-9%
MaDe Jelmez Csipkerózsika
11x

MaDe Jelmez Csipkerózsika

5 190 Ft
4 690 Ft

Ha a kis hercegnőd kedveli a Csipkerózsikát, miért ne változzon át ennek a gyönyörű jelmeznek köszönhetően? A finom rózsaszínbe az igaz hercegnő színárnyalatában a kicsi lányod beleszeret. Elég kiegészíteni aranyos frizurával és a jelmez teljes.

Forgalmazó: MALL
MaDe Angyalka jelmez, XS
7x

MaDe Angyalka jelmez, XS

4 690 Ft

Lány angyalka jelmez, ami kiváló választás álarcosbálra. A csomagban a kislányok ruhát és szárnyakat találnak. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

Forgalmazó: MALL
MaDe Farsangi ruha - sellő, 110 - 122
3x

MaDe Farsangi ruha - sellő

5 590 Ft

Ezzel a jelmezzel gyönyörű sellővé válsz. A jelmez kiválóan alkalmas játékra, bulizásra vagy farsangra. Öltözz fel, irány a barátaidhoz és érezzétek jól magatokat.

Forgalmazó: MALL
-20%
MaDe Farsangi ruha - varázslatos egyszarvú 110 - 122
9x

MaDe Farsangi ruha - varázslatos egyszarvú

8 490 Ft
6 790 Ft

Ezzel a jelmezzel a varázslatok egyszarvúvá változol A jelmez remekül illik játszásra, partira vagy maszkabálra. Öltözz fel és indulj el barátaiddal, éljetek át közösen egy remek szórakozást.

Forgalmazó: MALL
-7%
MaDe Hős jelmez L
1x

MaDe Hős jelmez

7 690 Ft
7 090 Ft
Ingyen szállítás

A fiús hős jelmez hatásos álruha teli izmokkal az álarcosbálba. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

Forgalmazó: MALL
MaDe Mickey egér jelmez, XS
15x

MaDe Mickey egér jelmez, XS

3 590 Ft

Gyerek Mickey egér jelmez, amit a kedvelt mesehős inspirált és kiváló jelmez álarcosbálra A csomagban a gyerekek kezeslábast és fejfedőt találnak. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

Forgalmazó: MALL
MaDe Hófehérke jelmez, S
22x

MaDe Hófehérke jelmez, S

4 090 Ft

Lány Hófehérke jelmez, ami kiváló választás álarcosbálra. A csomagban a kislányok galléros ruhát és hajba való masnit találnak. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

Forgalmazó: MALL
-9%
MaDe Egyszarvú jelmez M
9x

MaDe Egyszarvú jelmez

5 527 Ft
4 990 Ft

A lány egyszarvút formázó színes jelmez nagyon hatásos jelmez az álarcosbálra. A csomag rövid ruhát egyszarvúkkal tartalmazl. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

Forgalmazó: MALL
-38%
Rubie's Szófia Hercegnő Jelmez, XS
2x

Rubie's Szófia Hercegnő Jelmez

8 670 Ft
5 290 Ft

Bújj bele Szófia, a gyönyörű Disney hercegnő bőrébe! A jelmezt ezüst szalagok díszíti.

Forgalmazó: MALL
MaDe Sellő jelmez M
8x

MaDe Sellő jelmez

5 490 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

A lány lila – kék sellő formájú ruha nagyon hatásos jelmez az álarcosbálra. A csomag díszített ruhát tartalmaz. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

Forgalmazó: MALL