Gyerek fegyver

Paraméterek meghatározása
NERF Elite 2.0 Ranger PD 5 NERF Elite 2.0 Commander RD-6
NERF Elite 2.0 Ranger PD 5

Kösd fel a gatyád, mert a Nerf Elite 2.0 szivacskilövő fegyver által könyörtelen lesz a harc! Aki tétovázik és nem fejleszti különböző kiegészítőkkel a szivacskilövő fegyverét, az elfog bukni a Nerf versenyen! Biztosra akarsz menni, hogy az ellenfelednek esélye sincs ellened?

Átvehető akár: 2024.6.14

Partnerünktől: MALL
NERF Elite 2.0 Commander RD-6 NERF Elite 2.0 Commander RD-6
NERF Elite 2.0 Commander RD-6

Lőjj és támadj gyorsan a gyors NERF Elite 2.0 Commander fegyverrel! Ennek a gyorsan használható pisztolynak forgó dobja van, amely akár 6 Elite lövedéket képes befogadni. Célozzon és lőjön 1 lövedékkel, vagy lődd ki gyorsan mind a 6 lövedéket. A fegyver akár 27 méter távolságra is ellő.

Átvehető akár: 2024.6.14

Partnerünktől: MALL
NERF Elite 2.0 Warden DB-8 NERF Elite 2.0 Commander RD-6
NERF Elite 2.0 Warden DB-8

Ez az elegáns, 8 lövedékes NERF 2.0 Elite Warden DB-8 pisztoly lehetővé teszi, hogy egyszerre 2 Elite lövedéket lőjön 26 méter távolságig! A pisztoly kialakítása lehetővé teszi az állandóan két lövedék ismételt feltöltését és kisütését!

Átvehető akár: 2024.6.14

Partnerünktől: MALL
NERF Elite Junior Explorer Sweetbuy Pókember kesztyű Pókhálós lövöldözős játék〡SPIDERGLOVE
NERF Elite Junior Explorer

A könnyen kezelhető Nerf Elite Jr fegyvereket olyan fiúk és lányok számára tervezték, akik először vesznek részt Nerf-csatákban. A speciális funkciókkal könnyen játszhatóak, így a gyerekek pillanatok alatt belevágnak az izgalmas Nerf játékba. Belecsöppenhetnek a szórakozásba, és megtapasztalhatják a saját maguk által irányított játék izgalmát.

Átvehető akár: 2024.6.14

Partnerünktől: MALL
Fauna fa nyílpuska kicsi természetes Sweetbuy Pókember kesztyű Pókhálós lövöldözős játék〡SPIDERGLOVE
Fauna fa nyílpuska kicsi természetes

Ez a fa játék tömör fából készült.

Átvehető akár: 2024.6.20 - 2024.6.24

Partnerünktől: TvFit.cz
Kiárusítás
Sweetbuy Pókember kesztyű Pókhálós lövöldözős játék〡SPIDERGLOVE Sweetbuy Pókember kesztyű Pókhálós lövöldözős játék〡SPIDERGLOVE
Sweetbuy Pókember kesztyű Pókhálós lövöldözős játék〡SPIDERGLOVE

Minden Pókember-rajongónak lehetősége van arra, hogy egyedi módon tapasztalja meg hősét, Pókembert. Ez a különleges kesztyű nem egy közönséges kiegészítő, hanem egy varázslatos eszköz, amely lehetővé teszi viselőjének, hogy testközelből megtapasztalja Pókember különleges képességeit.

Átvehető akár: 2024.6.19 - 2024.6.21

Partnerünktől: GS Group d.o.o.
Újdonság
Mormark Játék rakétavető gyerekeknek | ROCKETUP Alum online Vízigél golyós pisztoly, 500mAh - készlet
Mormark Játék rakétavető gyerekeknek | ROCKETUP

A gyerekek nagyot fognak robbanni, miközben ezzel a fantasztikusan szórakoztató habszivacs játék rakétavetővel lövöldöznek. Tartósan tervezett és megbízhatóan megépített, hogy kibírja a végtelen órákig tartó ugrálást, taposást és játékot!

Átvehető akár: 2024.6.17 - 2024.6.18

Partnerünktől: Mormark
NERF Fortnite Blue shock Alum online Vízigél golyós pisztoly, 500mAh - készlet
NERF Fortnite Blue shock

Szeretnél egy bolondot, akit a népszerű videojáték Fortnite? felszerelései ihlettek? Szerezd meg ezt az első Nerf bolondot, amely egy exkluzív Fortnite bónuszkódot tartalmaz. Lepd meg ellenfeleidet lövési sebességeddel a Nerf csata során! Egy 10 darts tárat és 10 Nerf Elite 2.0 dartsot tartalmaz.

Átvehető akár: 2024.6.14

Partnerünktől: MALL
Alum online Vízigél golyós pisztoly, 500mAh - készlet Alum online Vízigél golyós pisztoly, 500mAh - készlet
Alum online Vízigél golyós pisztoly, 500mAh - készlet

Harcolj a csatatéren ezzel a fantasztikus fegyverrel. A vízilabdapuskák azoknak valók, akik értékelik a pontosságot és a precizitást. Csak válaszd ki a célpontot, töltsd meg és tüzelj.

Átvehető akár: 2024.6.19 - 2024.6.21

Partnerünktől: Alum online s.ro.
Dollcini elektromos vízipisztoly, játék vízipisztoly, kültéri Dollcini elektromos vízipisztoly, játék vízipisztoly, kültéri
Dollcini elektromos vízipisztoly, játék vízipisztoly, kültéri

Egyérintéses kialakítás, a nagyméretű szórópisztoly könnyen kezelhető a gyerekek számára, csak csatlakoztassa az akkumulátort és töltse fel vízzel, majd nyomja meg a ravaszt az automatikus lövéshez. Méretek: 43 × 15 × 3,7 cm

Átvehető akár: 2024.6.14 - 2024.6.17

Partnerünktől: Dollcini
NERF ELITE 2.0 Prospect QS-4 Dollcini elektromos vízipisztoly, játék vízipisztoly, kültéri
NERF ELITE 2.0 Prospect QS-4

Készülj fel a csatára a Nerf Elite 2.0 játékfegyverekkel, amelyek fejleszthetők, hogy előnyre tegyél szert a Nerf versenyeken. Ez a kompakt játékfegyver egy látószöggel rendelkezik a pontosabb lövésért, valamint egy taktikai sínnel. Tartalmaz továbbá 8 hivatalos Nerf Elite habszivacs lövedéket.

Átvehető akár: 2024.6.14

Partnerünktől: MALL
NERF Super Soaker Hydro Frenzy Dollcini elektromos vízipisztoly, játék vízipisztoly, kültéri
NERF Super Soaker Hydro Frenzy

Indítsd el a harcot ezekkel a szuper Super Soaker Rainstorm vízi játékfegyverekkel! Ezek a szabadtéri játékok nem csak gyerekeknek valók, hanem felnőttek számára is. Mire vársz még? Hajrá, gyorsan töltsd meg őket és máris harcra készen állsz! A Nerf Super Super Hydro Frenzy vízi játékfegyver 2 csővel rendelkezik az elején. A cső forog lövéskor és vízsugarat bocsát ki minden irányba

Átvehető akár: 2024.6.14

Partnerünktől: MALL