Rose et Chocolate fiú kocsicipő hajóval és világítótoronnyal
6 490 Ft

Újdonság

Rose et Chocolat stílusos csíkos bőr kocsicipő, amelyet világítótorony és hajó díszít a lábfejen. A kocsicipő 100 % prémium minőségű bőrből készült – ennek köszönhetően ez a lábbeli légáteresztő, a gyermek lába pedig lélegzik.


Rose et Chocolate fiú kocsicipő horgonnyal
6 490 Ft

Újdonság

Rose et Chocolat stílusos csíkos bőr kocsicipő, amelyet sárga horgony díszít a lábfejen. A kocsicipő 100 % prémium minőségű bőrből készült – ennek köszönhetően ez a lábbeli légáteresztő, a gyermek lába pedig lélegzik.


Rose et Chocolate fiú kocsicipő horgonnyal
6 490 Ft

Újdonság

Rose et Chocolat stílusos csíkos bőr kocsicipő, amelyet piros horgony díszít a lábfejen. A kocsicipő 100 % prémium minőségű bőrből készült – ennek köszönhetően ez a lábbeli légáteresztő, a gyermek lába pedig lélegzik.


Rose et Chocolate fiú kocsicipő motorkerékpárral
6 490 Ft

Újdonság

Rose et Chocolat stílusos bőr kocsicipő, amelyet kis fehér motorkerékpárok díszítenek ás egy hímzett motorkerékpár látható a lábfej közepén. A kocsicipő 100 % prémium minőségű bőrből készült – ennek köszönhetően ez a lábbeli légáteresztő, a gyermek lába pedig lélegzik.


Rose et Chocolate fiú papucs csillaggal
8 755 Ft

6 190 Ft

Stílusos szürke Rose et Chocolat papucs csillaggal. A papucsok 100% prémium bőrből készültek – ennek köszönhetően a papucsok légáteresztőek és a gyermek lába lélegzik.


Rose et Chocolate fiú papucs dinoszaurusszal
8 755 Ft

6 190 Ft

Stílusos szürke Rose et Chocolat papucs dinoszaurusszal minden kis kalandornak. A papucsok 100% prémium bőrből készültek – ennek köszönhetően a papucsok légáteresztőek és a gyermek lába lélegzik.


Rose et Chocolate fiú papucs felhőkkel
8 755 Ft

6 190 Ft

Stílusos fekete Rose et Chocolat papucs felhőkkel minden kisfiúnak. A papucsok 100% prémium bőrből készültek – ennek köszönhetően a papucsok légáteresztőek és a gyermek lába lélegzik.


Rose et Chocolate fiú papucs rakétával
8 755 Ft

6 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Stílusos sötétkék Rose et Chocolat papucs rakétával minden kisfiúnak. A papucsok 100% prémium bőrből készültek – ennek köszönhetően a papucsok légáteresztőek és a gyermek lába lélegzik.


Rose et Chocolate fiú papucs világegyetem
8 755 Ft

6 190 Ft

Extravagáns fekete Rose et Chocolat papucs aszteroidákkal minden kis űrhajósnak. A papucsok 100% prémium bőrből készültek – ennek köszönhetően a papucsok légáteresztőek és a gyermek lába lélegzik.


Rose et Chocolate gyerek kocsicipő bálnával
6 490 Ft

Újdonság

Rose et Chocolat stílusos bőr kocsicipő, amelyből az egyiket mentőöv a másikat bálna díszíti. A kocsicipő 100 % prémium minőségű bőrből készült – ennek köszönhetően ez a lábbeli légáteresztő, a gyermek lába pedig lélegzik.


Rose et Chocolate gyermek kocsicipő tengerészmintával
6 490 Ft

Újdonság

Rose et Chocolat stílusos fehér bőr kocsicipő, melynek teljes felületét tengerészminta díszíti. A kocsicipő 100 % prémium minőségű bőrből készült – ennek köszönhetően ez a lábbeli légáteresztő, a gyermek lába pedig lélegzik.


Rose et Chocolate lány kocsicipő csokorral
6 490 Ft

Újdonság

Rose et Chocolat stílusos krémszínű bőr kocsicipő, melyet virágcsokor díszít. A kocsicipő 100 % prémium minőségű bőrből készült – ennek köszönhetően ez a lábbeli légáteresztő, a gyermek lába pedig lélegzik.


Rose et Chocolate lány kocsicipő csokorral és pöttyökkel
6 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Rose et Chocolat stílusos kék színű bőr kocsicipő, melyet fehér pöttyök és virágcsokor díszít. A kocsicipő 100 % prémium minőségű bőrből készült – ennek köszönhetően ez a lábbeli légáteresztő, a gyermek lába pedig lélegzik.


Rose et Chocolate lány kocsicipő delfinnel
6 490 Ft

Újdonság

Rose et Chocolat stílusos rózsaszín bőr kocsicipő, amelyet szürke delfin díszít a lábfejen. A kocsicipő 100 % prémium minőségű bőrből készült – ennek köszönhetően ez a lábbeli légáteresztő, a gyermek lába pedig lélegzik.


Rose et Chocolate lány kocsicipő hajóval
6 490 Ft

Újdonság

Rose et Chocolat stílusos rózsaszín bőr kocsicipő, amelyet hajó díszít a lábfejen. A kocsicipő 100 % prémium minőségű bőrből készült – ennek köszönhetően ez a lábbeli légáteresztő, a gyermek lába pedig lélegzik.


Rose et Chocolate Lány kocsicipő szívecskékkel
6 490 Ft

Újdonság

Rose et Chocolat stílusos rózsaszín bőr kocsicipő, melynek teljes felületét aranyszínű szívecskék díszítik. A kocsicipő 100 % prémium minőségű bőrből készült – ennek köszönhetően ez a lábbeli légáteresztő, a gyermek lába pedig lélegzik.


Rose et Chocolate lány papucs báránnyal
8 755 Ft

6 190 Ft

Csodaszép Rose et Chocolate papucs a kedvelt mentol színváltozatban báránnyal. A papucsok 100% prémium bőrből készültek – ennek köszönhetően a papucsok légáteresztőek és a gyermek lába lélegzik.


Rose et Chocolate lány papucs madarakkal
8 755 Ft

6 190 Ft

Csodaszép rózsaszín Rose et Chocolat papucs madarakkal. A papucsok 100% prémium bőrből készültek – ennek köszönhetően a papucsok légáteresztőek és a gyermek lába lélegzik.


Rose et Chocolate lány papucs szívecskékkel
8 755 Ft

6 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Csodaszép fekete – fehér Rose et Chocolat papucs nagy arany szívecskével. A papucsok 100% prémium bőrből készültek – ennek köszönhetően a papucsok légáteresztőek és a gyermek lába lélegzik.