BIG Útjelzőtábla szett

BIG Útjelzőtábla szett

Értékelés: 5
7 290 Ft 5 310 Ft

BIG Útjelzőtábla szett segítségével a gyerekek már egészen kis korukban hozzászokhatnak az alapvető közlekedési jelzésekhez játékos formában. A készlet 3 db táblát tartalmaz, ezek közül kettő kétoldalas – mindkét oldalukon jelzés található. Használata 3 éves kortól ajánlott.

BIG Útjelző táblák

BIG Útjelző táblák

Értékelés: 4,5
12 390 Ft 10 640 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Útjelző táblák a gyerekek részére. A könnyen felállítható táblák segítségével a kicsik megismerkedhetnek a KRESZ alapvető szabályaival játékos formában. 6 db táblatartóval, minkét oldalukon különböző táblákkal.

BIG Játék jelzőlámpa

BIG Játék jelzőlámpa

Értékelés: 5
8 090 Ft 7 840 Ft

BIG játék jelzőlámpa tökéletes kiegészítőja a manapság oly divatos gyermek járműveknek. A könnyen felállítható lámpa segítségével a kicsik megismerkedhetnek a KRESZ alapvető szabályaival játékos formában. A lámpák világítanak, így az utcán érezheti magát a gyermek. Gyermeke számára 3 éves kortól ajánlott.

Klein Közlekedési Lámpa 72 cm
9 310 Ft

Klein Közlekedési Lámpával gyerekjáték a közlekedési szabályok elsajátítása! A lámpa automatikusan vált a jelzések között. Segítségével a** gyalogos és az autós közlekedés jelzéseit** könnyen megtanulhatják játék közben a gyerekek!

BIG Big Sada kerekek Bobby Car-hoz 4db
4 897 Ft 4 650 Ft

Bobby car termékhez megfelelő 4 tartalék kereket tartalmazó készlet. Olyan anyagból készült, amely 50%-kal csökkenti a zajszintet. A kerekek méretei: 15 × 15 × 4 cm.

Falk Claas pótkocsi kapaszkodóval
18 385 Ft 11 840 Ft

A FALK márkájú traktor után csatlakoztatható pótkocsi multifunkciós. A pótkocsin fogantyúk találhatók, amelyek a csatlakoztatást követően kerekekké változnak. A pótkocsihoz továbbá lapát, gereblye és öntözőkanna is tartozik. A „kerti munkák” ezzel a pótkocsival valódi szórakozássá válnak.

Falk Kétkerekes utánfutó tartozékokkal
18 385 Ft 11 310 Ft

A FALK márkájú traktor után csatlakoztatható pótkocsi multifunkciós. A pótkocsin fogantyúk találhatók, amelyek a csatlakoztatást követően kerekekké változnak. A pótkocsihoz továbbá lapát, gereblye és öntözőkanna is tartozik. A „kerti munkák” ezzel a pótkocsival valódi szórakozássá válnak.

Yedoo Palacktartó

Yedoo Palacktartó

Értékelés: 5
1 900 Ft

Nem hiányozhat egyetlen roller vázáról sem, mert akkor túl gyorsan elfogy az energiád. A Yedoo rollereken a palacktartó felhelyezésére a menetek elő vannak készítve, így nem kell még azzal is foglalkoznod.

Yedoo Roller sárvédő pár 12"/12"
6 960 Ft

Könnyű, rugalmas és a mechanikai sérüléseknek ellenálló Yedoo roller sárvédő pár, 12 colos. Többé nem kell félni a felfröccsenő sártól.

Lamps Jelzőlámpa akkumulátoros
4 650 Ft

Közlekedési szemafor akkumulátoros két módban. Játék (automatikus színváltás) és oktatási (kézi színkombináció választás a gomb megnyomása után). Gyermekek használhatják ha járművekkel játszanak, megállíthatják a forgalmat ha szükséges valahonnan kitolatni.

Lamps Közlekedési táblák, 5 db, 80 cm
4 650 Ft

Lamps Közlekedési táblák, 5 db, 80 cm kiváló segédlet a közlekedés oktatásában való tanuláshoz. A gyermekeket a közúti biztonságra tanítja. A közlekedési táblák magassága legfeljebb 80 cm. Stabil talapzaton állnak, egyaránt alkalmas kültéri és otthoni használatra.

Klein Közlekedési táblák 73 cm
9 710 Ft

Klein Közlekedési Táblákkal gyerekjáték a közlekedési szabályok elsajátítása! Segítségével a az autós közlekedés jelzéseit könnyen megtanulhatják játék közben a gyerekek! Stabil tartószerkezetének köszönhetően biztonságos.

PEG PEREGO Ducati bukósisak

PEG PEREGO Ducati bukósisak

Értékelés: 3,5
13 590 Ft 13 410 Ft

Ducati bukósisak, hogy a kismotorozás mindig biztonságos játék legyen a gyerekek számára. A sisak minden biztosági előírásnak megfelel, így maximális védelmet biztosít viselőjének. Divatos piros színben.

PEG PEREGO Akkumulátor, 6V 4Ah
11 790 Ft 11 570 Ft

Peg Perego Akkumulátor eredeti csere akkumulátor elektromos gyermek járművekbe. A 6V-os akkumulátor több Peg Perego járműhöz is alkalmas. Tartós megoldást kínál gyeremeke kedvenc játékához.

Stamp StarWars - Kerékpár duda
3 320 Ft

Stamp StarWars – Kerékpár duda elengedhetetlen kelléke a gyerekkerékpároknak. A duda könnyen felszerelhető. Elkerülhetőek vele a balesetek, ütközések.

Yedoo Csengő

Yedoo Csengő

Értékelés: 5
786 Ft

"Vigyázat, előzök! Balról! Félre az útból! Sietek! Kielőzlek! – hagyd hogy a csengő helyetted mondja.

BIG Közlekedési kúpok

BIG Közlekedési kúpok

Értékelés: 5
3 900 Ft

Praktikus fekete fehér kúp készlet A készlet négy darabot tartalmaz, amelyet a gyermekek igény szerint szétrakhatnak. A kúpok 26 centiméter magasak.

Lamps Nagy műanyag sorompó

Lamps Nagy műanyag sorompó

Értékelés: 3,5
5 790 Ft 5 710 Ft

Nagy műanyag sorompó. A sorompó felfele és lefelé is mozgatható Ezzel a reteszel közlekedési rendőrre játszhatsz és irányíthatod az elhaladó autókat.

Yedoo Mushing set 25,4
10 790 Ft 9 970 Ft

Négy láb, kiöltött nyelv és kecses mozdulatok. Merre futhat? Csak a boldogságért, magáért az életért – mondaná egy kutya. Akkor hát ragadd meg a rolleredet és indulj el vele együtt. Nem számít, hogy csak a ház körül, egy réti kiránduláson vagy a szánhúzó versenyen. Változtasd szórakoztatóvá a kutyasétáltatást, amit mindkettőtök élvezni fog.

Yedoo New 16"/12" sárhányó
7 648 Ft 7 480 Ft

A rugalmas festett műanyagból készült sárhányó nagyon könnyű, tartós és ellenáll a mechanikus károsodásoknak. A Yedoo City NEW Collection rollerekhez megfelelő.

Yedoo New 20"/16" sárhányó
8 256 Ft 7 780 Ft

A rugalmas festett műanyagból készült sárhányó nagyon könnyű, tartós és ellenáll a mechanikus károsodásoknak. A Yedoo Mezeq NEW Collection rollerekhez megfelelő.