Karton P+P T-Rex Gyermek hátizsák
2 790 Ft

Karton PP óvodásoknak szóló hátizsák-kollekciójában a dínók világa elevenedik meg ezen a kompakt, ellenálló táskán. A kis méretű hátizsák ideális a legfontosabb játékok és eszközök tárolására, könnyű szerkezetének köszönhetően hordozása mégsem megerőltető a kisgyerekek számára. Rugalmas oldalzsebeiben rendszerezhetők a kisebb dolgok.


MÚ BRNO Kisvakond Gyermek hátizsák
6 770 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kisvakond-mesék kedvelői számára ideális választás ez a puha, élethű hátizsák. Kis méretének köszönhetően a táska kisgyerekek számára kényelmes viselet az óvodába menet vagy kirándulásokon. Cipzáros kialakítása miatt biztonságosan tárolhatók benne a tárgyak.


LittleLife Disney Toddler Backpack hátizsák - Olaf
13 460 Ft

Mostantól gyermeke kedvenc Oláfját bárhová magával viheti! Ez az elbűvölő eredeti hátizsák rendkívül könnyű és kényelmes viseletet biztosít. A hátizsák részét képezi egy praktikus póráz is.


LittleLife Animal Gyerek Hátizsák
8 290 Ft

7 530 Ft

LittleLife hátizsák katicabogár mintával készült a gyermekek számára. Tetején egy fogantyúval ellátva, amely elősegíti a könnyebb hordozhatóságot. Állítható párnázott vállpántjának és mellkasi övének köszönhetően kényelmesen és biztonságosan hordható. 6 literes térfogata gondoskodik róla, hogy sokmindent tárolhassunk benne.


Karton P+P Gyermek ovis hátizsák Spiderman
3 844 Ft

3 310 Ft

Ideális hátizsák az összes ovis gyermeknek a Spiderman kedvenc motívummal. Párnázott pántokkal, oldalsó zsebekkel és elég tároló hellyel rendelkezik minden szükséges dolognak, amire egy óvódásnak szüksége van.


LittleLife Disney Tigris Tipegő Hátizsák
10 630 Ft

LittleLife Disney hátizsák tökéletes választás a tipegő gyermekek számára. Állítható párnázott vállpántjának köszönhetően kényelmesen viselhető. Mellkasi övvel jobban rögzíthető.


MÚ BRNO Kisvakond Hátizsák
7 921 Ft
7 700 Ft

MÚ Brno Kisvakond hátizsák tökéletes választás mindek kisgyermek számára. A hátizsák a népszerű kisvakond alakjával egyezik meg, puha anyagának köszönhetően azonnal gyermeke kedvence lesz. Mosógépben mosható, cipzázos. Kirándulásokhoz ideális kellék.


BINO Batoh na kolečkách, Krteček
9 469 Ft

8 630 Ft

Bino hátizsák tökéletes választás kisgyermekének. A hátizsákot egy nagy és egy kisebb cipzáras zseb alkotja. A táska két oldalán hálós zseb található, mely ideális az üdítő tárolására.


MÚ BRNO Kisvakond hátizsák + Kisvakond kulcstartóval
9 002 Ft

7 300 Ft

Kisvakond motívumú kedves hátizsák nagyszerű segítség a legkissebbeknek. Cipzárral zárható, amely kulcstartóval van kiegészítve és a hátszíjai állíthatóak. A gyerekek megszeretik és nem fogják akarni levenni.


Lamps Pókember 3D-s táska

Lamps Pókember 3D-s táska

Értékelés: 5
2 510 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Válltáska a közkedvelt hős, a Pókember 3D-s motívumával. A pánt hossza állítható. A táska mérete 15,5 × 5,5 × 20 cm. 3 éves kortól alkalmas.


ADC Blackfire Kis kedvencek titkos élete Max Hátizsák
7 327 Ft

6 640 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az ADC Blackfire Kis kedvencek titkos élete Max Hátizsák nagyon kényelmes, hiszen rendkívül puha anyagból készült. Max kutyát ábrázoló hátizsák vidám hangulatot teremthet a gyerekek számára. Egy nagy tárolórekesszel, valamint a hátizsák 3 éves kortól ajánlott.


ADC Blackfire Kis kedvencek titkos élete Mel Hátizsák
7 327 Ft

6 640 Ft

Az ADC Blackfire Kis kedvencek titkos élete Mel Hátizsák nagyon kényelmes, hiszen rendkívül puha anyagból készült. A Mel kutyát ábrázoló hátizsák vidám hangulatot teremthet a gyerekek számára. Egy nagy tárolórekesszel, valamint a hátizsák 3 éves kortól ajánlott.


Affenzahn Frida róka kis barát gyermek hátizsák
12 290 Ft

8 680 Ft

Vidd el mindenhová a legjobb állati barátodat-hátizsákot Frieda rókát az összes élményt és kalandot együtt élhetitek át. Minden hátizsák kézzel hímzett részleteket és fényvisszaverő elemeket tartalmaz a biztonság növelése érdekében.


Affenzahn Hilda víziló gyerek hátizsák
12 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vidd mindenhova a legjobb állat-barátodat – hátizsákodat Hildával a vízilóval és éljetek át minden kalandok együtt. Minden hátizsákot kézzel varrott részletekkel és a nagyobb biztonság érdekében fényvisszaverő elemek rendelkezik.


Affenzahn Kis barátunk David a kutya, gyerek hátizsák
12 287 Ft

8 680 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vigye magával mindenhova a legkedvesebb állatbarátját- a kis hátizsákot, Dávidot a kutyát, és éljen át vele közösen élményeket és kalandokat. Minden hátizsákon kézzel hímzett részletek és fényvisszaverő elemek vannak a nagyobb biztonság érdekében.


Affenzahn Kis barátunk  Elias az elefánt, gyerek hátizsák
18 190 Ft
+ ingyen szállítás

Vigye magával mindenhova a legkedvesebb állatbarátját- a kis hátizsákot, Eliast az elefántot, és éljen át vele közösen élményeket és kalandokat. Minden hátizsákon kézzel hímzett részletek és fényvisszaverő elemek vannak a nagyobb biztonság érdekében.


Affenzahn Kis barátunk Hanne a ló, gyerek hátizsák
12 290 Ft

8 680 Ft

Vigye magával mindenhova a legkedvesebb állatbarátját- a kis hátizsákot, Hannát a lót, és éljen át vele közösen élményeket és kalandokat. Minden hátizsákon kézzel hímzett részletek és fényvisszaverő elemek vannak a nagyobb biztonság érdekében.


Affenzahn Kis barátunk Kai a krokodíl, gyerek hátizsák
12 290 Ft

8 680 Ft

Vigye magával mindenhova a legkedvesebb állatbarátját- a kis hátizsákot, Kait a krokodilt, és éljen át vele közösen élményeket és kalandokat. Minden hátizsákon kézzel hímzett részletek és fényvisszaverő elemek vannak a nagyobb biztonság érdekében.


Affenzahn Kis barátunk Piet papagáj, gyerek hátizsák
12 290 Ft

8 680 Ft

Vigye magával mindenhova a legkedvesebb állatbarátját- a kis hátizsákot, Piet papagájt, és éljen át vele közösen élményeket és kalandokat. Minden hátizsákon kézzel hímzett részletek és fényvisszaverő elemek vannak a nagyobb biztonság érdekében.


Affenzahn Kis barátunk, Richi kakas gyerek hátizsák
12 290 Ft

8 680 Ft

Vigye magával mindenhova a legkedvesebb állatbarátját- a kis hátizsákot, Richi kakast, és éljen át vele közösen élményeket és kalandokat. Minden hátizsákon kézzel hímzett részletek és fényvisszaverő elemek vannak a nagyobb biztonság érdekében.


Affenzahn Kis barátunk Sámuel a kígyó, gyerek hátizsák
12 290 Ft

8 680 Ft

Vigye magával mindenhova a legkedvesebb állatbarátját- a kis hátizsákot, Sámuelt a kígyót, és éljen át vele közösen élményeket és kalandokat. Minden hátizsákon kézzel hímzett részletek és fényvisszaverő elemek vannak a nagyobb biztonság érdekében.


Affenzahn Kis barátunk Ulrike, az egyszarvú hátizsák
12 290 Ft

8 660 Ft

Vigye magával mindenhova a legkedvesebb állatbarátját- a kis hátizsákot, Ulriket az egyszarvút, és éljen át vele közösen élményeket és kalandokat. Minden hátizsákon kézzel hímzett részletek és fényvisszaverő elemek vannak a nagyobb biztonság érdekében.


Affenzahn Lena oroszlány kis barát gyermek hátizsák
12 287 Ft

8 680 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vidd el mindenhová a legjobb állati barátodat-hátizsákot Lena oroszlán az összes élményt és kalandot együtt élhetitek át. Minden hátizsák kézzel hímzett részleteket és fényvisszaverő elemeket tartalmaz a biztonság növelése érdekében.


Affenzahn Lilly katicabogár kis barát gyermek hátizsák
12 290 Ft

8 680 Ft

Vidd el mindenhová a legjobb állati barátodat-hátizsákot Lilly katicabogarat az összes élményt és kalandot együtt élhetitek át. Minden hátizsák kézzel hímzett részleteket és fényvisszaverő elemeket tartalmaz a biztonság növelése érdekében.


Affenzahn Matry majmocska kis barát gyermek hátizsák
12 290 Ft

8 680 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vidd el mindenhová a legjobb állati barátodat-hátizsákot Marty majmot az összes élményt és kalandot együtt élhetitek át. Minden hátizsák kézzel hímzett részleteket és fényvisszaverő elemeket tartalmaz a biztonság növelése érdekében.


Affenzahn Nagy barátunk Daria a sárkány, gyerek hátizsák
17 290 Ft

12 380 Ft

Vigye magával mindenhova a legkedvesebb állatbarátját- a hátizsákot, Dariát a sárkányt, és éljen át vele közösen élményeket és kalandokat Minden hátizsákon kézzel hímzett részletek és fényvisszaverő elemek vannak a nagyobb biztonság érdekében.


Affenzahn Nagy barátunk Don a szamár, gyerek hátizsák
17 290 Ft

12 380 Ft

Vigye magával mindenhova a legkedvesebb állatbarátját- a hátizsákot, Dont a szamarat, és éljen át vele közösen élményeket és kalandokat. Minden hátizsákon kézzel hímzett részletek és fényvisszaverő elemek vannak a nagyobb biztonság érdekében.


Affenzahn Nagy barátunk Paul a panda, gyerek hátizsák
17 215 Ft

12 380 Ft

Vigye magával mindenhova a legkedvesebb állatbarátját- a kis hátizsákot, Eliast az elefántot, és éljen át vele közösen élményeket és kalandokat. Minden hátizsákon kézzel hímzett részletek és fényvisszaverő elemek vannak a nagyobb biztonság érdekében.


Affenzahn Olivia a bagoly gyerek hátizsák
12 990 Ft

Vidd mindenhova a legjobb állat-barátodat – hátizsákodat Oliviával a bagollyal és éljetek át minden kalandok együtt. Minden hátizsákot kézzel varrott részletekkel és a nagyobb biztonság érdekében fényvisszaverő elemek rendelkezik.


Affenzahn Willy bálna kis barát gyermek hátizsák
12 290 Ft

8 680 Ft

Vidd el mindenhová a legjobb állati barátodat-hátizsákot Willy bálnát az összes élményt és kalandot együtt élhetitek át. Minden hátizsák kézzel hímzett részleteket és fényvisszaverő elemeket tartalmaz a biztonság növelése érdekében.


Disney Frozen gyermek hátizsák
2 690 Ft

Akció

Vidám és eredeti hátizsák 3D hatással az elülső oldalon a közismert Frozen mese mintájával. Az elülső oldalon Elza motívummal ellátott, amely minden kis rajongót lenyűgöz majd. A hátizsák 33 cm magas, könnyű és tartós.


GIM Ovális hátizsákCars
9 560 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a nagyon jó minőségű és stílusosan tervezett hátizsák Cars motívummal elvisz minden tankönyvet, füzetet és harapnivalót. Nemcsak iskolába, de szabadidős és utazási célokra is alkalmas.


GIM Ovális ovis hátizsák Captain America maszkkal
7 300 Ft

A hátizsák méretében és kialakításában kifejezetten a kicsiknek készült, így az ovis korosztály számára kényelmes viseletről a megerősített hátrész, valamint a széles és párnázott vállpántok gondoskodnak. A Bosszúállók filmek hőseiért rajongó gyerekek ügyes hátizsákjában a játékok mellett a tízórai vagy az uzsonna is elfér. Minőségi kidolgozású és erős anyagból készült.


GIM Ovális ovis hátizsák Iron Man maszkkal
7 300 Ft

A hátizsák méretében és kialakításában kifejezetten a kicsiknek készült, így az ovis korosztály számára kényelmes viseletről a megerősített hátrész, valamint a széles és párnázott vállpántok gondoskodnak. A Bosszúállók filmek hőseiért rajongó gyerekek ügyes hátizsákjában a játékok mellett a tízórai vagy az uzsonna is elfér. Minőségi kidolgozású és erős anyagból készült.


GIM Ovális Spiderman hátizsák
9 560 Ft

Ez a nagyon jó minőségű és stílusosan tervezett hátizsák a kedvenc Spiderman motívumával elvisz minden tankönyvet, füzetet és harapnivalót. Nemcsak iskolába, de szabadidős és utazási célokra is alkalmas.


Grizzly RS 764-5 hátizsák a legkisebbeknek
6 490 Ft
6 190 Ft

Kényelmes hátsó panellel ellátott óvodásoknak alkalmas hátizsák. Puha vállpántok, erős fogantyú és az elmaradhatatlan fényvisszaverő elemek. A táska elegendő hellyel rendelkezik az óvodások elengedhetetlen kellékei számára.


Grizzly RS 764-6 hátizsák a legkisebbeknek
6 490 Ft
6 190 Ft

Kényelmes hátsó panellel ellátott óvodásoknak alkalmas hátizsák. Puha vállpántok, erős fogantyú és az elmaradhatatlan fényvisszaverő elemek. A táska elegendő hellyel rendelkezik az óvodások elengedhetetlen kellékei számára.


Herlitz Iskola előtti táska Rookie - egyszarvú
6 640 Ft

Az iskola előtti Herlitz Rookie hátizsák egyszarvú motívummal kiemelkedik könnyű súlya miatt. Ez egy könnyű modell ergonomikusan kialakított és lélegző párnázattal. Az állítható vállpántok rugalmasságot és kényelmet biztosítanak viselés közben.


Karton P+P Frozen óvodai táska
4 790 Ft

3 580 Ft

Minden óvodás gyermeknek alkalmas, a közkedvelt Frozen motívummal ellátott táska. Párnázott vállpántokkal és párnázott zsebbel ellátott, melybe a kis óvodás minden elengedhetetlen tárgya belefér.


Karton P+P Gyermek ovis hátizsák PETS
4 380 Ft

Ideális hátizsák az összes ovis gyermeknek a Kis kedvencek titkos élete kedvenc motívummal. Párnázott pántokkal, oldalsó zsebekkel és elég tároló hellyel rendelkezik minden szükséges dolognak, amire egy óvódásnak szüksége van.


Karton P+P Gyermek ovis hátizsák Sofia the First
4 380 Ft

Ideális hátizsák az összes ovis gyermeknek a Első Szófia kedvenc motívummal. Párnázott pántokkal, oldalsó zsebekkel és elég tároló hellyel rendelkezik minden szükséges dolognak, amire egy óvódásnak szüksége van.


Karton P+P Gyerek iskolatáska Dolly
2 812 Ft

2 310 Ft

Ideális hátizsák minden kisiskolás gyereknek bájos Doll mintával. Párnázott vállszíjakkal, zsebekkel és elegendő hellyel rendelkezik minden dolog számára, amire csak az iskolában szükség lehet.