MaDe Angyalka jelmez, XS

MaDe Angyalka jelmez, XS

Értékelés: 4,5
4 250 Ft

Lány angyalka jelmez, ami kiváló választás álarcosbálra. A csomagban a kislányok ruhát és szárnyakat találnak. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

Gyerek jelmez Zombi doktor
3 320 Ft

Morbid zombi doktor gyerek jelmez A jelmez félelmetes kialakítását fokozza a véres foltok és a kendővel ellátott maszk. Ez a jelmez tökéletes Halloweenre, születésnapi partikra vagy bármilyen más témájú partikra.

Rubie's Jégvarázs - Elza Deluxe jelmez
11 990 Ft 8 780 Ft

Öltözz farsangkor a Jégvarázsból jól ismert Elsa jelmezbe! Vedd fel jelmezed és legyél te a buli legfagyosabb hercegnője. Legyen szó farsangról, vagy bármilyen más, beöltözős partiról, az Elsa jelmez jó választás lesz.

Gyerek álarc Halott kalóz
3 290 Ft

Gyerek álarc nemcsak az élő kalózok kedvelői számára Ennek a halálos kalóz jelmeznek piros szakadt mellénye, szakadt ujjú piszkos inge, csíkos nadrágja és műhajas kendője van. A rémisztő álarc ideális Halloweenre, szülinapi bulikra vagy bármilyen tematikus ünnepre.

MaDe Macska jelmez, XS
4 270 Ft 4 120 Ft

Lánykamacska jelmez egy kedves álöltözék minden álarcosbálra. A kislányok a csomagolásban macska jelmezt és kosztümöt találnak. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

Spin Master Batman maszk
2 130 Ft 1 960 Ft

Akció

Légy szuperhős, légy Batman. Rejtsd el az igazi arcod a hős maszkja alatt. A valóságos maszk a rugalmas szalagnak köszönhetően tart a fejen. Könnyen felvehető és nem csúszik le az arcról. A maszk kiváló megoldás egy álarcos maszkabálhoz, hogy kedvenc hősöd szerepét játsszd.

Lány kosztüm Halloween

Lány kosztüm Halloween

Értékelés: 5
3 290 Ft

Félelmetes lány kosztüm a Halloweenre. Kosztüm fekete-fehér kialakításban jellegzetes csontos kialakításban. A rémisztő álarc ideális Halloweenre, szülinapi bulikra vagy bármilyen tematikus ünnepre.

Lány jelmez Neon boszorkány
5 230 Ft 3 290 Ft

Aranyos boszorkány lány jelmez. Fekete jelmez szembetűnő neon részletekkel. A csomag tartalmaz egy tipikus hegyes kalapot. Ez a jelmez tökéletes Halloweenre, születésnapi partikra vagy bármilyen más témájú partikra.

MaDe Jelmez Boszorkány

MaDe Jelmez Boszorkány

Értékelés: 4,2
4 175 Ft 3 890 Ft

Vidám jelmez minden fiatal karnevál szerelmesének. Boszorkánnyá változás a fiatal hölgyek között az egyik legnépszerűbb. Ha szeretne a karneválon feltűnni, akkor ez a jelmez a megfelelő választás.

MaDe Egyszarvú jelmez

MaDe Egyszarvú jelmez

Értékelés: 2,8
6 190 Ft

A lány egyszarvút formázó színes jelmez nagyon hatásos jelmez az álarcosbálra. A csomag rövid ruhát egyszarvúkkal tartalmazl. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

MaDe Kalóz jelmez, 110-120 cm

MaDe Kalóz jelmez, 110-120 cm

Értékelés: 4,9
5 720 Ft 5 180 Ft

Sodródj a farsangi ünneppel, mint egy kalóz a tenger hullámain. Ennek a ruhának köszönhetően feltűnő leszel. Öltözködj fel, és indulj el a barátaid után és élvezzétek együtt a szórakozást.

Barbie Lány jelmez Hercegnő

Barbie Lány jelmez Hercegnő

Értékelés: 3,7
3 990 Ft 3 290 Ft

Aranyos Barbie lány jelmez. Mi lehetne jobb, mint Barbienak lenni? Barbie hercegnőnek lenni! Rózsaszín jelmez hajpánttal, ami minden bizonnyal felkelti az összes vendég figyelmét a születésnapi partin vagy gyerekek buliján.

MaDe Karneváli ruha - démon

MaDe Karneváli ruha - démon

Értékelés: 4,6
6 090 Ft

Ezt a tökéletes karneváli jelmezt biztosan senki sem hagyja figyelmen kívül. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre, karneválra vagy álarcosbálba.

MaDe Ruha álarcosálra - hercegnő
6 020 Ft 5 490 Ft

Találd meg a hercegedet! Vedd fel ezt a gyönyörű hercegnő ruhát és irány az álarcosbál, ahol mindenki téged fog nézni. Légy gyönyörű dísz, és élvezd a sok örömöt és a szórakozást a barátaiddal.

MaDe Unikornis jelmez, XS
4 650 Ft

Lánykaszínes unikornis jelmez egy kedves álöltözék minden álarcosbálra. A kislányok a csomagban találnak egy rövid ruhát egyszarvúkkal és egy szarvval ellátott fejpántot. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

Barbie Lány jelmez Szuperhősnő
3 990 Ft 3 320 Ft

Aranyos szuperhős lány jelmez a Barbi engedélyével. Mi lehetne jobb, mint szuperhős Barbienak lenni? A klasszikus rózsaszínű jelmez, ami minden bizonnyal felkelti az összes vendég figyelmét a születésnapi partin vagy gyerekek buliján.

Rubie's Jégvarázs Deluxe Anna Jelmez
12 910 Ft

Legyél te a Jég Királyság hercegnője. Bújj bele Anna, a Jégvarázs csodálatos Disney hercegnőjnek bőrébe! A jelmezt virágok, hópelyhek és arany hímzés díszíti.

MaDe Tündér jelmez

MaDe Tündér jelmez

Értékelés: 4,9
8 290 Ft 7 490 Ft

A lányos zöldes – kék ruha tündér formájában csinos álarc a jelmezbálra. A csomagban díszített ruha és szárnyak találhatók. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

Rubie's Star Wars Deluxe kosztüm Rey
9 990 Ft

Gyerek álarc a Star Wars Az ébredő erő sorozatból. Válj ennek a remek történetnek az egyik főhősévé. A Rey kosztüm tartalma egy köpeny kapucnival, övvel és ujjakkal. Természetesen minden rajongó örömére.

MaDe Hős jelmez
7 690 Ft 6 990 Ft

A fiús hős jelmez hatásos álruha teli izmokkal az álarcosbálba. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

MaDe Karneváli ruha - Batman

MaDe Karneváli ruha - Batman

Értékelés: 4,7
4 090 Ft

A hősies Batman jelmez egy népszerű maszk fiúk számára az álarcosbálba. A jelmez alkalmas játékhoz, partikra, vagy karneválra. Légy hős te is, és mentsd meg a világot!

MaDe Karneváli ruha - boszorkány
8 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Add meg a lehetőséget a gyermekednek, hogy egy kis időre boszorkánnyá váljon. A jelmez nagyszerű játékhoz, partikra, vagy karneválra. Legyél te az álarcosbál csillaga ezzel a jelmezzel!

MaDe Karneváli ruha - Captain Amerika
5 790 Ft

Viseld ezt a jelmezt, és legyél Amerika Kapitánya. A jelmez nagyszerű játékhoz, partikra, vagy karneválra. Légy hős, és mentsd meg a világot!

MaDe Karneváli ruha - kalózlány
7 190 Ft

Sodródj a farsangi ünneppel, mint egy kalózlány a tenger hullámain. Ennek a ruhának köszönhetően feltűnő leszel. Öltözködj fel, és indulj el a barátaid után és élvezzétek együtt a szórakozást.

MaDe Karneváli ruha - tündér
7 990 Ft

Káprázatos farsangi jelmez tündér motívummal. A jelmez rózsaszínű. A jelmez nagyszerű játékhoz, partikra, vagy karneválra. Legyél te az álarcosbál csillaga ezzel a jelmezzel!

MaDe Karneválos jelmez - szakács
7 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Viseld ezt a jelmezt, és te legyél a legjobb szakács. A jelmez nagyszerű játékhoz, partikra, vagy karneválra. Öltözködj fel, és indulj el a barátaid után és élvezzétek együtt a szórakozást.

MaDe Ruha álarcosbálra - varázsló
5 790 Ft

Add meg gyermekednek a lehetőséget, hogy legalább egy pillanatra bűvésszé válhasson. Az álarc remekül megfelel játszára, partyra vagy álarcosbálra. Az álarc elvezet a varázslatok és trükkök szigorúan őrzött világának kulisszáiba.

Rubie's Star Wars Deluxe jelmez, Finn
6 890 Ft

Gyermek jelmez a Star Wars: Az ébredő Erő sorozatból. Változz át a magával ragadó történet főhőseinek egyikévé. Finn jelmeze egy aprólékosan mintázott felsőrészből és nadrágból áll. A jelmez leginkább idősebb gyermekek számára ajánlott.

Rubie's Star Wars X-Wing Fighter Pilot
11 490 Ft
+ ingyen szállítás

Jelmez a Csillagok háborúja sorozatból. A legendás X-Wing gép pilótái korábban megmentették a lázadók esélyét arra, hogy legyőzzék Palpatin szenátort, és ismét fontos elemévé váltak az Ébredő erő hetedik epizódjában. Természetesen minden rajongó örömére.

Spin Master Batman játékkészlet köpeny és maszk
8 390 Ft

Légy szuperhős, légy Batman. Rejtsd el az igazi arcod a hős maszkja alatt és fedd le magad egy köpennyel. Az álruhás készlet tartalmaz egy valós arcú Batman-maszkot és egy minőségi anyagból készült köpenyt, az ikonikus Batman-szimbólummal. Batman klasszikus fegyverzetét könnyen felveheted és máris tökéletesen álruhában játszol.

MaDe Fehér szellem jelmez, M

MaDe Fehér szellem jelmez, M

Értékelés: 4,6
3 740 Ft 3 580 Ft

Félelmetes fehér szellem jelmez, ami kiváló választás álarcosbálra. A csomagban maszkot és fehér lepelt találsz. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

MaDe Kísértet jelmez, S

MaDe Kísértet jelmez, S

Értékelés: 2
4 410 Ft 4 090 Ft

Félelmetes kísértet jelmez álarcosbálra. A csomagban fehér maszk és piros-fekete ruha található. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

MaDe Fekete özvegy jelmez, M

MaDe Fekete özvegy jelmez, M

Értékelés: 4,4
4 190 Ft

Lány fekete özvegy jelmez, ami kiváló választás álarcosbálra. A csomagban a kislányok fekete ruhát, övet és pókhálós gallért találnak. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

MaDe Pókember jelmez

MaDe Pókember jelmez

Értékelés: 4,1
3 580 Ft

Az élethű Pókember jelmez kiváló választás álarcosbálra. A csomagban a fiúk kezeslábast és maszkot találnak. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.