Authentic Háromkerekű gyerek bicikli átmérője 120mm a 80mm
21 090 Ft 20 440 Ft

Gyönyörű gyermek roller, könnyedén forgatható, két színben! Készülj fel egy kiváló utazásra, köszönhetően az első két keréknek. Hagyd magad szállítani bárhová, ahová csak tetszik, és jót szórakozzál a családoddal, vagy a barátaiddal.

Buddy Toys Verdák mintás roller BPC 4120
10 550 Ft

Összehajtható gyerek roller Verdák 3 mintával Villám McQueen csillogása adja az energiát. A hátsó sárvédő fékként is szolgál.

Authentic Összecsukható roller, 120 mm-es kerékátmérővel
9 990 Ft 9 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A gyerek roller Muuwmi egyszerű összecsukható mechanizmussal rendelkezik. A roller előnyei az állítható magasságú kormány, a széles lábtartó csúszásmentes felülettel. A gyerekeknek így igazán élvezhetnek minden utat.

Authentic Gyermek roller 140 mm és 120 mm kerék átmérővel
7 690 Ft

könnyű és biztonságos működtetésű roller, amely rendkívül stabil két hátsó keréknek köszönhetően. Minden bizonnyal a mozgást kedvelőknek tetszeni fog, ugyanis ezzel a rollerrel senki sem fog elkapni.

Buddy Toys BPC 4310 Háromkerekű robogó, Kék
13 790 Ft 8 770 Ft

Buddy Toys BPC 4310 a legújabb technológiával készült háromkerekű robogó kisgyermekeknek. Nem szükséges kormányozni – a robogó talplemezét elég megfelelő irányba dőléssel irányítani. Segít fejleszteni a koordinációt és az egyensúly-érzéket. Az első két kerék extra stabilitást nyújt. Bébitaxiként is használható.

Buddy Toys Hercegnő mintás roller BPC 4123
9 380 Ft 8 770 Ft

Összehajtható gyerek roller Disney hercegnő mintával A hercegnők csillogása adja az energiát. A hátsó sárvédő fékként is szolgál.

Street Surfing Fizz Flip Mini Evo roller
17 165 Ft 14 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fizz Flip Mini Evo roller forgatható kormánnyal alkalmas gyerekek számára 3 éves kortól. A roller 3-kerekű verziójával való út után az első dupla kerék egyszerűen kicserélhető első hagyományos egykerekűre – amely a csomagolás tartalma.

Authentic Gyermek roller Muuwmi világító kerekekkel
20 790 Ft
+ ingyen szállítás

Kiváló minőségű Muuwmi háromkerekű roller könnyű és biztonságos vezérléssel. Világító kerekek a dinamó elvén. Minőségi és modern kivitelezés levehető kerettel. További előnye a csúszásgátló felület és az extra erős súrlódási fék. A gyerekeknek így igazán élvezhetnek minden utat.

Authentic Összecsukható roller, 205 mm-es felfújható kerekekkel
27 870 Ft 27 430 Ft

Kiváló minőségű teljesen alumínium összecsukható roller Muuwmi AIR kis- és nagy sportolók számára. A modern roller egyszerű összecsukható mechanizmussal van felszerelve. A roller előnyei a megerősített elülső villa, az állítható magasságú kormány, a széles XL lábtartó csúszásmentes felülettel és a felfújható kerekek. A gyerekeknek így igazán élvezhetnek minden utat.

Smoby Fa roller, 3 kerék

Smoby Fa roller, 3 kerék

Értékelés: 3,5
21 250 Ft

Roller fa állórésszel, amely csúszásmentes, fém kerettel rendelkezik, kormány magassága állítható. Két magasságban állítható – 67 vagy 70 cm. 3 zajcsökkentett felületkezelt kerékkel rendelkezik a jobb stabilitás érdekében.

Spokey Sugar gyermek tricikli
7 810 Ft

Tricikli fel van szerelve egy kistáskával a kormányon, amely lehetővé teszi a gyermek apróságainak tárolását. A tricikli 2 éves és max. 20 kg súlyú gyermekek számára alkalmas.