NERF ULTRA One

NERF ULTRA One

Értékelés: 3,6
20 690 Ft 18 450 Ft

NERF Ultra One motoros meghajtású játékfegyver 25 töltényre elegendő, nagy kapacitású dobbal rendelkezik egy igazi Nerf akcióhoz. Lövellj ki több mint 2 tucat lövedéket ezzel a nagy teljesítményű Nerf Ultra pisztollyal. Lépj át minden eddigi határt az új Nerf Ultra töltényekkel! Lődd ki a töltényeket akár 36 méter távolságba. A fegyveren tölténytároló található a gyors újratöltés érdekében.

NERF Fortnite Risky Reeler fegyver
18 470 Ft 17 900 Ft

A Nerf Fortnite AR-L blastert a népszerű Fortnite videojátékban használt fegyver ihlette. Egy ugyanolyan színű, ugyanolyan kinézetű blaster lehetővé teszi, hogy még gyorsabban lődd ki a lövedéket. A gomb segítségével aktiválhatod a gyorsabb lövést, nyomd meg az exponáló gombot és forgasd el a nyilat. A csomagban 10 nyíl és 20 Nerf Fortnite Elite nyíl található. Fordítsd a látványt a lövések pontosságára.

NERF ELITE Disruptor Szivacslövő
5 500 Ft

Célozz és lőj minél gyorsabban az N-Strike Elite sorozat Disruptor szivacslövő fegyverével! Javasolt életkor: 8–18 éves korosztálynak Kiknek ajánlott: Fiúknak Célozz és lőj minél gyorsabban az N-Strike Elite sorozat Disruptor szivacslövő fegyverével! A Disruptor fegyvernek gyorsan forgó tárja van, amiben 6 db lövedéket is tudsz tárolni. Célozz és lőj egyet, vagy egy hatos sorozatot!A lövedéket akár 27 méterre is ellőheted.

NERF Elite 2.0 Warden DB-8

NERF Elite 2.0 Warden DB-8

Értékelés: 3
11 420 Ft

Ez az elegáns, 8 lövedékes NERF 2.0 Elite Warden DB-8 pisztoly lehetővé teszi, hogy egyszerre 2 Elite lövedéket lőjön 26 méter távolságig! A pisztoly kialakítása lehetővé teszi az állandóan két lövedék ismételt feltöltését és kisütését!

NERF MODULUS Shadow ICS 6

NERF MODULUS Shadow ICS 6

Értékelés: 4,2
8 690 Ft 8 120 Ft

Maradj rejtve vagy világíts a ICS-6 Nerf Modulus Ghost Ops Shadow segítségével! Világíts a fényt aktiváló gomb megnyomásával. Legyen mindig feltöltve a fegyvered a titkos küldetések során és maradj rejtve. Világíts rá az ellenfélre!

NERF ULTRA 45 lövedék

NERF ULTRA 45 lövedék

Értékelés: 5
7 910 Ft 6 890 Ft

A hatótávolsága nagyobb, mint valaha a NERF Ultra lövedék által! Az új Nerf lövedék innovatív továbbfejlesztett lövedék heggyel rendelkezik, amely az Aerofin technológiát és a könnyű NERF Ultra habot felhasználva lehetővé teszi a NERF történetének leghosszabb tartományát. Az új NERF hatótávolsága akár 37 méter is lehet!

NERF Elite 2.0 Turbine CS-18
20 330 Ft 17 210 Ft

Legyél tökéletes harcos ezzel az elektromos Nerf Turbine CS-18 blasterrel. A fegyver nagy tűzerőt és gyors lövést biztosít. A fegyver hatótávolsága akár 27 méter. A nagy tárba 18 db Elite 2.0 nyíl fér el, amik a csomagolás részét képezik. Az ellenfeleknek esélyük sincs!

NERF ULTRA Two

NERF ULTRA Two

Értékelés: 5
19 810 Ft 10 460 Ft

Motorizált blaster NERF Ultra Two ideális fegyver egy tökéletes Nerf akcióhoz. A nyitott dobnak köszönhetően a blaster egyszerűen és gyorsan újratölthető, és a lövész mindig áttekintést ad arról, hogy még hány tölténye maradt. Lépj át minden eddigi határt az új Nerf Ultra töltényekkel! Lődd ki a nyilakat akár 36 méter távolságba.

NERF ELITE Stryfe Szivacslövő
9 490 Ft

Villámgyorsan ürítsd ki a tárat, miközben az ellenfeledre célzol! A motorizált Stryfe szivacskilövő fegyver 6 lövedéket képes egy tárazás után kilőni, melyek gyors egymásutánban indíthatók útnak. Az egykezes fegyverrel könnyedén bánhatsz harc közben, így egyszerűen hordozható és működtethető. Az gyorstüzelő ravasszal beindítod a fegyver kilövő motorját és ezt ezután elengedve végignézed, ahogy a 6 lövedéked eszméletlen gyorsasággal egyszerre csapódik be a célba. A 6 lövedék könnyed klippes gyorsbetározása meghatározza a Nerf csatáid sikerét.

NERF Elite Trilogy DS 15 blaster
12 680 Ft 11 840 Ft

Az új Nerf Elite Trilogy DS 15 blaster egy mechanikus blaster, amely 3 Elite dartsot hoz létre a patronból. A csomag 5 darab patront és 15 darab Elite nyilat tartalmaz. Minden patronhoz három nyíl van. Szórakozz ezzel a Nerf fegyverrel.

NERF Fortnite RL

NERF Fortnite RL

Értékelés: 4,5
11 770 Ft 9 910 Ft

Ezt a Nerf Blastert a Fortnite ihlette. Tapasztald meg a Fortnite csatáit a való életben. Ez a Nerf Fortnite RL egy nagy robbanó fegyver. A csomag 2 Nerf Fortnite hab rakétát tartalmaz.

NERF Elite 2.0 Echo CS-10

NERF Elite 2.0 Echo CS-10

Értékelés: 4,3
16 600 Ft 15 970 Ft

Módosítsd szükség szerint ezt az új blastert, és máris indulhatsz a csatába. Ez a fegyver 4 különböző beállítást tesz lehetővé. Tartalmaz egy csatlakoztatható puskatust és egy fejhosszabbítót. Csak annyit kell tenned, hogy megtöltöd a tárat, és beleveti magát a Nerf-akcióba.

TM Toys Laser-X pisztoly infravörös sugarakkal - dupla szett
19 930 Ft 19 000 Ft

Szeretnél egy saját lézer arénát? A dupla szett Laser-X pisztollyal ez most végre lehetséges kültéren és beltéren is! A pisztolyok hatótávolsága 60 méter, az érzékelős mellény pedig számolja a találatokat. A fény és hang effektusok további attrakciót jelentenek. Élvezd ki a kültéri, vagy beltéri játékot úgy, mint egy igazi lézer arénában. A Laser-X pisztoly lövései infravörös sugarak, nem igazi lézer.

NERF Fortnite Sneaky Springer

NERF Fortnite Sneaky Springer

Értékelés: 4,7
7 980 Ft

Ez a szivacslövő a Fortnite Battle Royale népszerű videojátékban használt ikonikus fegyver által ihletett designt kínál. 6 darab hivatalos Nerf Elite tölténnyel, 3 töltényre elegendő tölténytárral és levehető tartozékkal együtt kapható.

NERF Fortnite HC E

NERF Fortnite HC E

Értékelés: 4,8
4 810 Ft

Ezt a Nerf Blastert a Fortnite ihlette. Tapasztald meg a Fortnite csatáit a valóságban ezzel a Mega Blasterrel egy lövéssel. A Blaster-et az első Nerf Mega nyíllal használhatod. A csomag 3 Nerf Mega nyilat tartalmaz.

NERF Accustrike Quadrant

NERF Accustrike Quadrant

Értékelés: 4,2
4 120 Ft

A Nerf Accustrike Qadrant négy nyilas blaster praktikus, kompakt méretben odavág a csatatéren. A Nerf Quadrant Blaster forgó tölténytárral rendelkezik, és kis méretének köszönhetően tökéletes a titkos küldetésekhez.

NERF MODULUS Shadow ops fegyver
16 930 Ft

Maradj láthatatlan módban vagy világítsd meg az utat a Nerf Modulus Ghost Ops Evader segítségével! Ez az automata fegyver átlátszó fedéllel rendelkezik, amely az aktiváló gomb megnyomása után kezd el világítani. Tartsd a fegyvert láthatatlan módban a titkos küldetések alatt, hogy rejtve maradj. Világítsd ki a fegyvert, hogy segítsen a sötét helyeken.

NERF N-Strike Elite Firestrike Szivacslövő pisztoly
4 670 Ft

Nerf N-Strike Elite Firestrike egy egyszerűen kezelhető, fergeteges szórakozást biztosító játékfegyver. Precíziós lézerének köszönhetően minden körülmények között probléma nélkül célozhatsz, ezzel óriási előnyre téve szert az ellenséggel szemben. 3 darab lövedékét akár 23 méterre ellőheted, újratöltése szintén pillanatok kérdése csupán.

NERF Modulus Mediator

NERF Modulus Mediator

Értékelés: 4,6
8 250 Ft

A maximális teljesítmény és a szuper-sportesemény érdekében szükséges megszerezned a Nerf blaster-t! Szereld össze fegyveredet bármilyen küldetésre vagy csatára az Nerf N-strike Modulus rendszerrel. Éld át a kalandokat az új Modulus Mediator blasszterrel, amely a Modulus sorozat része.

NERF ELITE JOLT pisztoly

NERF ELITE JOLT pisztoly

Értékelés: 4,7
2 470 Ft

Ne tévesszen meg a Nerf Elite Jolt apró mérete, ugyanis emellé elég nagy erő társul. Csak töltsd meg két töltényeddel a pisztolyt, rejtsd el, lopakodj az ellenség mellé, így szinte azonnal kiiktathatod őket! Újratöltése egyszerű, így sosem érhet meglepetés.

NERF N-Strike Mega Bigshock Szivacslövő Játékfegyver
3 840 Ft

Légy a csataterek bajnoka a Nerf N-Strike Mega Bigshock szivacslövő pisztollyal. A pisztoly egylövetű, minden tüzelés után újra kell tölteni. A pisztoly tetején tudsz egy tartalék ,nagyméretű lőszert tárolni, a fegyvert a markolaton található felhúzóval tudod élesíteni. Gyermekek számára 8 éves kortól ajánlott.

NERF Fortnite TS

NERF Fortnite TS

Értékelés: 4,6
15 610 Ft 11 010 Ft

Valósítsd meg a Fortnite csatákat a NERF Mega szivacslövő fegyverrel, amely lehetővé teszi a lövöldözést manuális feszítéssel. A népszerű Fortnite videojátékban használt pisztoly ihletésével a NERF Fortnite TS pisztoly megismétli a játékban megszokott megjelenését és színét. Belső tároló 4 nyílhoz, hátsó tároló rekesz

NERF Elite 2.0 Shockwave RD-15
12 660 Ft

Harcolj az új NERF 2.0 Shockwave pisztollyal! Ez az új Elite 2.0 pisztoly forgó tárral rendelkezik, amibe 15 nyíl fér. Célozz és lőj ki 1 nyilat, vagy gyorsan lődd ki mind a 15-öt egymás után. Ez az akciópisztoly akár 27 méter távolságra képes kilőni a nyilakat, így gyorsan csatába indulhatsz és átveheti az irányítást!

NERF ELITE Tartalék nyilak 30 drb - ajándék
4 010 Ft 3 160 Ft

Az ELITE ügynök addig játszik, míg el nem fogy a lőszere. 30 tartalék nyíllal ez sose történhet meg vele. A nyilakat jobb mindig magunknál tartani. Tartóba, vagy az övre helyezhető, így mindig felészült lehet.

NERF Fortnite tartalék rakéta
3 950 Ft 3 840 Ft

Ha elfogy a lőszer, minden bizonnyal vesztettél, tehát ne becsüld alá és mindig rendelkezz tartalék munícióval. Például ezzel a 4 nagy lőszerből álló készlettel, amely alkalmas a Nerf Fortnite és a GL-L rakétavető számára.

NERF Elite 2.0 Phoenix CS-6

NERF Elite 2.0 Phoenix CS-6

Értékelés: 5
11 110 Ft 10 320 Ft

Győzd le a célpontjaid villámgyorsan a motoros pisztoly sebességével! Nyomd meg a Gyorsító ravaszt, aktiváld a motort és gyorsan hatástalanítsd az ellenfeled. A Blaster emellett puska távcsővel is fel van szerelve a még hatékonyabb célzásért. Csak töltsd meg a tárat a mellékelt nyilakkal és máris kezdődhet az akció.

NERF Fortnite tartalék lőszer 30 darab
6 880 Ft

NERF Fortnite tartalék lőszer 30ks. Ha a játék során elfogy a lőszer, akkor peched van. Vesztesz. Ezért időben biztosítsd a készletet. Tartalék lőszer NERF Fortnite 30 darab

NERF Fortnite SMG

NERF Fortnite SMG

Értékelés: 5
9 620 Ft 8 800 Ft

Vegyél részt a csatában az új NERF Fortnite SMG pisztollyal! Az új Fortnite játék által inspirált blaster Nerf-ről van szó. A blaster rendelkezik tárral a nyilak részére és motorral, ami megkönnyíti a célpontra való gyors lövést. Tehát töltsd fel a tárat, célozz és kerülj közelebb a túléléshez.

NERF Microshots Fortinte Rainbow Smash
3 740 Ft 3 570 Ft

Éld át a Nerf márka izgalmát, energiáját és stílusát, és fedezd fel mi okozza: Nerf vagy semmi. Nerf kilövő Fortnite licenciával tökéletes teljesítmény a Nerf csatákhoz. A Nerf MicroShots sorozat a gyűjtés és a játszás ötvözete a közkedvelt Nerf mini verzió kilövőjével!

NERF Elite 2.0 Commander RD-6
6 690 Ft 5 220 Ft

Lőjj és támadj gyorsan a gyors NERF Elite 2.0 Commander fegyverrel! Ennek a gyorsan használható pisztolynak forgó dobja van, amely akár 6 Elite lövedéket képes befogadni. Célozzon és lőjön 1 lövedékkel, vagy lődd ki gyorsan mind a 6 lövedéket. A fegyver akár 27 méter távolságra is ellő.

NERF Elite 2.0 TRIO TD-3
3 570 Ft

Remek kis Nerf pisztoly az Elite 2.0 sorozatból! Ne tévesszen meg a fegyver kis mérete, mivel óriási teljesítménye van! Amikor feltöltöd az ultrakönnyű pisztolyodat az Elite nyilakkal, egyszerűen elrejted a zsebedben, és a lehető legközelebb mozoghatsz az ellenségedhez. Amikor eljön a megfelelő pillanat, húzd meg a töltőkart, és készen állsz a lövésre. Nyomd meg a ravaszt, töltsd fel gyorsan, és légy a nap győztese!

NERF Microshots Fortnite blaster LLAMA
3 570 Ft

Tapasztald meg a Nerf izgalmát, energiáját és stílusát, és megtudod, miért: Vagy Nerf, vagy semmi A Nerf Star Wars blaster tökéletes teljesítményt biztosít a Nerf csatákhoz. A Nerf MicroShots sorozat ötvözi a kollekciókat és a játékokat a Nerf kedvencek mini verzióival!

NERF ZOMBIE Sidestrike Szivacslövő Játékfegyver
4 670 Ft

NERF N-Strike Elite Zombie Sidestrike egy könnyű pisztoly, mellyel nagyon könnyen célba találhatsz. Kis méretének köszönhetően gyorsan előránthatod, és övre csatolható kivitelének köszönhetően bárhova magaddal is viheted. Garantáltan jó barátod lesz a zombik elleni harcban!

NERF Fornite BASRL
31 120 Ft

A Fortnit Nerf vízipisztolyt a Fortnite játék pisztolya ihlette és a kedvelt videójáték rakétavetőjének alakját és színét másolja! Valósítsd meg a Fortnite akciókat ezzel a pisztollyal, amely 6 Nerf Elite nyíllal felszerelt tárral van ellátva. Használd a távcsövet a célzáshoz lövés közben.

NERF MEGA Bulldog

NERF MEGA Bulldog

Értékelés: 4,8
6 740 Ft

A Blaster Nerf Mega Bulldog az AccuStrike család része, amely töltényeit még nagyobb pontosságra tervezték. Tárazz be 3 töltényt az elülső tárba, húzd meg a fogantyút és húzd meg a ravaszt. Szabd személyre a fegyvered az elülső markolat csatlakoztatásával, a puskatus és a célkereszt kihúzásával.

NERF Fortnite SR

NERF Fortnite SR

Értékelés: 5
8 430 Ft 7 980 Ft

Vegyél részt a csatában az új NERF FN SR pisztollyal! Az új Fortnite játék által inspirált blaster Nerf-ről van szó. A Blaster távcsővel van felszerelve a pontosabb lövések érdekében. A szánt egyszerű kezelni, elég kissé hátrahúzni és már tüzelhetsz is. A cső maximum 4 Nerf nyilat képes tárolni.

TM Toys Laser X - Sada Fusion Komplet
30 020 Ft

A Laser-X Fusion egy sor fegyver, mellény és egyéb kiegészítő, amely elősegíti a játékképesség fejlesztését. A készlet felszerelést tartalmaz egy vagy két játékos számára. A csomagban 2 lézer, mellény és egyéb kiegészítő található.

NERF ELITE Microshots Hammershot
3 160 Ft

Tapasztald meg a Nerf izgalmát, energiáját és stílusát, és megtudod, miért: Vagy Nerf, vagy semmi. A Hasbro Nerf fegyvere tökéletes teljesítményt nyújt a Nerf csaták számára. A Nerf MicroShots sorozat ötvözi a kollekciókat és a játékokat a Nerf kedvencek mini verzióival!

NERF SuperSoaker Fortnite SMG
6 320 Ft

Élvezd a nagyszerű vízi szórakozást ezzel a robbanóanyaggal, amelyet a híres Fortnite videojáték ihletett. A robbanóanyagot könnyen fel lehet tölteni vízzel, csak annyit kell tenned, hogy célozd meg és pumpálva használd az ellenfelek megszórását.

NERF SuperSoaker Fortnite Pump SG
6 460 Ft

Élvezd a nagyszerű vízi szórakozást ezzel a robbanóanyaggal, amelyet a híres Fortnite videojáték ihletett. A robbanóanyagot könnyen fel lehet tölteni vízzel, csak annyit kell tenned, hogy célozd meg és pumpálva használd az ellenfelek megszórását.

NERF Elite 12 töltény

NERF Elite 12 töltény

Értékelés: 4,9
1 780 Ft

Nerf Elite tölténycsomagja 12 darabot tartalmaz, melyekkel hatalmas tűzerőre tehetsz szert! Szivacsos anyagú, így gyorsan repül és megbízhatóan célba is talál. Tapadós kivitelezésének köszönhetően szinte bármilyen felületre odaragad, amit célba veszel, és bármilyen N-Strike Elite fegyverrel működőképesek.

NERF Elite 2.0 VOLT SD-1
5 220 Ft 4 670 Ft

Ez az elegáns és kompakt pisztoly vörös lézersugárral van felszerelve. Pisztollyal akár sötétség leple alatt is teljesítheted a küldetést. A kompakt pisztoly pontos lézersugara segít tökéletesen célozni gyenge fényviszonyok mellett is.

NERF Power Rangers Gepárd blaszter
8 440 Ft 8 120 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Átalakulás! Képzeld el a rosszfiúkkal való harcot, mint a piros őr piros gepárd alakú blaszterrel. A Power Rangers gepárd blaszter mindig akcióra kész. A csomag 3 Nerf nyilat is tartalmaz.

NERF ZOMBIE Microshots Doublestrike
3 490 Ft 3 430 Ft

Újdonság

Tapasztald meg a Nerf izgalmát, energiáját és stílusát, és megtudod, miért: Vagy Nerf, vagy semmi. A Hasbro Nerf fegyvere tökéletes teljesítményt nyújt a Nerf csaták számára. A Nerf MicroShots sorozat ötvözi a kollekciókat és a játékokat a Nerf kedvencek mini verzióival!

Lamps Játék Víz Háború
5 500 Ft

A vízi háborús játék két célzómellényt és két műanyag vízfegyvert tartalmaz. Harcolj a csatában ezekkel a varázslatos mellényekkel. A mellény pirosra vált, amikor az ellenfél célba-talál.

NERF ZOMBIE Microshots Crosscut
3 490 Ft 3 430 Ft

Újdonság

Tapasztald meg a Nerf izgalmát, energiáját és stílusát, és megtudod, miért: Vagy Nerf, vagy semmi. A Hasbro Nerf fegyvere tökéletes teljesítményt nyújt a Nerf csaták számára. A Nerf MicroShots sorozat ötvözi a kollekciókat és a játékokat a Nerf kedvencek mini verzióival!