NERF ELITE Infinus kilövő

NERF ELITE Infinus kilövő

Értékelés: 5
29 590 Ft

21 330 Ft

Fegyver öntöltő mechanizmussal a folyamatos harc érdekében! A Nerf N-Strike Elite Infinus fegyver Speed-Load motoros technológiát kínál, mely automatikusan tölti a lövedéket a csőbe. A dob rögzítve van a fegyverhez, így a harcosoknak nem kell kivenni a dobot az újratöltéséhez. Újratölthetnek és lőhetnek anélkül, hogy ki kellene venniük a dobot, így a töltés során sem áll meg a harc.


NERF ELITE Stryfe Szivacslövő
11 692 Ft

8 770 Ft

Villámgyorsan ürítsd ki a tárat, miközben az ellenfeledre célzol! A motorizált Stryfe szivacskilövő fegyver 6 lövedéket képes egy tárazás után kilőni, melyek gyors egymásutánban indíthatók útnak. Az egykezes fegyverrel könnyedén bánhatsz harc közben, így egyszerűen hordozható és működtethető. Az gyorstüzelő ravasszal beindítod a fegyver kilövő motorját és ezt ezután elengedve végignézed, ahogy a 6 lövedéked eszméletlen gyorsasággal egyszerre csapódik be a célba. A 6 lövedék könnyed klippes gyorsbetározása meghatározza a Nerf csatáid sikerét.


NERF ELITE Disruptor Szivacslövő
5 990 Ft

5 640 Ft

Célozz és lőj minél gyorsabban az N-Strike Elite sorozat Disruptor szivacslövő fegyverével! Javasolt életkor: 8–18 éves korosztálynak Kiknek ajánlott: Fiúknak Célozz és lőj minél gyorsabban az N-Strike Elite sorozat Disruptor szivacslövő fegyverével! A Disruptor fegyvernek gyorsan forgó tárja van, amiben 6 db lövedéket is tudsz tárolni. Célozz és lőj egyet, vagy egy hatos sorozatot!A lövedéket akár 27 méterre is ellőheted.


NERF Elite Mega Cycloneshock Szivacslövő játékfegyver
9 390 Ft

5 890 Ft

Légy a csataterek királya a Nerf Elite Mega Cycloneshock szivacslövő fegyverrel. Egyszerre akár hat lőszert is tud tárolni, amiket egyesével, vagy akár sorozatban is ki tudsz lőni. A nagyméretű szivacslövedékeket 20 méter távolságra is ellőheted. Gyermekek számára 8 éves kortól ajánlott.


NERF Elite Surgefire Szivacslövő
12 290 Ft

8 400 Ft

Tapasztald meg a Nerf izgalmát és energiáját, és nézd meg, hogy a Nothin Nerf N-Strike Elite blaszterek miért olyan nagyszerű teljesítményt nyújtanak a Nerf csatákban. Kényszeríts mindenkit térdre az N-Strike Elite SurfFire blasterrel!


NERF ACCUSTRIKE Alphahawk

NERF ACCUSTRIKE Alphahawk

Értékelés: 4,5
16 090 Ft

10 030 Ft

NEFR ACCUSTRIKE Alphahawk forgódobbal felszerelt szivacslövő puska. Az új Nerf Accustrike kilövői új, minden eddiginél pontosabb szivacslövedékekkel érkeznek! Tölts be akár 5 szivacslövedéket a tárba, húzd fel a kilövőt és kész is vagy!


NERF Modulus Recon MKII Szivacslövő fegyver
11 490 Ft

9 530 Ft

Nerf Modulus Recon MKII Szivacslövő fegyver biztonságos játék. A fegyver tetszés szerint kombinálható a kiegészítő szettekkel. A fegyveren kívül a készlet tartalmaz 6 db szivacslövedéket, 2 db szivacslövedék tárolót és egy csőhosszabbító elemet.


NERF Elite csere nyilak 75 ks
9 990 Ft

7 020 Ft

NERF Elite csere nyilak 75db. Ha az N-Strike Elite játékban elfogy a nyilad, balszerencséd van, veszítesz. Ezért gondoskodj róla és időben több legyen. Cserélhető nyilak NERF Elite 75 darab.


NERF MODULUS Shadow ops fegyver
19 103 Ft

12 540 Ft

Maradj láthatatlan módban vagy világítsd meg az utat a Nerf Modulus Ghost Ops Evader segítségével! Ez az automata fegyver átlátszó fedéllel rendelkezik, amely az aktiváló gomb megnyomása után kezd el világítani. Tartsd a fegyvert láthatatlan módban a titkos küldetések alatt, hogy rejtve maradj. Világítsd ki a fegyvert, hogy segítsen a sötét helyeken.


NERF MODULUS Shadow ICS 6
11 616 Ft

9 480 Ft

Maradj rejtve vagy világíts a ICS-6 Nerf Modulus Ghost Ops Shadow segítségével! Világíts a fényt aktiváló gomb megnyomásával. Legyen mindig feltöltve a fegyvered a titkos küldetések során és maradj rejtve. Világíts rá az ellenfélre!


NERF Zombie Strike Flipfury Szivacslövő Játékfegyver
10 890 Ft

7 520 Ft

Légy a csataterek királya a Nerf Zombie Strike Flipfury szivacslövő fegyverrel. Dupla forgótárának köszönhetően pillanatok alatt csőre tudod tölteni. A rugós felhúzónak köszönhetően azonnal újratölthetsz, a tárakat az alsó kallantyú segítségével tudod átfordítani. Akár 20 méter távolságra is ellőhetsz vele. Gyermekek számára 8 éves kortól ajánlott.


NERF ZOMBIE Pocket Pistols Szivacslövő Játékfegyver
3 990 Ft

3 630 Ft

NERF ZOMBIE Pocket Pistols meglepő hatású lehet, ugyanis egyszerre két lövedéket lő ki. A kompakt, egykezes tervezés lehetővé teszi, hogy a fegyver gyorsan utántölthető legyen. Így egy pillanatra sem szakad meg a játék. Gyerekeknek 8 éves kortól ajánlott.


NERF Accustrike Quadrant

NERF Accustrike Quadrant

Értékelés: 5
4 934 Ft

3 700 Ft

A Nerf Accustrike Qadrant négy nyilas blaster praktikus, kompakt méretben odavág a csatatéren. A Nerf Quadrant Blaster forgó tölténytárral rendelkezik, és kis méretének köszönhetően tökéletes a titkos küldetésekhez.


NERF ELITE Rukkus ICS-8
8 797 Ft

7 520 Ft

Töltsd meg és lőj a Ruckus ICS-8 fegyverrel! Ez a Nerf N-Strike Elite fegyver banán tölténytárral rendelkezik, amibe 8 töltény fér el. A tölténytár a fegyverhez van rögzítve, ami gyors és könnyű újratöltést eredményez . Helyezz be 8 töltényt a kijelölt banán tölténytárba, pumpáld fel és húzd meg a ravaszt.


NERF MODULUS ChronoBarrel készlet
6 949 Ft

6 260 Ft

A gyerekek frissíthetik a Nerf Modulus Ghost Ops fegyverüket ezzel a frissítő készlettel. A Round Count fején való digitális kijelző képes jelezni a kilőtt lövedékek számát , vagy a klipben maradt számot, valamint kimutatni a sebességet, amellyel a lövedék ki lett lőve vagy lábban vagy méterben másodpercenként.


NERF Modulus Ionfire szivacslövő fegyver
7 690 Ft

5 510 Ft

Nerf Modulus Ionfire szivacslövő fegyver biztonságos játék. A fegyver tetszés szerint kombinálható a kiegészítő szettekkel. A fegyveren kívül a készlet tartalmaz 4 db szivacslövedéket, 2 db szivacslövedék tárolót és egy csőhosszabbító elemet.


NERF N-Strike Elite Firestrike Szivacslövő pisztoly
5 190 Ft

3 630 Ft

Nerf N-Strike Elite Firestrike egy egyszerűen kezelhető, fergeteges szórakozást biztosító játékfegyver. Precíziós lézerének köszönhetően minden körülmények között probléma nélkül célozhatsz, ezzel óriási előnyre téve szert az ellenséggel szemben. 3 darab lövedékét akár 23 méterre ellőheted, újratöltése szintén pillanatok kérdése csupán.


NERF Modulus Mediator
10 090 Ft

6 260 Ft

A maximális teljesítmény és a szuper-sportesemény érdekében szükséges megszerezned a Nerf blaster-t! Szereld össze fegyveredet bármilyen küldetésre vagy csatára az Nerf N-strike Modulus rendszerrel. Éld át a kalandokat az új Modulus Mediator blasszterrel, amely a Modulus sorozat része.


NERF ELITE JOLT pisztoly

NERF ELITE JOLT pisztoly

Értékelés: 5
1 870 Ft

Ne tévesszen meg a Nerf Elite Jolt apró mérete, ugyanis emellé elég nagy erő társul. Csak töltsd meg két töltényeddel a pisztolyt, rejtsd el, lopakodj az ellenség mellé, így szinte azonnal kiiktathatod őket! Újratöltése egyszerű, így sosem érhet meglepetés.


Gonher Cowboy puska, ezüst, fém
8 855 Ft

7 520 Ft

Ezzel a cowboy puska másolattal fiad a vadnyugaton érezheti magát. A puska fémből és műanyagból készült, ezüst-barna színű. Kapszulára működik, 8 lövésre elegendő. 3 éves kortól alkalmas.


NERF Super Soaker Soakzooka
9 390 Ft

6 260 Ft

Tisztísd meg ellenségeidet nagy mennyiségű vízzel a Nerf Super Soaker Sokzooka vízi pisztolyból! A harcosok megöntözhetik ellenségeiket ezzel a vízi pisztollyal, amely rengetek vizet képes tárolni (1,6 l). Húzd meg a fogantyú előre és hátra, hogy eláztass mindenkit a közeledben!


NERF Super Soaker Piraňa
2 500 Ft

Lepd meg az ellenfeled a kompakt és könnyű Nerf Super Soaker Pirája blasterrel. A fegyver egy kézzel való elsütésre lett optimalizálva. Nem kell pumpálni, elég csak megtölteni vízzel és meghúzni a ravaszt.


NERF Super Soaker Floodtastic 4 db fegyver
9 511 Ft

7 900 Ft

Szett az igazi vízi csatához. A Nerf Super Soaker Floodtastic négyes csomagolás 2 nagyobb pumpálós blastert és 2 kisebb kézi vízipisztolyt tartalmaz. Ezzel a szettel sok vizes szórakozásban lehet részed!


NERF ACCUSTRIKE FalconFire Szivacslövő
7 690 Ft

5 760 Ft

Az Accustrike sorozat Falconfire szivacslövő fegyvere a pontosságra lett tervezve. Találj célba a legpontosabb szivacslövő fegyverrel! A fegyverrel egyszerre egy lövedéket tudsz kilőni a tetején lévő tárból, de alsó tárában 2 töltényt is tudsz tárolni.


NERF N-Strike Mega Bigshock Szivacslövő Játékfegyver
4 290 Ft

3 750 Ft

Légy a csataterek bajnoka a Nerf N-Strike Mega Bigshock szivacslövő pisztollyal. A pisztoly egylövetű, minden tüzelés után újra kell tölteni. A pisztoly tetején tudsz egy tartalék ,nagyméretű lőszert tárolni, a fegyvert a markolaton található felhúzóval tudod élesíteni. Gyermekek számára 8 éves kortól ajánlott.


NERF Super Soaker Barracuda
7 042 Ft

6 260 Ft

Lepd meg az ellenfeleid a vízi csata közben a kétkezes és két tartályos blasterrel. A Nerf Super Soaker Barracudában akár 1 liter víz is elfér. Töltsd meg a vízipisztolyod és kezd el jó erősen pumpálni. Győzd le az ellenfeled a dupla vízsugárral.


NERF S1 Seal Communicator Blaster Játékfegyver, Zöld
11 459 Ft

8 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Star Wars S1 Seal Communicator Blaster Játékfegyver, Zöld ártalmatlan lőszerrel van felszerelve. 4 darab nyíl, és egyéb kiegészítők állnak rendelkezésre. Minőségi műanyagból készült, és 6 éves kortól ajánlott a játék használata.


NERF MEGA Doublereach Szivacslövő fegyver
14 790 Ft

11 290 Ft

Célozz és lőj egymás után kétszer a Doublebreach szivacslövő puskával! Húzd hátra a biztosítót, töltsd meg a fegyvert a lőszerrel, told előre a biztosítót, célozz és húzd meg a ravaszt!Javasolt életkor: 8–18 éves korigKiknek ajánlott: Fiúknak Célozz és lőj egymás után kétszer a Doublebreach szivacslövő puskával! Húzd hátra a biztosítót, töltsd meg a fegyvert a lőszerrel, told előre a biztosítót, célozz és húzd meg a ravaszt! A következő lövésnél csak hátra kel húznod a biztosítót és lőnöd. Utána újra meg kell tölteni a fegyvert. A puskához tartozik egy lövedék tartó is, abba 4, magába a puskába 2 lövedéket tudsz tenni.


NERF Elite 12 töltény

NERF Elite 12 töltény

Értékelés: 5
1 990 Ft

1 620 Ft

Nerf Elite tölténycsomagja 12 darabot tartalmaz, melyekkel hatalmas tűzerőre tehetsz szert! Szivacsos anyagú, így gyorsan repül és megbízhatóan célba is talál. Tapadós kivitelezésének köszönhetően szinte bármilyen felületre odaragad, amit célba veszel, és bármilyen N-Strike Elite fegyverrel működőképesek.


NERF ELITE Tartalék nyilak 30 drb - ajándék
4 277 Ft

2 750 Ft

Az ELITE ügynök addig játszik, míg el nem fogy a lőszere. 30 tartalék nyíllal ez sose történhet meg vele. A nyilakat jobb mindig magunknál tartani. Tartóba, vagy az övre helyezhető, így mindig felészült lehet.


NERF Mega Tri Break Szivacslövő
7 390 Ft

4 910 Ft

Fedezd fel a Nerf Mega Tri Break játékfegyver kiváló tulajdonságait! A Nerf Mega Tri Break játékfegyvert könnyű kinyitni, megtölteni és bezárni, így nem kell pazarolnod az idődet és gyorsan akcióba tudsz lendülni. A tár gombnyomásra nyitható, és 3 nagyszerű Nerf Mega Whistler nyillal tölthető meg, amelyek kilövés után hangot adnak ki a levegőben. Vegyél részt egy igazi csatában a Nerf Mega Tri Break játékfegyver és hangos nyilai segítségével!


NERF ELITE mega dobónyilak 20 db
4 661 Ft

3 060 Ft

Szerezz be 20 mega dobónyilat a Mega távolság érdekében! Ez a számos darabot tartalmazó nyíl készlet olyan erővel lát el, amelyre szükséged van ahhoz, hogy kiemelt szerepet kapj a pályán. A nyilak hangot adnak ki repülés közben.


NERF N-Strike Elite Mega Lőszer utántöltő készlet, 10 db
3 290 Ft

1 870 Ft

Nerf N-Strike Elite Mega fegyverekhez való, nagy méretű szivacslövedék készlet. A lőszerek puha szivacsból készültek, ezért biztonságosan használhatóak. A csomagban 10 db lövedék található. Gyermekek számára 8 éves kortól ajánlott.


NERF Zombie Strike HammerShot Szivacslövő fegyver
9 690 Ft

5 010 Ft

A világot élérte a zombi apokalipszis és kitört a pánik az emberek között. Ha nem félsz a vérszomjas szörnyektől, a Zombie Strike HammerShot neked való! A pisztoly forgótáras, és a kapacitása 5 darab Zombie Strike szivacslövedék. A fogás és a lövés könnyedén véghezvihető egy kézzel. Gyorsan tölts újra, mérd fel a terepet és ha zombi veszély van, támadás! A szett tartalmazza a pisztolyt, 5 darab Zombie Strike szivacslövedéket, Zombie Strike sablonokat és az utasításokat.


BuzzBee Viper vízipisztoly
5 010 Ft

A műanyag kidolgozásnak köszönhetően megbízható, könnyű és pontos BuzzBee Viper vízipisztoly mindig a lövés elsőosztályú érzését szolgáltatja. Élvezze a nyári időjárást víz csatával a barátaival, a parkban, a kertben vagy a strandon. A vízi lőszer technológia maximális biztonságot ad.


NERF ZOMBIE Strike Quadrot
4 574 Ft

3 700 Ft

Lőj ki egymás után 4 töltényt a Nerf Zombie Strike Quadrot fegyverből. Maradj mozgásban ezzel a kompakt fegyverrel, aminek a taktikai tölténytárai 4 Nerf Zombie Strike töltényt tartalmaz. A zombiknak semmi esélye.


SIMBA Planet Fighter fegyver 22 cm, 3 fajta
3 750 Ft

A Planet Fighter pisztoly megörvendeztet minden űrharcost. Rendelkezik színváltozási funkcióval és nem hiányozhatnak a hanghatások sem, amelyek a játékot új szintre emelik. Melyik ellenfélnek merészkedik ilyen fegyverre?


NERF Star Wars Microshots - Han Solo
3 509 Ft

2 870 Ft

Tapasztald meg a Nerf izgalmát, energiáját és stílusát, és megtudod, miért: Vagy Nerf, vagy semmi. A Nerf Star Wars fegyvere tökéletes teljesítményt nyújt a Nerf csaták számára. A Nerf MicroShots sorozat ötvözi a kollekciókat és a játékokat a Nerf kedvencek mini verzióival!


BuzzBee Outlaw vízipisztoly
5 010 Ft

A műanyag kidolgozásnak köszönhetően megbízható, könnyű és pontos BuzzBee Outlaw vízipisztoly mindig a lövés elsőosztályú érzését szolgáltatja. Élvezze a nyári időjárást víz csatával a barátaival, a parkban, a kertben vagy a strandon. A vízi lőszer technológia maximális biztonságot ad.


NERF Star Wars Microshots - Stormtrooper
3 509 Ft

2 870 Ft

Tapasztald meg a Nerf izgalmát, energiáját és stílusát, és megtudod, miért: Vagy Nerf, vagy semmi. A Nerf Star Wars fegyvere tökéletes teljesítményt nyújt a Nerf csaták számára. A Nerf MicroShots sorozat ötvözi a kollekciókat és a játékokat a Nerf kedvencek mini verzióival!


SIMBA Planet Fighter - pisztoly és maszk készlet
5 174 Ft

3 700 Ft

Ez az űr stílusú pisztoly és maszk biztosan boldoggá tesz minden kis harcost. A pisztoly hang és fény effektusokkal rendelkezik, amelynek köszönhetően minden küldetés biztosan sikeres lesz.


Gonher Rendőrségi revolver, fém, ezüst, 8 lövés
2 867 Ft

2 490 Ft

Ezzel a revolver másolattal fiad igazi rendőrnek érezheti magát. A fegyver ezüst színű fémből készült, műanyag markolattal ellátott. Kapszulára működik, 8 lövésre elegendő. 3 éves kortól alkalmas.