iPlay Alagutas játszósátor

iPlay Alagutas játszósátor

Értékelés: 4,3
7 560 Ft

Az iPlay Alagutas játszósátor felállításával sok móka és kacagás költözik a házba. A színes sátorban izgalmas kalandok várják gyermekét és barátait. Az alagútban mászva üldözhetik egymást és birkózhatnak. A puha poliészter anyag nem sérti meg a bőrt, így a kicsik biztonságosan használatják. Bel- és kültéren egyaránt felállítható. 3 éves kortól ajánlott.

iPlay Sátor vár

iPlay Sátor vár

Értékelés: 4,8
8 250 Ft

Színes sátor vár ami ideális lakhely a kis hercegnődnek. A sátor otthon egy szobában, vagy nyáron a kertben is használhatod. A gyermekek felhőtlen szórakozást élhetnek át.

iPlay Katicabogár sátor alagúttal
5 910 Ft

katicabogár sátor alagúttal nagyszerű játszóhely gyermekeid számára. A sátor használható az otthonodban, valamint a nyári napokon akár a kertben is. A gyermekek játszás és bujkálás közben garantáltan jól fognak szórakozni.

iPlay Dínó mintás játszósátor alagúttal
6 970 Ft 5 770 Ft

Az iPlay Dínó mintás játszósátor alagúttal az aktív gyermekek számára. A sátor használható az otthonodban, valamint a nyári napokon akár a kertben is. A gyermekek játszás és bujkálás közben garantáltan jól fognak szórakozni.

Bino TeePee- kék gyereksátor , 4 falú
11 840 Ft

Ez a szép kék indián motívumú gyereksátor a gyermekeid kedvenc játszóhelye lesz. A TeePee sátor felállítható úgy kint mint bent is.

Badabulle Anti-UV sátor TEPEE Jungle
17 280 Ft 13 900 Ft

Összecsukható sátor a Badabulle márkától beltéri és kültéri használatra is. A sátor kényelmes, puha takaróval van ellátva, amely vízálló és véd a talajtól áradó nedvességtől. Kompakt kialakítása leegyszerűsíti a tárolását.

Badabulle Anti-UV 50+ összecsukható sátor
12 390 Ft

Badabulle márkájú összecsukható sátor UVA és UVB védelemmel. A sátor könnyű és könnyen betehető egy hordtáskába, így bárhová magaddal viheted. 4 cöveket tartalmaz, így a földhöz rögzíthető.

Deryan Strand sátor - Krémszínű
17 900 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Deryan strand sátor megbízható védelmet nyújt a nap és a rovarok ellen. Az 50 % UV-védelemmel ellátott praktikus sátor teljesen lezárható, és a szúnyoghálónak köszönhetően jól szellőző.

Intex Felfújható ház / sátor Intex 48632
14 950 Ft 13 650 Ft

Akció

Felfújható játszóház Jégvarázs kivitelben. A ház mérete 1,37 m x 1,09 m x 1,22 m. Alkalmas szórakozásra a lakásban, de szabadban is. Minőségi vinilből készült. 3–6 éves gyermekek számára alkalmas.

Intex Intex 45642 műanyag ház 97x75x107 cm-21%
6 490 Ft 5 090 Ft

Akció

Dzsungel ház, nagyszerű szórakozás a gyerekszobában, a gyermeksarokban vagy a kertben. Zárt tetővel, téglalap alakú bejárattal és kerek ablakkal rendelkezik. Legfeljebb 2 gyerek rejtőzhet a házban.

Teddies Strandsátor 145x100x88 cm
4 530 Ft

Teddies strandsátor a kis nyaralók számára. Gyerekei szeretni fogják a szuper könnyű kék sátrat. Kinti és benti használatra egyaránt.

Bino Elefánt alakú gyereksátor
7 430 Ft

Bino Elefánt alakú gyereksátor egy elefánt ormány alakú mászócső és egy sátor ötvözete. Segítségével gyermekének kaland lesz felfedezni az új helyeket.

Bino Kisvakond mászóalagút

Bino Kisvakond mászóalagút

Értékelés: 4,6
8 250 Ft

BINO Kisvakon mászócső gyerekek számára. Hasznos kiegészítő a szobában vagy a kertben. Segít gyermekének leküzdeni az ismeretlentől való félelmét, fokozza fizikai állóképességét.

Bino Fajáték Kisvakond játszósátor
6 190 Ft

Nyáron gyermeke a szabadban jó levegőn játszhat a naptól és esőtől védve a Bino Kisvakond gyereksátorban.Kisvakonddal izgalmas kalandok várnak rá sátorozáskor és garantált lesz a jókedv és a szórakozás. A kiváló minőségű poliészter anyagú sátorban kényelmesen elférnek a játékaikkal együtt.

Bino Tündér gyereksátor

Bino Tündér gyereksátor

Értékelés: 4,5
4 810 Ft

Gyereksátor lányok részére tündér motívummal. A gyerekek szeretik a rejtekhelyeket, ahol a fantáziájukat szabadjára engedve tudnak a játékba feledkezni. A tündérsátor valóra váltja minden kislány álmát.

Bino Kalózos gyereksátor

Bino Kalózos gyereksátor

Értékelés: 4,3
4 810 Ft

BINO kalózos gyereksátor a kis kalózok és barátaik számára. Gyerekei szeretni fogják a rejtekhelyként és búvóhelyként is funkcionáló sátrat, amelyben saját fantázáiájukra van bízva minden kaland és játék. Kinti és benti használatra egyaránt.

Wiky Ház/sátor gyermekeknek, Kisvakond
8 250 Ft

A közkedvelt Kisvakond és barátai mintával ellátott gyermek ház. A ház nyári évszakok során lehet felállítva kisebb kertekben. Gyerekszobában szintén használható. A házban legfeljebb két gyermek fér el. Vinil anyagból készült, műanyag szerkezetű.

iPlay Sátor golyócskákkal Tenget alatti
10 320 Ft

Ez a szép tenger alatti mintás sátrat a gyerekek egyből imádni fogják. A csomag tartalmaz 100 műanyag labdát a kék különböző árnyalataiban. Csak ugorj bele a tenger biztonságos mélyébe!

iPlay Jászósátrak alagúttal
10 460 Ft

Az iPlay Jászósátrak alagúttal kék különböző méretű és formájú részből áll, melyet a színes alagút köt össze. Felállítható a gyerekszobában vagy nyáron kint az udvaron.

iPlay Babamedence 50 db kislabdával
5 220 Ft

Gyermeke kedvére játszhat az 50 darab kislabdával az iPlay medencében. Az erdei állatos borítás mosolyt varázsol a kicsik arcára. A medencében ülve kedvére játszhat, dobálózhat a labdákkal a szobában vagy a szabadban a friss levegőn. Percek alatt összeállítható, könnyen tisztítható a poliészter játékszer.

iPlay Mászóalagút, Kereszt

iPlay Mászóalagút, Kereszt

Értékelés: 4,7
7 010 Ft

Feledhetetlen szórakozás várja gyermekeit az iPlay mászó alagútban. A színes, kereszt alakú járatokban elrejtőzhetnek, üldözhetik egymást, sok móka várja őket. Percek alatt összeállítható, bel- és kültéren egyaránt használható.

iPlay Indián játszósátor

iPlay Indián játszósátor

Értékelés: 4,1
4 120 Ft

indián játszósátor a kicsik egyik kedvence. Remek hely bújócskákhoz és szerepjátékokhoz a barátokkal. A szobában és az udvarban is gyorsan és egyszerűen felállítható ez a klasszikus játszósátor.

iPlay Játszósátor, Dínó vár
7 700 Ft

Az iPlay Játszósátor, Dínó vár nagyszerű játszóhely gyermekeid számára. A sátor használható az otthonodban, valamint a nyári napokon akár a kertben is. A gyermekek játszás és bujkálás közben garantáltan jól fognak szórakozni.

iPlay Játszóház kerttel

iPlay Játszóház kerttel

Értékelés: 4,7
7 290 Ft

Vidám, színes iPlay játszósátor kerttel gyerekeknek. A sátor mintája megszólalásig hasonlít egy házikóra. A házikó hátulján található a sátor bejárata. A sátor bel- és kültéri használatra egyaránt alkalmas. A sátor könnyen tisztán tartható, hordozható.

iPlay Kalóz mintás játszósátor alagúttal
5 350 Ft 5 220 Ft

Az iPlay Kalóz mintás játszósátor alagúttal az aktív gyermekek számára. A sátor használható az otthonodban, valamint a nyári napokon akár a kertben is. A gyermekek játszás és bujkálás közben garantáltan jól fognak szórakozni.

iPlay Lovagi vár sátor

iPlay Lovagi vár sátor

Értékelés: 4,8
7 460 Ft 5 640 Ft

lovagi vár színes sátor nagyszerű játszóhely gyermekeid számára. A sátor használható az otthonodban, valamint a nyári napokon akár a kertben is. A gyermekek játszás és bujkálás közben garantáltan jól fognak szórakozni.

iPlay Sátorkészlet 5 az 1-ben
13 630 Ft

Színes sátorkészlet 5 az 1-ben az aktív gyermekek számára. A sátor a szobában, vagy nyáron a kertben is használható. A gyermekek felhőtlen szórakozást élhetnek át.

iPlay Járóka

iPlay Járóka

Értékelés: 4,2
5 220 Ft

Praktikus színes járóka aktív gyermekednek. A járóka a szobában, vagy nyáron a kertben is használható. A gyermekek felhőtlen szórakozást élhetnek át.

iPlay Játszósátor céltáblával
7 290 Ft

Ez a gyerek sátor kiváló búvóhely bentre és kintre egyaránt. A részét képezi még 2 szórakoztató játék és labdák is. A sátor egyik oldalán tépőzáras céltábla található 3 labda dobálására. A másik oldalán pedig műanyag labdák dobálására alkalmas nyílás található.

iPlay Családi ház sátor

iPlay Családi ház sátor

Értékelés: 3,6
5 500 Ft

családi ház színes sátor nagyszerű játszóhely gyermekeid számára. A sátor használható az otthonodban, valamint a nyári napokon akár a kertben is. A gyermekek játszás és bujkálás közben garantáltan jól fognak szórakozni.

iPlay Póni mintás sátor alagúttal
5 760 Ft 5 220 Ft

Póni és hercegnő mintával ellátott színes sátor alagúttal az aktív gyermekeid számára. A sátor használható az otthonodban, valamint a nyári napokon akár a kertben is. A gyermekek játszás és bujkálás közben garantáltan jól fognak szórakozni.

iPlay Kaland játszósátor szett, három részes
17 350 Ft
+ ingyen szállítás

Színes, három részből álló kaland gyermek játszósátor szett alagúttal. Könnyű anyagból készült, erős merevítőkkel ellátott. A sátrak gyorsan összeállíthatóak, a bejáratuk előtti alagút kivehető, bejáratuk tépőzáras szövettel lezárható. A sátrak alja megerősített anyagból készült, a falak vizhatlanok, így eső esetén nehezen áznak be. A sátrakban egyszerre négy gyermek is kényelmesen elfér.

DINO Tatra sátor alagúttal 112x94x170 cm
7 700 Ft

Vidám gyermeksátor alagúttal és Tatra teherautók motívumaival, amely minden kis autórajongónak örömet szerez! Könnyen felállítható és szétszedhető, otthoni és szabadtéri használatra egyaránt alkalmas.

Ludi Sátor medencével anti-UV baba számára
13 490 Ft

Medence sátor tetővel, amely ideális kiegészítő kisgyermekes családoknak a strandra. Használata nagyon egyszerű, csupán kialakítod a medence alá szükséges megfelelő méretű alapot, és már rá is helyezheted a medencét. Ezt követően elegendő megtölteni vízzel.

Ludi Stan UV védő babasátor

Ludi Stan UV védő babasátor

Értékelés: 4,4
7 560 Ft

Megérkezett a Ludi Stan UV védő babasátor, amely megvédi a babákat a káros UV sugárzásoktól ,rovaroktól, széltől kirándulásokon, tóparton, vagy akár a kertben. Az egyszerűen felállítható és kis helyre csomagolható bébisátor bárhova magunkal vihető. TOVÁBB OLVASOM->

iPlay Sátor Teepee

iPlay Sátor Teepee

Értékelés: 4,5
11 700 Ft

Teepee sátor kb. 120 × 120 × 150 cm mérettel. A sátor otthon egy szobában, vagy nyáron a kertben is használhatod. A gyermekek felhőtlen szórakozást élhetnek át.

Bino Mászóalagút - zöld hernyó
6 320 Ft

BINO Mászóalagút egy népszerű játék, mely nemcsak kiváló szórakozást nyújt a gyerekeknek, hanem segít legyőzni félelmüket az ismeretlentől. A szórakoztató, színes hernyóban való játék fokozza a fiziai állóképességet.

JOHN Pop Up Paw Patrol sátor

JOHN Pop Up Paw Patrol sátor

Értékelés: 4,9
6 740 Ft

Gyerek szövet sátor a Paw Patrol lincenciójában. Kertbe vagy kunyhóba, mindenhová illik! A gyerekeknek is néha szükségük van elbújniuk saját rejtekheIyükre. Ennek a sátornak köszönhetően ez nem lesz probléma. Könnyen felállítható és minimális helyet foglal.

Woody Gyermek sátor Teepee-16%

Woody Gyermek sátor Teepee

Értékelés: 4,4
14 420 Ft 11 990 Ft

Akció

A sátor megfelelő játék főként a belső térbe, ahol biztonságérzetet nyújt a gyerekeknek, el tudnak rejtőzni és meghatározza a magán területüket. A padló alján lévő vízálló anyagnak köszönhetően a sátrat napsütéses napokon el lehet helyezni a teraszon vagy a ház előtt állógyepen is.

iPlay Sátor alagúttal és labdákkal
17 900 Ft

A vidám színű gyermek sátor alagúttal közkedvelt részévé válik kertednek vagy gyerekszobádnak. A gyermekek felhőtlen szórakozást élhetnek át. Műanyag labdák tartoznak hozzá.

iPlay Sátor univerzum mintás alagúttal
7 430 Ft

Sátor alagúttal, és univerzum és űrhajós motívummal az aktív gyermekeid számára. Télen a szobában, nyáron pedig a kertben állítható fel. A gyerekek játék és bújócska közben rengeteg élménnyel gazdagodnak.

JOHN Gyerek Kerti Sátor, Jégvarázs 2
8 250 Ft

Vidám, színes John kerti sátor gyerekeknek. A sátor merevítő rudas szerkezetének köszönhetően pillanatok alatt felállítható és lebontható, stabil tartást biztosít. A sátor egyszemélyes, bel- és kültéri használatra egyaránt alkalmas. Mintája a jól ismert Jégvarázs rajzfilm szereplőit ábrázolja amelyért a gyerekek rajonganak. Anyaga egy nedves törlőkendővel könnyen tisztítható.

JOHN POP UP Verdák játszósátor
6 880 Ft

John POP Up Verdák játszósátor pár pillanat alatt felállítható a szobában vagy a kertben. Nélkülözhetetlen a családi nyaralások alkalmával. A sátor anyaga könnyen mosható. Felállítva a hálós tetőn keresztül könnyen szellőztethető.

JOHN Jégvarázs Pop Up Játszósátor
6 190 Ft

Vidám, színes POP UP játszósátor gyerekeknek. A drótvázas szerkezetnek köszönhetően pillanatok alatt felállítható és összehajtható. A sátor egyszemélyes, bel- és kültéri használatra egyaránt alkalmas. Mintája a jól ismert Jégvarázs rajzfilm karaktereit ábrázolja amelyért a gyerekek rajonganak. A sátor könnyen tisztán tartható, hordozható.

Bino Játszósátor, Hercegnő Hintó-26%
7 360 Ft 5 390 Ft

Akció

Vidám, színes Bino hercegnő hintós játszósátor kislányoknak. A sátor mintája megszólalásig hasonlít egy mesebeli hintóéra. A hintó hátulján található a sátor bejárata, de ablakkal is rendelkezik, hogy a gyerekeknek mindig szabad kilátásuk legyen a külvilágra. A drótvázas szerkezetnek köszönhetően pillanatok alatt felállítható és összehajtható. A sátor bel- és kültéri használatra egyaránt alkalmas. A sátor könnyen tisztán tartható, hordozható.

Bino Sátor - színes golyós minta
6 740 Ft

Színes gyereksátor golyós mintával. A gyerekek szeretik a a búvóhelyeket és a kis házakat, saját képzeletbeli világukkal körülvéve, ahol átélik ezen kalandjaikat és játékukat.

Bino Stan TeePee, bézs-kék

Bino Stan TeePee, bézs-kék

Értékelés: 4,2
18 060 Ft 16 520 Ft

Ez a sátor – egy jó játék, főleg beltérben, ahol biztonságot és menedéket ad a gyerekeknek. A gyerekek szeretnek elrejtőzni, ahol saját képzeletbeli világot alkothatnak, kalandokat élhetnek át és játszhatnak.

Bino autós sátor

Bino autós sátor

Értékelés: 4,3
5 500 Ft
+ ingyen szállítás

Színes sátor, autós mintával minden kis kalandor és utazó számára népszerű hely, ahol játszhat és pihenhet. A rejtőzködés, bújócska, házi játékok segítik a gyermek képzeletbeli világának fejlesztését és a gyermekek függetlenségének támogatását.