Loap fiú téli cipő Vayan
13 390 Ft

Újdonság

A VAYAN gyerek bokacipő ideális a téli időjárásba – poliuretán felsőrésszel rendelkezik, ami az egyik legjobb hőszigetelő anyag. A gyermekcipőknek a bélése meleg fleece. A talp a TPR-nek (hőre lágyuló gumi) köszönhetően kevésbé kopik, és tompítja az ütéseket járás közben is.

Loap gyerek hótaposó SIESTA
13 090 Ft

Újdonság

Gyerek téli csizma Siesta a Loap márkától, ami a kicsi lábait kellemes melegben és szárazon tartja, ami a külső softshell anyagának és belső fleec bélésének köszönhető.

Loap lány sportcipő Nera
8 618 Ft

Stílusos sportcipó NERA szürke kivitelben, rózsaszín részletekkel, mint a cipő belseje, rózsaszín felirat és a cipő külső oldala. A sportcipő alkalmas túrázásra, kirándulásokhoz, városba, vagy a természet iskolába.

Loap fiú cipő vízbe Cosma Kid
3 686 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fiú cipő vízbe Cosma Kid stílusos, lék-zöld kivitelben védi a gyermek lábát az éles kövekkel szemben és a víz alatt nem látható tárgyakkal szemben.

Loap fiú sportcipő Nera Kid
8 001 Ft

Stílusos sportcipő Nera Kid fekete kivitelben. A cipő külső oldalán kék és fehér űrrepülőgépek és vadászrepülőgépek vannak. Lábbeli, amely alkalmas kirándulásra, túrázásra, de a városba is.

Loap lány cipő vízbe Cosma Kid
3 686 Ft

Lány cipő vízbe Cosma Kid stílusos, rózsaszín-szürke kivitelben védi a gyermek lábát az éles kövekkel szemben és a víz alatt nem látható tárgyakkal szemben.