ROXY Rg Tahiti Vi G Sndl Pcr Peach Cream
5 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Lány flip-flop papucs, amelyben gyermeked ki fog tűnni a sorból. A talpbetét felső részé lévő virágminta a Tahiti szigetek természeti örökségéből merített ihlet alapján jön létre. A hárompontos gumipánt kényelmes helyzetben tartja a lábat és szabad teret biztosít az ujjaknak és az egész lábfejnek is. A Roxy Rg Tahiti Vi G Sndl Pcr fürdéshez vagy csak a hirtelen cipőváltás esetére is játszva elférnek akár a kézitáskában is.

ROXY Rg Flora G Shoe Bsh Blush
11 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Juta háncsszövettel bevont lány espadrilles cipő, melynek sarkát ráadásul fémembléma díszíti. A talpbetét memóriatulajdonsággal rendelkezik, aminek köszönhetően a gyermek talpához igazodik már néhány viselést követően. A Roxy Rg Flora G Shoe Bsh Blush erős TPR talppal rendelkezik, így a séták maximális kényelemben fognak telni.

ROXY Rg Flora G Shoe Dnm Denim
11 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Jutaszövettel bevont lány espadrilles cipő dekoratív fémemblémával a sarkán és rojtos elemekkel a cipőorron. A memória talpbetét rendkívül könnyen alkalmazkodik a kis hercegnőd talpának alakjához. A Roxy Rg Flora G Shoe Dnm kényelmes TPR talppal van ellátva, a természetes külsőnek köszönhetően pedig vonzza a tekinteteket.

ROXY Rg Sandy Ii G Sndl BL0 Black
5 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Lány flip-flop papucs, amely az egyszerű, de nagyszerű elvére épít. A puha talpbetétet karikás minta díszíti középen jellegzetes emblémával és szivárványszínű felirattal. Az erős gumipánt helyén tartja a lábat és szabad teret biztosít a lábujjaknak. Roxy Rg Sandy Ii G Sndl BL0 a sötét színek kedvelőinek.

ROXY Rg Sandy Ii G Sndl Ras
5 036 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Lány flip-flop papucs, amely az egyszerű, de nagyszerű elvére épít. A puha talpbetétet karikás minta díszíti középen jellegzetes emblémával és ezüst színű felirattal. Az erős gumipánt helyén tartja a lábat és szabad teret biztosít a lábujjaknak. Lány flip-flop papucs Rg Sandy minden rózsaszín szín rajongójának.

ROXY Rg Viva Gltr Ii G Sndl Mvw Mauve Wine
5 090 Ft

Lány flip-flop papucs, amely első pillantásra felkelti az érdeklődést csillogó pántjával és fémjelvényével. A talpbetétet karikás minta díszíti, amelyet feltűnő, glitterhatású felirat egészít ki, így nem vered ki egykönnyen a fejedből. A Roxy Rg Viva Gltr Ii G Sndl Mvw erős gumitalppal rendelkezik, aminek köszönhetően a talpadat a fellegekben tudhatod.