Gyerek rollerek felfújható kerekekkel

Premiere Sport Lion 26/20
7x

Premiere Sport Lion 26/20

79 490 Ft

Roller akár 120 kg teherbírással. Tartalmaz egy sárhányót és egy praktikus palacktartót is a hosszabb utakra. Használható a városban, kerékpáros utakon, de a természetben is nehéz terepen. A Premiere Sport Lion 10 éves kortól használható.

Forgalmazó: MALL
Yedoo Numbers Two türkiz
60x

Yedoo Numbers Two

58 190 Ft

Egy roller, ami még egy kis iskolásból is nagy versenyzőt képes csinálni. Kisimult, könnyű és könnyen vezérelhető az utcán, a Pokémon vadászatnál és az egész napos kiránduláson, szinte összetörhetetlen.

Forgalmazó: MALL
A5 Roller, Zöld
11x

Olpran A5 Roller

47 090 Ft
Akció

Az Olpran A5 egy krómacél vázas sport roller. 6 éves kortól ajánlva. A kerekek azonosan 20" méretűek, dupla Olpran felnivel ellátva. Könnyű, egyszerű kezelhetőség.

Forgalmazó: MALL
Yedoo Roller City RunRun fehér
15x

Yedoo Roller City RunRun

85 190 Ft
Utolsó darab!

City roller szeret kávéházba járni, és kilométerek helyett szívesebben megeszik egy fagyit a sétáló utcán. A pékség vagy az uszoda felé vezető úton az idősebb gyermekek, a rekreációs céllal járó személyek és az aktív nyugdíjasok élvezik a társaságát.

Forgalmazó: MALL
Stiga Air Scooter 16" Városi roller ezüst
3x

Stiga Air Scooter 16" Városi roller

71 490 Ft
Ingyen szállítás

Modern kialakítású roller ideális gyors városi helyzetváltoztatáshoz és egésznapos kirándulásokhoz. Az Air Scooter 16“ nagy felfújható kerekekkel rendelkezik, amelyek különféle felületeken való használatra alkalmasak. A roller kézifékkel rendelkezik mind az első, mind a hátsó kerekeken. A kormány egyszerűen beállítható a kívánt magasságra.

Forgalmazó: MALL
Street Surfing Urban Xpr Air False Alarm
20x

Street Surfing Urban Xpr Air False Alarm

32 790 Ft

Összehajtható terep-roller, mely ideális városi utazáshoz. A Street Surfing Urban Xpr Air False Alarm kiemelkedő a gyors és kényelmes összerakó-rendszere végett és az alacsony tömegének köszönhetően könnyedén hordozható. 20 cm nagyságú felfújható kerekekkel, rendelkezik, melyek biztosítják a magas szintű kényelmet az utazás során még enyhén egyenetlen terepen is.

Forgalmazó: MALL
Yedoo Numbers Three fekete
36x

Yedoo Numbers Three

76 890 Ft
Ingyen szállítás
- –
Robogó, amely ideális a városba való közlekedésre, bevásárlásra, vagy kirándulásra. Szilárd acél váz, csúszásgátló lábtartó, kétállású hátsó villa, beépített állvány, minőségi gumiabroncsok, ergonomikus fogantyúk és rendkívül kompakt méretek. Szóval hurrá egy menetre.
Forgalmazó: MALL
Yedoo One roller Numbers sorozat, tealblue
4x

Yedoo One roller Numbers

55 890 Ft
Utolsó darab!

Abszolút első számú! Egy gyönyörű barátság kezdete mozgás, sebesség, természet, vagy akár az által, hogy okos módszer az iskolába menet. A legkönnyebb és a leginkább hozzáférhető modell, amely számos biztonsági funkcióval, illetve télen nem karbantartott utakkal is könnyedén megbirkózó kerekekkel is büszkélkedhet. A jellegzetes masszív szerkezetnek köszönhetően a leggondatlanabb kezelést is kibírja. Gyerünk, gyerünk!

Forgalmazó: MALL
Yedoo Roller Tidit, candypink
6x

Yedoo Roller Tidit

73 290 Ft

A továbbfejlesztett Yedoo Tidit roller azok számára lett tervezve, akik már az öltözőben azt tervezik, az iskolából hová mennek. A Tidit mindkét kerekén van fék, könnyített, kétcsöves váz, amely egyszerre könnyű és erős. A roller biztonságosan képes kezelni az élesebb vezetési stílust, a nehéz vezetési körülményeket és a durvább kezelhetőséget.

Forgalmazó: MALL
Yedoo Wzoom Emoji roller, zöld

Yedoo Wzoom Emoji roller

70 290 Ft

A smiley-kat a 18. században a Žďár-i szerzetesek használták az érzelmek kifejezésére a levelezésben. Ma a gyerekek számára a barátkozást könnyítik és most már a gravitációt is! Nagyszerű forgatható roller az első önálló utazásokhoz, csoportos rollerezéshez a parkban vagy edzéshez. A Wzoom még nem egészen „nagy“ roller, de a kerekek már felérnek néhány felnőtt modell méretével. Elég gyors és elég erős az útra: Egy mázsát is elbír! A váz kialakítása és a kiválasztott alkatrészek megtartják a roller könnyedségét és mozgékonyságát, viszont jó néhány kilométert is gurulhatsz vele egyhuzamban. A lassabb ellenfelek persze zöldülhetnek az irigységtől! Szóval, hol a hiba?

Forgalmazó: MALL
Yedoo Wzoom roller, black
13x

Yedoo Wzoom roller

76 290 Ft

A Yedoo márkájú gyermek Wzoom rollerrel gyermekeid kis felnőttként érezhetik magukat. A roller gyermekek számára 6 éves kortól alkalmas, de teherbírásának köszönhetően felnőttek is használhatják. Könnyű, könnyen kezelhető a városban és azon kívül is alkalmas. A Wzoom nagyszerű partner lesz gyermeked számára a szabadban való szórakozáshoz.

Forgalmazó: MALL
Yedoo Mau Emoji roller, sárga
1x

Yedoo Mau Emoji roller

61 890 Ft

Az új Yedoo modell legkönnyebb és legkisebb robogó figyelemreméltóan sokra képes egy nap alatt. Beteljesíti a kezdő rollerezők vágyait és eloszlatja a szülők félelmeit, ideális fellépő magasság a kezdők számára lett kialakítva, így hozzájárul a sima vezetéséhez, a megfelelően felfújt kerekei pedig felső csapágyakkal és számos biztonsági funkcióval rendelkeznek. Csúszásgátlóval ellátott fellépő, fogantyúk védővel ellátott végekkel, sok fényvisszaverő elem, minőségi V fék. A felhasználót végtelen idejű szabad mozgás várja.

Forgalmazó: MALL