Ravensburger La Cucaracula

Márka: Ravensburger Katalógus száma: 1247153

Ravensburger La Cucaracula

A mókás La Cucaracula játékban egy gyors fogócska kezdődik a rémkastélyban az egyedi csótányos katapulttal. Az őrült Cucaracula a kastélyban mászkál és megijeszt mindenkit, aki elállja az útját. A feladatod egyesíteni az erőket, meggyújtani az összes gyertyát és elkergetni a várból a vámpír csótányokat akik nem szeretik a fényt! További információ

10600

10 600 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 14 490 Ft, Megtakarítás: 3 890 Ft (26 %)

Katalógus száma: 1247153

Leírás

Termékleírás

Jellemzők:

  • Mókás, dinamikus játék az egész családnak.
  • Mozogj gyorsan, de figyeld a fokhagyma készleted, mert ha elfogy, csak egy dolog menthet meg: katapultálni Cucaraculát egyenesen a Holdra!
  • A játékot 2–4 játékos játssza.
  • Egy játék időtartama: max. 15 perc.
  • Csomag méretei: 43 × 30 × 7 cm.
  • Gyermekeknek 5 éves kortól ajánlott.

Ravensburger vállalat az európai játék és puzzlegyártók élvonalába tartozik. A termékei kiemelkednek kiváló minőségükkel, ötletességükkel és innovativitásukkal. A Ravensburger puzzlek eredeti mintával rendelkeznek különböző témakörökben. Ez a szórakozás gyerekektől kezdve a felnőttekig mindenki számára tökéletes.


Paraméterek

%2% paraméterei

Meghatározás unisex
Ajánlott korosztály 5 éves kortól

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.