Rubie's Star Wars X-Wing vadászpilóta Jelmez, L
14 990 Ft 8 980 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vadászpilóták a legújabb Star Wars film az Ébredő erő egyik legfontosabb szereplői. Vadászpilóta szeretnél lenni farsangkor? Semmi akadálya, most akár az ő bőrébe is bújhatsz az idei farsang alkalmával! Star Wars Poe Vadászpilóta jelmezedbe bújva biztos, hogy Te leszel a legmenőbb felvonuló a farsangi buliban!

Rubie's Star Wars Rohamosztagos jelmez M
13 210 Ft
+ ingyen szállítás

Az eredetire megszólalásig hasonlító Star Wars: Rohamosztagos jelmez – 104 cm-es méretben. A Sötét nagyúr, Darth Vader katonáit mintázó jelmez puha anyagból készült, nyomott mintával rendelkezik, a készlet tartalmazza a műanyag sisakot is.

MaDe Lovag jelmez

MaDe Lovag jelmez

Értékelés: 5
3 890 Ft

A szépen kidolgozott lovag jelmez kiváló választás álarcosbálra. A csomagban ing, nadrág, kapucni, öv és cipő huzat található. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

MaDe Vámpír Jelmez, M

MaDe Vámpír Jelmez, M

Értékelés: 5
4 790 Ft 3 800 Ft

A félelmetes Vámpír jelmez minden kisfiú nagy kedvence. A csomag tartalma egy köpeny és egy mellény. Remek választás a farsangi mulatságra!

MaDe Tündér jelmez

MaDe Tündér jelmez

Értékelés: 4,5
8 290 Ft 7 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A lányos zöldes – kék ruha tündér formájában csinos álarc a jelmezbálra. A csomagban díszített ruha és szárnyak találhatók. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

MaDe Ruha álarcosbálra - varázsló
5 790 Ft

Add meg gyermekednek a lehetőséget, hogy legalább egy pillanatra bűvésszé válhasson. Az álarc remekül megfelel játszára, partyra vagy álarcosbálra. Az álarc elvezet a varázslatok és trükkök szigorúan őrzött világának kulisszáiba.

MaDe Hófehérke jelmez, S

MaDe Hófehérke jelmez, S

Értékelés: 5
3 590 Ft

Lány Hófehérke jelmez, ami kiváló választás álarcosbálra. A csomagban a kislányok galléros ruhát és hajba való masnit találnak. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

MaDe Karneváli ruha - Batman
4 090 Ft

A hősies Batman jelmez egy népszerű maszk fiúk számára az álarcosbálba. A jelmez alkalmas játékhoz, partikra, vagy karneválra. Légy hős te is, és mentsd meg a világot!

MaDe Jelmez Kék Boszorkány
3 477 Ft 3 190 Ft

Vidám jelmez minden fiatal karnevál szerelmesének. Boszorkánnyá változás a fiatal hölgyek között az egyik legnépszerűbb. Ha szeretne a karneválon feltűnni, akkor ez a jelmez a megfelelő választás.

MaDe Karneváli ruha - kalóz
8 490 Ft 5 940 Ft

Sodródj a farsangi ünneppel, mint egy kalóz a tenger hullámain. Ennek a ruhának köszönhetően feltűnő leszel. Öltözködj fel, és indulj el a barátaid után és élvezzétek együtt a szórakozást.

MaDe Bandita jelmez, M
6 467 Ft 5 810 Ft

A fiús bandita jelmez hatásos álöltözék minden álarcosbálra. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

MaDe Egyszarvú jelmez

MaDe Egyszarvú jelmez

Értékelés: 2
5 527 Ft 4 990 Ft

A lány egyszarvút formázó színes jelmez nagyon hatásos jelmez az álarcosbálra. A csomag rövid ruhát egyszarvúkkal tartalmazl. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

MaDe Jelmez - egyiptomi királynő
5 105 Ft 4 990 Ft

Imádnivaló gyermek jelmez a kis karnevál szerelmeseinek egy kis ókori Egyiptom lehelettel. A csomagolás tartalmaz mindent, amire szükség van. Alkalmas mind karneválra, úgy gyermek bálba, és halloweenre is.

MaDe Piroska jelmez köténnyel
4 083 Ft 3 430 Ft

Imádnivaló Piroska jelmez kislányoknak a jelmezek és a maszkabálok kis szerelmesei számára. Vidám, kockás szoknya köténykével és egy tipikus piros fejkötővel (piroska) nem hiányozhat. Elég csak kiegészíteni egy kosárkával, és a jelmez tokéletes!

MaDe Teknőc jelmez 110-120 cm
4 190 Ft

Készülsz a farsangi partira? A teknőc jelmezben mindig feltűnő leszel. Szórakozz a barátaiddal, és élvezd a nagyszerű szórakozást.

MaDe Jelmez hős
4 690 Ft 3 690 Ft

A gyönyörű fiú jelmez kék-vörös kombinációban nem hiányozhat a kisfiadnak. A legyőzhetetlen hős minden karnevál vagy álarcos bál lényeges része. Elég kiegészíteni alkalmas cipővel és a jelmez teljes.

MaDe Fekete királynő jelmez
3 690 Ft

Lány Fekete királynő jelmez kiváló választás álarcosbálra. A csomagban a kislányok ruhát, övet és egy díszgallért találnak. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

MaDe Unikornis jelmez, XS
5 290 Ft 4 480 Ft

Lánykaszínes unikornis jelmez egy kedves álöltözék minden álarcosbálra. A kislányok a csomagban találnak egy rövid ruhát egyszarvúkkal és egy szarvval ellátott fejpántot. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

MaDe Jelmez Csipkerózsika

MaDe Jelmez Csipkerózsika

Értékelés: 4,5
5 190 Ft 3 950 Ft

Ha a kis hercegnőd kedveli a Csipkerózsikát, miért ne változzon át ennek a gyönyörű jelmeznek köszönhetően? A finom rózsaszínbe az igaz hercegnő színárnyalatában a kicsi lányod beleszeret. Elég kiegészíteni aranyos frizurával és a jelmez teljes.

MaDe Jelmez Boszorkány

MaDe Jelmez Boszorkány

Értékelés: 5
4 175 Ft 3 890 Ft

Vidám jelmez minden fiatal karnevál szerelmesének. Boszorkánnyá változás a fiatal hölgyek között az egyik legnépszerűbb. Ha szeretne a karneválon feltűnni, akkor ez a jelmez a megfelelő választás.

MaDe Jelmez kicsi boszorkány
4 690 Ft 3 690 Ft

A vidám boszorkány gyermek jelmez a megfelelő az összes kis jelmezkedvelő és maszkabál kedvelő kislány számára. A jelmez tartalmaz ruhát, övet és egy elengedhetetlen kalapot, amely jellemző a boszorkányokra. Elég hozzáadni egy seprűt, és elkezdődhet az igazi mágikus szórakozás.

MaDe Macska jelmez, XS
4 590 Ft 3 990 Ft

Lánykamacska jelmez egy kedves álöltözék minden álarcosbálra. A kislányok a csomagolásban macska jelmezt és kosztümöt találnak. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

Rappa Virág szárnyakkal jelmez M
5 540 Ft

Csodálatos ruha virágos tündér motívummal minden kislánynak! A készlet díszes virágokkal és arany kiegészítővel ellátott csodás ruhát, valamint lélegzetelállító csillogó szárnyakat tartalmaz. Ez az exkluzív jelmez nem hiányozhat gyűjteményedből!

MaDe Vadász Jelmez, XS
3 170 Ft

Vadász jelmez minden kisfiú nagy kedvence. Angliában egy ismeretlen jótevő segítette a szegényeket ebbe az álruhába bújva. A csomag tartalma egy kalap, zokni, ing, nadrág és egy öv. Remek választás a farsangi mulatságra!

MaDe Gyermek jelmez - Ninja, 110-120 cm
6 190 Ft 4 750 Ft

Közeledik a karnevál, és neked nincs mit felvenned? A Ninja jelmez a megfelelő választás. Légy az est csillaga, és élvezd a sok-sok mókát és örömöt a barátaiddal.

MaDe Hősnő jelmez

MaDe Hősnő jelmez

Értékelés: 3
4 390 Ft 4 090 Ft

A lány hősnőt formázó jelmez nagyon hatásos jelmez az álarcosbálra. A csomagban jelmez és lepel található. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

MaDe Jelmez Rózsaszín tündér
5 290 Ft 4 220 Ft

Ha a kis hercegnőd kedveli a Rózsaszín tündért, miért ne változzon át ennek a gyönyörű jelmeznek köszönhetően? A finom rózsaszínbe a kicsi lányod beleszeret. Elég kiegészíteni aranyos frizurával és a jelmez teljes.

MaDe Indián jelmez, XS

MaDe Indián jelmez, XS

Értékelés: 5
2 630 Ft

Fiú indián jelmez, ami kiváló választás álarcosbálra. A csomagban a fiúk nadrágot, inget és fejpántot találnak. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

MaDe Jelmez Bandita

MaDe Jelmez Bandita

Értékelés: 5
4 990 Ft 3 950 Ft

A fiatal bandita jelmez nem hiányozhat semmilyen gyermek maszkabálból, vagy álarcosbálból. Az egész fekete jelmez biztosítja a fiatal banditának az abszolút anonimitás. Elég csak egy kardal kiegészíteni és az álcázás tökéletes.

MaDe Jelmez csontváz

MaDe Jelmez csontváz

Értékelés: 5
4 190 Ft 3 290 Ft

Minden kis jelmez szerelmeseinek, akik félelmet keltenek, itt van a csontváz maszk. De óvatosan! Nem nehéz ezzel a maszkkal másokat megijeszteni. Elég kiegészíteni alkalmas cipővel és a jelmez teljes.

MaDe Karneváli ruha - Captain Amerika
5 790 Ft

Viseld ezt a jelmezt, és legyél Amerika Kapitánya. A jelmez nagyszerű játékhoz, partikra, vagy karneválra. Légy hős, és mentsd meg a világot!

MaDe Kísértet jelmez, S

MaDe Kísértet jelmez, S

Értékelés: 2
3 790 Ft

Félelmetes kísértet jelmez álarcosbálra. A csomagban fehér maszk és piros-fekete ruha található. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

MaDe Karneváli ruha - Piroska, 110-120 cm
6 290 Ft 4 480 Ft

Gyönyörű farsangi jelmez – Piroska. Vedd fel és légy az est dísze. Ne felejtsd elvinni magaddal a kosaradat a finomságokkal. Élvezd a sok mókát és szórakozást a barátaiddal.

MaDe Ruha álarcosbálra - pókember
4 890 Ft 4 590 Ft

A pókember Spidermana álarca a maszkabálban közkedvelt A fiúk a csomagolásban ruhát, sisakot és övet találnak. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

MaDe Ruha karneválra - Nyuszi 92-104 cm
3 290 Ft

Gyönyörű nyuszi jelmez gyerekeknek 3–4 éves korig. Még a legkisebbek is díszei lehetnek a karneváli ünnepségek. Okozz nekik örömet és élvezzétek a sok szórakozást együtt.

MaDe Karneválos jelmez - szakács
7 890 Ft

Viseld ezt a jelmezt, és te legyél a legjobb szakács. A jelmez nagyszerű játékhoz, partikra, vagy karneválra. Öltözködj fel, és indulj el a barátaid után és élvezzétek együtt a szórakozást.

MaDe Fekete özvegy jelmez, M
3 890 Ft

Lány fekete özvegy jelmez, ami kiváló választás álarcosbálra. A csomagban a kislányok fekete ruhát, övet és pókhálós gallért találnak. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

MaDe Ruha Ördög 120-130 cm
3 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A pokoli ünnepség elkezdődhet és nem lehet meg az ördög jelmez nélkül. Vedd fel, és nehéz lesz észrevétlenné maradnod. Élvezd a sok mókát és szórakozást a barátaiddal.

MaDe Karneváli ruha - démon
6 090 Ft

Ezt a tökéletes karneváli jelmezt biztosan senki sem hagyja figyelmen kívül. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre, karneválra vagy álarcosbálba.

MaDe Karneváli ruha - kalózlány
7 190 Ft

Sodródj a farsangi ünneppel, mint egy kalózlány a tenger hullámain. Ennek a ruhának köszönhetően feltűnő leszel. Öltözködj fel, és indulj el a barátaid után és élvezzétek együtt a szórakozást.

Rubie's Star Wars X-Wing Fighter Pilot
15 390 Ft 11 490 Ft
+ ingyen szállítás

Jelmez a Csillagok háborúja sorozatból. A legendás X-Wing gép pilótái korábban megmentették a lázadók esélyét arra, hogy legyőzzék Palpatin szenátort, és ismét fontos elemévé váltak az Ébredő erő hetedik epizódjában. Természetesen minden rajongó örömére.

MaDe Karneváli ruha - boszorkány
8 990 Ft

Add meg a lehetőséget a gyermekednek, hogy egy kis időre boszorkánnyá váljon. A jelmez nagyszerű játékhoz, partikra, vagy karneválra. Legyél te az álarcosbál csillaga ezzel a jelmezzel!

MaDe Karneváli ruha - tündér
7 990 Ft

Káprázatos farsangi jelmez tündér motívummal. A jelmez rózsaszínű. A jelmez nagyszerű játékhoz, partikra, vagy karneválra. Legyél te az álarcosbál csillaga ezzel a jelmezzel!

MaDe Hős jelmez
7 690 Ft 6 990 Ft

A fiús hős jelmez hatásos álruha teli izmokkal az álarcosbálba. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

MaDe Pókember jelmez

MaDe Pókember jelmez

Értékelés: 4,5
3 030 Ft

Az élethű Pókember jelmez kiváló választás álarcosbálra. A csomagban a fiúk kezeslábast és maszkot találnak. A jelmez kitűnő gyerek partikra és összejövetelekre,karneválra vagy álarcosbálba.

MaDe Minnie Egér Jelmez, XS

MaDe Minnie Egér Jelmez, XS

Értékelés: 3,5
4 880 Ft

Minnie jelmezzel a népszerű egérlány bőrébe bújhatsz. A csomag tartalma a rózsaszín ruha, füles hajpánt és öv. Remek választás a farsangi mulatságra!