Talált termékek száma: 4

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

COSING Tega Mamut Gyerekbútor Szett
22 090 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Tega Mamut Gyerekbútor szett remek kiegészítője lesz bármely gyermek szobájának. Az asztal felső lapjának egyik oldala sima, azt megfordítva a másik oldalán egy remek felületet kapunk Lego városunk felépítéséhez. Eltávoltíva a felső részt az asztal megtölthető vízzel, így akár vízi játékokkal is lehet játszani rajta, de a játékok tárolására is alkalmas hely lehet. Masszív, kiváló minőségű műanyagból készült.


DOLU Nagy gyerek asztal paddal
14 490 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

A nagy gyerek asztal paddal kíválóan megfelel a kis diákoknak! Minőségi és ellenálló anyagból készült. Szép megjelenésének köszönhetően a tanulás sokkal szórakoztatóbb lesz.


Marian Plast Jégvarázs Gyerekpad
8 999 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Marion Plast Gyerekpad, Jégvarázs minden gyermeket a híres mesefilm világába, Arendelle-be varázsol. Nemcsak kényelmes bútordarab, hanem praktikus tárolódoboz egyben. Tartós műanyagból készült, akár kültéren is elhelyezhető.


Marian Plast Gyerekpad, Pókember
8 999 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Marion Plast Gyerekpad, Pókember minden gyermeket a híres szuperhős világába varázsol. Nemcsak kényelmes bútordarab, hanem praktikus tárolódoboz egyben. Tartós műanyagból készült, akár kültéren is elhelyezhető.