégis nagyon rugalmas. A bokáig érő befűzés kiváló stabilitást biztosít a következő instabil lépésnél. A chukka formájú Fare lány papucs édességekkel nem csak egy ember figyelmét kelti majd fel.


Fare lány papucs esernyőkkel-18%
4 990 Ft

4 090 Ft

Akció

Felhúzható lány papucs rugalmas gumikkal az oldalán. Meleg nyári hónapokra alkalmas. A gumi nem szorítja a lábat, igazodik annak formájához. A mintás talp megakadályozza a csúszást a szobából szobába való rohangálás során. A Fare lány papucs felső része bordás, színes esernyők díszítik.


Fare lány papucs Fare Bare-21%
9 790 Ft

7 690 Ft

Akció

Alacsony profilú lány papucs, amely a tavaszi és nyári hónapokra alkalmas. A rüsztnél lévő tépőzár megbízhatóan tartja a lábat és nem korlátozza azt. Az orrnál lévő magasított talp védi az ujjakat a gyors lépéseknél. A Fare papucs rózsaszín kivitelben mosható kord felső résszel rendelkezik.


Fare lány papucs képekkel-18%
4 426 Ft

3 590 Ft

Akció

Szép Fare papucs rózsaszín színbe képes mintával, ami biztosítja, hogy a kislányod minden lépése kényelmes legyen. A papucs megfelel az ortopédiai előírásoknak és az egészséges lábbelik minden követelményének. Egyszerű kapcsolás tépőzárral. Könnyű karbantartás – mosógépben mosható. A házicipő otthon és óvodába is alkalmas.


Fare lány sportcipő Fare Bare-21%
11 090 Ft

8 690 Ft

Akció

Alacsony profilú lány sportcipő, amely a tavaszi és nyári hónapokra megfelelő. Nagyobb hely a lábujjaknak való részben biztosítsák a láb megfelelő eloszlását az első részben. Az orrnál lévő magasított talp védi az ujjakat a gyors lépéseknél. Fare Bare sportcipő rózsaszín kivitelben kitűnik a könnyedségével és rugalmasságával.


Fare lány tornacipők-16%
8 018 Ft

6 690 Ft

Akció

Csodás Fare bokacipő, amibe a kislányod az első pillanatban beleszeret. Nagyon kényelmes és maximálisan ellenálló. A cipő felső része pamut, beszegett textillel és velúrral az orrészen. Előnye a kivehető és cserélhető betét. A cipő megfelelő kirándulásra és a városba is.


Fare tépőzáras fiú papucs tengeri állatokkal-20%
3 990 Ft

3 190 Ft

Akció

Egyszerűen felvehető fiú papucs. A rüsztnél lévő tépőzár gyorsan bekapcsolható, így nem tartja fel a gyermeket a világ felfedezésében. A felső rész kontrasztos szegélyezésű, jellegzetes nyomtatott mintával ellátott. A Fare tépőzáras papucs bordás felső résszel és tengeri halakat és polipokat ábrázoló mintával ellátott