Clementoni Gyerek laboratórium - Szappan készítés
8 190 Ft 6 660 Ft

A fantasztikus Clementoni Gyerek laboratórium – Szappan készítő készlettel sok szórakozásban lesz részed szappanok, tusfürdők és illatos fürdőbombák készítése közben. Ne félj kísérletezni! Keverd össze az illatokat és a lágyító összetevőket, és készítsd el a saját egyedi termékedet.

Clementoni Gyerek laboratórium szappanok és fürdőszobai bombák gyártása
4 660 Ft

Újdonság

Ez a tudományos Szett szappanok és fürdőszobai bombák gyártására a Gyermeklaboratórium kiadásából lehetővé teszi, hogy saját otthoni kozmetikummal kísérletezz. Élvezd a sok mókát ezzel a fantasztikus szettel a szappanok és illatos fürdőbombák gyártása közben. Légy a szappanművészet mestere, és adj ajándékokat barátainak.

Trefl Science 4 U Parfümgyártó készlet
6 760 Ft 6 660 Ft

Trefl Science 4 U Parfümgyártó készlet illatos parfümök létrehozására alkalmas, izgalmas és kreatív gyermekjáték. A játékkal a kicsik belevethetik magukat a parfümkészítés világába, jobbnál jobb ötleket gyártva ideális parfümjük elkészítéséről. A készlettel fürdősók és masszázsolajok is könnyedén elkészíthetők.

Clementoni Gyerek laboratórium - Parfümkészítés
8 190 Ft 6 660 Ft

A Clementoni Gyerek laboratórium – Parfümkészítés fantasztikus szett olyan recepteket és összetevőket tartalmaz, amelyekből csodás parfümöket készíthetsz. Parfümök, szappanok, krémek, aromás fürdősók és még sok más.

Clementoni FROZEN 2 SPA laboratórium
9 590 Ft 8 800 Ft

Különleges SPA laboratórium készlet a Frozen 2 engedélyével. A csomagolás saját kozmetikumok készítésére alkalmas összetevőket és eszközöket tartalmaz. A gyermekek készíthetnek parfümöket, szappant, pezsgő fürdőpatronokat és még sok más biztonságos kozmetikumot. Elza királynővel fagyos termékek is készíthetők!

Clementoni Gyerek laboratórium - Ajakbalzsam készítés
4 390 Ft 3 990 Ft

Igazi tudományos készlet Clementoni Gyerek laboratórium – Ajakbalzsam készítés A képes használati utasítás lépésről lépésre vezeti a gyerekeket, ennek köszönhetően teljesen biztonságosan játszhatnak. Ezzel tudományos a szettel sok szórakozásban lehet részed!

SES Parfümkészítő
5 860 Ft

Ezzel a luxus SES készlettel elkészítheted a saját illatos parfümjeid. Keverd össze a főzőpohárban a koncentrált illatokat vízzel és alkoss egyedi illatkombinációkat. Tölts parfümöt a palackokba és ragaszd rájuk a nevüket.

Trefl Science 4 U Spa stúdió
6 890 Ft

Trefl Science 4 U Spa Stúdió egy kreativitást igénylő készlet pihentető wellnesskezelések elkészítéséhez. A gyerekek kipróbálhatják, hogyan készülnek a különböző fürdősók és pakolások, így fejlesztve saját kreatív gondolkodásukat. 8 éves kortól ajánlott!

Trefl Science 4 U Szappangyártó játékkészlet
3 590 Ft

Trefl Science 4 U Szappangyártó játékkészlet házilag készített szappan előállítására alkalmas. A gyerekek kipróbálhatják a szappankészítést, különböző alakú és különböző anyagú szappanokat készíthetnek, így fejlesztve saját kreatív gondolkodásukat. A díszített szappanok szép, kézzel készített ajándéknak is felhasználhatóak.