Gyerekülés, autósülés

Paraméterek meghatározása
Britax Römer Autósülés Hi-Liner Kiduku autós gyerekülés szürke - rózsaszín
Britax Römer Autósülés Hi-Liner

Az új HI-LINER mindazok számára készült, akik megbízható és könnyen kezelhető magas háttámlás ülést keresnek. A HI-LINER-t Németországban tervezték és gyártják, és megfelel a legmagasabb szintű követelményeknek a kényelem és a biztonság tekintetében.

Átvehető akár: 2024.3.6

Partnerünktől: MALL
Kiduku autós gyerekülés szürke - rózsaszín Kiduku autós gyerekülés szürke - rózsaszín
Kiduku autós gyerekülés szürke - rózsaszín

A német Kiduku márkájú autósülést úgy tervezték, hogy maximális biztonságot és kényelmet biztosítson gyermeke számára vezetés közben.

Átvehető akár: 2024.3.6 - 2024.3.7

Partnerünktől: Aga24
Maxi-Cosi CabrioFix Essencial Black Kiduku autós gyerekülés szürke - rózsaszín
Maxi-Cosi CabrioFix Essencial Black

Kedvenc gyerekülés MAXI-COSI CabrioFix új kialakításban. Gyermekek számára születéstől 12 hónapos korig alkalmas. A MAXI-COSI FamilyFix alappel és a MAXI-COSI Pearl autóüléssel együtt megoldást találsz a gyermeked születésétő egészen 4 éves koráig. Legmagasabb szintű kényelmet és biztonságot nyújt a gyermeked számára.

Átvehető akár: 2024.3.6

Partnerünktől: MALL
Maxi-Cosi Rock 2020 Kinderkraft COMFORT UP i-Size 76-150cm
Maxi-Cosi Rock 2020

** MAXI-COSI Rock gyerekülés** gyors és egyszerű csatlakoztatást biztosít a MAXI-COSI 2wayFix alaphoz. Alkalmas repülőgépen való utazásra. Könnyen beállíthatod a gyermek övét. Maximális kényelem és biztonság a gyermek számára.

Átvehető akár: 2024.3.6

Partnerünktől: MALL
Kinderkraft COMFORT UP i-Size 76-150cm Kinderkraft COMFORT UP i-Size 76-150cm
Kinderkraft COMFORT UP i-Size 76-150cm

Az autósülést úgy tervezték, hogy maximális biztonságot és kényelmet nyújtson a gyermek számára vezetés közben. A Kinderkraft COMFORT UP i-Size 76–150 cm-es gyermekülés autós övvel történő rögzítéssel, 5-pontos puha heveder csúszásgátlóval és 10 ponton állítható, mély fejtámlával rendelkezik. A kárpit eltávolítható és mosható.

Átvehető akár: 2024.3.6

Partnerünktől: MALL
Joie i-Spin 360 Kinderkraft COMFORT UP i-Size 76-150cm
Joie i-Spin 360

Az i-Spin 360 autósülés születéstől 105 cm magasságig használható. Az isofix rögzítés, a jobb oldalsó ütközésvédelem és az autósülés forgatása segítségével még biztonságosabbá és kényelmesebbé teszi a gyermek beszállását az autóba.

Átvehető akár: 2024.3.6

Partnerünktől: MALL
Kinderkraft XPAND 2 i-Size ISOFIX rendszer Kinderkraft XPAND 2 i-Size ISOFIX rendszer
Kinderkraft XPAND 2 i-Size ISOFIX rendszer

Bemutatjuk az XPAND 2 i-Size autósülést, amely megfelel a legújabb R129 i-Size biztonsági szabványnak a 100–150 cm (kb. 3,5–12 éves korig) gyermekek számára. Ez a termék új értelmet ad a „nőj együtt a babával“ mondásnak. A DUO EXPAND rendszernek köszönhetően az autósülés magasságát és szélességét egyszerre állíthatod be, hogy alkalmazkodjon a növekvő gyermekedhez.

Átvehető akár: 2024.3.6

Partnerünktől: MALL
Nania BEFIX FROZEN FIRST 2020 Kinderkraft XPAND 2 i-Size ISOFIX rendszer
Nania BEFIX FROZEN FIRST 2020

Hurrá, indulás anyával és apával kirándulni az autóban is legnagyobb biztonságban! Köszönhetően a Nania BEFIX FROZEN FIRST 2020 autóülésnek Jégvarázsos Elzás motívumával, ergonómikus felépítéssel, hárompontos övvel rögzítve, belső párnával és állítható fejtámlával. Az autósülés üléspárnának is használható, és 15–36 kg súlycsoportba tartozó gyermekek számára alkalmas.

Átvehető akár: 2024.3.6

Partnerünktől: MALL
Nania BELINE MINNIE MOUSE LUXE 2020 Kinderkraft XPAND 2 i-Size ISOFIX rendszer
Nania BELINE MINNIE MOUSE LUXE 2020

A Beline Minnie Mouse Luxe autósülés a francia Nania márkától könnyen beszerelhető az autóba 3 pontos biztonsági öv segítségével. Az oldalirányú ütközésektől védő rendszer és a kényelmes párnázás biztosítja az egyedülálló biztonságot és a kényelmet a kicsi számára. Az ergonomikus formatervezésű ülés 9 – 36 kg súlyú gyerekek számára ajánlott.

Átvehető akár: 2024.3.6

Partnerünktől: MALL
Britax Römer Adventure Plus autósülés Lorelli Autósülés AVIATOR ISOFIX, 0-36 KG
Britax Römer Adventure Plus autósülés

Biztonságos és kényelmes Discovery Plus autósülés háttámlával, amely minden típusú utazáshoz alkalmas. Beszerelése a biztonsági öv segítségével a járműbe nagyon egyszerű, így kiváló választás azoknak a szülőknek, akiknek járműve nem rendelkezik ISOFIX rögzítési pontokkal.

Átvehető akár: 2024.3.6

Partnerünktől: MALL
Britax Römer Gyerekülés Kidfix M i-Size Lorelli Autósülés AVIATOR ISOFIX, 0-36 KG
Britax Römer Gyerekülés Kidfix M i-Size

A Britax Römer Kidfix M i-Size egy növekvő gyermekülés 3,5 éves kortól 12 éves korig (100–150 cm). Az autósülés szűk kialakítása lehetővé teszi 3 autósülés elhelyezését a járműben, így kiválóan alkalmas nagyobb családok számára. Az autósülés magas szintű védelmet és maximális kényelmet nyújt utazás közben. 

Átvehető akár: 2024.3.6

Partnerünktől: MALL
Lorelli Autósülés AVIATOR ISOFIX, 0-36 KG Lorelli Autósülés AVIATOR ISOFIX, 0-36 KG
Lorelli Autósülés AVIATOR ISOFIX, 0-36 KG

Lorelli rendkívül kényelmes AVIATOR Isofix autósülés olyan fejlett biztonsági funkciókkal büszkélkedhet, mint az oldalsó ütközésvédelmi rendszer és az Isofix rögzítés. A fejtámla magassága 11 pozícióban állítható. Gyermekek számára születéstől 12 éves korig alkalmas.

Átvehető akár: 2024.3.6

Partnerünktől: MALL