Broel Donnie lányos fejpánt
2 532 Ft

2 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szeles napokra, vagy csak egy felvonulásra, a pöttyös fejpánt a megfelelő választás.


Pupill gyermek sapka Viggo
4 576 Ft

Gyermek sapka Viggo felmelegít minden pici fejet. Kellemes és lágy anyagból készült. A sapkát az áll alatt kell bekötni, ötletes motívummal és két kicsi pom-pommal díszítve.


Pupill lány sapka Britta
5 568 Ft

Dizájnos lány sapka Britta szürke változatban biztosan nagyon jól fog állni a kislányodnak. Kellemes és lágy anyagból készült. A sapkának rugalmas szegélye van, hosszú fülek és alvó szemhéjak díszítik. Ideális a hideg téli napokra, de nem az ágyba.


Pupill lány sapka és egyujjas kesztyű készlet Nova
6 932 Ft

Lány készlet Nova bézs kivitelben, amely tartalmaz sapkát és egyujjas kesztyűt. Lány sapka a kislányodnak nagyon jól fog állni, és ráadásul az egész téli napon kényelmet is biztosít számára. Kellemes és lágy anyagból készült. A sapka rugalmas szegéllyel, és pom-pommal rendelkezik és szívecskék díszítik. Az egyujjas kesztyűnek is rugalmas szegélye van, és szívecskékkel díszített.


Pinokio Lány fejpánt Petit Lou
1 890 Ft

Lány fejpánt kék szalaggal. Kellemes pamut anyagból készült kevés elasztán adalékkal. A stílusos hajpánt kiváló kiegészítő minden kislánynak, ráadásul mindenhez jól illik.


Pupill DANIELA lány sapka
4 390 Ft

DANIELA lány sapka színes változatban, kellemes tapintású pamutanyagból. Ráadásul a sapkát stílusos minta díszíti.


Lamama Pin up hajpánt lányoknak
2 477 Ft

Ez a varázslatos hajpánt masnival illeni fog a kis hercegnődhöz. Hajpánt kellemes pamut anyagból készült kevés elasztán adalékkal.


Reima Gyermek kalap nap elleni védelemhez Tropical UV 50+ Blue
7 040 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Cool védő kalap Tropical gyermekek számára 50+ UV faktor védelemmel. A kalap karimája védi a szemeket és a nyakat a káros napsugarak ellen. A könnyű kiskalap szellőző SunProof anyagból készült. Könnyítet kialakítás bélés nélkül – elég bekötni a fűzőket, hogy ezt az aranyos kiskalapot ne fújja el a szél.


Bexa fiú sapka Shape
4 126 Ft

Tökéletes sapka vonzó dizájnnal, mely ideális kiegészítő a hideg téli napokhoz. A sapka fleece-el bélelt.


Hatley kétoldalas lány kalap UV 50+
4 580 Ft

A fűzős csodás kétoldalas kalap megvédi gyermeked fejét a káros napsugarakkal szemben. A kalap az egyik oldalon rózsaszín, a másik oldalon tengeri halak díszítik.


Ewa Klucze True love gyerek sapka
2 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Sapka nélkül egy lépésre sem. Szerezd be kisbabádnak ezt a csodaszép sapkát, hogy együtt élvezhessétek a hűvösebb napokat is.


Nini fiú sapka
2 496 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Csodás, fekete-fehér sapka pici fülekkel, mely kisfiadhoz remekül fog illeni és tökéletesen megvédi fejecskéjét a kellemetlen széltől és hidegtől.


Pinokio korona hajpánt kislányoknak
2 488 Ft

1 690 Ft

Az apró szív lenyomattal ellátott korona stílusú hajpánt tökéletesen kiegészíti a kis hercegnőd megjelenését az ünnepi alkalmakkor.


Pinokio gyerek sapka Happy Llama
2 441 Ft

1 790 Ft

Zöld színű vékony gyerek sapka fülecskékkel a Happy Llama kollekcióból, amit biztosan szeretni fog a kicsi. A sapka kellemes pamut anyagból készült. Rugalmas szegély és lapos varrások a kényelmes viselésért. Garantáltan melegen tartja a fejet még hideged időben is.


Pupill Poppy lány fejpánt
2 590 Ft

A varázslatos Poppy fejpánt masnival, piros színű kivitelben nagyon jól fog állni kis hercegnődnek. Kellemes pamut anyagból készült kevés elasztán adalékkal.


Pinokio gyerek kendő Happy Llama
1 828 Ft

1 190 Ft

Kék színű gyerek kendő a Happy Llama kollekcióból. Kellemes pamut anyagból készült hozzáadott elasztánnal. A praktikus kendő kiválóan illik minden ruhához, és jól védi a nyakat a hideg időben. Univerzális méret.


Pinokio fiú sapka Big Dream
1 690 Ft

Fiú vékony sapka kék színben a Big Dream kollekcióból. Egy vidám világűr mintával ellátott sapkát minden bizonnyal meg fog szeretni minden kicsi örökmozgó és ráadásul még illeni is fog neki.


Hatley Lány esernyő lovacskákkal
5 590 Ft

Újdonság

Csodás esernyő fa fogantyúval és lovacskás designnal. Minden kislány megkedveli. Ezzel az esernyővel gyermeked vidáman rohangálhat az esőben. A fa fogantyú kényelmes fogást biztosít.


Bexa fiú kendő Blue
2 495 Ft

A puha Blue kendő szürke kivitelben kék mancs mintával megvédi gyermeked nyakát a kellemetlen szél és hideg ellen. Ideális kombinálás más Blue termékkel.


Nini fiú sapka
2 490 Ft

1 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fiú sapka tengerész mintával, ami tökéletes választás a zord és hideg időjárásba. Pamut anyagból készült, mely kellemes tapintású.


Pinokio lány hajpánt Happy Llama
1 828 Ft

1 190 Ft

Kék színű lány hajpánt masnival a Happy Llama kollekcióból. Kellemes pamut anyagból készült kevés elasztán adalékkal. A stílusos hajpánt kiváló kiegészítő minden kislánynak, ráadásul mindenhez jól illik.


Pupill Alicia lány sapka
3 890 Ft

Alicia lány sapka , kellemes tapintású, selymes fésült pamutanyagból. A sapka elejét kis csíkok és nagy virág díszíti.


Pupill fiú sapka Fabricio
3 828 Ft

Hagyományos fiú téli sapka Fabricio a kisfiadon biztosan jól mutat majd, és ráadásul melegíteni fogja bármilyen időjárásban. Kellemes és puha anyagból készült. A sapka képes lefedni a gyerekek fülét és ráadásul nagy pom-pom díszíti.


Pupill fiú sapka Leo
4 576 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fiú sapka Leo kék kivitelben biztosan nagyon jól fog a kisfiadnak állni. Kellemes és lágy anyagból készült. A sapka betakarja a gyerek fülecskéit, az áll alatt köthető meg és egy nagy gombóc díszíti.


Bexa fiú sapka Fern
4 126 Ft

Tökéletes sapka vonzó dizájnnal, mely ideális kiegészítő a hideg téli napokhoz. A sapka fleece-el bélelt.


Bexa fiú sapka Mosómedve
3 373 Ft

Tüneményes sapka kellemes, meleg anyagból, mely tökéletesen védi a gyermek fejét a kellemetlen széltől és hidegtől. A sapka pamut béléssel rendelkezik. Kombináld más termékkel a Mosómedve sorozatból.


Bexa gyerek sapka Renifer
3 373 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tüneményes sapka kellemes, meleg anyagból, mely tökéletesen védi a gyermek fejét a kellemetlen széltől és hidegtől. A sapka pamut béléssel rendelkezik.


Bexa gyermek sál Panda
2 495 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kötött sál, mely ideális kiegészítő hideg napokra. A sál kellemes, meleg anyagból készült, amely védi gyerekek nyakát a kellemetlen hideg és szél ellen. Kombináld más Panda termékkel.


Bexa gyermek sapka Panda
3 373 Ft

Tüneményes sapka kellemes, meleg anyagból, mely tökéletesen védi a gyermek fejét a kellemetlen széltől és hidegtől. A sapka pamut béléssel rendelkezik. Kombináld más termékkel a Panda sorozatból.


Bexa lány kendő Holly
2 621 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A puha, tépőzárral ellátott Holly kendő megvédi gyermeked nyakát a kellemetlen szél és hideg ellen. A belső rész kellemes, meleg szőrmével ellátott.


Bexa lány sapka Minky Lila
5 003 Ft

Meleg sapka hosszabbított oldalsó füllel, mely az áll alatt összekapcsolható. A sapka a hátsó részen rugalmas gumival ellátott. A felső rész pamutból készült, mely elasztánnal elegyített. A belső réteget puha mikroszálas plüss alkotja nyomott pöttyös mintával - Minky Dot.


Bexa lány sapka Pin-up
3 373 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tüneményes sapka kellemes, meleg anyagból, mely tökéletesen védi a gyermek fejét a kellemetlen széltől és hidegtől. A sapka pamut béléssel rendelkezik. Kombináld más termékkel a Pin-up sorozatból.