Blue Seven háromrészes együttes lányoknak
10 990 Ft

Kényelmes háromrészes együttes lányoknak, amely időt takarít meg a kis piperkőcöd ruhájának összehangolásánál. A kellemes és rugalmas anyagnak bármilyen időjárási körülmények között örülni fog a gyermekét.

Garnamama Komfort csíkos szett lányoknak
10 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Pulóvert, bodyt és melegítőnadrágot tartalmazó szuper készlet, amely mindennapi használatra, kirándulásokra és otthoni viselésre egyaránt alkalmas.

Blue Seven Lány szett póló és leggings
8 390 Ft

Újdonság

A Blue Seven pólóból és leggingsből álló kislány szett pamut anyagának köszönhetően rendkívül kellemes, így kislányodnak komfortérzetet biztosít a viselés teljes ideje során. A szettet a pólón dinoszaurusz motívum a nadrágon pöttyös minta díszíti.

Dirkje lány szett Who run the World?
5 690 Ft

Lány szett Who run the World? kényelmes szabással, amelyben a kislány kényeztetve érzi magát egész nap. Finom, fodros megjelenése kis hercegnők számára készült. A szett része egy póló és egy rövidnadrág.

Blue Seven Fiú szett póló és leggings
6 990 Ft

Újdonság

A Blue Seven pólóból és leggingsből álló kisfiú szett pamut anyagának köszönhetően rendkívül kellemes, így gyermekednek komfortérzetet biztosít a viselés teljes ideje során. Hosszú ujjú póló madárka motívummal és lábakkal az elülső részén.

Dirkje fiú ruhakészlet
5 090 Ft

Kellemes szabású fiú ruhakészlet, amiben a kisfiúk királyfiként érezhetik magukat egész nap. Stílusos megjelenés geometriai mintákkal játékhoz a parkban vagy a játszótérre. A ruhakészlet egy pólóból és egy rövidnadrágból áll.

Dirkje fiú ruhakészlet, Neon
4 990 Ft

Kellemes szabású Cool Surf Dude fiú ruhakészlet, amiben a kisfiúk királyfiként érezhetik magukat egész nap. Stílusos megjelenés divatos állatkákkal játékhoz a parkban vagy a játszótérre. A ruhakészlet egy pólóból és egy rövidnadrágból áll.

Dirkje lány ruhakészlet szívecskékkel
6 290 Ft

Kellemes szabású lány ruhakészlet szívecskékkel, amiben a kislányok kitűnően érezhetik magukat egész nap. Finom szívecske mintás, ami gyengéd megjelenés kölcsönöz a kis hercegnők számára. A ruhakészlet egy hosszú ujjú pólóból és egy rövidnadrágból áll.

Dirkje lány szett csíkokkal
5 890 Ft

Lány szett csíkokkal kényelmes szabással, amelyben a kislány kényeztetve érzi magát egész nap. Finom, fodros megjelenése kis hercegnők számára készült. A szett része egy póló és egy rövidnadrág.

Dirkje lány szett csíkokkal és szívecskékkel
6 290 Ft

Lány szett csíkokkal és szívecskékkel kényelmes szabással, amelyben a kislány kényeztetve érzi magát egész nap. Finom, fodros megjelenése kis hercegnők számára készült. A szett része egy póló és egy rövidnadrág.

Dirkje lány szett Neon
5 990 Ft

Lány szett Neon kényelmes szabással, amelyben a kislány kényeztetve érzi magát egész nap. Sportos kinézete a parkban vagy a játszótéren való játszásra teszi alkalmassá. A szett része egy póló és egy rövidnadrág.

Disney fiú PACK REGALO MICKEY MOUSE DAILY USE
4 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Disney márkájú MICKEY fiú szett a legkisebb fiúknak ajánlott. A szett bodyból, sapkából, zokniból és előkéből áll. Minden darab Mickey egér designú. Kellemes színes anyagból készült.

Garnamama kétrészes együttes lányoknak-35%
6 211 Ft 3 990 Ft

Akció

Ez a megnyerő és finom garnitúra biztosan minden lurkónak örömet szerez, hisz a praktikus színek használata révén kislányok is hordhatják. Ráadásul az elbűvölő nyomtatott mintával ellátott pólót és a megnyerő nadrágot minden gyermek azonnal megszereti.

Blue Seven lány póló és leggings szett
7 790 Ft

Újdonság

A Blue Seven márkájú cuki lány szett egy pólóból és egy leggingsből tevődik össze. Kellemes és puha pamut, ami komfortot és kényelmet biztosít a legkisebbek számára. A póló a váll részen patentekkel van ellátva az egyszerűbb öltözködésért, nyomtatott minta és csipke szegély. Az elasztánnal készült leggings jól tartja a formáját.

Garnamama gyermek melegítő szett Pixel
12 490 Ft

Csodás gyermek melegítő szett a Pixel kollekcióból a Garnamama márkától, amely nem csak a szabadba, hanem otthonra is megfelelő. A kellemes anyag kényelmes érzést és meleget biztosít gyermekednek a viselés során. Az egyszíbű design pixeles elemekkel ellátott, a nagyok és a kicsik érdeklődését is felkelti.

Garnamama gyermek melegítő szett Pixel
12 490 Ft

Csodás gyermek melegítő szett a Pixel kollekcióból a Garnamama márkától, amely nem csak a szabadba, hanem otthonra is megfelelő. A kellemes anyag kényelmes érzést és meleget biztosít gyermekednek a viselés során. A mellkason lévő stílusos nyomtatott minta a nagyokat és a kicsiket is lenyűgözi.

Garnamama lány melegítő szett Pixel
12 490 Ft

Lenyűgöző lány melegítő szett a Pixel kollekcióból a Garnamama márkától, amely nem csak a szabadba, hanem otthonra is megfelelő. A kellemes anyag kényelmes érzést és meleget biztosít gyermekednek a viselés során. Az egyszarvús nyomtatott minta a mellkason minden lány lenyűgöz.

Blue Seven lány póló és leggings szett
7 790 Ft

Újdonság

A Blue Seven márkájú kedves kislány szett egy pólóból és egy leggingsből tevődik össze. Kellemes és puha pamut, ami komfortot és kényelmet biztosít a legkisebbek számára. A póló a váll részen patentekkel van ellátva az egyszerűbb öltözködésért, nyomtatott minta és csipke szegély. Az elasztánnal készült leggings jól tartja a formáját.

Dirkje fiú háromrészes szett
10 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Dirkje gyártó fiú pulóver, melegítőnadrág és póló szettjét a kis hercegeknek tervezték, hogy hidegebb napokon is melegen tartsa őket. A kapucnis pulóver sárgával steppelt, zsebekkel és cipzáras záródással rendelkezik. A nadrág rugalmas szegéllyel van ellátva. A póló teljes egészében harmonizálja a hármas készlet színét.

Dirkje lány szett pöttyökkel
7 690 Ft

Újdonság

A Dirkje márkájú lány szett szoknyával és nadrággal a legkisebbek számára, kellemes pamut anyagból készült. Masnival és rojttal díszítve. Megfelel a kislányoknak a mindennapokra és az ünnepi alkalmakra.

Dirkje lány hármas szett velúr
10 890 Ft

Újdonság

Lány szett a legkisebbeknek a Dirkje márkától kabátot, pólót és nadrágot tartalmaz. Velúr anyagból készült, ami melegít és puha tapintású. A kabát kapucniján fülek találhatóak, gombbal zárható. A hármas szett nagyon jól passzol egymáshoz.

Dirkje fiú szett - stráfos melegítőnadrág
7 790 Ft

Újdonság

A Dirkje gyártó fiú pulóver és póló szettjét a kis hercegeknek tervezték, hogy hidegebb napokon is melegen tartsa őket. A pulóver fejen át vehető fel, amit megkönnyít a vállakon bekapcsolás. A nadrág rugalmas szegélyekkel végződik és stráffal van díszítve. A színek kiegészítik az egész készlet kellemes, összehangolt megjelenését.

Garnamama lány nyári szett-34%

Garnamama lány nyári szett

Értékelés: 4,5
6 582 Ft 4 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Modern és stílusos, ilyen lehet a kis hercegnőd is. Az egyszerű szabást stílusos színek teszik különlegessé. Kislányod nemcsak kényelmesen fogja érezni magát, hanem igazi sztár is lesz