RAK fiú sétacipő Dalibor 0207-1
12 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Dalibor fiú sétacipő a RAK márkától, a megfelelő a fiad lábának helyes fejlődése számára. Természetes bőrből készült a légáteresztő béléssel együtt. A lábbeli az egészségügyi és higiéniai biztonságról tanúsítványt kapott.

RAK fiú sportcipő Dávid 100016-3
8 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fiú sportcipő Dávid a RAK márkától, amit minden kisfiú szeretni fog. Textilből és természetes bőrből készült, ami a légáteresztést biztosítja és teljes mértékben alkalmazkodik a kicsi lábához. A cipő egészségügyi és higiéniai biztonságot garantáló tanúsítvánnyal rendelkezik.

RAK fiú szabadidőcipő Matúš 0207-1
12 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A RAK Matúš fiú szabadidőcipő tökéletes a kisfiad lábának megfelelő fejlődéséhez. Természetes bőrből készült, beleértve a légáteresztő béléseket is. A cipő egészségügyi és higiéniai biztonságot garantáló tanúsítvánnyal rendelkezik.

RAK lány szabadidőcipő Laura 0207-1
12 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A RAK Laura lány szabadidőcipő tökéletes a kislányod lábának megfelelő fejlődéséhez. Természetes bőrből készült, beleértve a légáteresztő béléseket is. A cipő egészségügyi és higiéniai biztonságot garantáló tanúsítvánnyal rendelkezik.

RAK lány szabadidőcipő Vanesa 0207-1
12 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A RAK Vanesa lány szabadidőcipő tökéletes a kislányod lábának megfelelő fejlődéséhez. Természetes bőrből készült, beleértve a légáteresztő béléseket is. A cipő egészségügyi és higiéniai biztonságot garantáló tanúsítvánnyal rendelkezik.

RAK lány szandál Bambi 0207-5N
12 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bambi minimalista lány szandál a RAK márkától, megfelelő cipő a lányod számára a nyári napokon. Természetes bőrből készülnek, a talpbetéttel és a béléssel együtt. A lábbeli az egészségügyi és higiéniai biztonságról tanúsítványt kapott.

RAK Lulu lány tutyi 0300-1NK
8 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Lulu lány tutyi a RAK márkától, amely a legjobb választás kislányod lábacskáinak fejlődése szempontjából. Természetes Nappa bőrből készül ideértve a bélését is, amely teljes mértékben illeszkedik a lábfej alakjához. A cipő egészségügyi és higiéniai tanúsítványt kapott.