Gyerek rollerek 4 éves kortól

Muuwmi Junior skiro, 97 x 57 cm, arany

Muuwmi Junior síléc, 97 x 57 cm

64 227 Ft

Muuwmi gyerekrobogó – Ez a kiváló minőségű Muuwmi gyerekrobogó csúszó mechanizmussal és extra állvánnyal rendelkezik. A High Rebound 82A kerekek PU öntött hengerekből készülnek (205 mm átmérőjű). A felnik kétszínűek és ABEC 7 golyóscsapágyakból állnak.

Partnerünktől: Helieli
Yedoo Mau Emoji roller, sárga
1x

Yedoo Mau Emoji roller

61 890 Ft

Az új Yedoo modell legkönnyebb és legkisebb robogó figyelemreméltóan sokra képes egy nap alatt. Beteljesíti a kezdő rollerezők vágyait és eloszlatja a szülők félelmeit, ideális fellépő magasság a kezdők számára lett kialakítva, így hozzájárul a sima vezetéséhez, a megfelelően felfújt kerekei pedig felső csapágyakkal és számos biztonsági funkcióval rendelkeznek. Csúszásgátlóval ellátott fellépő, fogantyúk védővel ellátott végekkel, sok fényvisszaverő elem, minőségi V fék. A felhasználót végtelen idejű szabad mozgás várja.

Forgalmazó: MALL
Yedoo Mau Futóbicikli, red
4x

Yedoo Mau Futóbicikli

61 890 Ft

Az első önálló száguldás. Most már senki sem állít meg. A továbbfejlesztett Yedoo Mau futóbicikli a legkönnyebb és legkisebb modell az óvodás és az iskolás gyermekek számára. Ideális a futóbiciklik világába való belépéshez. A legfontosabb jellemzője a kis súly, a megfelelő lépcsőmagasság és természetesen a nagyobb biztonságot nyújtó elemek.

Forgalmazó: MALL
Authentic ST összecsukható roller 125 mm kerékátmérő, fehér/rózsaszín
13x

Authentic ST összecsukható roller 125 mm kerékátmérő

22 490 Ft

Kiváló minőségű, alumínium összecsukható roller modern kivitelezésben, amely minden sportrajongónak nagy örömet szerez. Új, nagyon egyszerű összecsukó mechanizmussal rendelkezik, amelynek hála minimalizálódik, így egyszerűen kézbe fogható.

Forgalmazó: MALL
Muuwmi Pro síléc, 97 x 56 cm, kék / fekete

Muuwmi Pro síléc, 97 x 56 cm, kék / fekete

54 394 Ft

Muuwmi Pro kaszkadőr robogó – Ez a kiváló minőségű Muuwmi robogó összecsukható és állvánnyal rendelkezik. A kormány magasságát is beállíthatja a kényelmesebb vezetés érdekében. Ezen kívül a robogó extra széles BMX-stílusú kormánnyal és fedélzettel rendelkezik, ergonomikus markolatokkal.

Partnerünktől: Helieli