BIG Közlekedési kúpok
3 900 Ft

Praktikus fekete fehér kúp készlet A készlet négy darabot tartalmaz, amelyet a gyermekek igény szerint szétrakhatnak. A kúpok 26 centiméter magasak.


BIG Útjelzőtábla szett-46%

BIG Útjelzőtábla szett

Értékelés: 5
7 290 Ft

3 890 Ft

Akció

BIG Útjelzőtábla szett segítségével a gyerekek már egészen kis korukban hozzászokhatnak az alapvető közlekedési jelzésekhez játékos formában. A készlet 3 db táblát tartalmaz, ezek közül kettő kétoldalas – mindkét oldalukon jelzés található. Használata 3 éves kortól ajánlott.


BIG Útjelző táblák

BIG Útjelző táblák

Értékelés: 4,5
12 390 Ft

9 150 Ft

Útjelző táblák a gyerekek részére. A könnyen felállítható táblák segítségével a kicsik megismerkedhetnek a KRESZ alapvető szabályaival játékos formában. 6 db táblatartóval, minkét oldalukon különböző táblákkal.


DICKIE Közlekedési lámpa jelzőtáblákkal
3 900 Ft

A Dickie Közlekedési lámpa jelzőtáblákkal kitűnő módszer a közlekedési szabályok játékos gyakorlására! Kiválóan alkalmazható autós szőnyeghez, de anélkül is használható. A készlet tartalmaz egy 24 cm magas közlekedési lámpát és 8 db jelzőtáblát. A lámpa egyik fele az autós forgalmat, míg a másik a gyalogos forgalmat irányítja. Elemmel működik. 3 éves kortól ajánlott.


BIG Játék jelzőlámpa

BIG Játék jelzőlámpa

Értékelés: 5
8 090 Ft
7 830 Ft

BIG játék jelzőlámpa tökéletes kiegészítőja a manapság oly divatos gyermek járműveknek. A könnyen felállítható lámpa segítségével a kicsik megismerkedhetnek a KRESZ alapvető szabályaival játékos formában. A lámpák világítanak, így az utcán érezheti magát a gyermek. Gyermeke számára 3 éves kortól ajánlott.


Falk Claas pótkocsi kapaszkodóval-43%
18 385 Ft

10 390 Ft

Akció

A FALK márkájú traktor után csatlakoztatható pótkocsi multifunkciós. A pótkocsin fogantyúk találhatók, amelyek a csatlakoztatást követően kerekekké változnak. A pótkocsihoz továbbá lapát, gereblye és öntözőkanna is tartozik. A „kerti munkák” ezzel a pótkocsival valódi szórakozássá válnak.


Falk Kétkerekes utánfutó tartozékokkal-50%
18 385 Ft

9 090 Ft

Akció

A FALK márkájú traktor után csatlakoztatható pótkocsi multifunkciós. A pótkocsin fogantyúk találhatók, amelyek a csatlakoztatást követően kerekekké változnak. A pótkocsihoz továbbá lapát, gereblye és öntözőkanna is tartozik. A „kerti munkák” ezzel a pótkocsival valódi szórakozássá válnak.


Klein Közlekedési Lámpa 72 cm
9 850 Ft

Klein Közlekedési Lámpával gyerekjáték a közlekedési szabályok elsajátítása! A lámpa automatikusan vált a jelzések között. Segítségével a** gyalogos és az autós közlekedés jelzéseit** könnyen megtanulhatják játék közben a gyerekek!


Klein Közlekedési táblák 73 cm
9 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Klein Közlekedési Táblákkal gyerekjáték a közlekedési szabályok elsajátítása! Segítségével a az autós közlekedés jelzéseit könnyen megtanulhatják játék közben a gyerekek! Stabil tartószerkezetének köszönhetően biztonságos.


Lamps Jelzőlámpa akkumulátoros
3 980 Ft

Közlekedési szemafor akkumulátoros két módban. Játék (automatikus színváltás) és oktatási (kézi színkombináció választás a gomb megnyomása után). Gyermekek használhatják ha járművekkel játszanak, megállíthatják a forgalmat ha szükséges valahonnan kitolatni.


Lamps Közlekedési táblák, 5 db, 80 cm
6 240 Ft

Lamps Közlekedési táblák, 5 db, 80 cm kiváló segédlet a közlekedés oktatásában való tanuláshoz. A gyermekeket a közúti biztonságra tanítja. A közlekedési táblák magassága legfeljebb 80 cm. Stabil talapzaton állnak, egyaránt alkalmas kültéri és otthoni használatra.


PEG PEREGO Ducati bukósisak
14 890 Ft

Ducati bukósisak, hogy a kismotorozás mindig biztonságos játék legyen a gyerekek számára. A sisak minden biztosági előírásnak megfelel, így maximális védelmet biztosít viselőjének. Divatos piros színben.


Stamp Frozen - Kerékpár duda
3 050 Ft

Stamp Frozen – Kerékpár duda elengedhetetlen kelléke a gyerekkerékpároknak. A duda könnyen felszerelhető. Elkerülhetőek vele a balesetek, ütközések.


Stamp StarWars - Kerékpár duda
3 710 Ft

Stamp StarWars – Kerékpár duda elengedhetetlen kelléke a gyerekkerékpároknak. A duda könnyen felszerelhető. Elkerülhetőek vele a balesetek, ütközések.


Yedoo Csengő
785 Ft

"Vigyázat, előzök! Balról! Félre az útból! Sietek! Kielőzlek! – hagyd hogy a csengő helyetted mondja.


Yedoo New 20"/16" sárhányó
8 630 Ft

A rugalmas festett műanyagból készült sárhányó nagyon könnyű, tartós és ellenáll a mechanikus károsodásoknak. A Yedoo Mezeq NEW Collection rollerekhez megfelelő.


Yedoo Roller sárvédő pár 12"/12"
6 950 Ft

Könnyű, rugalmas és a mechanikai sérüléseknek ellenálló Yedoo roller sárvédő pár, 12 colos. Többé nem kell félni a felfröccsenő sártól.


PEG PEREGO Akkumulátor, 6V 4Ah
11 790 Ft
11 290 Ft

Peg Perego Akkumulátor eredeti csere akkumulátor elektromos gyermek járművekbe. A 6V-os akkumulátor több Peg Perego járműhöz is alkalmas. Tartós megoldást kínál gyeremeke kedvenc játékához.


Yedoo Palacktartó
1 580 Ft

Nem hiányozhat egyetlen roller vázáról sem, mert akkor túl gyorsan elfogy az energiád. A Yedoo rollereken a palacktartó felhelyezésére a menetek elő vannak készítve, így nem kell még azzal is foglalkoznod.


Yedoo Mushing set 25,4
10 790 Ft

9 960 Ft

Négy láb, kiöltött nyelv és kecses mozdulatok. Merre futhat? Csak a boldogságért, magáért az életért – mondaná egy kutya. Akkor hát ragadd meg a rolleredet és indulj el vele együtt. Nem számít, hogy csak a ház körül, egy réti kiránduláson vagy a szánhúzó versenyen. Változtasd szórakoztatóvá a kutyasétáltatást, amit mindkettőtök élvezni fog.