Talált termékek száma: 14

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

X-shot Bogártámadás - utántöltő 30 db-os
2 490 Ft

1 790 Ft

Az X-Shot Bogártámadás – utántöltő segítségével, pótolhatod a lőszeredet. Légy Te a legmenőbb rovarirtó és szabadítsd meg a Földet a bogaraktól! A legújabb X-shot fegyverekkel most könnyedén levadászhatod őket. A fegyver működéséhez nem kell elem.


NERF Elite deréktok
5 490 Ft

4 870 Ft

Minden Nerf harcos biztosan értékeli ezt a praktikus deréktokot, amellyel a fegyvered és töltény tartalékod mindig kényelmesen kéznél lesz. A fegyvertok derékszíjjal, vagy karabéllyal csatolható.


NERF Elite mellény tartozékokra
8 790 Ft

7 500 Ft

Minden Nerf harcos biztosan értékeli ezt a töltények és tartózékok tárolására szolgáló praktikus mellényt, amellyel mindig elegendő töltény lesz kéznél. A mellény nagyon kényelmes. A deréktájra és az elülső részére további extra tölténytárokat csatolhatsz.


NERF Elite töltényzsák

NERF Elite töltényzsák

Értékelés: 4
3 590 Ft

3 370 Ft

Minden Nerf harcos biztosan értékeli ezt a praktikus töltényzsákot, amellyel mindig elegendő töltény lesz kéznél. A töltényzsák kapacitása minimum 75 töltény. A zsák könnyen kezelhető, így mindig fel leszel készülve a lövésre.


NERF ZOMBIE Pocket Pistols Szivacslövő Játékfegyver
3 990 Ft

3 740 Ft

NERF ZOMBIE Pocket Pistols meglepő hatású lehet, ugyanis egyszerre két lövedéket lő ki. A kompakt, egykezes tervezés lehetővé teszi, hogy a fegyver gyorsan utántölthető legyen. Így egy pillanatra sem szakad meg a játék. Gyerekeknek 8 éves kortól ajánlott.


SIMBA Planet Fighter fegyver 22 cm, 3 fajta
3 940 Ft

A Planet Fighter pisztoly megörvendeztet minden űrharcost. Rendelkezik színváltozási funkcióval és nem hiányozhatnak a hanghatások sem, amelyek a játékot új szintre emelik. Melyik ellenfélnek merészkedik ilyen fegyverre?


SIMBA Planet Fighter - pisztoly és maszk készlet
5 650 Ft

Ez az űr stílusú pisztoly és maszk biztosan boldoggá tesz minden kis harcost. A pisztoly hang és fény effektusokkal rendelkezik, amelynek köszönhetően minden küldetés biztosan sikeres lesz.


TM Toys Laser-X játék torony
23 990 Ft

16 290 Ft

Fedezd fel a Laser-X játék torony által kínált játszás új dimenzióját, ahol úgy érzed majd magad mintha saját lézer arénád lenne. A színes fényeffektusoknak, a sztereó hangzásnak és a zenének köszönhetően egyedi élményt nyújt számodra és növeli az attraktivitást. A toronyra 30 m távolságból is lőhetsz.


TM Toys Laser-X pisztoly infravörös sugarakkal - dupla szett
19 990 Ft

Szeretnél egy saját lézer arénát? A dupla szett Laser-X pisztollyal ez most végre lehetséges kültéren és beltéren is! A pisztolyok hatótávolsága 60 méter, az érzékelős mellény pedig számolja a találatokat. A fény és hang effektusok további attrakciót jelentenek. Élvezd ki a kültéri, vagy beltéri játékot úgy, mint egy igazi lézer arénában. A Laser-X pisztoly lövései infravörös sugarak, nem igazi lézer.


TM Toys Lézer-X infravörös sugárral rendelkező fegyver, 1 játékos számára
13 090 Ft

9 990 Ft

Ezzel a Laser-X készlettel igazi lézeres játékélményben lehet részed! A doboz tartalmaz egy lézerpisztolyt, és egy vevőegységet, ami színes fényhatásokkal jelzi neked, ha találat ért. Ez a készlet kompatibilis az összes többi Laser-X játékkal, így a barátaiddal közösen is tudtuk egymással (vagy egymás ellen) lézerharcolni. A terméket 6 éves kortól ajánljuk. A Laser-x játékot élvezheti zárt helyiségben vagy akár a szabadban is. Élje át úgy, mintha valóban egy igazi lézer arénában volna. A Laser-X pisztoly bár **infravörös sugarakat lő ki **, mégsem minősül valódi lézernek.


Brainstorm Kalandor Nyílpisztoly tartalék nyilak
3 090 Ft

A kalandor nyílpisztollyal a lurkók sérülés nélkül átélhetik a lövészet izgalmait. A tartalék tapadókorongos nyilak gondoskodnak róla, hogy, a célba-lövészet és az ellenséges erők felderítése ne álljon le muníció-hiány miatt. A gyerekek a remek szórakozás mellett szem-kéz koordinációjukat is fejleszthetik.


NERF N-Strike Elite Retaliator

NERF N-Strike Elite Retaliator

Értékelés: 3,5
23 790 Ft

12 490 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Kezdődhet a csata, ezzel a szuper gyors, kétkezes, mechanikus Nerf N-Strike Elite Retaliator szivacslövő fegyverrel. A kialakításának köszönhetően a fegyver könnyen megtartható. A válltámasz eltávolításával még pontosabban tudsz ellenségedre célozni. A cserélhető egyenes tárba 12 db szivacstöltényt tehetsz, amit akár 20 méter távolságba is kilőhetsz. A Nerf N-Strike Elite Retaliator szivacslövő fegyvert négy különböző módon szerelheted össze. TOVÁBB OLVASOM->


Teddies Lézer puska 53 cm + céltábla
4 330 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Gyakorold a pontos lövéseket. Ennek a puskából és céltáblából álló készletnek hála szinte magától fog menni. A pisztoly mérete 53 cm, a céltábla mérete 18 cm. A fegyver fény- és hangeffektusokat ad ki. Az áramellátást elemek biztosítják.


Teddies Lézerpisztoly 23 cm + céltábla 19 cm
3 280 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Gyakorold a pontos lövéseket. Ennek a pisztolyból és céltáblából álló készletnek hála szinte magától fog menni. A pisztoly mérete 23 cm, a céltábla mérete 19 cm. A fegyver fény- és hangeffektusokat ad ki. Az áramellátást elemek biztosítják.