Yedoo Tidit New roller

Yedoo Tidit New roller

Értékelés: 5
43 790 Ft

A továbbfejlesztett Tidit New roller azoknak megfelelő, akik már az öltözőben azt tervezik, hová menjenek az iskolából. A Tidit mindkét kerekén új fékekkel ellátott, így biztonságosan megküzd a vadabb stílusú száguldozással, a nehezebb vezetési körülményekkel és durvább kezeléssel is.

Authentic Összecsukható roller, 205 mm
36 790 Ft 30 890 Ft

Egy roller, amely minden igénynek maximálisan eleget tesz. Nagy kerekei által könnyedén használaható városban is, ezzel is egyszerűbbé téve a közlekedést. Széles, csúszásmentes lábtartóval rendelkezik, ezzel biztosítva a teljes kényelmet. Praktikus kialakításának köszönhetően összecsukható, ezért könnyedén szállítható.

Yedoo Hurvínek Mini Roller

Yedoo Hurvínek Mini Roller

Értékelés: 4
43 690 Ft

Száguldj Hurvínekkel. Először gyorsíts, lökd el magad és ugorj… Fékezz és vedd be a kanyart, ezzel a rollerrel nem látott kalandok várnak rád. Bárhol is fogsz rollerezni, semmi sem állíthat meg téged.

Yedoo Numbers One

Yedoo Numbers One

Értékelés: 4,8
39 390 Ft 34 590 Ft

Három, kettő, egy, start! Az elsősünk a legkisebb és legkönnyebb a Yedoo modellekből a gyerekeknek. A tipikus szívós szerkezet kialakításnak köszönhetően kibírja még a gondatlanabb kezelést is. A megfelelő kerekek a télen nem fenntartott utakon is helytálnak.

Sulov Delta 12 SP Roller

Sulov Delta 12 SP Roller

Értékelés: 4,3
21 620 Ft

2 év garancia

Sulov Delta 12 SP Roller minden kisgyermek számára örömet fog okozni. A könnyű, strapabíró váznak és az állítható magasságú kormánynak köszönhetően hosszú távon megfelelő választás.

Sulov ROLLER 10-10 LF YOUTH

Sulov ROLLER 10-10 LF YOUTH

Értékelés: 1
18 910 Ft

A LIFEFIT YOUTH klasszikus roller könnyűsúlyú kerettel a legkisebb modellje, a gyermek első rollerezésére alkalmas. Hátsó állkapcsos kézi fékkel rendelkezik, állvánnyal és állítható magasságú kormánnyal. Maximális felhasználói súly 45 kg.

Sulov ROLLER 10-10 SP FALCO

Sulov ROLLER 10-10 SP FALCO

Értékelés: 3,5
18 010 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A SPORTTAM FALCO klasszikus roller könnyűsúlyú kerettel a legkisebb modellje, a gyermek első rollerezésére alkalmas. Hátsó állkapcsos kézi fékkel rendelkezik. Maximális felhasználói súly 45 kg.

Street Surfing Roller TRICKSTER Blossom Black
19 490 Ft 17 990 Ft

Gyermek roller hegesztett alumínium lemezzel és BMX kormánnyal rendelkezik, hárompontos szorítóval ellátott. Az első trükkök és ugrások tanulására alkalmas. A Street Surfing Roller TRICKSTER Blossom Black gyerekeknek 5 éves kortól alkalmas.

Stiga Roller STIGA Comet 120-S

Stiga Roller STIGA Comet 120-S

Értékelés: 4,2
13 250 Ft

2 év garancia

Comet 120-S minden 5 éven felüli gyereknek kiváló, akik szeretik a szabad levegőn való mozgást. A roller erős könnyített alumínium-acél konstrukcióval rendelkezik. A haladás így kényelmes és egyszerű.

Nils Extreme Roller HL-776

Nils Extreme Roller HL-776

Értékelés: 2,5
9 640 Ft

Nils Extreme Összecsukható Roller különösen alkalmas gyerekek számára. A roller acélból és alumíniumból készült, masszív felépítésű. Egyszerűen összecsukható, így szállítása is könnyedén megoldható. Lábtartója és a fék csúszásmentes kialakításának köszönhetően biztonságosan közlekedhetünk a rolletünkkel!

Sulov ROLLER ALU 125

Sulov ROLLER ALU 125

Értékelés: 4,3
10 090 Ft 9 790 Ft

A LIFEFIT 125 rollert köszönhetően a gyönyörű dizájnnak különösen az idősebb gyerekek imádni fogják. Köszönhetően a kifinomult mechanizmusának köszönhetően könnyen és gyorsan össze lehet csukni, vagy szét lehet rakni. A csúszásgátló pedál és a hátsó sárvédő fék biztosítják a magas biztonságot.

Eddy Toys Roller

Eddy Toys Roller

Értékelés: 4
11 990 Ft 8 390 Ft

Az Eddy Toys roller könnyedén és gyorsan összecsukható, így praktikus szállítást és tárolást biztosít. Tömör alumínium váza időtálló, és biztonságos. Állítható kormányának köszönhetően mindig a gyermek magasságának megfelelő mérettel használható.