Talált termékek száma: 90

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

Pilsan Járóka, 147 x 155 cm
40 390 Ft
39 500 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vidám és színes Pilsan járóka gyerekeknek, 6 db kerítés alakú elemből. Szerszámok és csavarok nélkül, könnyen összeszerelhető, illetve darabjaira bontható. A járóka maximális biztonságot nyújt a gyermekeknek játék közben. Pilsan műanyag labdákkal feltöltve, akár labdamedenceként is használhatjuk.


BINO Kisvakond mászóalagút outlet
5 070 Ft

3 490 Ft

Outlet

A termék csomagolása a szállítás során sérült,de a termék ép és sértetlen.A KÉP CSAK ILLUSZTRÁCIÓ!

BINO Kisvakon mászócső gyerekek számára. Hasznos kiegészítő a szobában vagy a kertben. Segít gyermekének leküzdeni az ismeretlentől való félelmét, fokozza fizikai állóképességét.


iPlay Mászóalagút, Kereszt

iPlay Mászóalagút, Kereszt

Értékelés: 4,5
6 990 Ft

5 740 Ft

Feledhetetlen szórakozás várja gyermekeit az iPlay mászó alagútban. A színes, kereszt alakú járatokban elrejtőzhetnek, üldözhetik egymást, sok móka várja őket. Percek alatt összeállítható, bel- és kültéren egyaránt használható.


BINO Tündér gyereksátor

BINO Tündér gyereksátor

Értékelés: 4,5
4 490 Ft
4 290 Ft

Gyereksátor lányok részére tündér motívummal. A gyerekek szeretik a rejtekhelyeket, ahol a fantáziájukat szabadjára engedve tudnak a játékba feledkezni. A tündérsátor valóra váltja minden kislány álmát.


BINO Kalózos gyereksátor

BINO Kalózos gyereksátor

Értékelés: 4,5
4 490 Ft
4 390 Ft

BINO kalózos gyereksátor a kis kalózok és barátaik számára. Gyerekei szeretni fogják a rejtekhelyként és búvóhelyként is funkcionáló sátrat, amelyben saját fantázáiájukra van bízva minden kaland és játék. Kinti és benti használatra egyaránt.


Teddies Játszósátor - 90x90x100 cm-24%
7 490 Ft

5 690 Ft

Kiárusítás

Teddies ház alakú gyereksátor 2 fő részére. A sátor beltéri és kültéri használatra lett tervezve, így a gyerekek télen a szobában, nyáron pedig a szabadban játszhatnak kedvenc kuckójukban.


Teddies Strandsátor 145x100x88 cm
4 330 Ft

Teddies strandsátor a kis nyaralók számára. Gyerekei szeretni fogják a szuper könnyű kék sátrat. Kinti és benti használatra egyaránt.


BINO Játszósátor, Tűzoltóautó
6 240 Ft

Vidám, színes Bino tűzoltóautós játszósátor gyerekeknek. A sátor mintája megszólalásig hasonlít az igazi tűzoltóautókéra. A kocsi hátulján található a sátor bejárata, mely lefedhető, de felső ablakkal is rendelkezik, hogy a gyerekeknek mindig szabad kilátásuk legyen a külvilágra. A drótvázas szerkezetnek köszönhetően pillanatok alatt felállítható és összehajtható. A sátor bel- és kültéri használatra egyaránt alkalmas. A sátor könnyen tisztán tartható, hordozható.


BINO Játszósátor, Hercegnő Hintó
7 090 Ft

6 340 Ft
+ ingyen szállítás

Vidám, színes Bino hercegnő hintós játszósátor kislányoknak. A sátor mintája megszólalásig hasonlít egy mesebeli hintóéra. A hintó hátulján található a sátor bejárata, de ablakkal is rendelkezik, hogy a gyerekeknek mindig szabad kilátásuk legyen a külvilágra. A drótvázas szerkezetnek köszönhetően pillanatok alatt felállítható és összehajtható. A sátor bel- és kültéri használatra egyaránt alkalmas. A sátor könnyen tisztán tartható, hordozható.


B.toys Játszósátor
6 590 Ft

Kiárusítás

B. Toys Játszósátor felállítható a gyerekszobában vagy nyáron kint az udvaron. Könnyen felállítható és összecsukható. 3 éves kortól ajánlott.


BINO Elefánt alakú gyereksátor
7 890 Ft
+ ingyen szállítás

Bino Elefánt alakú gyereksátor egy elefánt ormány alakú mászócső és egy sátor ötvözete. Segítségével gyermekének kaland lesz felfedezni az új helyeket.


BINO Gyereksátor vár

BINO Gyereksátor vár

Értékelés: 4,5
7 390 Ft

6 240 Ft

BINO vár alakú gyereksátor a kis lovagok és barátaik számára. Gyerekei szeretni fogják a rejtekhelyként és búvóhelyként is funkcionáló sátrat, amelyben saját fantázáiájukra van bízva minden kaland és játék. Kinti és benti használatra egyaránt.


BINO Gyereksátor vár, Dinós-16%

BINO Gyereksátor vár, Dinós

Értékelés: 4,5
7 190 Ft

5 990 Ft

Kiárusítás

Vidám, színes dinó mintájú Bino vár alakú gyereksátor. Gyerekei szeretni fogják a rejtekhelyként és búvóhelyként is funkcionáló sátrat, amelyben saját fantázáiájukra van bízva minden kaland és játék. A drótvázas szerkezetnek köszönhetően pillanatok alatt felállítható és összehajtható. A sátor bel- és kültéri használatra egyaránt alkalmas és egyszerre több gyerek is használhatja. A sátor könnyen tisztán tartható, hordozható.


Babymoov Gyermek összecsukható sátor-19%
13 890 Ft

11 190 Ft

Kiárusítás

Bino gyermek összecsukható sátor védi gyermekét a káros sugárzás, szél illetve homok ellen. Méretéből adódóan kis helyen is elfér. Könnyű és kompakt kialakításának köszönhetően, könnyű összeszerelni. A sátor 50-es UV réteggel rendelkezik, illetve egy szúnyoghálóval, mely a komfort érzetüket szolgálja a kicsiknek.


BINO Fajáték Kisvakond játszósátor
6 890 Ft

6 240 Ft
+ ingyen szállítás

Nyáron gyermeke a szabadban jó levegőn játszhat a naptól és esőtől védve a Bino Kisvakond gyereksátorban.Kisvakonddal izgalmas kalandok várnak rá sátorozáskor és garantált lesz a jókedv és a szórakozás. A kiváló minőségű poliészter anyagú sátorban kényelmesen elférnek a játékaikkal együtt.


BINO Kisvakond mászóalagút
5 590 Ft
5 490 Ft

BINO Kisvakon mászócső gyerekek számára. Hasznos kiegészítő a szobában vagy a kertben. Segít gyermekének leküzdeni az ismeretlentől való félelmét, fokozza fizikai állóképességét.


BINO Mászóalagút - zöld hernyó
7 290 Ft

5 740 Ft

BINO Mászóalagút egy népszerű játék, mely nemcsak kiváló szórakozást nyújt a gyerekeknek, hanem segít legyőzni félelmüket az ismeretlentől. A szórakoztató, színes hernyóban való játék fokozza a fiziai állóképességet. TOVÁBB OLVASOM ->


BINO Stan Kertesház játszósátor
7 500 Ft
+ ingyen szállítás

Bino Stan Kertesház játszósátorban a gyerkek sok szórakozást átélnek, miközben ebben a kertesházként kialakitott térben játszanak. A sátor bel- és kültéri használatra egyaránt alkalmas. A sátor könnyen tisztán tartható, hordozható.


BINO  Szupermarket játszósátor
6 990 Ft

4 940 Ft

A gyerekek **sok szórakozást átélnek **, miközben ebben a gyönyörű sátorban játszanak, ami boltként van kialakitva, és létrehoznak egy saját ** helyet a játékra vagy pihenésre **.


BINO TeePee- kék gyereksátor , 4 falú-53%
16 290 Ft

7 590 Ft

Kiárusítás

Ez a szép kék indián motívumú gyereksátor a gyermekeid kedvenc játszóhelye lesz. A TeePee sátor felállítható úgy kint mint bent is.


Eddy Toys 3in1 Gyerek sátor
12 590 Ft

Kiárusítás

Az Eddy Toys 3in1 gyerek sátorban egy indián sátor, egy igloo sátor és egy összekötő alagút található. A két sátort az összekötő alagúttal csatlakoztatni lehet egymáshoz, így a szórakozás garantált. Lakásban, vagy udvaron is fel lehet a sátrakat állítani külön-külön, vagy összekötve.


iPlay Autós mintás sátor alagúttal
5 282 Ft

4 990 Ft

Autós mintával ellátott színes sátor alagúttal az aktív gyermekeid számára. A sátor használható az otthonodban, valamint a nyári napokon akár a kertben is. A gyermekek játszás és bujkálás közben garantáltan jól fognak szórakozni.


iPlay Babamedence 50 db kislabdával
4 890 Ft

3 990 Ft

Gyermeke kedvére játszhat az 50 darab kislabdával az iPlay medencében. Az erdei állatos borítás mosolyt varázsol a kicsik arcára. A medencében ülve kedvére játszhat, dobálózhat a labdákkal a szobában vagy a szabadban a friss levegőn. Percek alatt összeállítható, könnyen tisztítható a poliészter játékszer.


iPlay Dínó mintás játszósátor alagúttal
4 990 Ft

Az iPlay Dínó mintás játszósátor alagúttal az aktív gyermekek számára. A sátor használható az otthonodban, valamint a nyári napokon akár a kertben is. A gyermekek játszás és bujkálás közben garantáltan jól fognak szórakozni.


iPlay Játszóház kerttel

iPlay Játszóház kerttel

Értékelés: 5
6 620 Ft

Vidám, színes iPlay játszósátor kerttel gyerekeknek. A sátor mintája megszólalásig hasonlít egy házikóra. A házikó hátulján található a sátor bejárata. A sátor bel- és kültéri használatra egyaránt alkalmas. A sátor könnyen tisztán tartható, hordozható.


iPlay Gyereksátor, Színes

iPlay Gyereksátor, Színes

Értékelés: 4,5
3 740 Ft

Az IPlay gyereksátor színes sátor a gyerekek egyik kedvence. Remek hely bújócskához a barátokkal. A szobában és az udvarban is gyorsan és egyszerűen felállítható ez a játszósátor. Könnyű anyagból készült, mely egy nedves ruhával könnyen tisztítható.


iPlay Kalóz mintás játszósátor alagúttal
4 990 Ft

Az iPlay Kalóz mintás játszósátor alagúttal az aktív gyermekek számára. A sátor használható az otthonodban, valamint a nyári napokon akár a kertben is. A gyermekek játszás és bujkálás közben garantáltan jól fognak szórakozni.


iPlay Póni mintás sátor alagúttal
5 282 Ft

4 990 Ft

Póni és hercegnő mintával ellátott színes sátor alagúttal az aktív gyermekeid számára. A sátor használható az otthonodban, valamint a nyári napokon akár a kertben is. A gyermekek játszás és bujkálás közben garantáltan jól fognak szórakozni.


iPlay Kaland játszósátor szett, három részes
13 990 Ft

12 500 Ft
+ ingyen szállítás

Színes, három részből álló kaland gyermek játszósátor szett alagúttal. Könnyű anyagból készült, erős merevítőkkel ellátott. A sátrak gyorsan összeállíthatóak, a bejáratuk előtti alagút kivehető, bejáratuk tépőzáras szövettel lezárható. A sátrak alja megerősített anyagból készült, a falak vizhatlanok, így eső esetén nehezen áznak be. A sátrakban egyszerre négy gyermek is kényelmesen elfér.


iPlay Indián játszósátor

iPlay Indián játszósátor

Értékelés: 3,5
5 799 Ft

3 490 Ft

indián játszósátor a kicsik egyik kedvence. Remek hely bújócskákhoz és szerepjátékokhoz a barátokkal. A szobában és az udvarban is gyorsan és egyszerűen felállítható ez a klasszikus játszósátor.


JOHN Egyszarvú mintázatú sátor-23%
6 290 Ft

4 790 Ft

Kiárusítás

Gyerek szövet sátor egyszarvú mintával. Kertbe vagy kunyhóba, mindenhová illik! A gyerekeknek is néha szükségük van elbújniuk saját rejtekheIyükre. Ennek a sátornak köszönhetően ez nem lesz probléma. Könnyen felállítható és minimális helyet foglal.


JOHN Jégvarázs Pop Up Játszósátor
5 190 Ft

4 860 Ft

Vidám, színes POP UP játszósátor gyerekeknek. A drótvázas szerkezetnek köszönhetően pillanatok alatt felállítható és összehajtható. A sátor egyszemélyes, bel- és kültéri használatra egyaránt alkalmas. Mintája a jól ismert Jégvarázs rajzfilm karaktereit ábrázolja amelyért a gyerekek rajonganak. A sátor könnyen tisztán tartható, hordozható.


JOHN POP UP Játszósátor, Minyonok
5 090 Ft

4 790 Ft

Kiárusítás

Vidám, színes POP UP játszósátor gyerekeknek. A drótvázas szerkezetnek köszönhetően pillanatok alatt felállítható és összehajtható. A sátor egyszemélyes, bel- és kültéri használatra egyaránt alkalmas. Mintája a jól ismert Minyonok rajzfilm karaktereit ábrázolja amelyért a gyerekek rajonganak. A sátor könnyen tisztán tartható, hordozható.


JOHN Pop Up Paw Patrol sátor
5 590 Ft

Gyerek szövet sátor a Paw Patrol lincenciójában. Kertbe vagy kunyhóba, mindenhová illik! A gyerekeknek is néha szükségük van elbújniuk saját rejtekheIyükre. Ennek a sátornak köszönhetően ez nem lesz probléma. Könnyen felállítható és minimális helyet foglal.


JOHN POP UP Verdák játszósátor
5 590 Ft

4 590 Ft

John POP Up Verdák játszósátor pár pillanat alatt felállítható a szobában vagy a kertben. Nélkülözhetetlen a családi nyaralások alkalmával. A sátor anyaga könnyen mosható. Felállítva a hálós tetőn keresztül könnyen szellőztethető.


JOHN Sátor Szett Alagúttal-35%
12 740 Ft

8 190 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Vidám, színes John játszósátrak alagúttal gyerekeknek. A két sátor és az alagút együtt, valamint külön-külön is használható. A sátrak merevítőrudas szerkezete pillanatok alatt felállítható és lebontható. Bel- és kültéri használatra egyaránt alkalmasak, egyszerre több gyerek is használhatja. A sátrak és az alagút anyaga egy nedves törlőkendővel könnyen tisztítható.


Knorrtoys Játszósátor, Kastély, kék/piros
4 890 Ft

Knorr Toys Játszósátor, Kastély, kék/piros nagyszerű játszóhely gyermekeid számára. A sátor használható beltérben és kültéren egyaránt. Vízálló anyagból készült, mintája pedig megszólalásig hasonlít egy kastélyra. Két hálós ablaka segíti a szellőzést és a kilátást. 3 éves kortól ajánlott.


Ludi Maxi játszósátor, Szavanna
9 990 Ft
+ ingyen szállítás

Ludi Maxi játszósátor, Szavanna használható az otthonodban, valamint a nyári napokon akár a kertben is. Méretének köszönhetően a gyerekek akár felállva is játszhatnak benne.


Ludi Színes labda csomag, 250db
10 520 Ft

Ludi színes műanyag labdáit kifejezetten játszósátrakhoz, gyermekmedencékhez vagy fürdőjátéknak tervezték. Kiváló minőségű műanyagból készült és gyermekeknek hat hónapos kortól ajánlott. A labdákat praktikus, cipzáras, fogantyúval ellátott táskában szállítjuk, amelybe aztán a játék végeztével a labdákat újra összepakolhatjuk és tárolhatjuk. A puha, műanyag labdák mérete 60 mm, egy csomagban 250 darab labda van.


Ludi Színes labda csomag, 75db
5 230 Ft

Kiváló minőségű műanyagból készült és gyermekeknek hat hónapos kortól ajánlott. A labdákat praktikus, cipzáras, fogantyúval ellátott táskában szállítjuk, amelybe aztán a játék végeztével a labdákat újra összepakolhatjuk és tárolhatjuk. A puha, műanyag labdák mérete 65 mm, egy csomagban 75 darab labda van.


Ludi Stan UV védő babasátor
6 990 Ft

6 570 Ft

Megérkezett a Ludi Stan UV védő babasátor, amely megvédi a babákat a káros UV sugárzásoktól ,rovaroktól, széltől kirándulásokon, tóparton, vagy akár a kertben. Az egyszerűen felállítható és kis helyre csomagolható bébisátor bárhova magunkal vihető. TOVÁBB OLVASOM->


Paradiso Indián sátor-19%
9 741 Ft

7 890 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Az indián sátor felhőtlen szórakozást biztosít a legkisebbek számára! A sátor kiváló minőségű tartós anyagból készült, sárga-piros színű. A sátor bejárata csukott és nyitott állapotban is lehet. A sátor könnyen összecsukható és a hordozást a sátorra alkalmas táska könnyíti meg.


Paradiso Játszósátor, cirkusz
6 590 Ft

Kiárusítás

Paradiso Játszósátor, cirkusz kiváló minőségű és tartós anyagból készül, sárga-narancssárga színkombinációban. A sátor bejárata lezárható és egyszerűen összehajtható.


Paradiso Kék sátor 50 db kislabdával-23%
14 698 Ft

11 190 Ft

Kiárusítás

Kék sátor 50 kislabdával és szép vízalatti világ mintával. A sátor könnyen szétrakható , valamint könnyen összerakható . A csomagoláson lévő fülnek köszönhetően a sátor könnyen áthelyezhető, és bárhová magaddal viheted. A 30+ napvédelemnek köszönhetően ideális kiegészítő a strandra is.


Paradiso Rózsaszín sátor 50 db kislabdával-23%
14 698 Ft

11 190 Ft

Kiárusítás

Rózsaszín sátor 50 kislabdával és szép szivecskés mintával. A sátor könnyen szétrakható, valamint könnyen összerakható. A csomagoláson lévő fülnek köszönhetően a sátor könnyen áthelyezhető, és bárhová magaddal viheted. A 30+ napvédelemnek köszönhetően ideális kiegészítő a strandra is.


Pilsan Járóka, Western
38 190 Ft

Vidám és színes Pilsan műanyag járóka gyerekeknek, 10 db kerítés alakú elemből. Szerszámok és csavarok nélkül, könnyen összeszerelhető, illetve darabjaira bontható. Bel- és kültéri használatra egyaránt alkalmas. A járóka maximális biztonságot nyújt a gyermekeknek játék közben. Pilsan műanyag labdákkal feltöltve akár labdamedenceként is használhatjuk.


Pilsan Színes Labda Csomag, 9 cm, 100 db
6 570 Ft

Pilsan színes labda csomagja 100 darab színes műanyag labdát tartalmaz. A labdák 9 cm átmérőjűek, és kiválóan alkalmasak játszóházak medencéinek vagy sátrainak feltöltésére. Praktikus hálós csomagolásban szállítjuk.


Pilsan Színes Labda Csomag, 9 cm, 50 db
3 670 Ft

Pilsan színes labda csomagja 50 darab színes műanyag labdát tartalmaz. A labdák 9 cm átmérőjűek, és kiválóan alkalmasak játszóházak medencéinek vagy sátrainak feltöltésére. Praktikus hálós csomagolásban szállítjuk.