Spokey Speedstar
23 490 Ft

22 290 Ft
+ ingyen szállítás

Állítható gyermek görkorcsolya. A Spokey Speedstar köszönhetően a könnyű és gyors méret beállítási rendszernek a gyermekednek néhány szezonra alkalmas lesz. A kényelmes cipő szilárd rögzítéssel biztonságot ad, amihez kiválóan asszisztálnak az ellenálló kerekek minőséges ABEC 9 Carbon csapágyakkal.


Spokey Burnish
11 790 Ft

A gyermek görkorcsolya 4 méretre állítható, kezdőknek és haladóknak egyaránt alkalmas. Kettős csattal biztonsági berendezéssel rendelkezik, amelyek megakadályozzák a csappantyúk automatikus kioldását. Spokey Burnish lágyabb kerekekkel rendelkeznek, amelyek jól elnyelik a rezgéseket még az egyenletlen felületeken is.


FILA Spider Görkorcsolya, Piros/Fekete
28 990 Ft

19 690 Ft
+ ingyen szállítás

Fila Spider egy állítható méretű férfi görkorcsolya. A kombinált csatoknak köszönhetően alkalmazkodik a láb formájához, így teljes kényelmet biztosít. Szabadidős sport- és fitness korcsolyázásra is egyaránt alkalmas. Könnyű vázas, speciális rögzítésű, tehát biztonságosan tartja a lábat és a bokát.


Roces Quaddy Boy görkorcsolya
22 490 Ft
+ ingyen szállítás

Roces Quaddy Boy modern kivitelezésű gyermek trekking görkorcsolya. A növekvő rendszernek köszönhetően a gyerekeddel együtt nő. A keret anyaga szabadidős tevékenységekhez megfelelő.


Tempish Bagoly baba Görkorcsolya szett
27 990 Ft

19 990 Ft
+ ingyen szállítás

Tempish Bagoly baba Görkorcsolya tartalma egy pár állítható méretű görkorcsolya, könyökvédő, hátizsák, térdvédő, csuklóvédő, sisak. Kiválóan védi gyermekét a sérülésektől. A korcsolya állítható méretű és a kombinált csatoknak köszönhetően alkalmazkodik a láb formájához, így teljes kényelmet biztosít.


Tempish Vestax Görkorcsolya, Narancs
38 990 Ft

26 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Tempish Vestax női görkorcsolya kezdők és haladók számára készült, akik egy kényelmes termékre vágynak szabadidejük eltöltéséhez. Stabilan tartja a lábat, anatómiai talpbetéttel rendlekezik, csattal, fűzővel és tépőzárral rögzíthető.


FILA J-One Állítható gyerek görkorcsolya, Fekete/Piros
28 990 Ft

22 990 Ft
+ ingyen szállítás

Fila J-One Állítható gyerek görkorcsolya nagyszerű szórakozást nyújt minden gyermek számára. A könnyű, alumíniumból készült váz garantálja a tartósságot, a hármas rögzítő rendszer (fűző, tépőzáras pánt és biztonsági csat) pedig garancia a láb megfelelő tartására, a biztonságos használatra. Állítható méretének köszönhetően a korcsolya folyamatosan igazodhat a gyermek lábához.


Spokey Feat 4IN
15 690 Ft

Egész évszakra beállítható gyermek korcsolyák. Spokey FEAT 4IN1 különleges szerkezettel rendelkezik, amely lehetővé teszi a 4 különböző konfigurációt – klasszikus in-line korcsolya, trekking, téli és tri-skates. Tehát így egész évben használhatók. Kényelmes korcsolyák jó rögzítéssel a lábak ABEC 7 csapágyakkal és 64/70 mm-es tartós kerekekkel vannak felszerelve.


Spokey Madox
17 790 Ft

A gyermek görkorcsolya 4 méretre állítható, kezdőknek és haladóknak egyaránt alkalmas. Kettős csattal biztonsági berendezéssel rendelkezik, amelyek megakadályozzák a csappantyúk automatikus kioldását. Spokey Madox lágyabb kerekekkel rendelkeznek, amelyek jól elnyelik a rezgéseket még az egyenletlen felületeken is.


Tempish Magic Rebel Görkorcsolya
22 990 Ft
+ ingyen szállítás

Tempish Magic Rebel egy állítható méretű görkorcsolya. A kombinált csatoknak köszönhetően alkalmazkodik a láb formájához, így teljes kényelmet biztosít. Szabadidős sport- és fitness korcsolyázásra is egyaránt alkalmas. Bélése egy divatos tornacipőre hasonlít.


FILA Joy Boy Black/Red korcsolya
23 499 Ft

19 190 Ft
+ ingyen szállítás

Joy Boy kétsoros gyerek korcsolya a Fila márkától. A korcsolya a gyerek lábával együtt nő és nagyon kényelmes, könnyű és közkedvelt. Alkalmas rekreációs/kezdő korcsolyázóknak.


FILA J-One G Állítható lány görkorcsolya, Szürke/Rózsaszín
21 790 Ft
+ ingyen szállítás

Fila J-One G Állítható lány görkorcsolya nagyszerű szórakozást nyújt minden gyermek számára. A könnyű, alumíniumból készült váz garantálja a tartósságot, a hármas rögzítő rendszer (fűző, tépőzáras pánt és biztonsági csat) pedig garancia a láb megfelelő tartására, a biztonságos használatra. Állítható méretének köszönhetően a korcsolya folyamatosan igazodhat a gyermek lábához.


Tempish Magic Rebel Gyerek Görkorcsolya
24 990 Ft

22 990 Ft
+ ingyen szállítás

Tempish Magic Rebel görkorcsolya olyan, mintha gyermeke csak egy tornacipőt vett volna fel, melynek a talpán kerekek vannak. Divatos, figyelemfelkeltő színével garatnáltan gyermeke kedvence lesz.


Tempish Monster Gyerek Görkorcsolya szett
27 990 Ft

17 990 Ft

Tempish Monster Görkorcsolya szett tartalma egy pár állítható méretű görkorcsolya, könyökvédő, hátizsák, térdvédő, csuklóvédő, sisak. Kiválóan védi gyermekét a sérülésektől. A korcsolya állítható méretű és a kombinált csatoknak köszönhetően alkalmazkodik a láb formájához, így teljes kényelmet biztosít.


Tempish Neo-X Görkorcsolya, Narancssárga
21 990 Ft

18 990 Ft
+ ingyen szállítás

Tempish Neo-X Görkorcsolya, Narancssárga egy különleges, rekreációs és fitness korcsolya. Mind a tapasztaltabb, mind kezdő korcsolyázóknak tökéletes darab. Kombinált csatoknak és állítható méretének köszönhetően tökéletesen alkalmazkodik a láb formájához.


Tempish Vestax Női Görkorcsolya, Zöld
38 990 Ft

23 990 Ft
+ ingyen szállítás

Tempish Vestax női görkorcsolya kezdők és haladók számára készült, akik egy kényelmes termékre vágynak szabadidejük eltöltéséhez. Stabilan tartja a lábat, anatómiai talpbetéttel rendlekezik, csattal, fűzővel és tépőzárral rögzíthető.


Spokey Buff
13 190 Ft

11 990 Ft

Állítható gyermekkorcsolya stílusos retro dizájnban. Spokey Buff old-school szerkezettel rendelkezik 2 tengellyel és 2 széles kerékkel. Ez az elrendezés lényegesen jobb stabilitást biztosít a korcsolyázás során. Teljes retro design klasszikus cipőfűzőkkel. A korcsolyák teherbírása 100 kg.


Spokey Limp
11 490 Ft

Kiváló minőségű gyermekek in-line görkorcsolya világítós kerekekkel. Spokey Limp fel vannak szerelve egyszerű méretbeállítási rendszerrel. A kényelmes korcsolyázást a puha hármas rögzítőrendszerrel rendelkező cipő biztosítsa. Az egyenletes korcsolyázás a tartós kerekekkel és minőségi ABEC 7csapágyakkal van biztosítva.


Spokey Reno
19 490 Ft
19 290 Ft
+ ingyen szállítás

Állítható gyermek görkorcsolya. A Spokey Reno köszönhetően a könnyű és gyors méret beállítási rendszernek a gyermekednek néhány szezonra alkalmas lesz. A kényelmes cipő szilárd rögzítéssel biztonságot ad, amihez kiválóan asszisztálnak az ellenálló kerekek minőséges ABEC 9 Carbon csapágyakkal.


Tempish Swist flash
21 290 Ft

19 490 Ft
+ ingyen szállítás

In-line korcsolyák háromrészes könnyű vázzal, méretbeállítással. Ezek egy megerősített bélésből állnak, amelyek illeszkednek a gyermekedhez a kötés, a tépőzár és a csat kombinációi segítségével. A Tempish Swift Flash Catch görgőkkel kapható, mely kezdőknek és haladóknak is készült.


Stamp Cars Négykerekű gyerek görkorcsolya
9 290 Ft

A Verdák mese motívumaival díszített Stamp Cars gyerek görkorcsolya tökéletes választás 3–6 éves gyerekek számára. Mérete 22–30-ig állítható, könnyedén és gyorsan rögzíthető.