Gyerek torlasz, babarács

MoMi Ágytorlasz LEXI XL világosszürke
6x

MoMi Ágytorlasz LEXI XL

21 490 Ft
Ingyen szállítás

A MoMi LEXI XL ágyrács lehetővé teszi, hogy gyermekeid csendben aludjanak egy nagy ágyban, az esés veszélye nélkül. Különösen a szülők fogják értékelni az egyszerű telepítést. Az akadálynak van egy nagy két kamrás zsebe.

Forgalmazó: MALL
Reer Biztonsági tartó TV-hez
6x

Reer Biztonsági tartó TV-hez

6 190 Ft

A Reer biztonsági tartó TV-hez megakadályozza a készülék lebillenését. A faltól való távolság 5–18 cm között állítható. Segítségével a készüléket akár ferdén is rögzítheti.

Forgalmazó: MALL
shumee tópszínű szövet biztonsági leesésgátló 180 x 25 cm

shumee tópszínű szövet biztonsági leesésgátló 180 x 25 cm

20 060 Ft

Ez az ágyrács optimális védelmet nyújt a leesés ellen, és édes álmokat biztosít kisgyermekének. A mosható poliészterszövetből és könnyű fémcsőből készült ágyrács strapabíró, tartós és könnyen tisztítható. Mindkét oldalán egy-egy gombbal rendelkezik, így könnyen kombinálható. Emellett az ágytakaró ma

Partnerünktől: Shumee
BabyDan Babarács kiegészítő, Fekete
1x

BabyDan Babarács kiegészítő

20 990 Ft
Utolsó darab!

BabyDan babarács kiegészítő segítségével még inkább testreszabhatja a már meglevő babarácsot. A kiegészítő panel alkalmas a Flex M, L, XL és a Park-A-Kid rácsok kombinálására. Számtalan módon felhasználható, könnyedén alakítható, össze- és szétszerelhető, áthelyezhető, hogy távol tartsa a kíváncsi gyermekeket a lépcsőktől, kályháktól, ajtónyílásoktól és egyéb veszélyes helyektől. Az egyetlen szabadon variálható biztonsági berendezés, amely minden Európai Uniós előírásnak megfelel.

Forgalmazó: MALL
BabyDan ELIN Wood ajtórács 69-106,5 cm, FSC 100%
1x

BabyDan ELIN Wood ajtórács 69-106,5 cm, FSC 100%

29 990 Ft

A BabyDan gyermekbiztonsági ajtórács bejáratokhoz, folyosókhoz vagy lépcsőkhöz alkalmas. Az ajtókeretbe beépítve az ajtórács 67 és 105,5 cm közötti nyílásokba illeszkedik. Az alsó részen nem szükséges átlépni az átjárót. Mindkét irányba nyitható.

Forgalmazó: MALL
BabyDan Térbeli babarács Supreme OLAF XX fehér 90-270 cm
5x

BabyDan Térbeli babarács Supreme OLAF XX 90-270 cm

55 990 Ft

Térbeli babarács Supreme OLAF 90–270 cm a BabyDan márkától széles és szabálytalan ajtókhoz, lépcsőkhöz, vagy térelválasztóként használható. Egy kézzel működtethető babarács, amely tökéletesen alkalmas kandalló, vagy kályha körül.

Forgalmazó: MALL
BabyDan Univerzális pántos zár
55x

BabyDan Univerzális pántos zár

4 390 Ft

A BabyDan Univerzális pántos zár a biztonsági zárak legkönnyebben alkalmazható kategóriáját képviseli. Bármilyen sík felületre ragasztással, vagy ha felület egyenetlen, csavarral is rögzíthető.

Forgalmazó: MALL