Wood Partner Gyermek asztal szett + szék ROBI lakk/cseresznye

Wood Partner Gyermek asztal szett + szék ROBI lakk/cseresznye

Száma: 1330938002
MAXIK kiváló minőségű fából készült asztal bükkfából készült, nyír rétegelt lemezzel kombinálva. A nyír rétegelt lemezből áll és így az asztal több színkombinációban is rendelhető. Az első a gyermekbútorok piacán. A Wood Partner csak a legjobbat adja a gyerekeknek, mivel az egyetlen, nemcsak a hazai piacon, hanem Európában is, ergonómikusan kialakított üléssel van ellátva, ergonómikus kialakítású hátlapok mellett. Mind a gyerekek, mind a felnőttek ülhetnek rajta, minden európai országban. Ülj rájuk te is! Válassz a sok szín és típus közül. További információ

35 390 Ft
Forgalmazó: MALL

Átmenetileg nem vásárolható

Száma: 1330938002

Leírás

ROBI

MAXIK kiváló minőségű fából készült asztal bükkfából készült, nyír rétegelt lemezzel kombinálva. A nyír rétegelt lemezből áll és így az asztal több színkombinációban is rendelhető. A ROBI A széket összeállítatlan állapotban szállítjuk (IKEA rendszer). A szék megfelel minden műszaki és higiéniai követelménynek, amely a gyermek székek esetében fontos. A felületkezeléshez a neves európai gyártók festékét és lakkot használnak. Nyir rétegelt lemezből készült asztallap biztosítja, hogy a folyékony kiömlés esetén ne alakuljon ki deformáció.

Főbb jellemzők

  • Rendelhető több színkombinációban
  • ROBI asztal bükkfából készült
  • A felületkezeléshez a neves európai gyártók festékét és lakkot használnak.

A csomagolás tartalma

1 x szett
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.