Pupill fiú sapka és sál együttes Jon
7 793 Ft

Hagyományos fiú téli sapka és sál együttes Jon szürke kialakításban a kisfiadon biztosan jól mutat majd, és ráadásul melegíteni fogja bármilyen időjárásban. A sapka és a sál kellemes és puha anyagból készülnek.


Reima Gyermek kalap nap elleni védelemhez Tropical UV 50+ Blue
7 040 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Cool védő kalap Tropical gyermekek számára 50+ UV faktor védelemmel. A kalap karimája védi a szemeket és a nyakat a káros napsugarak ellen. A könnyű kiskalap szellőző SunProof anyagból készült. Könnyítet kialakítás bélés nélkül – elég bekötni a fűzőket, hogy ezt az aranyos kiskalapot ne fújja el a szél.


Pupill lány sapka és egyujjas kesztyű készlet Nova
6 932 Ft

Lány készlet Nova bézs kivitelben, amely tartalmaz sapkát és egyujjas kesztyűt. Lány sapka a kislányodnak nagyon jól fog állni, és ráadásul az egész téli napon kényelmet is biztosít számára. Kellemes és lágy anyagból készült. A sapka rugalmas szegéllyel, és pom-pommal rendelkezik és szívecskék díszítik. Az egyujjas kesztyűnek is rugalmas szegélye van, és szívecskékkel díszített.


Vans MILFORD BEANIE fiú sapka
6 390 Ft

Újdonság

Fiú sapka MILFORD BEANIE piros színkivitelben. Az elülső oldalon ikonszerű logó található VANS since 1966.


Vans MILFORD BEANIE fiú sapka
6 290 Ft

Újdonság

Fiú sapka MILFORD BEANIE kék színkivitelben. Az elülső oldalon ikonszerű logó található VANS since 1966.


Pupill News gyermek garnitúra
6 190 Ft

Kellemes pamutanyagból készült News gyermek garnitúra poliészterrel elegyítve. A sapka rugalmas szegéllyel rendelkezik, az elejét pedig designhímzés díszíti. Ez a garnitúra játszva melegen tartja a gyermeket, így ideális választás a hűvösebb napokra.


Brekka fiú sapka dinoszaurusz
7 746 Ft

5 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A trendi fleece símaszk dinoszaurusz mintával melegen tartja a kis rosszcsontokat.


Pupill lány sapka Jassica
5 810 Ft

Hagyományos lány téli sapka Jassica rózsaszín kivitelben soha nem fog kimenni a divatból. Kényelmes pamut anyagból készült, mely kellemes és puha tapintású. A sapkának rugalmas szegélye van és nagy rózsaszín gombóca. Ez az egész kollekció egyik legszebb darabja, amely nem hiányozhat egy kis hölgy szekrényéből se.


Pupill lány sapka Isabella
5 810 Ft

Lány sapka Isabella szürke kivitelben biztosan jól fog állni a kislányodnak. Kényelmes pamut anyagból készült, mely kellemes és puha tapintású. A sapkának rugalmas szegélye van, képes lefedni a gyerekek fülét és nagy gombóc díszíti.


Hatley Lány esernyő lovacskákkal
5 590 Ft

Újdonság

Csodás esernyő fa fogantyúval és lovacskás designnal. Minden kislány megkedveli. Ezzel az esernyővel gyermeked vidáman rohangálhat az esőben. A fa fogantyú kényelmes fogást biztosít.


Pupill lány sapka Heike
5 568 Ft

Dizájnos lány sapka Heike megtetszik minden kis válogatós piperkőcnek Kellemes és lágy anyagból készült. A sapkának rugalmas szegélye van, nagy rózsaszín pontokkal és egy nagy fekete gombóccal díszített.


Pupill lány sapka Britta
5 568 Ft

Dizájnos lány sapka Britta szürke változatban biztosan nagyon jól fog állni a kislányodnak. Kellemes és lágy anyagból készült. A sapkának rugalmas szegélye van, hosszú fülek és alvó szemhéjak díszítik. Ideális a hideg téli napokra, de nem az ágyba.


Pupill lány sapka Ingrid
5 568 Ft

A dizájnos Heike lány sapkára szürke kivitelben még a Mikulás is felfigyel. Kellemes és lágy anyagból készült. A sapka betakarja a gyerek fülecskéit, az áll alatt köthető meg és pici pöttyök nagy fekete gombóccal díszítik. A vörös színű szívecske folt elegánsan kiemeli ezt összes hölgy által megálmodott, divatos darabot.


Pupill lány sapka Astrid
5 563 Ft

Hagyományos lány téli sapka Astrid kék-rózsaszín kivitelben soha nem fog kimenni a divatból. Kényelmes pamut anyagból készült, mely kellemes és puha tapintású. A sapkát nagy kék gombóc díszíti és dizájnos minta. Ez az egész kollekció egyik legszebb darabja, amely nem hiányozhat egy kis hölgy szekrényéből se.


Pupill fiú sapka Eric
5 191 Ft

Hagyományos fiú téli sapka Eric a kisfiadon biztosan jól mutat majd, és ráadásul melegíteni fogja bármilyen időjárásban. Kellemes és puha anyagból készült. A sapkának rugalmas szegélye van, képes teljesen lefedni a gyerekek fülét és nagy gombóc díszíti.


Pupill fiú sapka Anderas
5 191 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hagyományos fiú téli sapka Anderas a kisfiadnak biztosan jól fog állni, és ráadásul melegíteni fogja bármilyen időjárásban. Kellemes és puha anyagból készült. A sapkának rugalmas szegélye van, képes teljesen lefedni a gyerekek fülét és nagy gombóc díszíti.


Pupill fiú sapka Theo
5 191 Ft

Fiú sapka Theo kék kivitelben biztosan nagyon jól fog a kisfiadnak állni. Kellemes és puha anyagból készült. A sapkának rugalmas szegélye van és képes teljesen lefedni a gyerekek fülét.


s.Oliver lány siltes sapka
5 190 Ft

Csodálatos siltes sapka az s.Oliver márkától, ami elengedhetetlen tartozék a napfényes napokra. A siltes sapka kellemes, pamut anyagból készült, csillogó silttel és apró felvarróval rendelkezik.