Kosmos Fizika 2016 Tudományos játék - Magyar nyelvű

Márka: Kosmos Katalógus száma: 1001024
Kosmos Fizika 2016 Tudományos játék - Magyar nyelvű

Kosmos Fizika 2016 Tudományos játék - Magyar nyelvű

Kosmos Fizika Tudományos játék segítségével a gyerekek megtehetik az első lépést a fizika titokzatos világába. A játék segítségével száguldó modelleket építhetnek, valamint megtudhatják, hogy a csigák segítségével hogyan duplázhatják meg az erejüket. A játék tökéletes szórakozást nyújt számukra. A termék 8 éves kor felett ajánlott. További információ

6890

6 890 Ft ÁFA-val együtt

Leírás

Termékleírás

Fizika 2016

A németországi Kosmos kiadó tudományos készleteivel a gyerekek megtehetik első lépéseiket a kémia, a fizika, az elektromosság, a mikrobiológia és a kristályok világának megismerésében. Az örömteli felfedezéshez a készletek minden szükséges eszközt és gazdagon illusztrált részletes útmutatót tartalmaznak.

Ezzel a készlettel a gyerekek megtehetik az első lépést a fizika titokzatos világában! Száguldó modelleket építhetnek. Megtudhatják azt, hogy csigák segítségével hogyan duplázhatják meg az erejüket. A készletben található alkatrészekkel munkagépet, erőmérőt és erőátviteli gépet építhetnek. Sőt azt is megtudhatják, hogyan dolgoznak a laboratóriumi centrifugák.

Tegye a kosárba!


Paraméterek

%2% paraméterei

Meghatározás gyerekeknek
Ajánlott korosztály 8 éves kortól
Játékosok száma 1

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.