Albi Szappan laboratórium

Albi Szappan laboratórium

Értékelés: 4,5
5 490 Ft

Kiárusítás

Az EP LINE Szappan laboratórium kreativitásra ösztönzi gyermekét, emellett szórakoztató oktatási tevékenység.

SES Parfümkészítő
6 390 Ft 5 580 Ft

Ezzel a luxus SES készlettel elkészítheted a saját illatos parfümjeid. Keverd össze a főzőpohárban a koncentrált illatokat vízzel és alkoss egyedi illatkombinációkat. Tölts parfümöt a palackokba és ragaszd rájuk a nevüket.

Clementoni FROZEN 2 SPA laboratórium-19%
10 690 Ft 8 590 Ft

Kiárusítás

Különleges SPA laboratórium készlet a Frozen 2 engedélyével. A csomagolás saját kozmetikumok készítésére alkalmas összetevőket és eszközöket tartalmaz. A gyermekek készíthetnek parfümöket, szappant, pezsgő fürdőpatronokat és még sok más biztonságos kozmetikumot. Elza királynővel fagyos termékek is készíthetők!

Trefl Science 4 U Szappangyártó játékkészlet
3 550 Ft

Trefl Science 4 U Szappangyártó játékkészlet házilag készített szappan előállítására alkalmas. A gyerekek kipróbálhatják a szappankészítést, különböző alakú és különböző anyagú szappanokat készíthetnek, így fejlesztve saját kreatív gondolkodásukat. A díszített szappanok szép, kézzel készített ajándéknak is felhasználhatóak.

Trefl Science 4 U Spa stúdió
7 558 Ft 6 650 Ft

Trefl Science 4 U Spa Stúdió egy kreativitást igénylő készlet pihentető wellnesskezelések elkészítéséhez. A gyerekek kipróbálhatják, hogyan készülnek a különböző fürdősók és pakolások, így fejlesztve saját kreatív gondolkodásukat. 8 éves kortól ajánlott!

Trefl Science 4 U Parfümgyártó készlet
7 558 Ft 6 910 Ft

Trefl Science 4 U Parfümgyártó készlet illatos parfümök létrehozására alkalmas, izgalmas és kreatív gyermekjáték. A játékkal a kicsik belevethetik magukat a parfümkészítés világába, jobbnál jobb ötleket gyártva ideális parfümjük elkészítéséről. A készlettel fürdősók és masszázsolajok is könnyedén elkészíthetők.

Clementoni Gyerek laboratórium - Szappan készítés
7 490 Ft 6 640 Ft

A fantasztikus Clementoni Gyerek laboratórium – Szappan készítő készlettel sok szórakozásban lesz részed szappanok, tusfürdők és illatos fürdőbombák készítése közben. Ne félj kísérletezni! Keverd össze az illatokat és a lágyító összetevőket, és készítsd el a saját egyedi termékedet.

Clementoni Kísérletek nagy készlete 6 az 1 - ben lányoknak
14 790 Ft 13 290 Ft

A Clementoni cég által gyártott fantasztikus készlettel, a Kísérletek nagy készletével 6 az 1-ben rengeteg szórakozást élsz át a parfümök, szappanok, illatbombák, ásványok, kövek, ékszerek és kozmetikai cikkek gyártása során. A készlet kifejezetten lányoknak ajánlott.

Clementoni Gyerek laboratórium - Ajakbalzsam készítés
4 490 Ft 3 980 Ft

Igazi tudományos készlet Clementoni Gyerek laboratórium – Ajakbalzsam készítés A képes használati utasítás lépésről lépésre vezeti a gyerekeket, ennek köszönhetően teljesen biztonságosan játszhatnak. Ezzel tudományos a szettel sok szórakozásban lehet részed!

Clementoni Gyerek laboratórium - Parfümkészítés
7 490 Ft 6 640 Ft

A Clementoni Gyerek laboratórium – Parfümkészítés fantasztikus szett olyan recepteket és összetevőket tartalmaz, amelyekből csodás parfümöket készíthetsz. Parfümök, szappanok, krémek, aromás fürdősók és még sok más.