Spin Master Paw Patrol Ki nevet a végén
4 120 Ft

Élvezd ezt a klasszikus játékot új kiszerelésben a népszerű Mancs őrjárat főszereplőivel. Kinek lesz a legnagyobb szerencséje kockadobáskor és ér be a célba elsőként?

HASBRO Társas játék; Operáció: Kis kedvencek
8 000 Ft 7 490 Ft

Auuu! Segíts Sam kutyájának, hogy meggyógyuljon! Sam kutyája mindent megevett, ami csak az útjába akadt, így minden kis tárgy a gyomrában kötött ki. A játékosok olyan eszközöket használnak, amelyek felfedezik a tárgyakat a kutyus hasában, így az emésztőrendszerből könnyen eltávolíthatók. De figyelem! A játékosoknak figyelemmel kell kísérni, ahogy a tárgyak vándorolni kezdenek az orvosi eszközök segítségével, ha nem, akkor a kutya hangot ad ki, és a játékos befejezi a küzdelmet. Ha egy tárgyat sikeresen eltávolítottál, akkor egy kedves ugatás lesz a jutalmad.

HASBRO Jenga Classic Társasjáték
5 060 Ft

A klasszikus Hasbro Jenga társasjáték új csomagolást kapott, de a játék ugyanaz maradt. Kézügyesség és taktika is kell, hogy megnyerd a játékot, ugyanis a fahasábokból álló torony könnyen ledől. Húzd ki a leglazább hasábot, tedd a torony tetejére, és növeljétek minél magasabbra azt. 54 Jenga fát tartalmaz, 6 éves kortól ajánlott.

Woody Hal pecabottal - mágneses játék
3 490 Ft

Fa pálca egy zsinóron ráakasztott mágnessel, amellyel ki kell fogni a halakat. A játék két fázisban fejleszti a gyermeket. Egyrészt egy versenyjátékról van szó, az győz, aki több halat fog a pecabot végén levő mágnessel, de emellett gondolkozásra is sarkallja a gyermeket, amikor úgy kell összeraknia a halakat, hogy újra egymásba illeszkedjenek.

Woody Fa logikai játék

Woody Fa logikai játék

Értékelés: 2,3
2 690 Ft

A játék kezdetekor az első játékos titokban négy különböző színű csavar kombinációját helyezi el a játékmező fedett részébe. A másik játékos megpróbálja kitalálni ezt a kombinációt úgy, hogy négy kombinációt hoz létre egymás után következő sorokban a játéktáblán. A játék akkor fejeződik be, amikor a kitaláló játékos pontosan kitalálja az összes színcsavar kombinációját.

Bino Játék torony, 60 építőkockából + dobókocka
3 460 Ft

Kedvelt játék, ami még a legkisebbeket is szórakoztatja. 5 színben, 60 darab fából készült építőkocka alkotja a tornyot. A csomag kis dobókockát is tartalmaz, aminek minden oldala más színnel van jelölve, így megadja a játékban lévő kocka színét.

Woody Jenga, Színes

Woody Jenga, Színes

Értékelés: 4,7
2 980 Ft 2 920 Ft

A Woody Jenga az egyik legszórakoztatóbb játék, mellyel közösen játszhat felnőtt és gyerek. A játék 54, fa lapocskát tartalmaz, melyből színes torony építhető. A Jenga fejlesztii a gyerekek kézügyességét és kombinációs kézségét.

Plan Toys Egyensúlyozó fa

Plan Toys Egyensúlyozó fa

Értékelés: 4
4 530 Ft

Próbálj meg egy különféle rudak segítségével építeni egy fát, és kiegyensúlyozni a madarakat Madarak építésekor vagy telepítésekor a fának stabilnak kell lennie, és nem eshet el.

Piatnik Speed Cups - Gyors poharak Társasjáték - Magyar nyelvű
5 060 Ft

Speed Cups – Gyors poharakTársasjáték könnyen az egész család kedvence lesz. A gyors és pontos megfigyelést igénylő játékban 5 színes poharat kell a kártyán látottak alapján elrendeznünk a lehető leggyorsabban. Aki legelőször elkészül a feladattal a csengő megnyomásával jelzi ezt és így a kártyát is megtarthatja. Az nyer, aki a legtöbb kártyát gyűjti össze a játék végén.

Spin Master Paw Patrol "Ingatag" torony
3 600 Ft 3 280 Ft

Akció

Az Ingatag torony egy szórakoztató, dinamikus játék, amelyben az a feladat, hogy kivegyük belőle az építőelemeket, majd felrakjuk a torony tetejére. A színes kocka határozza meg a kihúzandó építőelem színét. Az veszít, akinél összedől a torony.

Piatnik Grimassimix Társasjáték - Magyar nyelvű
4 390 Ft

Egy igazi bohóciskola! Vidám készségfejlesztő társasjáték 4 éves kortól 2–4 játékos részére! A Grimassimix bohóciskolában vidám órákat töltenek a gyerekek. Ebben az iskolában nem az írás, olvasás vagy a számolás a fő tantárgy, hanem a grimaszvágás. Itt tanulnak a legjobb nyelvforgató és arcmozgató akrobaták.

Piatnik Classic Ki nevet a végén? Társasjáték - Magyar nyelvű
2 670 Ft 2 520 Ft

A jól ismert Ki nevet a végén? társasjáték minden családban alapkellék, mely a kellemes, vidám kikapcsolódás védjegye. Pofonegyszerű szabályai ellenére kicsik és nagyok számára is remek időtöltést jelent, kétoldalú játéktáblájának egyik felén 4, másik felén 6 személyes pálya található. Négy éves kortól ajánljuk.

Piatnik Activity Junior - Új kiadás Társasjáték - Magyar nyelvű
6 280 Ft 5 860 Ft

Az Activity játékcsalád gyermekeknek készült változata, 8 éves kortól. Ebben a játékban is szavakat kell körülírni, elmutogatni, vagy lerajzolni, melyek a gyermekek szókincséhez igazodnak. Kitörő nevetés, kézzel-lábbal mutogatás, hangos kacagás, és az idő szalad. A homokóra kíméletlen, vajon kinek sikerül kitalálni a feladványt?

Piatnik Baktérium Hisztéria

Piatnik Baktérium Hisztéria

Értékelés: 4,5
6 660 Ft

A laboratóriumban nagy a nyüzsgés! Ki fog tudni a leggyorsabban megszabadulni mindenféle bacilustól? Sercegő nátha és a z Alattomos köpködő nagyon szívósak. Amint megszabadulsz a Fülbemászótól, jön a Hascsikaró és követeli a figyelmedet. És ráadásul még ha nem leskelődne a Lázmanó és a Torokfájó kópé!

Piatnik Happy Cats
3 990 Ft

A cicák imádják a színes gombolyagokat. De ami még fontosabb, hogy nem szeretnek osztozkodni. Még akkor sem, ha mindenkinek jut belőlük elég. Minden cicának a lehető legtöbb puha kerek labdát kell megszereznie. Az a játékos, aki a leggügyesebben játssza ki a lapjait, fogja megszerezni a legtöbb puha labdácskát a játék végére.

Trefl Mása és a medve - Legyen szép napod társasjáték
3 950 Ft 3 460 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Segítsen Másának és barátainak megtalálni a rejtett tárgyakat és takarítsd ki a szobát, még mielőtt a Medve eljönne látogatóba. Mása és a medve rajzfilm mintájú játék.

Piatnik Speedy Roll

Piatnik Speedy Roll

Értékelés: 5
7 090 Ft

Gurítsd a sünit szőrös golyó formájában az erdőn keresztül, és próbálj meg minél tovább menni, miközben almát, leveleket és gombákat gyűjt. Minden játék előtt tetszőlegesen felállíthatod az erdei utat, és választhatsz kétfajta játék fajta közül is: verseny, amiben a leggyorsabb játékos nyer, vagy az együttműködő, amiben a ravasz rókát kell együtt legyőznötök.

Piatnik Rejtély a Babaházban
7 330 Ft

A Rejtély a bababházban egy dedukciós játék, Pierrot a többszörösen díjnyertes szerzo, eloadó, producer és játékfejleszto muhelyébol. Annak ellenére, hogy a játék színterét egy babaház adja, ez a játék kifejezetten a nagyobb korosztálynak szól, sot a felnotteknek is izgalmas játékélményt nyújt. A játékosok taktikus feltevésekkel, logikus következtetésekkel, alapos megfigyeléssel nyomoznak, hogy megtudják, ki lopta el a gyurut, és hová rejtette azt.

Piatnik MonStars társasjáték - Magyar nyelvű
5 190 Ft

Piatnik MonStars Társasjáték tökéletes választás mindenki számára. A versenyen résztvevő 45 szörnyek különböző szemük, szájuk, szarvuk, karjuk, testük és lábuk van. A játékos célja, hogy a kártya-szettjükből elsőként állítsák össze a középre kirakott szörnykártyán látható szörnyet.

EDUCA Szörnyecskék
3 490 Ft

A vidám Szörnyecskék játék, amely igénybe veszi a memóriád. A játék célja, hogy a szörnyecskét gilisztákkal etesd meg, melyeket nagyon szereti. Aki előbb megeteti a kis szörnyet 5 féreggel, az nyer!

Piatnik Memo és Domino Micimackó
3 490 Ft

Micimackó, memória játék. Kedvenc mese szereplőid társaságában játszva fejlesztheted készségeidet a játék segítségével. Játékra fel!

Piatnik 1,2,3

Piatnik 1,2,3

Értékelés: 5
3 490 Ft

Készen állsz? A következő van soron: Koncentráció! jól jegyezd meg, hol vannak az állatok. Majd gyorsan csukd be a szemedet! 1, 2, 3 … nyisd ki őket újra! A tehén, a juh, a sertés és a ló ugyanazon a helyen áll, mint korábban? Nem? Mi változott? Csak az kap pontokat, aki figyelmes.

Piatnik Memóriajáték & Dominó - Papagájok
3 470 Ft 3 290 Ft

Memóriajáték és dominó egy dobozban! A Memóriajáték kártyái és a Dominó elvisznek a színes papagájok világába. Tornáztasd meg a memóriádat és rengeteg szórakozásban lesz részed!

Piatnik Speed Cups 2 Társasjáték - Magyar nyelvű
2 660 Ft

Piatnik Speed Cups 2 egy pontos megfigyelést igénylő, fürge menetű társasjáték! Minden játékos 5 db színes pohárral és egy kártyával kezd! A kártya meghatározza, hogyan kell a poharakat egymás mellé, vagy éppen egymásra tennünk. Figyelj a színekre is!

Piatnik Tick Tack Bumm - Junior Társasjáték - Magyar nyelvű
4 940 Ft 4 660 Ft

Tick Tack Bumm tásasjáték. A Tick Tack Bumm! Egy szórakoztató parti-játék, ami elnyerte az Év játéka díjat Angliában, Franciaországban és Dániában is. Nemcsak a játékosok kreativitását és kommunikációs készségét, hanem a reflexeit is próbára teszi ez a játék!

Spin Master Dominó fém dobozban
3 310 Ft 3 020 Ft

Akció

Dominó szilárd kartonból, mint az egyik legnépszerűbb játék, ezúttal kiváló motívummal Paw Patrol. kisebb csomagolása kiváló utazásra is . Vásárolj gyerekeidnek Mancs őrjárat mintájú dominót!

Spin Master Mancs őrjárat memóriajáték 48 darab
3 340 Ft 3 020 Ft

Akció

Játszd ezt a klasszikus memóriajátékot, amelyet most a Mancs őrjárat sorozat kedvenc karakterei alkottak. A hőseikkel való játék közben a gyerekek fejlesztik a megfigyelőképességüket és memóriájukat. 48 kártyát tartalmaz a Mancs őrjárat sorozat hőseinek képeivel.

Piatnik Activity - My First Társasjáték - Magyar nyelvű
6 280 Ft 5 860 Ft

Az Activity My First játszva fejleszti a gyerekek kommunikációs és rajz készséget, valamint az előadó képességét. A kártyákon lévő feladványokat a feliratok mellett kedves, színes rajzok is ábrázolják, így azok a gyermekek is könnyedén, vidáman részt vehetnek a játékban, akik még nem, vagy csak kicsit tudnak olvasni.

DINO Cars 3: Piston cup race
2 890 Ft

Mielőtt elindulnál az autóddal, még egy csomó időd van. A viharos hangulatú versenyeket gyermekeid már most átélhetik. Szerezd be neki a népszerű kisautót. A játéktervvel ellátott versenypálya színes játékkockával ellátott, melyen pontok helyett képek szerepelnek.

HASBRO Monopoly Junior - HU

HASBRO Monopoly Junior - HU

Értékelés: 4,7
5 990 Ft

Akció

A Monopoly Junior egy speciális változata az ingatlanforgalomról szóló játékok közül. Most még több pénzt kaphatsz, mint amit valaha elképzeltél! Nagyszerű és rugalmas gyerekjáték.

HASBRO Monopoly Junior Electonic Banking
7 390 Ft

Akció

Hasbro Monopoly Junior Electonic Banking Társasjáték kimondottan gyermekek számára készült, segítségével megtanulhatnak a pénzzel bánni és befektetéseket kötni. A játék a terminál és a hitelkártyák segítségével gyorsabb és szórakoztatóbb.

Winning Moves Match Star Wars
4 590 Ft

Ha szereted a gyors és izgalmas játékokat, a Match-et neked találták ki! Egy szuper játék, ami nem csak a logikai gondolkodástól és tudástól függ, hanem a szerencsétől is! A játék alapelve az, hogy öt azonos képet rendezz sorba, mielőtt az ellenfélnek sikerülne. Ezenkívül az egész játék csodálatosan van kivitelezve a Star Wars világ karaktereivel.

HASBRO Társasjáték T-REX Rocks
7 060 Ft 6 930 Ft

Vigyázz, ne hogy felébreszd a T-Rex-et! A T-REX Rocks társasjátékban a játékosok váltakozva helyezik le a csontokat a dinoszauruszra. De óvatosnak kell lenniük, mert az a játékos, aki felébreszti a dinoszauruszt, veszít. Az utolsó játékos, akinek sikerült nem felébresztenie a dínót, az nyer!

Piatnik Varázsdoboz 100 trükk társasjáték - Magyar nyelvű
8 690 Ft 5 990 Ft

Ez a Varázsdoboz a gyakorlott bűvész ifjaknak készült. Még több kelléket tartalmaz, mint az 50-es Varázsdoboz és természetesen még több trükk sajátítható el egy kis gyakorlással. Szórakoztasd közönséged Magic Christian világbajnok bűvész által kidolgozott trükkökkel!

HASBRO Downfall-29%
6 650 Ft 4 690 Ft

Akció

Ez a csavaros, fordulatokkal és manőverekkel ellátott játék teljesen új szintet ad a stratégiáknak! A játékosok között a kulcs segítségével történik a játékos váltás, hogy egyszerre egy sebességre kapcsoljon mindenki. A cél az, hogy az összes zseton a vályú tetejétől az aljára kerüljön a lehető leggyorsabban. Aki először végez, az nyer.

Piatnik Memo Palace
4 660 Ft 3 060 Ft

Egy szórakoztató játék a memóriaképzésre és a beszédképzésre. Ez a játék egyszerű történetek létrehozására épül, amelyek segítenek a játékosoknak memorizálni az objektumok elhelyezését a különböző helyiségekben. Alkalmas gyermekeknek 5 éves kortól.

Ravensburger 204991 Labyrinth Junior Disney Jégvarázs 2
7 090 Ft 6 570 Ft

Akció

Ki fogja megtalálni az utat a labirintusból, ahol a bátor nővérek, Anna és Elsa, vagy a vidám Olaf hóember vannak a Disney Jégvarázs 2 filmből? Okosan és ügyesen tologasd a kártyákat a labirintusban, és új útvonalak fognak számodra megnyílni, ahol egy pillanattal ezelőtt falak voltak.

Ravensburger Junior labirintus Társasjáték
6 280 Ft 5 910 Ft

Akció

Ravensburger Junior labirintus társasjáték a labirintus játékok kisebb gyermekeknek készített kiadása. A cél az, hogy a különböző kincsekből a legtöbbet gyűjtsük össze.

Piatnik Magyarország Kvíz Junior Társasjáték - Magyar nyelvű
3 990 Ft 3 590 Ft

Magyarország kvíz Junior egy általános iskolás korú gyermekek számára készült, 550 kérdésből álló kvízjáték. A kvízjáték felöleli a tágabb értelemben vett általános műveltség alapjait, témakörei: történelem, földrajz, irodalom, zene, művészet és sport. Így például megtudhatjuk, hogy melyik a Nászéjszakák bora, vagy mi Makó folyója, hogyan készül a slambuc és a magyar uralkodói házakat is feleleveníthetjük.

Piatnik Old & New
3 990 Ft

Sok olyan találmány, amit szinte naponta használunk, és ami a mindennapi életünket sokkal megkönnyíti, drámai változásokon ment keresztül az évtizedek során. A találmányok közül 27-et választottunk ki ehhez a memóriajátékhoz. Ezek visszavisznek az időben, és a közvetlen összehasonlításnak köszönhetően hihetetlen előrehaladást mutatnak, amit csak csodálhatunk.

HASBRO Plumber Pants gyermekjáték
7 850 Ft 6 970 Ft

Akció

Szórakoztató játék, amely egészen biztosan hangos nevetést fog kiváltani. A játék a véletlen elvén és a féktelen, huncut, kárörvendő humoron működik. A játékosok sorban rakják fel a szerszámokat a szerelő szerszámos övére. De vigyázz! Minden alkalommal, ahogy felhelyezel egyy szerszámot, a szerelő nadrágja egy kicsit lejjebb csúszik. Ha túl alacsonyra csúszik, meglátod az alsóneműjét és a mosdóból kifröccsenő víz MINDENKIT lespriccel.

L.O.L. Surprise! Játék vízi rejtjelekkel
7 990 Ft 7 890 Ft

A L.O.L. Surprise! babák barátaikat és vízi rejtjeleket is hoznak magukkal . A L.O.L. babák egyik közkedvelt játéka – Splash Queen, Kitty Queen, Neon Q.T. vagy Ms. Punk. Az L.O.L. társasjáték játszása során számos szórakozásban lesz részed!

Piatnik Bumpi

Piatnik Bumpi

Értékelés: 2
5 730 Ft

A játékosok célja, hogy egymást megelőzve elsőként megtalálják azt a bumpi kockát, amelyiken az a kombináció van, amelyiket a feladványkártya mutatja, és így minél több feladatkártyát gyűjtsenek. A bumpi kockák rugalmasak. Amikor lenyomjuk, kilapulnak, de ha elengedjük, akkor mulatságosan felpattannak, és újra visszanyerik formájukat.

Spin Master Hatchimals Játék a legkisebbeknek
5 330 Ft

Játssz egy nagyszerű társasjátékot a családoddal vagy barátaiddal a kedvenc Hatchimals figurákkal a Bloomin Bluffs-tól, a Starlight Shores-től, az Ocean-tól és a Midnight Masquerade-tól. Az nyer, aki elsőként gyűjti össze a csapat kártyáin szereplő összes figurát!

Trefl Mistakos

Trefl Mistakos

Értékelés: 5
4 990 Ft

Játssz Mistakost, melyben a székeké a főszerep. A játék célja lehető legtöbb széket egymásra állítani úgy, hogy a lehető legtovább maradjanak állva.

Winning Moves Match L.O.L
4 590 Ft

Ha szereted a gyors és izgalmas játékokat, a Match pont neked való! Kiváló játék, ahol nem csak a logikus gondolkodás és az ügyesség kap szerepet, hanem a szerencse is! A játék alapelve 5 egyforma kép egy sorba történő kombinálása, hamarabb, mint az ellenfeleid. A játék rózsaszín kivitelű, L.O.L. Surprise babák motívumával Surprise!.