Janod Tapintható puzzle Erdei állatok 20 darab

Janod Tapintható puzzle Erdei állatok 20 darab

Száma: 22891000
Közvetlenül partnerünktől
Gyermek puzzle JANOD az erdei állatok motívumával. Egyes darabok különleges kivitelezéssel rendelkeznek az érzékszervi érzékelés érdekében – szőrme, csillogás, bársony stb. További információ
11 040 Ft
Partnerünktől: TvFit.cz

Partnerünk által szállítva

2024.4.26 személyes átvétellel várhatóan
 
2024.4.26 - 2024.4.30 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: TvFit.cz

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 22891000

Leírás

Gyermek puzzle JANOD az erdei állatok motívumával. Egyes darabok különleges kivitelűek az érzékszervi érzékelés érdekében – szőrme, csillogás, bársony stb. A plakát tartalmazza. A rejtvények fejlesztik a gyermekek logikus gondolkodását , figyelmét és memóriáját. A rejtvények segítségével megtanulják felismerni a színeket, formákat, tárgyakat, fejlesztik a kézmozgást, a gyerekek megtanulják érzékelni a részek és az egész közötti kapcsolatot. Az összerakott puzzle mérete kb. 65 × 50 cm.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.