LARSEN szorzópuzzle kockákkal 24 db

LARSEN szorzópuzzle kockákkal 24 db

Száma: 23214762
Közvetlenül partnerünktől
Oktatási puzzle a kis szorzótáblák vizuális gyakorlásához. A gyermeknek meg kell találnia azt a darabot, amelyik megfelel a feladatnak, és ugyanazzal az eredménnyel jár. További információ
4 270 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: TvFit.cz

Partnerünk által szállítva

2023.2.14 - 2023.2.16 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: TvFit.cz

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 23214762

Leírás

Oktatási puzzle a kis szorzótáblák vizuális gyakorlásához. A gyermeknek meg kell találnia azt a darabot, amelyik megfelel a feladatnak, és ugyanazzal az eredménnyel jár. Minden egyes darabnak más-más alakja van, és az egész kirakó csak akkor rakható össze, ha az összes darabot helyesen helyezzük el.

A LARSEN puzzle szilárd peremmel rendelkezik, hogy a gyerekek könnyebben összerakhassák, az alján pedig lyukak vannak a darabok könnyű eltávolításához. A tábla kialakításának köszönhetően a LARSEN rejtvények könnyen tárolhatók. A képek grafikailag nagyon szemet gyönyörködtetőek, minden egyes darab más és más, ami arra ösztönzi a gyerekeket, hogy újra és újra összerakják a különböző motívumokat.

A nagy hagyományokkal rendelkező norvég gyártó, a LARSEN (az első puzzle 1953-ban jelent meg ) gyermekeknek szánt oktató táblás puzzle-k gyártására specializálódott. Ezzel a szűk fókusszal a maga területén vezető szerepet tölt be, és akár 18 különböző nyelven, köztük csehül is gyárt termékeket. A LARSEN kínálatában több mint 300 táblás kirakós játék szerepel, és a világ több mint 30 országába exportál. Az összerakott puzzle mérete körülbelül 28,5 × 36,5 cm.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.