BIG Közlekedési kúpok

BIG Közlekedési kúpok

Értékelés: 4,8
4 520 Ft

Praktikus fekete fehér kúp készlet A készlet négy darabot tartalmaz, amelyet a gyermekek igény szerint szétrakhatnak. A kúpok 26 centiméter magasak.

BIG Útjelző táblák

BIG Útjelző táblák

Értékelés: 4,5
11 980 Ft 9 860 Ft

Útjelző táblák a gyerekek részére. A könnyen felállítható táblák segítségével a kicsik megismerkedhetnek a KRESZ alapvető szabályaival játékos formában. 6 db táblatartóval, minkét oldalukon különböző táblákkal.

Lamps Jelzőlámpa akkumulátoros
4 390 Ft

Közlekedési szemafor akkumulátoros két módban. Játék (automatikus színváltás) és oktatási (kézi színkombináció választás a gomb megnyomása után). Gyermekek használhatják ha járművekkel játszanak, megállíthatják a forgalmat ha szükséges valahonnan kitolatni.

BIG Játék jelzőlámpa

BIG Játék jelzőlámpa

Értékelés: 4,1
7 860 Ft

BIG játék jelzőlámpa tökéletes kiegészítőja a manapság oly divatos gyermek járműveknek. A könnyen felállítható lámpa segítségével a kicsik megismerkedhetnek a KRESZ alapvető szabályaival játékos formában. A lámpák világítanak, így az utcán érezheti magát a gyermek. Gyermeke számára 3 éves kortól ajánlott.

Klein Közlekedési táblák 73 cm
9 460 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Klein Közlekedési Táblákkal gyerekjáték a közlekedési szabályok elsajátítása! Segítségével a az autós közlekedés jelzéseit könnyen megtanulhatják játék közben a gyerekek! Stabil tartószerkezetének köszönhetően biztonságos.

PEG PEREGO Ducati bukósisak

PEG PEREGO Ducati bukósisak

Értékelés: 4,2
14 660 Ft

Ducati bukósisak, hogy a kismotorozás mindig biztonságos játék legyen a gyerekek számára. A sisak minden biztosági előírásnak megfelel, így maximális védelmet biztosít viselőjének. Divatos piros színben.

Klein Közlekedési Lámpa 72 cm
10 120 Ft

Klein Közlekedési Lámpával gyerekjáték a közlekedési szabályok elsajátítása! A lámpa automatikusan vált a jelzések között. Segítségével a** gyalogos és az autós közlekedés jelzéseit** könnyen megtanulhatják játék közben a gyerekek!

Lamps Nagy műanyag sorompó

Lamps Nagy műanyag sorompó

Értékelés: 3,6
6 120 Ft

Nagy műanyag sorompó. A sorompó felfele és lefelé is mozgatható Ezzel a reteszel közlekedési rendőrre játszhatsz és irányíthatod az elhaladó autókat.

BIG Big Sada kerekek Bobby Car-hoz 4db
4 660 Ft

Bobby car termékhez megfelelő 4 tartalék kereket tartalmazó készlet. Olyan anyagból készült, amely 50%-kal csökkenti a zajszintet. A kerekek méretei: 15 × 15 × 4 cm.

Falk Claas Maxi négykerekű utánfutó tartozékokkal
22 770 Ft 21 200 Ft

A zöld színű négykerekű Claas utánfutó tökéletes kiegészítője minden pedálos Falk márkájú traktornak. Az utánfutóhoz lapát és gereblye is tartozik. A „kerti munkák” ezzel a pótkocsival szórakoztató lesz.

Falk Claas pótkocsi kapaszkodóval
9 320 Ft

A FALK márkájú traktor után csatlakoztatható pótkocsi multifunkciós. A pótkocsin fogantyúk találhatók, amelyek a csatlakoztatást követően kerekekké változnak. A pótkocsihoz továbbá lapát, gereblye és öntözőkanna is tartozik. A „kerti munkák” ezzel a pótkocsival valódi szórakozássá válnak.

Falk Kétkerekes utánfutó tartozékokkal
9 320 Ft

A FALK márkájú traktor után csatlakoztatható pótkocsi multifunkciós. A pótkocsin fogantyúk találhatók, amelyek a csatlakoztatást követően kerekekké változnak. A pótkocsihoz továbbá lapát, gereblye és öntözőkanna is tartozik. A „kerti munkák” ezzel a pótkocsival valódi szórakozássá válnak.

Stamp Frozen - Kerékpár duda
2 390 Ft

Stamp Frozen – Kerékpár duda elengedhetetlen kelléke a gyerekkerékpároknak. A duda könnyen felszerelhető. Elkerülhetőek vele a balesetek, ütközések.

Stamp StarWars - Kerékpár duda
3 320 Ft

Stamp StarWars – Kerékpár duda elengedhetetlen kelléke a gyerekkerékpároknak. A duda könnyen felszerelhető. Elkerülhetőek vele a balesetek, ütközések.

Yedoo Palacktartó

Yedoo Palacktartó

Értékelés: 5
2 140 Ft 1 990 Ft

Nem hiányozhat egyetlen roller vázáról sem, mert akkor túl gyorsan elfogy az energiád. A Yedoo rollereken a palacktartó felhelyezésére a menetek elő vannak készítve, így nem kell még azzal is foglalkoznod.

Yedoo Mushing set 25,4
9 860 Ft

Négy láb, kiöltött nyelv és kecses mozdulatok. Merre futhat? Csak a boldogságért, magáért az életért – mondaná egy kutya. Akkor hát ragadd meg a rolleredet és indulj el vele együtt. Nem számít, hogy csak a ház körül, egy réti kiránduláson vagy a szánhúzó versenyen. Változtasd szórakoztatóvá a kutyasétáltatást, amit mindkettőtök élvezni fog.

Lamps Közlekedési táblák, 5 db, 80 cm
4 010 Ft 3 860 Ft

Lamps Közlekedési táblák, 5 db, 80 cm kiváló segédlet a közlekedés oktatásában való tanuláshoz. A gyermekeket a közúti biztonságra tanítja. A közlekedési táblák magassága legfeljebb 80 cm. Stabil talapzaton állnak, egyaránt alkalmas kültéri és otthoni használatra.

Yedoo Csengő

Yedoo Csengő

Értékelés: 4,6
1 580 Ft 1 320 Ft

"Vigyázat, előzök! Balról! Félre az útból! Sietek! Kielőzlek! – hagyd hogy a csengő helyetted mondja.

Yedoo New 16"/12" sárhányó
6 920 Ft

A rugalmas festett műanyagból készült sárhányó nagyon könnyű, tartós és ellenáll a mechanikus károsodásoknak. A Yedoo City NEW Collection rollerekhez megfelelő.

Yedoo New 20"/16" sárhányó
7 860 Ft

A rugalmas festett műanyagból készült sárhányó nagyon könnyű, tartós és ellenáll a mechanikus károsodásoknak. A Yedoo Mezeq NEW Collection rollerekhez megfelelő.

Yedoo Roller sárvédő pár 12"/12"
5 320 Ft

Könnyű, rugalmas és a mechanikai sérüléseknek ellenálló Yedoo roller sárvédő pár, 12 colos. Többé nem kell félni a felfröccsenő sártól.