Ludi Maxi játszósátor, Szavanna
10 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ludi Maxi játszósátor, Szavanna használható az otthonodban, valamint a nyári napokon akár a kertben is. Méretének köszönhetően a gyerekek akár felállva is játszhatnak benne.


Eddy Toys 3in1 Gyerek sátor
12 490 Ft

11 190 Ft

Akció

Az Eddy Toys 3in1 gyerek sátorban egy indián sátor, egy igloo sátor és egy összekötő alagút található. A két sátort az összekötő alagúttal csatlakoztatni lehet egymáshoz, így a szórakozás garantált. Lakásban, vagy udvaron is fel lehet a sátrakat állítani külön-külön, vagy összekötve.


JOHN Egyszarvú mintázatú sátor-47%
6 290 Ft

3 290 Ft

Akció

Gyerek szövet sátor egyszarvú mintával. Kertbe vagy kunyhóba, mindenhová illik! A gyerekeknek is néha szükségük van elbújniuk saját rejtekheIyükre. Ennek a sátornak köszönhetően ez nem lesz probléma. Könnyen felállítható és minimális helyet foglal.


Teddies Játszósátor - 90x90x100 cm-29%
7 490 Ft

5 290 Ft

Akció

Teddies ház alakú gyereksátor 2 fő részére. A sátor beltéri és kültéri használatra lett tervezve, így a gyerekek télen a szobában, nyáron pedig a szabadban játszhatnak kedvenc kuckójukban.


Teddies Strandsátor 145x100x88 cm
4 330 Ft

Teddies strandsátor a kis nyaralók számára. Gyerekei szeretni fogják a szuper könnyű kék sátrat. Kinti és benti használatra egyaránt.


iPlay Mászóalagút, Egyenes
4 990 Ft

3 740 Ft

Feledhetetlen szórakozás várja gyermekeit az iPlay Mászóalagútban. A színes járatban elrejtőzhetnek, üldözhetik egymást, sok móka várja őket. Percek alatt felállítható, bel- és kültéren egyaránt használható. Összecsukott állapotban, kis méretének köszönhetően könnyen tárolható.


Babymoov Gyermek összecsukható sátor
13 890 Ft

12 490 Ft

Bino gyermek összecsukható sátor védi gyermekét a káros sugárzás, szél illetve homok ellen. Méretéből adódóan kis helyen is elfér. Könnyű és kompakt kialakításának köszönhetően, könnyű összeszerelni. A sátor 50-es UV réteggel rendelkezik, illetve egy szúnyoghálóval, mely a komfort érzetüket szolgálja a kicsiknek.


BINO Elefánt alakú gyereksátor
7 890 Ft

Bino Elefánt alakú gyereksátor egy elefánt ormány alakú mászócső és egy sátor ötvözete. Segítségével gyermekének kaland lesz felfedezni az új helyeket.


BINO Gyereksátor vár
7 390 Ft

6 190 Ft

BINO vár alakú gyereksátor a kis lovagok és barátaik számára. Gyerekei szeretni fogják a rejtekhelyként és búvóhelyként is funkcionáló sátrat, amelyben saját fantázáiájukra van bízva minden kaland és játék. Kinti és benti használatra egyaránt.


BINO Kisvakond mászóalagút
5 590 Ft
5 490 Ft

BINO Kisvakon mászócső gyerekek számára. Hasznos kiegészítő a szobában vagy a kertben. Segít gyermekének leküzdeni az ismeretlentől való félelmét, fokozza fizikai állóképességét.


Woody Madárfészek, zöld, felakasztható sátor
31 090 Ft

26 490 Ft

A felakasztható madárfészek hinta és sátor egyben. Kiváló választás a kertbe és a gyerekszobába egyaránt. Kényelmességével, méretével és 100 kg-os teherbírásával emelkedik ki.


BINO Gyereksátor vár, Dinós-26%
7 190 Ft

5 290 Ft

Akció

Vidám, színes dinó mintájú Bino vár alakú gyereksátor. Gyerekei szeretni fogják a rejtekhelyként és búvóhelyként is funkcionáló sátrat, amelyben saját fantázáiájukra van bízva minden kaland és játék. A drótvázas szerkezetnek köszönhetően pillanatok alatt felállítható és összehajtható. A sátor bel- és kültéri használatra egyaránt alkalmas és egyszerre több gyerek is használhatja. A sátor könnyen tisztán tartható, hordozható.


BINO Kalózos gyereksátor
4 490 Ft

4 190 Ft

BINO kalózos gyereksátor a kis kalózok és barátaik számára. Gyerekei szeretni fogják a rejtekhelyként és búvóhelyként is funkcionáló sátrat, amelyben saját fantázáiájukra van bízva minden kaland és játék. Kinti és benti használatra egyaránt.


BINO Fajáték Kisvakond játszósátor
6 890 Ft

5 790 Ft

Nyáron gyermeke a szabadban jó levegőn játszhat a naptól és esőtől védve a Bino Kisvakond gyereksátorban.Kisvakonddal izgalmas kalandok várnak rá sátorozáskor és garantált lesz a jókedv és a szórakozás. A kiváló minőségű poliészter anyagú sátorban kényelmesen elférnek a játékaikkal együtt.


BINO Tündér gyereksátor
4 490 Ft
4 290 Ft

Gyereksátor lányok részére tündér motívummal. A gyerekek szeretik a rejtekhelyeket, ahol a fantáziájukat szabadjára engedve tudnak a játékba feledkezni. A tündérsátor valóra váltja minden kislány álmát.


Wiky Ház/sátor gyermekeknek, Kisvakond
8 690 Ft

A közkedvelt Kisvakond és barátai mintával ellátott gyermek ház. A ház nyári évszakok során lehet felállítva kisebb kertekben. Gyerekszobában szintén használható. A házban legfeljebb két gyermek fér el. Vinil anyagból készült, műanyag szerkezetű.


iPlay Autóbusz sátor
4 290 Ft

Autóbusz alakú színes sátor az aktív gyerekeidnek. Felállítható a gyerekszobában vagy nyáron kint az udvaron. Nagy szórakozás és bújócskázós kalandok várják a gyerkőcöket. A sátor egy pillanat alatt felállítható, hátul van a bejárat és a tetején a szellőzőnyílás.


iPlay Babamedence 50 db kislabdával
4 890 Ft

3 990 Ft

Gyermeke kedvére játszhat az 50 darab kislabdával az iPlay medencében. Az erdei állatos borítás mosolyt varázsol a kicsik arcára. A medencében ülve kedvére játszhat, dobálózhat a labdákkal a szobában vagy a szabadban a friss levegőn. Percek alatt összeállítható, könnyen tisztítható a poliészter játékszer.


iPlay Gyereksátor, Színes
3 690 Ft

Az IPlay gyereksátor színes sátor a gyerekek egyik kedvence. Remek hely bújócskához a barátokkal. A szobában és az udvarban is gyorsan és egyszerűen felállítható ez a játszósátor. Könnyű anyagból készült, mely egy nedves ruhával könnyen tisztítható.


iPlay Jászósátrak alagúttal
9 190 Ft

6 690 Ft

Az iPlay Jászósátrak alagúttal kék különböző méretű és formájú részből áll, melyet a színes alagút köt össze. Felállítható a gyerekszobában vagy nyáron kint az udvaron.


iPlay Játszósátor, Dínó vár
5 690 Ft

Az iPlay Játszósátor, Dínó vár nagyszerű játszóhely gyermekeid számára. A sátor használható az otthonodban, valamint a nyári napokon akár a kertben is. A gyermekek játszás és bujkálás közben garantáltan jól fognak szórakozni.


iPlay Mászóalagút, Kereszt
6 990 Ft
6 790 Ft

Feledhetetlen szórakozás várja gyermekeit az iPlay mászó alagútban. A színes, kereszt alakú járatokban elrejtőzhetnek, üldözhetik egymást, sok móka várja őket. Percek alatt összeállítható, bel- és kültéren egyaránt használható.


iPlay Játszósátor, Tűzoltóautós
4 990 Ft

4 590 Ft

Vidám fejlesztő játék gyerekeknek. Kültéren és beltéren is használható. A sátor néhány másodperc alatt épül felépíthető.


iPlay Indián játszósátor
5 799 Ft

3 290 Ft

indián játszósátor a kicsik egyik kedvence. Remek hely bújócskákhoz és szerepjátékokhoz a barátokkal. A szobában és az udvarban is gyorsan és egyszerűen felállítható ez a klasszikus játszósátor.


iPlay Alagutas játszósátor
6 390 Ft

5 490 Ft

Az iPlay Alagutas játszósátor felállításával sok móka és kacagás költözik a házba. A színes sátorban izgalmas kalandok várják gyermekét és barátait. Az alagútban mászva üldözhetik egymást és birkózhatnak. A puha poliészter anyag nem sérti meg a bőrt, így a kicsik biztonságosan használatják. Bel- és kültéren egyaránt felállítható. 3 éves kortól ajánlott.


iPlay Autós mintás sátor alagúttal
5 282 Ft

4 990 Ft

Autós mintával ellátott színes sátor alagúttal az aktív gyermekeid számára. A sátor használható az otthonodban, valamint a nyári napokon akár a kertben is. A gyermekek játszás és bujkálás közben garantáltan jól fognak szórakozni.


iPlay Családi ház sátor
4 054 Ft
3 990 Ft

családi ház színes sátor nagyszerű játszóhely gyermekeid számára. A sátor használható az otthonodban, valamint a nyári napokon akár a kertben is. A gyermekek játszás és bujkálás közben garantáltan jól fognak szórakozni.


iPlay Dínó mintás játszósátor alagúttal
4 990 Ft

Az iPlay Dínó mintás játszósátor alagúttal az aktív gyermekek számára. A sátor használható az otthonodban, valamint a nyári napokon akár a kertben is. A gyermekek játszás és bujkálás közben garantáltan jól fognak szórakozni.


iPlay Játszóház kerttel
6 590 Ft

Vidám, színes iPlay játszósátor kerttel gyerekeknek. A sátor mintája megszólalásig hasonlít egy házikóra. A házikó hátulján található a sátor bejárata. A sátor bel- és kültéri használatra egyaránt alkalmas. A sátor könnyen tisztán tartható, hordozható.


iPlay Járóka
4 390 Ft

Praktikus színes járóka aktív gyermekednek. A járóka a szobában, vagy nyáron a kertben is használható. A gyermekek felhőtlen szórakozást élhetnek át.


iPlay Játszósátor céltáblával
6 390 Ft

4 990 Ft

Ez a gyerek sátor kiváló búvóhely bentre és kintre egyaránt. A részét képezi még 2 szórakoztató játék és labdák is. A sátor egyik oldalán tépőzáras céltábla található 3 labda dobálására. A másik oldalán pedig műanyag labdák dobálására alkalmas nyílás található.


iPlay Kalóz mintás játszósátor alagúttal
4 990 Ft

Az iPlay Kalóz mintás játszósátor alagúttal az aktív gyermekek számára. A sátor használható az otthonodban, valamint a nyári napokon akár a kertben is. A gyermekek játszás és bujkálás közben garantáltan jól fognak szórakozni.


iPlay Katicabogár sátor alagúttal
5 405 Ft

4 990 Ft

katicabogár sátor alagúttal nagyszerű játszóhely gyermekeid számára. A sátor használható az otthonodban, valamint a nyári napokon akár a kertben is. A gyermekek játszás és bujkálás közben garantáltan jól fognak szórakozni.


iPlay Lovagi vár sátor
5 037 Ft
4 870 Ft

lovagi vár színes sátor nagyszerű játszóhely gyermekeid számára. A sátor használható az otthonodban, valamint a nyári napokon akár a kertben is. A gyermekek játszás és bujkálás közben garantáltan jól fognak szórakozni.


iPlay Kaland játszósátor szett, három részes
13 990 Ft

12 490 Ft

Színes, három részből álló kaland gyermek játszósátor szett alagúttal. Könnyű anyagból készült, erős merevítőkkel ellátott. A sátrak gyorsan összeállíthatóak, a bejáratuk előtti alagút kivehető, bejáratuk tépőzáras szövettel lezárható. A sátrak alja megerősített anyagból készült, a falak vizhatlanok, így eső esetén nehezen áznak be. A sátrakban egyszerre négy gyermek is kényelmesen elfér.


JOHN Sátor Szett Alagúttal-38%
12 740 Ft

7 890 Ft

Akció

Vidám, színes John játszósátrak alagúttal gyerekeknek. A két sátor és az alagút együtt, valamint külön-külön is használható. A sátrak merevítőrudas szerkezete pillanatok alatt felállítható és lebontható. Bel- és kültéri használatra egyaránt alkalmasak, egyszerre több gyerek is használhatja. A sátrak és az alagút anyaga egy nedves törlőkendővel könnyen tisztítható.


Ludi Stan UV védő babasátor
6 990 Ft

6 590 Ft

Megérkezett a Ludi Stan UV védő babasátor, amely megvédi a babákat a káros UV sugárzásoktól ,rovaroktól, széltől kirándulásokon, tóparton, vagy akár a kertben. Az egyszerűen felállítható és kis helyre csomagolható bébisátor bárhova magunkal vihető. TOVÁBB OLVASOM->


Pilsan HEDGE Műanyag játszótér
22 490 Ft

Pilsan HEDGE Műanyag játszótér többféle felhasználási lehetőséget kínál. Nagyszerű, mint egy praktikus kerítés, ahol biztonságosan játszhat a kisgyermek. A műanyag golyókkal való betöltés után egy szórakoztató medence lesz, ahonnan a golyók nem gurulnak ki. A kicsi is kis szobrokat készíthet a szobában vagy a kertben. A játékpálya 8 színű kerítésből áll.


BINO Hercegnő kastély gyereksátor
6 690 Ft

BINO Hercegnő kastély egy gyereksátor lányok részére. Ez a csodás játék lesz a kis hercegnők rezidenciája, ahol mindenki az ő szépségüket csodálja, és az ő kívánságait teljesíti! A sátorban többé nem egyszerű kislányok, hanem valódi hercegnők lesznek, és milliónyi csodás kalandot élhetnek át! Kinti és benti használatra egyaránt.


BINO Játszósátor, Hercegnő Hintó
7 090 Ft

6 290 Ft

Vidám, színes Bino hercegnő hintós játszósátor kislányoknak. A sátor mintája megszólalásig hasonlít egy mesebeli hintóéra. A hintó hátulján található a sátor bejárata, de ablakkal is rendelkezik, hogy a gyerekeknek mindig szabad kilátásuk legyen a külvilágra. A drótvázas szerkezetnek köszönhetően pillanatok alatt felállítható és összehajtható. A sátor bel- és kültéri használatra egyaránt alkalmas. A sátor könnyen tisztán tartható, hordozható.


BINO Játszósátor, Tűzoltóautó
6 190 Ft

Vidám, színes Bino tűzoltóautós játszósátor gyerekeknek. A sátor mintája megszólalásig hasonlít az igazi tűzoltóautókéra. A kocsi hátulján található a sátor bejárata, mely lefedhető, de felső ablakkal is rendelkezik, hogy a gyerekeknek mindig szabad kilátásuk legyen a külvilágra. A drótvázas szerkezetnek köszönhetően pillanatok alatt felállítható és összehajtható. A sátor bel- és kültéri használatra egyaránt alkalmas. A sátor könnyen tisztán tartható, hordozható.


BINO Mászóalagút, színes
4 490 Ft

Bino Mászóalagút, színes elrejtőzhetnek, üldözhetik egymást, sok móka várja a gyerekeket. Percek alatt felállítható, bel- és kültéren egyaránt használható. Összecsukott állapotban, kis méretének köszönhetően könnyen tárolható.


BINO  Szupermarket játszósátor
6 990 Ft

6 090 Ft

A gyerekek **sok szórakozást átélnek **, miközben ebben a gyönyörű sátorban játszanak, ami boltként van kialakitva, és létrehoznak egy saját ** helyet a játékra vagy pihenésre **.


ADC Blackfire Dr Plüssi Játszósátor
6 890 Ft
6 590 Ft

Dr Plüssi játszósátor a kislányok egyik kedvence. Remek hely bújócskákhoz és teadélutánokhoz a barátokkal. A szobában és az udvarban is gyorsan és egyszerűen felállítható ez a Dr Plüssi mintás játszósátor.


JOHN Jégvarázs Pop Up Játszósátor
5 190 Ft

4 690 Ft

Vidám, színes POP UP játszósátor gyerekeknek. A drótvázas szerkezetnek köszönhetően pillanatok alatt felállítható és összehajtható. A sátor egyszemélyes, bel- és kültéri használatra egyaránt alkalmas. Mintája a jól ismert Jégvarázs rajzfilm karaktereit ábrázolja amelyért a gyerekek rajonganak. A sátor könnyen tisztán tartható, hordozható.


JOHN Pop Up Paw Patrol sátor
5 590 Ft

Gyerek szövet sátor a Paw Patrol lincenciójában. Kertbe vagy kunyhóba, mindenhová illik! A gyerekeknek is néha szükségük van elbújniuk saját rejtekheIyükre. Ennek a sátornak köszönhetően ez nem lesz probléma. Könnyen felállítható és minimális helyet foglal.


JOHN POP UP sátor Hupikék Törpikék
6 390 Ft

Hupikék Törpikék mintájú gyermek sátor nélkülözhetetlen tartozék a kertbe vagy a szobába. A gyermekek nyaralás során, vagy a nagyszülőknél töltött vakáción egyaránt kihasználják. A sátor összeállítása és összecsukása néhány másodpercen belül történik.


JOHN POP UP Verdák játszósátor
5 590 Ft

4 590 Ft

John POP Up Verdák játszósátor pár pillanat alatt felállítható a szobában vagy a kertben. Nélkülözhetetlen a családi nyaralások alkalmával. A sátor anyaga könnyen mosható. Felállítva a hálós tetőn keresztül könnyen szellőztethető.