Britax Römer Adventure 2020yerekülés-45%
41 290 Ft 22 590 Ft

Akció

Römer Adventure 2019 Gyerekülés erőteljes oldalvédelemmel rendelkezik, a mély lengéscsillapításnak köszönhetően. Az autóban menetiránynak megegyezően, 3 pontos biztonsági övvel, könnyedén rögzíthető. Az ergonómikus fejtámasz 11 fokozatban állítható. Alacsony tömegének hála könnyen áthelyezhető, huzata levehető és mosható.

ZOPA Universal Fix

ZOPA Universal Fix

Értékelés: 4,9
56 490 Ft
+ ingyen szállítás

Az UNIVERSAL FIX autósülés gyermekeddel együtt nő. Születéstől fogva 12 éves korig használható. Minden változatban maximális biztonságot nyújt a gyerekeknek a minőségi kivitelezésnek és a mély, párnázott oldalsó támláknak köszönhetően. Az újszülöttek kényelmét újszülött betét biztosítja, amely a baba növekedésének függvényében állítható be. A hosszabb utakon utazó csecsemők értékelni fogják, hogy szinte fekvő helyzetbe is beállítható. Menetiránnyal ellentétesen, ami az utazás legbiztonságosabb módja, a gyermekek akár 13 kilogrammos súlyig használhatják az autósülést. Akkor is beállítható, ha a szülő úgy dönt, menetiránynak megfelelően fogja használni. Amint a gyermek eléri a 9 kilogrammos súlyt, lehetőség van menetiránynak megfelelően használni az autósülést. Menetiránynak megfelelően a biztonsági öveken felül isofix is használható. A legnagyobb, 15 kilogrammos gyermekek csoportját csak a jármű hárompontos biztonsági övével lehet bekötni.

CYBEX Solution B-fix 2021

CYBEX Solution B-fix 2021

Értékelés: 4,7
37 090 Ft 32 490 Ft

2 év garancia

Solution B-fix gyermek autósülés a Cybex márkától, amely a 2/3-os osztályba tartozik, 15–36 kg-os gyermekeknek megfelelő, tehát 3 – 12 éves kor közt. A biztonsá és stabilitás biztosítása érdekében az autósülés reteszek segítségével rögízthető.

CYBEX Solution M-Fix SL

CYBEX Solution M-Fix SL

Értékelés: 4,8
49 990 Ft 47 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Cybex Solution M-fix a SILVER kollekcióból. Optimalizált légkeringési rendszerrel ellátott. Az ISOFIX Connect System javítja az autósülés stabilitását és biztonságát. Magassága 12 helyzetbe állítható, valamint állítható fejtámlával ellátott.

Britax Römer KING II 2019 Gyerekülés, Fekete
81 990 Ft

Römer King II 2019 Gyerekülés 5 pontos biztonsági övvel, erőteljes csípő-, fej-, és oldalvédelemmel rendelkezik. Az autóban menetiránynak megegyezően, 3 pontos biztonsági övvel, könnyedén rögzíthető. Speciális automata övfeszítő rendszer, energiaelnyelő párnákkal és szellőzést biztosító háttámlával ellátott.

Maxi-Cosi CabrioFix 2018

Maxi-Cosi CabrioFix 2018

Értékelés: 4,8
51 990 Ft

Kedvenc gyerekülés MAXI-COSI CabrioFix új kialakításban. Gyermekek számára születéstől 12 hónapos korig alkalmas. A MAXI-COSI FamilyFix alappel és a MAXI-COSI Pearl autóüléssel együtt megoldást találsz a gyermeked születésétő egészen 4 éves koráig. Legmagasabb szintű kényelmet és biztonságot nyújt a gyermeked számára.

Maxi-Cosi AxissFix Plus 2020Gyerekülés
169 990 Ft
+ ingyen szállítás

Maxi-Cosi AxissFix Plus Gyerekülés akár 360°-ban elforgatható, ami megkönnyíti a gyermek rögzítését. A szükítő betétnek köszönhetően már újszülött kortól használható akár 4 éves korig. A legmodernebb európai szabvány szerint tesztelték. Az ötpontos biztonsági öv gondoskodik a biztonságról, az övmagasság együtt állítható a beépített fejtámlával. Az ülés 4 fokozatban dönthető az ülés alján lévő kar segítségével.

Britax Römer KID II Black 2019-22%
46 190 Ft 35 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Britax Römer Kid II Black egy könnyű autós gyerekülés 15 kg-tól 36 kg-os súlyig, amely biztosítja a maximális védelmet, könnyen áthelyezhető más autóba és 3-pontos biztonsági övvel rendelkezik. Együtt nő a gyerekkel és védelmet nyújt fejtől egészen a csípőig.

Britax Römer Kidfix SL Black 2019
49 490 Ft

2 év garancia

Britax Römer Kid II Black egy könnyű autós gyerekülés 15 kg-tól 36 kg-os súlyig, amely biztosítja a maximális védelmet, könnyen áthelyezhető és rögzíthető más autóba az innovatív ISOFIT Soft Latch retesszel rendelkező rendszernek vagy a hárompontos biztonsági övnek köszönhetően. Együtt nő a gyerekkel és védelmet nyújt fejtől egészen a csípőig.

Britax Römer KIDFIX SICT Black SL 2019
58 990 Ft

Britax Römer Kidfix SL SICT Black autós gyerekülés 15 kg-tól 36 kg-os súlyig, amely a fejlett beszerelési rendszerének köszönhetően biztosítja a ** maximális védelmet az oldalirányú SICT ütközésekkel szemben. Megfogathatod az innovatív **ISOFIT Soft Latch retesszel rendelkező rendszer vagy 3 pontos biztonsági öv segítségével. Együtt nő a gyerekkel és védelmet nyújt fejtől egészen a csípőig.

Britax Römer KING II LS Black

Britax Römer KING II LS Black

Értékelés: 4,9
82 490 Ft
+ ingyen szállítás

Römer KING II LS Black Editio csuklós hátsó résszel a biztonsági övek jobb elérése és összekapcsolódása érdekében. Fény és hang jelzi a biztonsági övek helyes bekapcsolását.

Safety 1st Sweet Safe

Safety 1st Sweet Safe

Értékelés: 4,7
31 490 Ft

Safety 1st Sweet Safe autósülés a babahordozó és az autósülés előnyeit vonja össze, amely a gyerekkel együtt nő. Ezt az ülést a menetiránnyal háttal is elhelyezheti (születéstől egészen 10 kg), valamint menetirányban is ( 9 –18 kg), gyermeke biztonságát garantálja körülbelül annak 4 éves koráig.

Maxi-Cosi Citi SPS 2 Babahordozó és autósülés
37 990 Ft 36 990 Ft

2 év garancia

A Maxi-Cosi Citi SPS 2 egy praktikus babahordozó 0–13 kg súlyú babák számára (kb. 12 hónapos korig). Ergonomikus kialakítású fogantyújának köszönhetően könnyen szállítható. Súlya 3,25 kg. Könnyen telepíthető 3 pontos biztonsági öv segítségével. Beépített oldalvédelemmel ellátott autóshordozó, melynek Cosi-Dosi szűkítőpárnája még kényelmesebbé teszi az autós utazásokat.

Britax Römer Duo Plus 2019 Gyerekülés
87 490 Ft

2 év garancia

Römer Duo Plus 2019 Gyerekülés 5 pontos biztonsági övvel, erőteljes csípő-, fej-, és oldalvédelemmel rendelkezik. Az autóban menetiránynak megegyezően, 3 pontos biztonsági övvel, könnyedén rögzíthető. Az övmagasság 7 fokozatban. míg a fekvő pozíció 3 fokozatban akár menet közben is állítható. Energiaelnyelő párnákkal és szellőzést biztosító háttámlával ellátott.

Maxi-Cosi Rodi Air-Protect 2020Autósülés
58 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Maxi Cosi Rodi Air-Protect autósülés garantálja gyermeke számára a biztonságos utazást. Speciális habbal és levegővel töltött fóliakapszulák a fejtámla két oldalába építve, mely lassítja az ütközés okozta folyamatot, így védi a gyermek fejét. Az autó 3 pontos biztonsági övével rögzíthető, oldalirányú ütközés elleni védelem. A fejtámla magassága több fokozatban állítható. A fejtámlába integrált rögzítőnyelv használatával nagyobb stabilitást érhetünk el. Az üléssel egybeépített alaplapon az ülést 2 fokozatban dönthetjük. Állítható belső szélesség, könnyebb biztonságiöv-vezetési lehetőség.

Britax Römer Eclipse

Britax Römer Eclipse

Értékelés: 4,2
43 990 Ft

2 év garancia

BRITAX Römer ECLIPSE autó ülés gyermekeknek 9–18 kg, amely kisebb méretekkel rendelkezik, melynek köszönhetően kisebb autótulajdonosok keresik. A kisebb azonban nem jelenti azt, hogy a biztonság kárt szenved, fejlett védelem az oldalirányú és frontális ütközés ellen, maximalizálja biztonságot és a kényelmet, miközben a legkisebbek számára az alacsony súly ellenére is biztonságot szolgáltat.

Maxi-Cosi Tobi 2020 Gyerekülés
79 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Maxi Cosi Tobi Gyerekülés jelentősen megkönnyíti a kisgyerekekkel való autózást. Gazdagon párnázott ülőkéje és fejpárnája kényelmessé teszi a gyerekek számára az utazást és kényelmes alvóhelyet is biztosít. A komfort mellett a biztonságra is kiemelt figyelmet fordít, kiválóan véd az oldalirányú ütközésektől valamint ötpontos biztonsági öve garantálja a maximális védelmet a gyerekek számára.

Maxi-Cosi Rock 2020

Maxi-Cosi Rock 2020

Értékelés: 5
68 990 Ft 56 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

** MAXI-COSI Rock gyerekülés** gyors és egyszerű csatlakoztatást biztosít a MAXI-COSI 2wayFix alaphoz. Alkalmas repülőgépen való utazásra. Könnyen beállíthatod a gyermek övét. Maximális kényelem és biztonság a gyermek számára.

Osann FLUX ISOFIX Universe Grey 9 - 36 kg
58 790 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Gyermek autósülés FLUX ISOFIX Universe Grey az Osann márkától gyermekeknek 9 hónapos kortól 12 éves korig, 9 – 36 kg-ig. A nagyobb biztonságról az utazás során az isofix csatlakozók mellett a kiszélesített oldalak is gondoskodnak, amelyek védnek az oldalsó ütközésekkel szemben.

Nania BEFIX IRON MAN LUXE 2020
24 490 Ft

2 év garancia

Hurrá anyával és apával megyünk kirándulni a legnagyobb biztonságban az autóban, köszönhetően a BEFIX IRON MAN LUXE 2020 autósülésnek a bátor Iron Mannel Avengers motívummal, ergonomikus szerkezettel, hárompontos övvel történő rögzítéssel, belső párnával és állítható fejtámlával. Az autósülés üléspárnaként is használható, és 15 – 36 kg súlycsoportba tartozó gyermekek számára alkalmas.

Osann ENO 360 Light Grey Melange 2021
77 490 Ft

Újdonság

Az OSANN márka ENO 360 gyermekülése a felhasználók nagy korosztályát lefedi, születésétől 12 éves korig. Az autósülés nagy előnye az egyedi 360° -os forgó mechanizmus, amely megkönnyíti a gyermek beszállását és kiszállását.

Joie i-Snug

Joie i-Snug

Értékelés: 4
42 990 Ft

i-Snug autósülés a Joie márkától, amely a legkisebb gyermekeknek ajánlott 0 – 13 kg közt. Megfelel a gyermekek biztonságos szállításának legújabb és legszigorúbb előírásainak. Gyermekednek nem csupán biztonságot, hanem maximális kényelmet is biztosít, ezen felül megkönnyíti az utazásokat, ugyanis szerkezete nagyon könnyű.

Nania R-WAY EASYFIX CARS LX 2020
45 990 Ft
+ ingyen szállítás

Az R-WAY autósülést a francia Nania márkától könnyen beszerelheted az autóba ISOFIX rendszer segítségével. Az állítható magasságú fejtámla és kényelmes párnázás biztosítják az egyedülálló biztonságot és a kényelmet a kicsi számára. Az az autósülés anatómiai formájú és levehető huzattal rendelkezik.

Nania R-WAY PRINCESS LUXE 2020
29 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az R-WAY autósülést a francia Nania márkától könnyen beszerelheted az autóba 3 pontos biztonsági öv segítségével. Az állítható magasságú fejtámla és kényelmes párnázás biztosítja az egyedülálló biztonságot és a kényelmet a kicsi számára. Az az autósülés anatómiai formájú és levehető huzattal rendelkezik.

Nania R-WAY CARS LUXE 2020
29 490 Ft

2 év garancia

Az R-WAY autósülést a francia Nania márkától könnyen beszerelheted az autóba 3 pontos biztonsági öv segítségével. Az állítható magasságú fejtámla és kényelmes párnázás biztosítja az egyedülálló biztonságot és a kényelmet a kicsi számára. Az az autósülés anatómiai formájú és levehető huzattal rendelkezik.

Nania BeLine SP Luxe IRON MAN 2020
29 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Nania BeLine SP Luxe modern autósülés, amely 9–36 kg-os gyerekeknek ajánlott. A biztonságot a legmagasabb minőségű anyagokból készült ergonómikus kivitel és a Side Protect oldalsó védelmi rendszer biztosítják. A kényelmet egy anatómiailag formázott háttámla egészíti ki, amely kisgyermekek párnázással ellátott. Az állítható magasságú, extra párnázású fejtámla természetes velejáró.

Nania BEONE SP MICKEY BABY LUXE 2020
26 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Beone Luxe autósülést a francia Nania márkától egyszerűen beszerelheted autódba a központi 3-pontos biztonsági öv segítségével. Az oldalsó védőpárnák és kényelmes párnázás gondoskodik a baba egyedi biztonságáról és komfortjáról. Az ülés anatómiai kialakítású és a szűkítőbetétnek köszönhetően a legkisebb utasok is utazhatnak benne.

Nania MAXIM MINNIE STAR STRIPES 2020
29 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Maxim autósülést a francia Nania márkától egyszerűen beszerelheted autódba a központi 3-pontos biztonsági öv segítségével. Az oldalirányú ütközésektől védő rendszer és a kényelmes párnázás gondoskodnak a gyermeked egyedülálló biztonságáról és kényelméről. Az ülés ergonomikus kialakítású és 3 helyzetbe állítható.

Nania BEFIX MINNIE STAR STRIPES FIRST 2020
20 990 Ft
+ ingyen szállítás

Hurrá anyával és apával megyünk kirándulni a legnagyobb biztonságban az autóban, köszönhetően a Nania BEFIX MINNIE STAR STRIPES FIRST 2020 autósülésnek vidám Minni egér motívummal, ergonomikus szerkezettel, hárompontos övvel történő rögzítéssel, belső párnával és állítható fejtámlával. Az autósülés üléspárnaként is használható, és 15 – 36 kg súlycsoportba tartozó gyermekek számára alkalmas.

Nania BEFIX CARS FIRST 2020

Nania BEFIX CARS FIRST 2020

Értékelés: 3,5
20 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Hurrá anyával és apával megyünk kirándulni a legnagyobb biztonságban az autóban, köszönhetően a Nania BEFIX CARS FIRST 2020 autósülésnek a szimpatikus Villám McQueen motívummal, ergonomikus szerkezettel, hárompontos övvel történő rögzítéssel, belső párnával és állítható fejtámlával. Az autósülés üléspárnaként is használható, és 15 – 36 kg súlycsoportba tartozó gyermekek számára alkalmas.

Safety 1st Manga Fix Pixel
14 990 Ft

Praktikus autóülés a Safety 1st márkától az isofix segítségével egyszerű és könnyen telepíthető. A még nagyobb biztonság érdekében rendelkezésre áll egy csat az átlós öv megfelelő irányításhoz vállmagasságban. Ezen felül az ülés kényelmes a puha párnázásnak köszönhetően.

Joie i-Venture

Joie i-Venture

Értékelés: 3
64 990 Ft
+ ingyen szállítás

Az i-Venture autósülés a Joie márkától gyermekeknek 105 cm-es magasságig ajánlott. Megfelel a gyermekek biztonságos szállításának legújabb és legszigorúbb előírásainak. Az autósülés gyermekenek nem csupán biztonságot, hanem maximális kényelmet is biztosít az autóval történő utazások során.

KinderKraft Car seat MYWAY with ISOFIX system
61 990 Ft

2 év garancia

MyWay autósülés a Kinderkraft cégtől maximális biztonságot garantál a legkisebb utazók számára. A Tass International szigorú ütközési tesztjivel tesztelték . Mély, tágas ülés, melyben gyermekedet a **születésétől kezdve **36kg súlyáig utaztathatod.

Nania BEFIX SP LX PRINCESS 2020
23 490 Ft

2 év garancia

Hurrá anyával és apával a kirándulásokra a Nania BEFIX SP LX PRINCESS 2020 autósüléssel Disney hercegnőt ábrázoló csodás nyomtatott mintával, maximális biztonságot szolgáltat az autóban, ergonomikus szerkezetű, 3pontos öv segítségével rögzíthető, belső párnával, valamint állítható fejtámlával kiegészített. Az autósülés üléspárnaként is használható, és 15 – 36 kg súlycsoportba tartozó gyermekek számára alkalmas.

Nania BEFIX SP LX TOYS STORY 2020
23 490 Ft
+ ingyen szállítás

Hurrá anyával és apával megyünk kirándulni a legnagyobb biztonságban az autóban, köszönhetően a Nania BEFIX SP LX TOYS STORY 2020 autósülésnek a szimpatikus Anna és Elsy motívummal, ergonomikus szerkezettel, hárompontos övvel történő rögzítéssel, belső párnával és állítható fejtámlával. Az autósülés üléspárnaként is használható, és 15 – 36 kg súlycsoportba tartozó gyermekek számára alkalmas.

Nania BELINE SP LUXE BLUE 2020
25 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Beline Luxe autósülés a francia Nania márkától könnyen beszerelhető az autóba 3 pontos biztonsági öv segítségével. Az oldalirányú ütközésektől védő rendszer és a kényelmes párnázás biztosítja az egyedülálló biztonságot és a kényelmet a kicsi számára. Az autósülés anatómiai kialakítású, és a beállítható fejtámlának köszönhetően 9 és 36 kg közötti súlyú kis utasok szállítására alkalmas.

Safety 1st Ever fix Pixel

Safety 1st Ever fix Pixel

Értékelés: 5
42 490 Ft

2 év garancia

Az 1, valamint 2/3 csoportnak megfelelő autósülés gyermekeddel együtt bővíthető, 15 hónapos kortól 12 éves korig megfelelő (9–36 kg). 4 éves korig a Safety 1st autósülés az 5pontos rögzítőtrendszerrel, míg 4 éves kortól a 3pontos biztonsági övvel használatos. Isofix és Topthetr segítségével rögzíthető, védelmet nyújt az ütközéseknél, biztonságos utazást biztosít.

ZOPA Autósülés Flexi Fix

ZOPA Autósülés Flexi Fix

Értékelés: 5
39 990 Ft
+ ingyen szállítás

Flexi autósülés a Zopa márkától, amely 15–36 kg-os osztálynak ajánlott. Az autósülés ISOFIX és 3pontos biztonsági öv segítségével rögzíthető, európai laboratóriumokban tesztelték. Nagy előnye a levehető huzat, amely egyszerűen mosható.

Joie i-Traver
64 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Joie márkájú i-Traver autósülés 15 és 36 kg közti gyermekek számára ajánlott. Megfelel a gyermekek biztonságos szállításának legújabb és legszigorúbb előírásainak. Az autósülés gyermekenek nem csupán biztonságot, hanem maximális kényelmet is biztosít az autóval történő utazások során.

Nania BELINE MICKEY MOUSE LUXE 2020
28 990 Ft
+ ingyen szállítás

A Beline Mickey Mouse Luxe autósülés a francia Nania márkától könnyen beszerelhető az autóba 3 pontos biztonsági öv segítségével. Az oldalirányú ütközésektől védő rendszer és a kényelmes párnázás biztosítja az egyedülálló biztonságot és a kényelmet a kicsi számára. Az ergonomikus formatervezésű ülés 9 – 36 kg súlyú gyerekek számára ajánlott.

Nania BEFIX SP LX MICKEY 2020
23 490 Ft

Hurrá anyával és apával a kirándulásokra a Nania BEFIX SP LX MICKEY 2020 autósüléssel Mickey egeret ábrázoló csodás nyomtatott mintával, maximális biztonságot szolgáltat az autóban, ergonomikus szerkezetű, 3pontos öv segítségével rögzíthető, belső párnával, valamint állítható fejtámlával kiegészített. Az autósülés üléspárnának is használható, és 15–36 kg súlycsoportba tartozó gyermekek számára alkalmas.

Nania BEFIX SP LX MINNIE 2020

Nania BEFIX SP LX MINNIE 2020

Értékelés: 4,5
23 490 Ft
+ ingyen szállítás

Hurrá anyával és apával a kirándulásokra a Nania BEFIX SP LX MINNIE 2020 autósüléssel Mickey egeret ábrázoló csodás nyomtatott mintával, maximális biztonságot szolgáltat az autóban, ergonomikus szerkezetű, 3pontos öv segítségével rögzíthető, belső párnával, valamint állítható fejtámlával kiegészített. Az autósülés üléspárnaként is használható, és 15 – 36 kg súlycsoportba tartozó gyermekek számára alkalmas.

Nania R-WAY ISOFIX GREY LUXE 2020
39 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

R-WAY ISOFIX GREY LUXE gyerek autósülés a francia Nania márkától, állítható magasságú fejtámla és a kényelmes párnázás nemcsak biztonságot szolgáltat az út során, hanem elegendő kényelmet is a gyermek számára. Az autósülés kialakítása fiúk és lányok számára egyaránt megfelelő. Könnyű behelyezés az autóba a Isofix segítségével.

Nania REVO SILVER FIRST 2020
49 490 Ft
+ ingyen szállítás

A kialakítása még apának is tetszeni fog és jól mutat majd a kocsijában – a modern forgatható autósülés Nania REVO SILVER FIRST 2020 a 0–18 kg-os súlykategóriába tartozó gyerekek számára, emellett dizájn és technikai oldalról is kiemelkedő. Hárompontos biztonsági övvel rögzíthető, és ötpontos állítható biztonsági övvel rendelkezik.

Osann ONE 360 Universe Grey 0 - 36 kg
80 890 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Gyerek autósülés ONE 360 Universe Grey az Osann márkától széles felhasználói körre terjed ki, nevezetesen születéstől 12 éves korig. Az autósülés nagy előnye az egyedi 360° -os forgó mechanizmus, amely megkönnyíti a gyermek beszállását és kiszállását.

Petite&Mars Autósülés Prime II Isofix Black 9-36 kg 2020
63 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Petite & Mars Prime II Isofix autóülése alkalmazkodik a baba növekedésének minden szakaszához. Egy kényelmes és biztonságos autósülés amely a gyermekeddel együtt növekedik. Védelmet nyújt, biztonságérzetet és kényelmet vezetés közben. Az oldalvédelmi rendszer elnyeli az ütés által létrehozott erőket, mielőtt azok a gyermekedhez érnének.

Nania BEFIX FISHER PRICE 2020
24 490 Ft
+ ingyen szállítás

Hurrá anyával és apával megyünk kirándulni a legnagyobb biztonságban az autóban, köszönhetően a Nania BEFIX FISHER PRICE 2020 autósülésnek vidám négyzet alakú motívummal, ergonomikus szerkezettel, hárompontos övvel történő rögzítéssel, belső párnával és állítható fejtámlával. Az autósülés üléspárnaként is használható, és 15 – 36 kg súlycsoportba tartozó gyermekek számára alkalmas.

Nania BeLine SP Luxe ALL AVENGERS 2020
29 490 Ft

Nania BeLine SP Luxe modern autósülés, amely 9–36 kg-os gyerekeknek ajánlott. A biztonságot a legmagasabb minőségű anyagokból készült ergonómikus kivitel és a Side Protect oldalsó védelmi rendszer biztosítják. A kényelmet egy anatómiailag formázott háttámla egészíti ki, amely kisgyermekek párnázással ellátott. Az állítható magasságú, extra párnázású fejtámla természetes velejáró.