COLUMBIA Bugaboo II Pant
24 190 Ft

COLUMBIA Buga egy gyermek téli hoszigetelt nadrág Omni-Heat™ és Omni-Tech™ termo-reflex technológiákkal és Outgrown felfelé húzható rendszerrel, amely a gyermekeddel együtt növekedik. A Columbia ruházat tökéletesen ellenáll a szélnek és az esőnek, és biztosítja a gyermek kényelmét és melegséget egész nap. A téli szett ráadásul a megfelelő választás a fagyos téli időjárásban. Tökéletesen alkalmas a síeléshez és a snowboardozáshoz.


Lassie Lassietec Pants
17 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Lassie Lassietec Pants gyerek téli kabát. Nagyon ellenálló, vízhatlan anyagból, ezért remek örökmozgó és bátor fiatal síelőknek.


Loap Corky Gyermek Softshell Nadrág
15 563 Ft

10 740 Ft

Loap Corky Gyermek Softshell Nadrág ideális választás hidegebb időjárási körülményekhez. AquaPro membránja garantála a külső és belső vízállóságot egyaránt. Softshell anyagának hála tisztítása hihetetlenül egyszerű, elég egy nedves szivaccsal átdörzsölni. Derékban állítható, bokamandzsettája pedig meggátolja a folyadék bejutását a nadrág szárába.


Maier Mags Cool
44 790 Ft

Maier Mags Cool dizájnos gyermek nadrág. alkalmas minden téli szórakozáshoz, hóember építésétől síelésig. A szülők értékelik, hogy a nadrágban a gyermekek nem fáznak meg.


Maier Maxi Reg
44 790 Ft

Maier Maxi Reg elsőosztályú gyermek téli nadrág, amely gyermekkel nől. Alkalmasak minden téli szórakozáshoz, legyen az hóemberépítés, síelés vagy snowboardozás.


Quiksilver Boogie Kids Pant
29 390 Ft

Gyerek nadrág Quiksilver Boogie Kids Pant garantálja, hogy a WARMFLIGHT izolációnak köszönhetően a gyermeke melegben lesz még a rossz időjárási körülmények között is. A nadrág alkalmas a téli szabadidős tevékenységekre.


Quiksilver Estate Youth Pt B
29 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyerek nadrág Quiksilver Estate Youth Pt B kellemesen fog melegíteni köszönhetően a Warmflight szigetelésnek. A nadrág vízálló és a kabáthoz rögzíthető. A nadrág alkalmas snowboardozásra és síelésre egyaránt.


ROXY Backyard Girl Snowpant
27 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyerek téli nadrág, Roxy Backyard Girl aláragasztott varrásokkal a sípályán felmelegít a remek Warm Flight szigetelésnek köszönhetően. Dry Flight technológia remekül elvezeti az izzadságot és véd a megázástól.