Talált termékek száma: 13

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

Okiedog Babatakaró, Sárkányos
6 099 Ft

Az Okiedog babatakaróval az utazás nem lesz unalmas. A takarón egy vidám sárkányfej található, amit gyermeke párnaként is használhat, ha elálmosodik a hosszú úton. A takaró 30°C-on mosógépben mosható.


BabyDan Dupla rétegű babatakaró, 75x100cm
5 690 Ft

A 100% poliészterből készült dupla rétegű bársonyos puhaságú Baby Dan babatakaró** kíméli gyermeke bőrét, melegen tart és rendkívüli kényelmet nyújt. Egyik oldala durvább-, másik extra puha tapintású, szélein dekoratív varrással szegélyezett. Ideális választás babakocsiba, kiságyba vagy egyéb, mindennapi használatra.


Little Angel Gyermektakaró, mentol
6 590 Ft

LITTLE ANGEL gyermektakaró, mentol vastag és puha anyagának köszönhetően kellemes védelmet nyújt gyermeke számára. Kétoldalas kivitelezésének köszönhetően mindenki megtalálja a számára megfelelőt.


BeeMy BABE Babatakaró
7 781 Ft

6 790 Ft

A selymesen puha tapintású BeeMy BABE takaróval biztosítható a babák tökéletesen kényelmes pihenése. A takaró jó minőségű hőszigetelő anyagból készült, pamutszegélyei pedig megkönnyítik a behajtogatást. A termék változatos színekben elérhető.


Okiedog Babatakaró, Cicás

Okiedog Babatakaró, Cicás

Értékelés: 5
6 099 Ft

Az Okiedog babatakaróval az utazás nem lesz unalmas. A takarón egy vidám cicafej található, amit gyermeke párnaként is használhat, ha elálmosodik a hosszú úton. A takaró 30°C-on mosógépben mosható.


BeeMy CHARM Babatakaró

BeeMy CHARM Babatakaró

Értékelés: 4,5
4 990 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

A selymesen puha tapintású BeeMy CHARM takaróval biztosítható a babák tökéletesen kényelmes pihenése. A takaró jó minőségű hőszigetelő anyagból készült, pamutszegélyei pedig megkönnyítik a behajtogatást. A termék változatos színekben elérhető.


COSING Univerzális Takaró, 80x100 cm, Baglyos
3 799 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Az antiallergén Cosing univerzális takaró puha, bolyhos anyagból készült, mely nem irritálja a kisgyerekek érzékeny bőrét. Megfelelő hőszigetelése és légzárása nyugodt alvást biztosít gyermeke számára minden évszakban. Univerzális, ezért használható kiságyban, járókában, bölcsőben, babakocsiban vagy akár autós gyermekülésben is. A takaró mérete 80 × 100 cm mintázata baglyos.


COSING Univerzális Takaró, 80x100 cm, Mancs
3 799 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Az antiallergén Cosing univerzális takaró puha, bolyhos anyagból készült, mely nem irritálja a kisgyerekek érzékeny bőrét. Megfelelő hőszigetelése és légzárása nyugodt alvást biztosít gyermeke számára minden évszakban. Univerzális, ezért használható kiságyban, járókában, bölcsőben, babakocsiban vagy akár autós gyermekülésben is. A takaró mérete 80 × 100 cm és mancsos minázatú.


COSING Univerzális Takaró, 80x100 cm, ekrü
3 799 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Az antiallergén Cosing univerzális takaró puha, bolyhos anyagból készült, mely nem irritálja a kisgyerekek érzékeny bőrét. Megfelelő hőszigetelése és légzárása nyugodt alvást biztosít gyermeke számára minden évszakban. Univerzális, ezért használható kiságyban, járókában, bölcsőben, babakocsiban vagy akár autós gyermekülésben is. A takaró mérete 80 × 100 cm, színe ekrü.


COSING Univerzális Takaró, 80x100 cm, Fehér
3 799 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Az antiallergén Cosing univerzális takaró puha, bolyhos anyagból készült, mely nem irritálja a kisgyerekek érzékeny bőrét. Megfelelő hőszigetelése és légzárása nyugodt alvást biztosít gyermeke számára minden évszakban. Univerzális, ezért használható kiságyban, járókában, bölcsőben, babakocsiban vagy akár autós gyermekülésben is. A takaró mérete 80 × 100 cm, színe fehér.


COSING Univerzális Takaró,80x100 cm, Szivecskés
3 799 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Az antiallergén Cosing unvierzális takaró puha, bolyhos anyagból készült, mely nem irritálja a kisgyerekek érzékeny bőrét. Megfelelő hőszigetelése és légzárása nyugodt alvást biztosít gyermeke számára minden évszakban. Univerzális, ezért használható kiságyban, járókában, bölcsőben, babakocsiban vagy akár autós gyermekülésben is. A takaró mérete 80 × 100 cm mintázata szivecskés.


Mamas&Papas Patternology Takaró
10 390 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Mamas & Papas nagy plüss takaró mérete miatt nem csak a gyerekeknek, hanem a szülőknek is ideális választás. A takaró rendkívül puha és meleg, tökéletesen véd a hidegtől. A színes csíkok igazán vidámmá teszik, így egyedi kiegészítője lehet a gyerekszobának.


Okiedog Babatakaró, Zsiráfos
6 099 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Az Okiedog babatakaróval az utazás nem lesz unalmas. A takarón egy vidám zsirráffej található, amit gyermeke párnaként is használhat, ha elálmosodik a hosszú úton. A takaró 30°C-on mosógépben mosható.