Talált termékek száma: 21

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

Gonher Cowboy puska, ezüst, fém
8 855 Ft

7 490 Ft

Ezzel a cowboy puska másolattal fiad a vadnyugaton érezheti magát. A puska fémből és műanyagból készült, ezüst-barna színű. Kapszulára működik, 8 lövésre elegendő. 3 éves kortól alkalmas.


Gonher Cowboy szett - revolever + seriff csillag
5 055 Ft

4 190 Ft

Ezzel a revolvert, tokot és seriff csillagot tartalmazó készlettel fiad igazi cowboyként fogja magát érezni. A revolver másolat ezüst színű fémből készült, műanyag markolattal ellátott. Kapszulára működik, 12 lövésre elegendő. 3 éves kortól alkalmas.


Gonher Rendőrségi géppisztoly, fekete
6 667 Ft

5 690 Ft

Ezzel a rövid támadó puskával fiad úgy fogja magát érezni, mint a különleges egységek tagja. A fegyver fekete színű fémből készült. Kapszulára működik, 8 lövésre elegendő. 3 éves kortól alkalmas.


Paradiso Vízipuska tartállyal
5 847 Ft

4 600 Ft

A vízipuska tartállyal ideális kiegészítője a forró nyári napoknak. A puska pumpálási mechanizmussal működik. A gyermek hátán van a víztartály, melyből pumpálja a vizet a puskába.


SIMBA Planet Fighter fegyver 22 cm, 3 fajta
3 940 Ft

A Planet Fighter pisztoly megörvendeztet minden űrharcost. Rendelkezik színváltozási funkcióval és nem hiányozhatnak a hanghatások sem, amelyek a játékot új szintre emelik. Melyik ellenfélnek merészkedik ilyen fegyverre?


SIMBA Planet Fighter - pisztoly és maszk készlet
5 650 Ft

Ez az űr stílusú pisztoly és maszk biztosan boldoggá tesz minden kis harcost. A pisztoly hang és fény effektusokkal rendelkezik, amelynek köszönhetően minden küldetés biztosan sikeres lesz.


SIMBA Vízipisztoly 2000
2 620 Ft

A vízi pisztoly nagyszerű ajándék a nyári szórakozáshoz. Készülj fel egy vízi csatára és legyél egy lépéssel előre. A Vízi pisztoly 2000 egy 300 ml-es víztartállyal rendelkezik, és legfeljebb 8 méteres tartományba képes kilőni. Két színes kivitelben elérhető.


SIMBA Vizipisztoly Stormer
4 090 Ft
3 940 Ft

Vízpisztoly pumpáló funkcióval. Nagyszerű ajándék a nyári szórakozáshoz. Készülj fel egy vízi csatára és egy lépéssel előbbre. A tartalék tartálynak köszönhetően a víz nem fogyhat ki egyhamar. Két színes kivitel.


Gonher Gold colection rendőrségi revolver, fém, ezüst, 12 lövés
3 443 Ft
3 390 Ft

Ezzel a revolver másolattal fiad igazi rendőrnek érezheti magát. A Gold kollekcióba tartozó fegyver ezüst színű fémből készült, műanyag markolattal ellátott. Kapszulára működik, 12 lövésre elegendő. 3 éves kortól alkalmas.


Dohany 427 Vízipisztoly 2 tartállyal
3 690 Ft
3 644 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Színes vízipisztoly 2 tartállyal egy remek játék a nyári időben. A vízipsztoly 2 tartozék tartályt is tartalmaz, melynek köszönhetően több vizet tud tárolni, így a gyermekek tovább játszhatnak vele. Ez a játék nagyon kedvelt főleg a strandokon, de otthon, az udvaron és kertben is, ahol a gyermek a nyári játékok alatt felfrissülésre vágyik.


Gonher Cowboy puska távcsővel, fém
4 594 Ft

3 690 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Ezzel a távcsővel ellátott cowboy puska másolattal fiad a vadnyugaton érezheti magát. A puska fémből és műanyagból készült, ezüst-fekete színű. Kapszulára működik, 8 lövésre elegendő. 3 éves kortól alkalmas.


Gonher Cowboy revolver ezüst, fém 8 lövés
2 990 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Ezzel a cowboy revolver másolattal fiad a vadnyugaton érezheti magát. A fegyver ezüst színű fémből készült, műanyag markolattal ellátott. Kapszulára működik, 8 lövésre elegendő. 3 éves kortól alkalmas.


Gonher Rendőrségi pisztoly fekete, fém, 8 lövés
2 637 Ft
2 590 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Ezzel a pisztoly másolattal fiad igazi rendőrnek érezheti magát. A fegyver fekete színű fémből készült, műanyag markolattal ellátott. Kapszulára működik, 8 lövésre elegendő. 3 éves kortól alkalmas.


Gonher Rendőrségi revolver, fém, ezüst, 8 lövés
2 890 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Ezzel a revolver másolattal fiad igazi rendőrnek érezheti magát. A fegyver ezüst színű fémből készült, műanyag markolattal ellátott. Kapszulára működik, 8 lövésre elegendő. 3 éves kortól alkalmas.


SIMBA Vizi pisztoly Blaster, piros
4 045 Ft
3 940 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Vízpisztoly pumpáló funkcióval. Nagyszerű ajándék a nyári szórakozáshoz. Készülj fel egy vízi csatára és légy mindig egy lépéssel előrébb. A nagy tartálynak köszönhetően sosem leszel utolsó.


SIMBA vizi pisztoly Blaster, zöld
4 045 Ft
3 940 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Vízpisztoly pumpáló funkcióval. Nagyszerű ajándék a nyári szórakozáshoz. Készülj fel egy vízi csatára és légy mindig egy lépéssel előrébb. A nagy tartálynak köszönhetően sosem leszel utolsó.


Teddies Lézer puska 53 cm + céltábla
4 330 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Gyakorold a pontos lövéseket. Ennek a puskából és céltáblából álló készletnek hála szinte magától fog menni. A pisztoly mérete 53 cm, a céltábla mérete 18 cm. A fegyver fény- és hangeffektusokat ad ki. Az áramellátást elemek biztosítják.


Teddies Lézerpisztoly 23 cm + céltábla 19 cm
3 280 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Gyakorold a pontos lövéseket. Ennek a pisztolyból és céltáblából álló készletnek hála szinte magától fog menni. A pisztoly mérete 23 cm, a céltábla mérete 19 cm. A fegyver fény- és hangeffektusokat ad ki. Az áramellátást elemek biztosítják.


Wiky Rendőrségi géppisztoly
3 150 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Rendőrségi géppisztoly minden kisfiú számára, aki ki akarja próbálni, milyen egy pisztolyt kézben tartani. A S.W.A.T.: Különleges egység tagjává válhatsz és harcolhatsz a gengszterek és a terroristák ellen. A játék világít és lövöldöző hangot ad ki.