shumee Bors- és sódaráló készlet KASSEL 93577

Márka: shumee Katalógus száma: 100046664221

Közvetlenül partnerünktől

shumee Bors- és sódaráló készlet KASSEL 93577

Egy sor bors- és sómalom szürke lakkozott fából. Kerámia köszörű mechanizmussal felszerelt őrlők. Marásvastagság-beállítással rendelkeznek. Az egyszerű, klasszikus forma azt jelenti, hogy a készlet elegáns kiegészítőként szolgálhat a konyhai dekorációhoz, és érdekes dekoratív elemként is szolgálh További információ

8776

8 776 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100046664221

Leírás

Termékleírás

Egy sor bors- és sómalom szürke lakkozott fából. Kerámia köszörű mechanizmussal felszerelt őrlők. Marásvastagság-beállítással rendelkeznek. Az egyszerű, klasszikus forma azt jelenti, hogy a készlet elegáns kiegészítőként szolgálhat a konyhai dekorációhoz, és érdekes dekoratív elemként is szolgálhat az edényekhez. A készlet egy szürke kartonból készült ökológiai dobozba van csomagolva.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.