Woody Madárfészek, zöld, felakasztható sátor

Márka: Woody Katalógus száma: 1228308

Woody Madárfészek, zöld, felakasztható sátor

A felakasztható madárfészek hinta és sátor egyben. Kiváló választás a kertbe és a gyerekszobába egyaránt. Kényelmességével, méretével és 100 kg-os teherbírásával emelkedik ki. További információ

26490

26 490 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 31 090 Ft, Megtakarítás: 4 600 Ft (14 %)

Leírás

Termékleírás

Jellemzők:

  • Hinta és sátor egyben. Lehetővé teszi, hogy a gyerekek egy hangulatos, hintázó búvóhelyet hozzanak létre maguknak a kert félhomályában vagy a szobájuk nyújtotta magánszférában.
  • A sátor könnyű tárolhatóságával emelkedik ki.
  • A hinta alját egy felfújható párna alkotja, amelyet télen leengedhet és a szövet résszel együtt elrakhat egy kis dobozba.
  • Sátor magassága: 100 cm.
  • Sátor átmérője: 110 cm.
  • Sátor teherbírása: 100 kg.
  • 3 éves kortól ajánlott.

A fajátékokat gyártó WOODY nemcsak a nagyon jó minőségre és a biztonságra fektet nagy hangsúlyt, de a gyermek fejlődésére is a növekedés különböző szakaszaiban a motorikus, a pedagogikus és a pszichikus oldalról nézve egyaránt. A WOODY kollekció nagy részét a Cseh Köztársaságban gyártják. Az összes játékot a legmagasabb nemzetközi szabványok szerint tesztelték. A legtöbb játékot a „BIZTONSÁGOS JÁTÉKOK" (más nyelven SAFE TOYS) programba sorolták be. Ez a program az árusított termékek folyamatos és rendszeres ellenőrzésével garantálja a lehető legmagasabb szintű biztonságot.


Paraméterek

%2% paraméterei

Meghatározás unisex
Ajánlott korosztály 3 éves kortól
Magasság 100 cm
Szélesség 110 cm
Mélység 110 cm

Hasonló termékek

Pilsan HEDGE Műanyag játszótér
22 490 Ft

Pilsan HEDGE Műanyag játszótér többféle felhasználási lehetőséget kínál. Nagyszerű, mint egy praktikus kerítés, ahol biztonságosan játszhat a kisgyermek. A műanyag golyókkal való betöltés után egy szórakoztató medence lesz, ahonnan a golyók nem gurulnak ki. A kicsi is kis szobrokat készíthet a szobában vagy a kertben. A játékpálya 8 színű kerítésből áll.


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.