iPlay Katicabogár sátor alagúttal
5 405 Ft 5 350 Ft

katicabogár sátor alagúttal nagyszerű játszóhely gyermekeid számára. A sátor használható az otthonodban, valamint a nyári napokon akár a kertben is. A gyermekek játszás és bujkálás közben garantáltan jól fognak szórakozni.

iPlay Dínó mintás játszósátor alagúttal
5 750 Ft

Az iPlay Dínó mintás játszósátor alagúttal az aktív gyermekek számára. A sátor használható az otthonodban, valamint a nyári napokon akár a kertben is. A gyermekek játszás és bujkálás közben garantáltan jól fognak szórakozni.

Bino TeePee- kék gyereksátor , 4 falú
16 290 Ft 10 720 Ft

Ez a szép kék indián motívumú gyereksátor a gyermekeid kedvenc játszóhelye lesz. A TeePee sátor felállítható úgy kint mint bent is.

JOHN Egyszarvú mintázatú sátor
6 290 Ft 6 190 Ft

Gyerek szövet sátor egyszarvú mintával. Kertbe vagy kunyhóba, mindenhová illik! A gyerekeknek is néha szükségük van elbújniuk saját rejtekheIyükre. Ennek a sátornak köszönhetően ez nem lesz probléma. Könnyen felállítható és minimális helyet foglal.

iPlay Sátorkészlet 5 az 1-ben
12 790 Ft 11 660 Ft

Színes sátorkészlet 5 az 1-ben az aktív gyermekek számára. A sátor a szobában, vagy nyáron a kertben is használható. A gyermekek felhőtlen szórakozást élhetnek át.

iPlay Mászóalagút, Kereszt

iPlay Mászóalagút, Kereszt

Értékelés: 4,8
6 990 Ft 6 020 Ft

Feledhetetlen szórakozás várja gyermekeit az iPlay mászó alagútban. A színes, kereszt alakú járatokban elrejtőzhetnek, üldözhetik egymást, sok móka várja őket. Percek alatt összeállítható, bel- és kültéren egyaránt használható.

iPlay Kaland játszósátor szett, három részes
14 740 Ft

Színes, három részből álló kaland gyermek játszósátor szett alagúttal. Könnyű anyagból készült, erős merevítőkkel ellátott. A sátrak gyorsan összeállíthatóak, a bejáratuk előtti alagút kivehető, bejáratuk tépőzáras szövettel lezárható. A sátrak alja megerősített anyagból készült, a falak vizhatlanok, így eső esetén nehezen áznak be. A sátrakban egyszerre négy gyermek is kényelmesen elfér.

Bino Játszósátor, Tűzoltóautó
6 020 Ft

Vidám, színes Bino tűzoltóautós játszósátor gyerekeknek. A sátor mintája megszólalásig hasonlít az igazi tűzoltóautókéra. A kocsi hátulján található a sátor bejárata, mely lefedhető, de felső ablakkal is rendelkezik, hogy a gyerekeknek mindig szabad kilátásuk legyen a külvilágra. A drótvázas szerkezetnek köszönhetően pillanatok alatt felállítható és összehajtható. A sátor bel- és kültéri használatra egyaránt alkalmas. A sátor könnyen tisztán tartható, hordozható.

Bino Tündér gyereksátor

Bino Tündér gyereksátor

Értékelés: 4,6
4 490 Ft 3 880 Ft

Gyereksátor lányok részére tündér motívummal. A gyerekek szeretik a rejtekhelyeket, ahol a fantáziájukat szabadjára engedve tudnak a játékba feledkezni. A tündérsátor valóra váltja minden kislány álmát.

iPlay Jászósátrak alagúttal
10 720 Ft

Az iPlay Jászósátrak alagúttal kék különböző méretű és formájú részből áll, melyet a színes alagút köt össze. Felállítható a gyerekszobában vagy nyáron kint az udvaron.

iPlay Lovagi vár sátor

iPlay Lovagi vár sátor

Értékelés: 4,8
5 620 Ft

lovagi vár színes sátor nagyszerű játszóhely gyermekeid számára. A sátor használható az otthonodban, valamint a nyári napokon akár a kertben is. A gyermekek játszás és bujkálás közben garantáltan jól fognak szórakozni.

iPlay Kalóz mintás játszósátor alagúttal
5 750 Ft

Az iPlay Kalóz mintás játszósátor alagúttal az aktív gyermekek számára. A sátor használható az otthonodban, valamint a nyári napokon akár a kertben is. A gyermekek játszás és bujkálás közben garantáltan jól fognak szórakozni.

JOHN POP UP Verdák játszósátor
5 890 Ft

John POP Up Verdák játszósátor pár pillanat alatt felállítható a szobában vagy a kertben. Nélkülözhetetlen a családi nyaralások alkalmával. A sátor anyaga könnyen mosható. Felállítva a hálós tetőn keresztül könnyen szellőztethető.

Sátor alagúttal - egyszarvú

Sátor alagúttal - egyszarvú

Értékelés: 3,8
10 190 Ft 5 890 Ft

Remek színes sátor alagúttal egyszarvú motívummal az aktív gyerekek számára. A sátor alagúttal otthon egy szobában, vagy nyáron a kertben is használható. A gyermekek a játszás és a bújócskázás során felhőtlen szórakozást élhetnek át.

Bino Mászóalagút - zöld hernyó
7 290 Ft 5 350 Ft

BINO Mászóalagút egy népszerű játék, mely nemcsak kiváló szórakozást nyújt a gyerekeknek, hanem segít legyőzni félelmüket az ismeretlentől. A szórakoztató, színes hernyóban való játék fokozza a fiziai állóképességet.

Bino Gyereksátor vár, Dinós

Bino Gyereksátor vár, Dinós

Értékelés: 4,5
7 190 Ft 6 560 Ft

Vidám, színes dinó mintájú Bino vár alakú gyereksátor. Gyerekei szeretni fogják a rejtekhelyként és búvóhelyként is funkcionáló sátrat, amelyben saját fantázáiájukra van bízva minden kaland és játék. A drótvázas szerkezetnek köszönhetően pillanatok alatt felállítható és összehajtható. A sátor bel- és kültéri használatra egyaránt alkalmas és egyszerre több gyerek is használhatja. A sátor könnyen tisztán tartható, hordozható.

Teddies Játszósátor alagúttal, 105x105x95 cm
16 490 Ft 14 610 Ft

Teddies gyereksátor alagúttal az izgalmas kalandokat kedvelők számára. Gyerekei szeretni fogják a rejtekhelyként és búvóhelyként is funkcionáló sátrat, amelyben a két belső teret egy alagút köti össze egymással. Kinti és benti használatra egyaránt.

Ludi Maxi játszósátor, Szavanna
11 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ludi Maxi játszósátor, Szavanna használható az otthonodban, valamint a nyári napokon akár a kertben is. Méretének köszönhetően a gyerekek akár felállva is játszhatnak benne.

Bino Elefánt alakú gyereksátor
6 560 Ft

Bino Elefánt alakú gyereksátor egy elefánt ormány alakú mászócső és egy sátor ötvözete. Segítségével gyermekének kaland lesz felfedezni az új helyeket.

iPlay Póni mintás sátor alagúttal
5 350 Ft

Póni és hercegnő mintával ellátott színes sátor alagúttal az aktív gyermekeid számára. A sátor használható az otthonodban, valamint a nyári napokon akár a kertben is. A gyermekek játszás és bujkálás közben garantáltan jól fognak szórakozni.

iPlay Játszósátor, Dínó vár
6 560 Ft

Az iPlay Játszósátor, Dínó vár nagyszerű játszóhely gyermekeid számára. A sátor használható az otthonodban, valamint a nyári napokon akár a kertben is. A gyermekek játszás és bujkálás közben garantáltan jól fognak szórakozni.

DINO Tatra gyermeksátor 112x94x112 cm
6 294 Ft 5 790 Ft

Négyoldalas gyermeksátor Tatra teherautók motívumaival, amely minden kis autórajongónak örömet szerez! Könnyen felállítható és szétszedhető, otthoni és szabadtéri használatra egyaránt alkalmas.

Bino Fajáték Kisvakond játszósátor
6 890 Ft 5 350 Ft

Nyáron gyermeke a szabadban jó levegőn játszhat a naptól és esőtől védve a Bino Kisvakond gyereksátorban.Kisvakonddal izgalmas kalandok várnak rá sátorozáskor és garantált lesz a jókedv és a szórakozás. A kiváló minőségű poliészter anyagú sátorban kényelmesen elférnek a játékaikkal együtt.

iPlay Indián játszósátor
5 799 Ft 3 610 Ft

indián játszósátor a kicsik egyik kedvence. Remek hely bújócskákhoz és szerepjátékokhoz a barátokkal. A szobában és az udvarban is gyorsan és egyszerűen felállítható ez a klasszikus játszósátor.

iPlay Játszósátor céltáblával
6 390 Ft 6 290 Ft

Ez a gyerek sátor kiváló búvóhely bentre és kintre egyaránt. A részét képezi még 2 szórakoztató játék és labdák is. A sátor egyik oldalán tépőzáras céltábla található 3 labda dobálására. A másik oldalán pedig műanyag labdák dobálására alkalmas nyílás található.

Bino Sátor - színes golyós minta
9 506 Ft 6 690 Ft

Színes gyereksátor golyós mintával. A gyerekek szeretik a a búvóhelyeket és a kis házakat, saját képzeletbeli világukkal körülvéve, ahol átélik ezen kalandjaikat és játékukat.

Bino Gyereksátor vár

Bino Gyereksátor vár

Értékelés: 4,6
7 390 Ft 6 690 Ft

BINO vár alakú gyereksátor a kis lovagok és barátaik számára. Gyerekei szeretni fogják a rejtekhelyként és búvóhelyként is funkcionáló sátrat, amelyben saját fantázáiájukra van bízva minden kaland és játék. Kinti és benti használatra egyaránt.

Babymoov Gyermek összecsukható sátor
13 890 Ft 11 660 Ft

Bino gyermek összecsukható sátor védi gyermekét a káros sugárzás, szél illetve homok ellen. Méretéből adódóan kis helyen is elfér. Könnyű és kompakt kialakításának köszönhetően, könnyű összeszerelni. A sátor 50-es UV réteggel rendelkezik, illetve egy szúnyoghálóval, mely a komfort érzetüket szolgálja a kicsiknek.

Bino Kalózos gyereksátor

Bino Kalózos gyereksátor

Értékelés: 4,2
4 490 Ft 4 280 Ft

BINO kalózos gyereksátor a kis kalózok és barátaik számára. Gyerekei szeretni fogják a rejtekhelyként és búvóhelyként is funkcionáló sátrat, amelyben saját fantázáiájukra van bízva minden kaland és játék. Kinti és benti használatra egyaránt.

Bino Stan Kertesház játszósátor
8 300 Ft

Bino Stan Kertesház játszósátorban a gyerkek sok szórakozást átélnek, miközben ebben a kertesházként kialakitott térben játszanak. A sátor bel- és kültéri használatra egyaránt alkalmas. A sátor könnyen tisztán tartható, hordozható.

iPlay Sátor alagúttal és labdákkal
14 470 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A vidám színű gyermek sátor alagúttal közkedvelt részévé válik kertednek vagy gyerekszobádnak. A gyermekek felhőtlen szórakozást élhetnek át. Műanyag labdák tartoznak hozzá.

iPlay Autóbusz sátor

iPlay Autóbusz sátor

Értékelés: 4,4
4 410 Ft

Autóbusz alakú színes sátor az aktív gyerekeidnek. Felállítható a gyerekszobában vagy nyáron kint az udvaron. Nagy szórakozás és bújócskázós kalandok várják a gyerkőcöket. A sátor egy pillanat alatt felállítható, hátul van a bejárat és a tetején a szellőzőnyílás.

iPlay Családi ház sátor

iPlay Családi ház sátor

Értékelés: 4,8
5 190 Ft

családi ház színes sátor nagyszerű játszóhely gyermekeid számára. A sátor használható az otthonodban, valamint a nyári napokon akár a kertben is. A gyermekek játszás és bujkálás közben garantáltan jól fognak szórakozni.

Bino Játszósátor, Hercegnő Hintó
7 090 Ft 6 690 Ft

Vidám, színes Bino hercegnő hintós játszósátor kislányoknak. A sátor mintája megszólalásig hasonlít egy mesebeli hintóéra. A hintó hátulján található a sátor bejárata, de ablakkal is rendelkezik, hogy a gyerekeknek mindig szabad kilátásuk legyen a külvilágra. A drótvázas szerkezetnek köszönhetően pillanatok alatt felállítható és összehajtható. A sátor bel- és kültéri használatra egyaránt alkalmas. A sátor könnyen tisztán tartható, hordozható.

Teddies Játszósátor - 90x90x100 cm
7 490 Ft 6 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Teddies ház alakú gyereksátor 2 fő részére. A sátor beltéri és kültéri használatra lett tervezve, így a gyerekek télen a szobában, nyáron pedig a szabadban játszhatnak kedvenc kuckójukban.

Bino autós sátor
7 376 Ft 5 220 Ft

Színes sátor, autós mintával minden kis kalandor és utazó számára népszerű hely, ahol játszhat és pihenhet. A rejtőzködés, bújócska, házi játékok segítik a gyermek képzeletbeli világának fejlesztését és a gyermekek függetlenségének támogatását.

Paradiso Rózsaszín sátor 50 db kislabdával
14 698 Ft 11 390 Ft

Rózsaszín sátor 50 kislabdával és szép szivecskés mintával. A sátor könnyen szétrakható, valamint könnyen összerakható. A csomagoláson lévő fülnek köszönhetően a sátor könnyen áthelyezhető, és bárhová magaddal viheted. A 30+ napvédelemnek köszönhetően ideális kiegészítő a strandra is.

Bino Pónis sátor
7 376 Ft 4 990 Ft

Színes sátor, hercegnő és póni mintával minden kis kalandor és utazó számára népszerű hely, ahol játszhat és pihenhet. A rejtőzködés, bújócska, házi játékok segítik a gyermek képzeletbeli világának fejlesztését és a gyermekek függetlenségének támogatását.

Falk Farm sátor

Falk Farm sátor

Értékelés: 5
15 932 Ft 10 090 Ft

Színes sátor farmot idéző képekkel minden kis farmer számára, amely kedvelt pihenő- és játszóhelyként szolgál. A rejtőzködés, bújócska és a házikók segítik a gyermek képzeletbeli világának fejlesztését, valamint támogatják a gyermek függetlenségét is.

Paradiso Kék sátor 50 db kislabdával
14 698 Ft 14 200 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kék sátor 50 kislabdával és szép vízalatti világ mintával. A sátor könnyen szétrakható , valamint könnyen összerakható . A csomagoláson lévő fülnek köszönhetően a sátor könnyen áthelyezhető, és bárhová magaddal viheted. A 30+ napvédelemnek köszönhetően ideális kiegészítő a strandra is.

Teddies Strandsátor 145x100x88 cm
4 680 Ft

Teddies strandsátor a kis nyaralók számára. Gyerekei szeretni fogják a szuper könnyű kék sátrat. Kinti és benti használatra egyaránt.

DINO Tatra sátor alagúttal 112x94x170 cm
9 590 Ft

Vidám gyermeksátor alagúttal és Tatra teherautók motívumaival, amely minden kis autórajongónak örömet szerez! Könnyen felállítható és szétszedhető, otthoni és szabadtéri használatra egyaránt alkalmas.

iPlay Autós mintás sátor alagúttal
6 420 Ft

Autós mintával ellátott színes sátor alagúttal az aktív gyermekeid számára. A sátor használható az otthonodban, valamint a nyári napokon akár a kertben is. A gyermekek játszás és bujkálás közben garantáltan jól fognak szórakozni.

Ludi Stan s bazénem anti-UV pro miminko
12 990 Ft 12 090 Ft

Bazének se stanovou stříškou je ideální doplněk na pláž pro rodinu s miminkem. Použití je velmi jednoduché - pouze odhrnete písek na ploše odpovídající velikosti vnitřního průměru bazénku a ten do ní vložíte. Pak už jen stačí bazén naplnit vodou.

Teddies Játszósátor - 95x95x90 cm
7 090 Ft

Teddies gyereksátor 2 fő részére. A sátor beltéri és kültéri használatra lett tervezve, így a gyerekek télen a szobában, nyáron pedig a szabadban játszhatnak kedvenc kuckójukban.

Bino Hercegnő kastély gyereksátor
6 740 Ft 6 020 Ft

BINO Hercegnő kastély egy gyereksátor lányok részére. Ez a csodás játék lesz a kis hercegnők rezidenciája, ahol mindenki az ő szépségüket csodálja, és az ő kívánságait teljesíti! A sátorban többé nem egyszerű kislányok, hanem valódi hercegnők lesznek, és milliónyi csodás kalandot élhetnek át! Kinti és benti használatra egyaránt.

Woody Gyermek sátor Teepee

Woody Gyermek sátor Teepee

Értékelés: 4,4
15 396 Ft 14 070 Ft

A sátor megfelelő játék főként a belső térbe, ahol biztonságérzetet nyújt a gyerekeknek, el tudnak rejtőzni és meghatározza a magán területüket. A padló alján lévő vízálló anyagnak köszönhetően a sátrat napsütéses napokon el lehet helyezni a teraszon vagy a ház előtt állógyepen is.

Wiky Ház/sátor gyermekeknek, Kisvakond
8 030 Ft

A közkedvelt Kisvakond és barátai mintával ellátott gyermek ház. A ház nyári évszakok során lehet felállítva kisebb kertekben. Gyerekszobában szintén használható. A házban legfeljebb két gyermek fér el. Vinil anyagból készült, műanyag szerkezetű.