Born Copenhagen Origami
7 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Eredeti origami a dán Born Copenhagen márkától, amely tökéletesen kiegészíti a szobát. FSC tanúsított papírból készült, kellemes színekben nyomtatott.

Skip hop Gyerek szék Explore & More 2db, 12 hónapos kortól
15 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Skip Hop modern gyermek szék minden szobába illik. Kényelmes kialakítású ülés és háttámla a kellemes üléshez. A fém lábak csúszásgátló gumi talpakkal vannak felszerelve. A csomagban 2 db található

Tega Baby Asztal MULTIFUN székkel fehér / szürke
25 360 Ft

Többfunkciós gyerekasztal Tega Baby székkel. A táblázat felhasználható íráshoz vagy rajzhoz. A felső rész elforgatásával ez lesz a LEGO kocka felépítésének alapja. Az asztallap eltávolítása után van hely játékra, víz öntésére vagy homok öntésére.

Bino Mini kanapé bagoly mintával, Rózsaszín
12 490 Ft

BINO Mini kanapé aranyos bagoly mintákkal szép és kényelmes kiegészítője lehet minden kislány szobájának. Kompakt kialakítása maximális kényelmet és biztonságot nyújt a mindennapokhoz. Könnyedén mozgatható, ezáltal nemcsak pihenésre, olvasásra, hanem tévé nézésre is használható.

Fimex Gyerek fotel szívecskék - szürke-28%
13 859 Ft 9 890 Ft

Kiárusítás

Kényelmes gyerek fotel népszerű szürke színben és szép szívecskés mintával. Nagyon kényelmes, könnyű és biztonságos, kemény élek nélkül.

Fimex Gyerek fotel egyszarvú - rózsaszín-28%
13 859 Ft 9 890 Ft

Kiárusítás

A hattyú és egyszarvú rózsaszín színnel kombinálva minden kislány szemét felcsillantja. Ráadásul kényelmes helyet biztosít pihenésre, tévézésre vagy mesék olvasására.

Fimex Gyerek fotel egyszarvú-28%
13 859 Ft 9 890 Ft

Kiárusítás

Egy gyönyörű fotel egyszarvú és hattyú mintával, melynek köszönhetően minden kislány szeme felragyog. PUR habszivacsból készül, amely nagyon jól tartja az alakját.

Fimex Gyerek fotel tündérek-28%
13 859 Ft 9 890 Ft

Kiárusítás

PUR habszivacsból készül gyermek fotel, kényelmes, könnyű, biztonságos, éles szélek nélkül. Kényelmes hely pihenésre gyermekek számára. Könnyű kezelhetőség.

Fimex Gyerek fotel csillagok - szürke-28%
13 859 Ft 9 890 Ft

Kiárusítás

Egy gyönyörű fotel szürke csillagokkal, minden gyermek imádni fogja. Kényelmes, könnyű, biztonságos, kemény élek nélkül.

Fimex Gyerek fotel kalózok-28%
13 859 Ft 9 890 Ft

Kiárusítás

Kényelmes fotel minden kalóz számára, a gyerekszoba otthonosabb lesz, ugyanakkor kényelmes helyet nyújt pihenéshez, tévézéshez vagy mesék olvasásához.

Fimex Gyerek fotel csillagok - nagy-28%
13 859 Ft 9 890 Ft

Kiárusítás

A fotel eredeti színkombinációjának köszönhetően a gyerekszoba szebb és vidámabb lesz, ugyanakkor kényelmet nyújt. Pihenésre, tévézésre vagy mese olvasásra alkalmas.

Fimex Gyerek fotel elefánt - szürke
9 890 Ft

Egy gyönyörű kis fotel a gyerekszobába. Kényelmes, könnyű, biztonságos, éles szélek nélkül. Pihenésre és tévénézésre tervezték.

Fimex Gyerek fotel háromszögek-28%
13 859 Ft 9 890 Ft

Kiárusítás

Érdekes kiegészítőt keres a gyerekszobába? A gyönyörű színkombinációnak köszönhetően gyermeke szobája szebb és vidámabb lesz, de ugyanakkor kényelmes helyet biztosít gy…

Fimex Gyerek fotel kis baglyok
9 890 Ft

Gyerek fotel eredeti és időtlen motívummal, melynek köszönhetően minden kislány és kisfiú birodalma otthosabb és vidámabb lesz.

Fimex Gyerek fotel rókák-28%
13 859 Ft 9 890 Ft

Kiárusítás

Kiváló kiegészítő minden gyerekszobába eredeti kislány és állatkás mintával.

FIGYELMEZTETÉS – Kérjük, gondosan ellenőrizze a gyerek fotel méreteit.

Fimex Gyerek fotel csillagok - mentazöld
9 890 Ft

A gyermekek igényeinek megfelelően kialakított, modern és dizájnos gyerek fotel. PUR habsivacsból készül, biztosítja a kényelmet pihenés, tévénézés vagy rajzolás közben.

Fimex Gyerek fotel közlekedési eszközök - szürke-28%
13 859 Ft 9 890 Ft

Kiárusítás

Közlekedési eszközök – autók, vonatok és repülőgépek szürke színnel kombinálva, ez minden gyerekszoba dísze lesz, ugyanakkor kényelmet biztosít pihenésre, tévézésre vag…

Fimex Szétnyitható mini gyerek kanapé - elefánt-28%
19 809 Ft 14 149 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyönyörű kis kanapé, mely minden gyerekszobában megtalálja helyét. Kényelmes, könnyű, biztonságos, éles szélek nélkül. Pihenésre, tévénézésre tervezték.

Aga gyerek fotel FBY1
10 300 Ft

A gyermekfotel vidám színei és modern alakja megfelelő hangulatot kölcsönöz a gyermekszobának.

Tega Gyerekbútor készlet Multifun - kisasztal és kisszék
19 690 Ft

2 év garancia

Multifun univerzális gyerekbútor készlet a TEGA márkától egy kisasztalból és egy kisszékből áll. A munkaterület egyik része a LEGO készletek építőkockáinak kirakására lett tervezve, megfordítás után írhatsz és rajzolhatsz rajta. Az asztal felső részének levételével tárolóhelyet hozhatsz létre.

Bino Baglyos babafotel, Rózsaszín
17 690 Ft 11 890 Ft

BINO Babafotel aranyos bagoly mintákkal ízléses és kényelmes kiegészítője lehet minden kislány szobájának. Kompakt kialakítása garantálja a maximális kényelmet és biztonságot gyermeke számára. Könnyű szerkezetének köszönhetően egyszerűen mozgatható.

Bino Mini kanapé

Bino Mini kanapé

Értékelés: 4,6
14 490 Ft

Bino Mini kanapé puha pamut anyagának és frappáns mintázatának köszönhetően kitűnő választás lehet gyermeke számára. Kompakt kialakítása maximális kényelmet és biztonságot nyújt a mindennapokhoz. Könnyedén mozgatható, ezáltal nemcsak pihenésre, olvasásra, hanem tévé nézésre is használható.

Tinéo Jegesmedve szék

Tinéo Jegesmedve szék

Értékelés: 3
17 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Polar Teddy Bear kollekcióból származó szék nagyszerű kiegészítés lesz a baba szobájában. Gyermeked kényelmesen ülhet benne, pihenhet és játszhat. – A szék 9 hónapos kortól alkalmas.

Bam Bam Elefánt fotóra
5 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Elefánt fotóra a holland Bam Bam márkától, minden gyerekszobát feldob. Gyönyörű kiegészítő a gyermek képével nagyszerű ajándék lehet, amely nem egy nagymamát lenyűgöz. A fényképkeret 7 × 7 cm méretű fénykép számára ajánlott.

Candide Combelle Gyerekszék

Candide Combelle Gyerekszék

Értékelés: 3,7
13 990 Ft

Combelle gyerekszék egy klasszikus szék a legkisebbeknek, mely kiegészíti a gyerekszoba hangulatát. A kis szék masszív bükkből készült. Gyerekeknek 5 éves korig ajánlott.

Candide Combelle Gyerekszék
17 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Combelle gyerekszék egy klasszikus szék a legkisebbeknek, mely kiegészíti a gyerekszoba hangulatát. A kis szék masszív bükkből készült. Gyerekeknek 5 éves korig ajánlott. Ülésmagasság 23 cm.

Wood Partner Baba szék ROBI natur
17 390 Ft

A kiváló minőségű ROBI szék bükkfából készült, bükkfa rétegelt lemezzel kombinálva. A bükkfa rétegelt lemezből készült, így a szék több színkombinációban is rendelhető. A ROBI A gyermekszéket összeállítatlan állapotban szállítjuk (IKEA rendszer). Az első a gyermekbútorok piacán. A Wood Partner csak a legjobbat adja a gyerekeknek, mivel az egyetlen, nemcsak a hazai piacon, hanemEurópában is, ergonómikusan kialakított üléssel van ellátva, ergonómikus kialakítású hátlapok mellett. Mind a gyerekek, mind a felnőttek ülhetnek rajta, minden európai országban. Ülj rájuk te is! Válassz a sokszín és típus közül.

DOLU Nagy gyerek asztal paddal
11 490 Ft

A nagy gyerek asztal paddal kíválóan megfelel a kis diákoknak! Minőségi és ellenálló anyagból készült. Szép megjelenésének köszönhetően a tanulás sokkal szórakoztatóbb lesz.

Plan Toys Fali mérő - dinoszauruszok
8 890 Ft

Mérd meg rendszeresen gyermekeid ezzel a vidám, színes dinoszauruszmérővel. Könnyen a falhoz rögzíthető, és tökéletesen illik a gyerekszobába. A szövetmérő 4 eltávolítható, fából készült dinoszaurusz lábnyomot tartalmaz, amelyre fel lehet írni a gyermek nevét és aktuális magasságát.

Luma Tárolókosár játékokra, nagy
9 890 Ft

Luma tárolókosár játékokra ideális kiegészítő a nappaliba és a gyerekszobába egyaránt. A kosárban minden játék helyet kap és nem fognak szanaszét heverni a lakásban. Két öko-bőr fogantyúja van.