K2 Raider Boa
37 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

5 számmal állítható fiú görkorcsolya, amely így együtt nő gyermekeddel. A puha kerekek elnyelik a rezgéseket, és így a lehető legkényelmesebb haladást biztosítják. A K2 Raider Boa gyorsrögzítő rendszerrel van ellátva, amely nem lazul meg.

TEMPISH Monster baby skate

TEMPISH Monster baby skate

Értékelés: 4,3
21 990 Ft
+ ingyen szállítás

Tempish Monster baby skate gyerek szett kezdők számára ajánlott, rekreációs korcsolyázásra. Vidám és ötletes kialakítással űrlakókkal.

TEMPISH Dasty

TEMPISH Dasty

Értékelés: 5
22 990 Ft
+ ingyen szállítás

A gyermek görkorcsolya 4 mérettel állítható, kezdőknek és haladóknak egyaránt alkalmas. Beépített cipővel és szellőzőnyílásokkal. TEMPISH Dasty a váz oldalán található gomb vezérli.

TEMPISH Dasty Girl

TEMPISH Dasty Girl

Értékelés: 4,7
22 990 Ft
+ ingyen szállítás

A gyermek görkorcsolya 4 mérettel állítható, kezdőknek és haladóknak egyaránt alkalmas. Beépített cipővel és szellőzőnyílásokkal. TEMPISH Dasty Girl a váz oldalán található gomb vezérli.

TEMPISH Magic Rebel Blue yellow
23 490 Ft 18 490 Ft

Lázadó FREE DESIGN, gyerek széthúzható korcsolya Tempish Magic Rebel Blue yellow, ajánlott rekreációs és sport fitnesz és kondíciós korcsolyázáshoz. Összetéveszthetetlen design

Gyerek görkorcsolya

Minőségi és biztonságos görkorcsolyát keres gyermekének? A Mall.hu rengeteg állítható méretű gyerek görkorcsolyát kínál.

Olyan neves gyártóktól talál nálunk gyerek görkorcsolyát, mint a K2, a TEMPISH és a FILA stb.

Gyerek görkorcsolyák 2in1

  • Görkorcsolya, melynek kerekei lecserélhetőek jégkorcsolya pengére. Mindkét fej része a csomagnak.

Gyerek görkorcsolyák 3in1

  • Görkorcsolya, melynek kerekei lecserélhetőek jégkocsolya pengére, sőt a legkisebbek számára kétsoros kerekek is felszerelhetőek.

Hogyan válasszunk a gyerekeknek védőfelszerelést görkorcsolyázáshoz?

Biztonsági okokból elkerülhetetlen, hogy görkori védőfelszerelést szerezzünk be a gyereknek, mielőtt görkorcsolyázni tanulna.

A készlet általában tartalmaz:

  • Térdvédőt
  • Csuklóvédőt
  • Könyökvédőt

A védőfelszerelések többnyire tépőzár segítségével rögzíthetők , nedvszívó textilből és tartós, edzett műanyagból készülnek. A fej védelméről gyermek sisak gondoskodik.