Eddy Toys 3in1 Gyerek sátor
13 800 Ft

Az Eddy Toys 3in1 gyerek sátorban egy indián sátor, egy igloo sátor és egy összekötő alagút található. A két sátort az összekötő alagúttal csatlakoztatni lehet egymáshoz, így a szórakozás garantált. Lakásban, vagy udvaron is fel lehet a sátrakat állítani külön-külön, vagy összekötve.


JOHN Egyszarvú mintázatú sátor
6 290 Ft
6 010 Ft

Gyerek szövet sátor egyszarvú mintával. Kertbe vagy kunyhóba, mindenhová illik! A gyerekeknek is néha szükségük van elbújniuk saját rejtekheIyükre. Ennek a sátornak köszönhetően ez nem lesz probléma. Könnyen felállítható és minimális helyet foglal.


Teddies Játszósátor - 90x90x100 cm
7 520 Ft

Teddies ház alakú gyereksátor 2 fő részére. A sátor beltéri és kültéri használatra lett tervezve, így a gyerekek télen a szobában, nyáron pedig a szabadban játszhatnak kedvenc kuckójukban.


Babymoov Gyermek összecsukható sátor
13 890 Ft

12 490 Ft

Bino gyermek összecsukható sátor védi gyermekét a káros sugárzás, szél illetve homok ellen. Méretéből adódóan kis helyen is elfér. Könnyű és kompakt kialakításának köszönhetően, könnyű összeszerelni. A sátor 50-es UV réteggel rendelkezik, illetve egy szúnyoghálóval, mely a komfort érzetüket szolgálja a kicsiknek.


BINO Elefánt alakú gyereksátor
6 640 Ft

Bino Elefánt alakú gyereksátor egy elefánt ormány alakú mászócső és egy sátor ötvözete. Segítségével gyermekének kaland lesz felfedezni az új helyeket.


BINO Gyereksátor vár

BINO Gyereksátor vár

Értékelés: 4,5
7 390 Ft

6 340 Ft

BINO vár alakú gyereksátor a kis lovagok és barátaik számára. Gyerekei szeretni fogják a rejtekhelyként és búvóhelyként is funkcionáló sátrat, amelyben saját fantázáiájukra van bízva minden kaland és játék. Kinti és benti használatra egyaránt.


BINO Kisvakond mászóalagút
5 590 Ft
5 390 Ft

BINO Kisvakon mászócső gyerekek számára. Hasznos kiegészítő a szobában vagy a kertben. Segít gyermekének leküzdeni az ismeretlentől való félelmét, fokozza fizikai állóképességét.


Woody Madárfészek, zöld, felakasztható sátor
31 090 Ft

24 930 Ft
+ ingyen szállítás

A felakasztható madárfészek hinta és sátor egyben. Kiváló választás a kertbe és a gyerekszobába egyaránt. Kényelmességével, méretével és 100 kg-os teherbírásával emelkedik ki.


BINO Kalózos gyereksátor

BINO Kalózos gyereksátor

Értékelés: 4,5
4 490 Ft

3 770 Ft

BINO kalózos gyereksátor a kis kalózok és barátaik számára. Gyerekei szeretni fogják a rejtekhelyként és búvóhelyként is funkcionáló sátrat, amelyben saját fantázáiájukra van bízva minden kaland és játék. Kinti és benti használatra egyaránt.


BINO Fajáték Kisvakond játszósátor
6 890 Ft

5 640 Ft

Nyáron gyermeke a szabadban jó levegőn játszhat a naptól és esőtől védve a Bino Kisvakond gyereksátorban.Kisvakonddal izgalmas kalandok várnak rá sátorozáskor és garantált lesz a jókedv és a szórakozás. A kiváló minőségű poliészter anyagú sátorban kényelmesen elférnek a játékaikkal együtt.


BINO Tündér gyereksátor

BINO Tündér gyereksátor

Értékelés: 4,5
4 490 Ft

4 140 Ft

Gyereksátor lányok részére tündér motívummal. A gyerekek szeretik a rejtekhelyeket, ahol a fantáziájukat szabadjára engedve tudnak a játékba feledkezni. A tündérsátor valóra váltja minden kislány álmát.


Wiky Ház/sátor gyermekeknek, Kisvakond
7 520 Ft

A közkedvelt Kisvakond és barátai mintával ellátott gyermek ház. A ház nyári évszakok során lehet felállítva kisebb kertekben. Gyerekszobában szintén használható. A házban legfeljebb két gyermek fér el. Vinil anyagból készült, műanyag szerkezetű.


iPlay Autóbusz sátor

iPlay Autóbusz sátor

Értékelés: 4
4 330 Ft

Autóbusz alakú színes sátor az aktív gyerekeidnek. Felállítható a gyerekszobában vagy nyáron kint az udvaron. Nagy szórakozás és bújócskázós kalandok várják a gyerkőcöket. A sátor egy pillanat alatt felállítható, hátul van a bejárat és a tetején a szellőzőnyílás.


iPlay Babamedence 50 db kislabdával
4 890 Ft
4 760 Ft

Gyermeke kedvére játszhat az 50 darab kislabdával az iPlay medencében. Az erdei állatos borítás mosolyt varázsol a kicsik arcára. A medencében ülve kedvére játszhat, dobálózhat a labdákkal a szobában vagy a szabadban a friss levegőn. Percek alatt összeállítható, könnyen tisztítható a poliészter játékszer.


iPlay Jászósátrak alagúttal
9 190 Ft

8 150 Ft

Az iPlay Jászósátrak alagúttal kék különböző méretű és formájú részből áll, melyet a színes alagút köt össze. Felállítható a gyerekszobában vagy nyáron kint az udvaron.


iPlay Játszósátor, Dínó vár
5 010 Ft

Az iPlay Játszósátor, Dínó vár nagyszerű játszóhely gyermekeid számára. A sátor használható az otthonodban, valamint a nyári napokon akár a kertben is. A gyermekek játszás és bujkálás közben garantáltan jól fognak szórakozni.


iPlay Mászóalagút, Kereszt

iPlay Mászóalagút, Kereszt

Értékelés: 4,5
6 990 Ft

5 760 Ft

Feledhetetlen szórakozás várja gyermekeit az iPlay mászó alagútban. A színes, kereszt alakú járatokban elrejtőzhetnek, üldözhetik egymást, sok móka várja őket. Percek alatt összeállítható, bel- és kültéren egyaránt használható.


iPlay Sátor golyócskákkal Tenget alatti
7 520 Ft

Ez a szép tenger alatti mintás sátrat a gyerekek egyből imádni fogják. A csomag tartalmaz 100 műanyag labdát a kék különböző árnyalataiban. Csak ugorj bele a tenger biztonságos mélyébe!


iPlay Játszósátor, Tűzoltóautós
4 990 Ft

4 630 Ft

Vidám fejlesztő játék gyerekeknek. Kültéren és beltéren is használható. A sátor néhány másodperc alatt épül felépíthető.


iPlay Indián játszósátor
5 799 Ft

2 870 Ft

indián játszósátor a kicsik egyik kedvence. Remek hely bújócskákhoz és szerepjátékokhoz a barátokkal. A szobában és az udvarban is gyorsan és egyszerűen felállítható ez a klasszikus játszósátor.


iPlay Alagutas játszósátor

iPlay Alagutas játszósátor

Értékelés: 4,5
6 390 Ft

5 390 Ft

Az iPlay Alagutas játszósátor felállításával sok móka és kacagás költözik a házba. A színes sátorban izgalmas kalandok várják gyermekét és barátait. Az alagútban mászva üldözhetik egymást és birkózhatnak. A puha poliészter anyag nem sérti meg a bőrt, így a kicsik biztonságosan használatják. Bel- és kültéren egyaránt felállítható. 3 éves kortól ajánlott.


iPlay Autós mintás sátor alagúttal
5 282 Ft

5 010 Ft

Autós mintával ellátott színes sátor alagúttal az aktív gyermekeid számára. A sátor használható az otthonodban, valamint a nyári napokon akár a kertben is. A gyermekek játszás és bujkálás közben garantáltan jól fognak szórakozni.


iPlay Családi ház sátor

iPlay Családi ház sátor

Értékelés: 5
4 054 Ft
4 000 Ft

családi ház színes sátor nagyszerű játszóhely gyermekeid számára. A sátor használható az otthonodban, valamint a nyári napokon akár a kertben is. A gyermekek játszás és bujkálás közben garantáltan jól fognak szórakozni.


iPlay Dínó mintás játszósátor alagúttal
5 390 Ft

Az iPlay Dínó mintás játszósátor alagúttal az aktív gyermekek számára. A sátor használható az otthonodban, valamint a nyári napokon akár a kertben is. A gyermekek játszás és bujkálás közben garantáltan jól fognak szórakozni.


iPlay Játszóház kerttel

iPlay Játszóház kerttel

Értékelés: 5
6 390 Ft

Vidám, színes iPlay játszósátor kerttel gyerekeknek. A sátor mintája megszólalásig hasonlít egy házikóra. A házikó hátulján található a sátor bejárata. A sátor bel- és kültéri használatra egyaránt alkalmas. A sátor könnyen tisztán tartható, hordozható.


iPlay Járóka

iPlay Járóka

Értékelés: 5
4 380 Ft

Praktikus színes járóka aktív gyermekednek. A járóka a szobában, vagy nyáron a kertben is használható. A gyermekek felhőtlen szórakozást élhetnek át.


iPlay Játszósátor céltáblával
6 390 Ft

5 010 Ft

Ez a gyerek sátor kiváló búvóhely bentre és kintre egyaránt. A részét képezi még 2 szórakoztató játék és labdák is. A sátor egyik oldalán tépőzáras céltábla található 3 labda dobálására. A másik oldalán pedig műanyag labdák dobálására alkalmas nyílás található.


iPlay Kalóz mintás játszósátor alagúttal
5 010 Ft

Az iPlay Kalóz mintás játszósátor alagúttal az aktív gyermekek számára. A sátor használható az otthonodban, valamint a nyári napokon akár a kertben is. A gyermekek játszás és bujkálás közben garantáltan jól fognak szórakozni.


iPlay Katicabogár sátor alagúttal
5 890 Ft

katicabogár sátor alagúttal nagyszerű játszóhely gyermekeid számára. A sátor használható az otthonodban, valamint a nyári napokon akár a kertben is. A gyermekek játszás és bujkálás közben garantáltan jól fognak szórakozni.


iPlay Lovagi vár sátor

iPlay Lovagi vár sátor

Értékelés: 5
5 010 Ft

lovagi vár színes sátor nagyszerű játszóhely gyermekeid számára. A sátor használható az otthonodban, valamint a nyári napokon akár a kertben is. A gyermekek játszás és bujkálás közben garantáltan jól fognak szórakozni.


iPlay Póni mintás sátor alagúttal
5 282 Ft

5 010 Ft

Póni és hercegnő mintával ellátott színes sátor alagúttal az aktív gyermekeid számára. A sátor használható az otthonodban, valamint a nyári napokon akár a kertben is. A gyermekek játszás és bujkálás közben garantáltan jól fognak szórakozni.


iPlay Sátorkészlet 5 az 1-ben
12 790 Ft

10 910 Ft

Színes sátorkészlet 5 az 1-ben az aktív gyermekek számára. A sátor a szobában, vagy nyáron a kertben is használható. A gyermekek felhőtlen szórakozást élhetnek át.


iPlay Kaland játszósátor szett, három részes
13 990 Ft
13 800 Ft

Színes, három részből álló kaland gyermek játszósátor szett alagúttal. Könnyű anyagból készült, erős merevítőkkel ellátott. A sátrak gyorsan összeállíthatóak, a bejáratuk előtti alagút kivehető, bejáratuk tépőzáras szövettel lezárható. A sátrak alja megerősített anyagból készült, a falak vizhatlanok, így eső esetén nehezen áznak be. A sátrakban egyszerre négy gyermek is kényelmesen elfér.


DINO Tatra sátor alagúttal 112x94x170 cm
9 447 Ft

7 390 Ft

Vidám gyermeksátor alagúttal és Tatra teherautók motívumaival, amely minden kis autórajongónak örömet szerez! Könnyen felállítható és szétszedhető, otthoni és szabadtéri használatra egyaránt alkalmas.


Ludi Játék kerítés, sátor és alagút, Sport
16 222 Ft
15 980 Ft

A vidám színű gyermek mászóka közkedvelt részévé válik kertednek vagy gyerekszobádnak. A szerkezet a hálós falaknak köszönhetően nagyon légáteresztő. A pop-up rendszer egyszerű összeszerelést és szétszerelést tesz lehetővé, ezen felül kirándulásra vagy a nagymamához való nyaralásra is magaddal viheted.


Pilsan HEDGE Műanyag játszótér
23 210 Ft

Pilsan HEDGE Műanyag játszótér többféle felhasználási lehetőséget kínál. Nagyszerű, mint egy praktikus kerítés, ahol biztonságosan játszhat a kisgyermek. A műanyag golyókkal való betöltés után egy szórakoztató medence lesz, ahonnan a golyók nem gurulnak ki. A kicsi is kis szobrokat készíthet a szobában vagy a kertben. A játékpálya 8 színű kerítésből áll.


Pilsan Színes Labda Csomag, 6cm, 500 db
14 190 Ft

13 290 Ft

Pilsan színes labda csomagja 500 darab színes műanyag labdát tartalmaz. A labdák 6 cm átmérőjűek, és kiválóan alkalmasak játszóházak medencéinek vagy sátrainak feltöltésére. Praktikus csomagolásban szállítjuk.


BINO autós sátor
7 376 Ft

4 920 Ft

Színes sátor, autós mintával minden kis kalandor és utazó számára népszerű hely, ahol játszhat és pihenhet. A rejtőzködés, bújócska, házi játékok segítik a gyermek képzeletbeli világának fejlesztését és a gyermekek függetlenségének támogatását.


BINO Hercegnő kastély gyereksátor
6 740 Ft

6 260 Ft

BINO Hercegnő kastély egy gyereksátor lányok részére. Ez a csodás játék lesz a kis hercegnők rezidenciája, ahol mindenki az ő szépségüket csodálja, és az ő kívánságait teljesíti! A sátorban többé nem egyszerű kislányok, hanem valódi hercegnők lesznek, és milliónyi csodás kalandot élhetnek át! Kinti és benti használatra egyaránt.


BINO Játszósátor, Hercegnő Hintó
7 090 Ft

6 510 Ft

Vidám, színes Bino hercegnő hintós játszósátor kislányoknak. A sátor mintája megszólalásig hasonlít egy mesebeli hintóéra. A hintó hátulján található a sátor bejárata, de ablakkal is rendelkezik, hogy a gyerekeknek mindig szabad kilátásuk legyen a külvilágra. A drótvázas szerkezetnek köszönhetően pillanatok alatt felállítható és összehajtható. A sátor bel- és kültéri használatra egyaránt alkalmas. A sátor könnyen tisztán tartható, hordozható.


BINO Labdás medence, zöld

BINO Labdás medence, zöld

Értékelés: 5
7 376 Ft

4 760 Ft

A gyerek labdás medence, amelyet a gyermekszobában és a kertben helyezhet el, nagyszerű játék a gyerekeknek. Gyermeke szórakozását egy pillanat alatt biztosítani fogják. Csak állítsa össze a medencét, tegye bele a labdákat és kész.


BINO Mászóalagút - zöld hernyó
7 290 Ft

5 260 Ft

BINO Mászóalagút egy népszerű játék, mely nemcsak kiváló szórakozást nyújt a gyerekeknek, hanem segít legyőzni félelmüket az ismeretlentől. A szórakoztató, színes hernyóban való játék fokozza a fiziai állóképességet.


BINO Sátor - színes golyós minta
9 506 Ft

5 640 Ft

Színes gyereksátor golyós mintával. A gyerekek szeretik a a búvóhelyeket és a kis házakat, saját képzeletbeli világukkal körülvéve, ahol átélik ezen kalandjaikat és játékukat.


BINO Stan TeePee, bézs-kék
24 616 Ft

16 780 Ft
+ ingyen szállítás

Ez a sátor – egy jó játék, főleg beltérben, ahol biztonságot és menedéket ad a gyerekeknek. A gyerekek szeretnek elrejtőzni, ahol saját képzeletbeli világot alkothatnak, kalandokat élhetnek át és játszhatnak.


BINO  Szupermarket játszósátor
6 990 Ft

4 950 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A gyerekek **sok szórakozást átélnek **, miközben ebben a gyönyörű sátorban játszanak, ami boltként van kialakitva, és létrehoznak egy saját ** helyet a játékra vagy pihenésre **.


DINO Tatra gyermeksátor 112x94x112 cm
6 294 Ft

5 010 Ft

Négyoldalas gyermeksátor Tatra teherautók motívumaival, amely minden kis autórajongónak örömet szerez! Könnyen felállítható és szétszedhető, otthoni és szabadtéri használatra egyaránt alkalmas.


Falk Farm sátor
15 932 Ft

9 400 Ft

Színes sátor farmot idéző képekkel minden kis farmer számára, amely kedvelt pihenő- és játszóhelyként szolgál. A rejtőzködés, bújócska és a házikók segítik a gyermek képzeletbeli világának fejlesztését, valamint támogatják a gyermek függetlenségét is.


iPlay Sátor alagúttal és labdákkal
14 264 Ft

12 040 Ft

A vidám színű gyermek sátor alagúttal közkedvelt részévé válik kertednek vagy gyerekszobádnak. A gyermekek felhőtlen szórakozást élhetnek át. Műanyag labdák tartoznak hozzá.