Talált termékek száma: 21

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

Gonher Cowboy szett - revolever + seriff csillag outlet
5 055 Ft

3 790 Ft

Outlet

A termék csomagolása a szállítás során sérült,de a termék ép és sértetlen.A KÉP CSAK ILLUSZTRÁCIÓ!

Ezzel a revolvert, tokot és seriff csillagot tartalmazó készlettel fiad igazi cowboyként fogja magát érezni. A revolver másolat ezüst színű fémből készült, műanyag markolattal ellátott. Kapszulára működik, 12 lövésre elegendő. 3 éves kortól alkalmas.


Gonher Cowboy puska, ezüst, fém
8 855 Ft

7 490 Ft

Ezzel a cowboy puska másolattal fiad a vadnyugaton érezheti magát. A puska fémből és műanyagból készült, ezüst-barna színű. Kapszulára működik, 8 lövésre elegendő. 3 éves kortól alkalmas.


Gonher Cowboy szett - revolever + seriff csillag
5 055 Ft

4 190 Ft

Ezzel a revolvert, tokot és seriff csillagot tartalmazó készlettel fiad igazi cowboyként fogja magát érezni. A revolver másolat ezüst színű fémből készült, műanyag markolattal ellátott. Kapszulára működik, 12 lövésre elegendő. 3 éves kortól alkalmas.


Gonher Gold colection rendőrségi revolver, fém, ezüst, 12 lövés
3 443 Ft
3 390 Ft

Ezzel a revolver másolattal fiad igazi rendőrnek érezheti magát. A Gold kollekcióba tartozó fegyver ezüst színű fémből készült, műanyag markolattal ellátott. Kapszulára működik, 12 lövésre elegendő. 3 éves kortól alkalmas.


Gonher Rendőrségi géppisztoly, fekete
6 667 Ft

5 690 Ft

Ezzel a rövid támadó puskával fiad úgy fogja magát érezni, mint a különleges egységek tagja. A fegyver fekete színű fémből készült. Kapszulára működik, 8 lövésre elegendő. 3 éves kortól alkalmas.


NERF Elite deréktok
5 490 Ft

4 890 Ft

Minden Nerf harcos biztosan értékeli ezt a praktikus deréktokot, amellyel a fegyvered és töltény tartalékod mindig kényelmesen kéznél lesz. A fegyvertok derékszíjjal, vagy karabéllyal csatolható.


NERF Elite mellény tartozékokra
8 790 Ft

7 520 Ft

Minden Nerf harcos biztosan értékeli ezt a töltények és tartózékok tárolására szolgáló praktikus mellényt, amellyel mindig elegendő töltény lesz kéznél. A mellény nagyon kényelmes. A deréktájra és az elülső részére további extra tölténytárokat csatolhatsz.


NERF Elite tölténytáska
8 890 Ft

6 970 Ft

Minden Nerf harcos biztosan értékeli ezt a praktikus tölténytáskát, amellyel mindig elegendő töltény lesz kéznél. A tölténytár kapacitása ebben a táskában 6,12, vagy 18 töltény. A táska könnyen kezelhető, így mindig fel leszel készülve a lövésre.


NERF Elite töltényzsák

NERF Elite töltényzsák

Értékelés: 4
3 590 Ft

3 380 Ft

Minden Nerf harcos biztosan értékeli ezt a praktikus töltényzsákot, amellyel mindig elegendő töltény lesz kéznél. A töltényzsák kapacitása minimum 75 töltény. A zsák könnyen kezelhető, így mindig fel leszel készülve a lövésre.


SIMBA Planet Fighter fegyver 22 cm, 3 fajta
3 950 Ft

A Planet Fighter pisztoly megörvendeztet minden űrharcost. Rendelkezik színváltozási funkcióval és nem hiányozhatnak a hanghatások sem, amelyek a játékot új szintre emelik. Melyik ellenfélnek merészkedik ilyen fegyverre?


SIMBA Planet Fighter - pisztoly és maszk készlet
5 174 Ft

4 610 Ft

Ez az űr stílusú pisztoly és maszk biztosan boldoggá tesz minden kis harcost. A pisztoly hang és fény effektusokkal rendelkezik, amelynek köszönhetően minden küldetés biztosan sikeres lesz.


TM Toys Laser-X játék torony
23 990 Ft

16 290 Ft

Újdonság

Fedezd fel a Laser-X játék torony által kínált játszás új dimenzióját, ahol úgy érzed majd magad mintha saját lézer arénád lenne. A színes fényeffektusoknak, a sztereó hangzásnak és a zenének köszönhetően egyedi élményt nyújt számodra és növeli az attraktivitást. A toronyra 30 m távolságból is lőhetsz.


TM Toys Laser-X pisztoly infravörös sugarakkal - dupla szett
19 990 Ft

Szeretnél egy saját lézer arénát? A dupla szett Laser-X pisztollyal ez most végre lehetséges kültéren és beltéren is! A pisztolyok hatótávolsága 60 méter, az érzékelős mellény pedig számolja a találatokat. A fény és hang effektusok további attrakciót jelentenek. Élvezd ki a kültéri, vagy beltéri játékot úgy, mint egy igazi lézer arénában. A Laser-X pisztoly lövései infravörös sugarak, nem igazi lézer.


TM Toys Lézer-X infravörös sugárral rendelkező fegyver, 1 játékos számára
13 090 Ft

9 990 Ft

Ezzel a Laser-X készlettel igazi lézeres játékélményben lehet részed! A doboz tartalmaz egy lézerpisztolyt, és egy vevőegységet, ami színes fényhatásokkal jelzi neked, ha találat ért. Ez a készlet kompatibilis az összes többi Laser-X játékkal, így a barátaiddal közösen is tudtuk egymással (vagy egymás ellen) lézerharcolni. A terméket 6 éves kortól ajánljuk. A Laser-x játékot élvezheti zárt helyiségben vagy akár a szabadban is. Élje át úgy, mintha valóban egy igazi lézer arénában volna. A Laser-X pisztoly bár **infravörös sugarakat lő ki **, mégsem minősül valódi lézernek.


Gonher Cowboy revolver ezüst, fém 8 lövés
2 990 Ft

Ezzel a cowboy revolver másolattal fiad a vadnyugaton érezheti magát. A fegyver ezüst színű fémből készült, műanyag markolattal ellátott. Kapszulára működik, 8 lövésre elegendő. 3 éves kortól alkalmas.


Gonher Rendőrségi revolver, fém, ezüst, 8 lövés
2 890 Ft

Ezzel a revolver másolattal fiad igazi rendőrnek érezheti magát. A fegyver ezüst színű fémből készült, műanyag markolattal ellátott. Kapszulára működik, 8 lövésre elegendő. 3 éves kortól alkalmas.


Gonher Cowboy puska távcsővel, fém
4 594 Ft

3 690 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Ezzel a távcsővel ellátott cowboy puska másolattal fiad a vadnyugaton érezheti magát. A puska fémből és műanyagból készült, ezüst-fekete színű. Kapszulára működik, 8 lövésre elegendő. 3 éves kortól alkalmas.


Gonher Rendőrségi pisztoly fekete, fém, 8 lövés
2 637 Ft
2 590 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Ezzel a pisztoly másolattal fiad igazi rendőrnek érezheti magát. A fegyver fekete színű fémből készült, műanyag markolattal ellátott. Kapszulára működik, 8 lövésre elegendő. 3 éves kortól alkalmas.


NERF SPD Filmbeli pókháló-kilövő
9 434 Ft

8 190 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Ez a speciális pókháló-kilövő úgy néz ki, mint az igazi, amelyet jól ismertek a Pókember: Irány a Pókverzum! című új animációs filmből. A kilövő speciális edényének feltöltését követően vizet is tud lövellni.