Nike Star Runner GS Running Shoe
13 317 Ft

11 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nike Star Runner (GS) Running sportcipő a fiatal sportolóknak. A hálós felsőrésznek és a könnyített, rengéscsillapított köztes talpnak köszönhetően szellős, kényelmes és rugalmas viseletet biztosít. Az a cipő alkalmas futásra.


Nike Tanjun GS Shoe
16 982 Ft

15 260 Ft

Nike Tanjun (GS) Shoe cipő nagyobb gyermekeknek, szellős kényelmet kínál, a könnyű felső része és a rengéscsillapított köztes bélés révén pedig rugalmas viseletet biztosít.


Nike fiú sportcipő SB Check Suede
17 390 Ft

Nike SB Check Suede deszkás cipő biztosítja a kényelmet a nagyobb gyerekek számára. A formatervezett cipő, minden fiúnak a kedvence lesz, aki egyszerű de stílusos cipőre vágyik.


Nike Court Royale Low SE fiú sportcipő black/white - fekete
17 257 Ft

Csodálatos Nike Court Royale Low SE sportcipő kisfiadnak a 2019-es tavaszi/nyári kollekcióból. A gyártó pontosan terepre tervezte. Az igazi bőr és szintetikus bőr kombinációja garantálja az egyszerű tisztítást. Tartós, csúszásgátló gumitalp. Vedd fel a játszótérre vagy a városba.


Nike Court Royale Low SE fiú sportcipő obsidian/white - fekete
17 257 Ft

Csodálatos Nike Court Royale sportcipő kisfiadnak a 2019-es tavaszi/nyári kollekcióból. A cipő klasszikus megjelenéssel és rugalmas gumitalppal rendelkezik, mely garantálja a kényelmet. Tökéletesen illik minden öltözékhez, éppúgy megfelelő a városba mint sportoláshoz.


Nike fiú sportcipő Pico (PSV)
9 961 Ft

Stílusos sportcipő fiúknak, Nike Pico a láb kényelméért és megfelelő fejlődéséért tervezve, biztonságosan illeszkedik és maximális kényelmet szolgáltat. Könnyen felvehető és levethető, a gyerek lábára való tekintettel készült.


Nike lány sportcipő Downshifter 8 (GS) Running Shoe
17 390 Ft

Nike Girls' Nike Downshifter 8 (GS) Running Shoe futócipő könnyű hálós anyagból készült, tökéletes nagyobb gyerekek számára. Légáteresztő és a starttól egészen a célig kényelmet biztosít a lábnak.


Nike Lány sportcipő Pico 4 PSV white/pink - rózsaszín
9 856 Ft

Csodálatos Pico 4 PSV kislány sportcipő, melyet speciálisan a növésben lévő lábra terveztek. Egyszerűen le- és felvehető. A cipő bőr felsőrésze tartós, garantálja a kényelmet és az egyszerű karbantartást. A kényelmes cipő megfelelő kirándulásra, a városba és sportoláshoz.


Nike Lány sportcipő Pico 4 TDV white/pink - rózsaszín
9 856 Ft

8 623 Ft

Csodás Pico 4 TDV sportcipő, melyet kislányod azonnal megszeret. A cipő egyszerűen le- és felvehető az állítható Velcro tépőzárnak köszönhetően. Kényelmesen hordható, a talp elnyeli az ütődéseket. Egyszerű karbantartás. A cipő megfelelő kirándulásra és a városba is.


Nike Revolution 4 (GS) Running Shoe lány sportcipő
14 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Girls' Nike Revolution 4 (GS) Running Shoe futócipő egyesíti a könnyű légáteresztő réteget, a minimalista aerodinamikai dizájnt, a gyorsaságot és a hosszantartó kényelmet, ami tökéletes nagyobb gyerekek számára.