Reima Gyermek kalap nap elleni védelemhez Tropical UV 50+ Blue
7 040 Ft

Cool védő kalap Tropical gyermekek számára 50+ UV faktor védelemmel. A kalap karimája védi a szemeket és a nyakat a káros napsugarak ellen. A könnyű kiskalap szellőző SunProof anyagból készült. Könnyítet kialakítás bélés nélkül – elég bekötni a fűzőket, hogy ezt az aranyos kiskalapot ne fújja el a szél.


Bexa fiú sapka Shape
4 126 Ft

Tökéletes sapka vonzó dizájnnal, mely ideális kiegészítő a hideg téli napokhoz. A sapka fleece-el bélelt.


Ewa Klucze True love gyerek sapka
2 490 Ft

Sapka nélkül egy lépésre sem. Szerezd be kisbabádnak ezt a csodaszép sapkát, hogy együtt élvezhessétek a hűvösebb napokat is.


Nini fiú sapka
2 496 Ft

Csodás, fekete-fehér sapka pici fülekkel, mely kisfiadhoz remekül fog illeni és tökéletesen megvédi fejecskéjét a kellemetlen széltől és hidegtől.


Pinokio gyerek sapka Happy Llama
2 441 Ft

1 790 Ft

Zöld színű vékony gyerek sapka fülecskékkel a Happy Llama kollekcióból, amit biztosan szeretni fog a kicsi. A sapka kellemes pamut anyagból készült. Rugalmas szegély és lapos varrások a kényelmes viselésért. Garantáltan melegen tartja a fejet még hideged időben is.


Bexa fiú sapka Enter
4 126 Ft

Tökéletes sapka vonzó dizájnnal, mely ideális kiegészítő a hideg téli napokhoz. A sapka fleece-el bélelt.


Cangurino fiú sapka
2 459 Ft

Sapka kutya motívummal és csíkokkal kényelmes de egyben stílusos.


Bexa fiú sapka Fern
4 126 Ft

Tökéletes sapka vonzó dizájnnal, mely ideális kiegészítő a hideg téli napokhoz. A sapka fleece-el bélelt.


Bexa fiú sapka Mosómedve
3 373 Ft

Tüneményes sapka kellemes, meleg anyagból, mely tökéletesen védi a gyermek fejét a kellemetlen széltől és hidegtől. A sapka pamut béléssel rendelkezik. Kombináld más termékkel a Mosómedve sorozatból.


Bexa gyerek sapka Renifer
3 373 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tüneményes sapka kellemes, meleg anyagból, mely tökéletesen védi a gyermek fejét a kellemetlen széltől és hidegtől. A sapka pamut béléssel rendelkezik.


Bexa gyermek sapka Panda
3 373 Ft

Tüneményes sapka kellemes, meleg anyagból, mely tökéletesen védi a gyermek fejét a kellemetlen széltől és hidegtől. A sapka pamut béléssel rendelkezik. Kombináld más termékkel a Panda sorozatból.


Bexa lány sapka Minky Lila
5 003 Ft

Meleg sapka hosszabbított oldalsó füllel, mely az áll alatt összekapcsolható. A sapka a hátsó részen rugalmas gumival ellátott. A felső rész pamutból készült, mely elasztánnal elegyített. A belső réteget puha mikroszálas plüss alkotja nyomott pöttyös mintával - Minky Dot.


Bexa lány sapka Pin-up
3 373 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tüneményes sapka kellemes, meleg anyagból, mely tökéletesen védi a gyermek fejét a kellemetlen széltől és hidegtől. A sapka pamut béléssel rendelkezik. Kombináld más termékkel a Pin-up sorozatból.


Blue Seven lány sapka és sál készlet
3 158 Ft

2 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Praktikus sapka és kendő együttes a kis hercegnőknek. A fekete, áll alatt megköthető füles sapka védi a kislánya fejét a kellemetlen széllel és hideggel szemben. Az egyszínű sál tökéletesen kiegészít bármilyen outfitet, ráadásul védi a nyakat a kellemetlen széllel szemben.


Broel fiú sapka Blu
4 194 Ft

3 790 Ft

A divatos fiú sapka ideális választása a hűvös és szeles időbe a kis mackód számára.


Broel Fiú sapka Cube
3 787 Ft

3 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szép fiú sapka ideális választás a hideg és szeles időbe.