Legnépszerűbb termékek

Maxi-Cosi CabrioFix Essencial Black 2020
18x

Maxi-Cosi CabrioFix 2018

47 490 Ft
46 990 Ft
Ingyen szállítás

Kedvenc gyerekülés MAXI-COSI CabrioFix új kialakításban. Gyermekek számára születéstől 12 hónapos korig alkalmas. A MAXI-COSI FamilyFix alappel és a MAXI-COSI Pearl autóüléssel együtt megoldást találsz a gyermeked születésétő egészen 4 éves koráig. Legmagasabb szintű kényelmet és biztonságot nyújt a gyermeked számára.

Forgalmazó: MALL
Maxi-Cosi Rock 2020Frequency black
3x

Maxi-Cosi Rock 2020

58 490 Ft
Ingyen szállítás
Utolsó darab ezen az áron!

** MAXI-COSI Rock gyerekülés** gyors és egyszerű csatlakoztatást biztosít a MAXI-COSI 2wayFix alaphoz. Alkalmas repülőgépen való utazásra. Könnyen beállíthatod a gyermek övét. Maximális kényelem és biztonság a gyermek számára.

Forgalmazó: MALL
-7%
KIDDY Evoluna i-Size 2 2018,Polar Grey

KIDDY Evoluna i-Size 2 2018

179 290 Ft
164 990 Ft
Ingyen szállítás
Utolsó darab ezen az áron!

Kiddy Evoluna i-Size 2 beleértve az isofix alapokat, mint az egyetlen fekvő funkcióval vezetés közben és abszolút győztes a 2016-os biztonságtechnikai teszten, ami egész európára kiterjedt volt. Autóülés Csoport 0 + a születéstől körülbelül 15 hónapos korig.

Forgalmazó: MALL
-11%
Nania Beone Silver First 2020
6x

Nania Beone Silver First 2020

20 990 Ft
18 490 Ft

A francia Nania márka Beone Silver First autóülése központi hárompontos övvel könnyen felszerelhető járművedbe. Védő párnák és kényelmes párnázás gondoskodik a baba egyedi biztonságáról és komfortjáról. Az ülés rendkívül tágas és az újszülött betétnek köszönhetően a legkisebb utasokat is el tudja szállítani.

Forgalmazó: MALL
-13%
Joie i-Snug coal
4x

Joie i-Snug

57 990 Ft
49 990 Ft
Ingyen szállítás

i-Snug autósülés a Joie márkától, amely a legkisebb gyermekeknek ajánlott 0 – 13 kg közt. Megfelel a gyermekek biztonságos szállításának legújabb és legszigorúbb előírásainak. Gyermekednek nem csupán biztonságot, hanem maximális kényelmet is biztosít, ezen felül megkönnyíti az utazásokat, ugyanis szerkezete nagyon könnyű.

Forgalmazó: MALL
Hauck Comfort Fix autósülés

Hauck Comfort Fix autósülés

43 990 Ft
Ingyen szállítás
Utolsó darab ezen az áron!

Hauck Comfort Fix a Zero Plus termékcsalád legújabb terméke. Újszülöttek számára egészen 13 kg testsúlyig alkalmas. A jó minőségű, légáteresztő és rugalmas anyagoknak köszönhetően a gyermek kényelmesen érezheti magát az autóülésben.

Forgalmazó: MALL
-13%
Nania Beone Luxe Blue + rögzítőtalp 2020
3x

Nania Beone Luxe + rögzítőtalp

33 990 Ft
29 490 Ft
Ingyen szállítás
Utolsó darab ezen az áron!

A Beone Luxe rögzítővel ellátott autós gyerekülést a francia Nania márkától egyszerűen beszerelheted autódba a központi 3-pontos öv segítségével. A védő párnák és a kényelmes párnázás gondoskodnak a gyermeked egyedülálló biztonságáról és kényelméről. Az ülés rendkívül tágas és a szűkítőbetétnek köszönhetően a legkisebb utasok is utazhatnak benne.

Forgalmazó: MALL
ZOPA X1 Plus i-Size Gyerekülés, Rocky Grey
7x

ZOPA X1 Plus i-Size Gyerekülés

54 490 Ft
Ingyen szállítás
Utolsó darab ezen az áron!

Az első, új generációs Zopa X1 Plus i-Size autós gyerekülés! Memóriahabos fejrésszel, újszülöttek számára szűkítővel, 3 pontos biztonsági övvel felszerelve. Megnövelt védelmet nyújt oldalirányú ütközések esetén.

Forgalmazó: MALL
-12%
Nania Beone Fisher Price Cronos 2020

Nania Beone Fisher Price Cronos

26 990 Ft
23 490 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

A Beone autósülést a francia Nania márkától egyszerűen beszerelheted autódba a központi 3-pontos biztonsági öv segítségével. Az oldalsó védőpárnák és kényelmes párnázás gondoskodik a baba egyedi biztonságáról és komfortjáról. Az ülés anatómiai kialakítású és a szűkítőbetétnek köszönhetően a legkisebb utasok is utazhatnak benne.

Forgalmazó: MALL
KIDDY Evoluna i-size 2 2018 GT Speed Black

KIDDY Evoluna i-size 2 2018 GT

164 990 Ft
Ingyen szállítás

Autóülés 0+ csoport | születéstől-83 cm | születéstől körülbelül 15 hónapos korig, mint az egyetlen rendelkezik fekvő pozícióval vezetés közben is, tökéletesített és még mindig veretlen győztese az Európai biztonsági tesztekben 2016-ban és 2018-ban. Jóváhagyva a legújabb ECE R 129 ( „i-Size“) szabvány szerint, a bázis mellékelve.

Forgalmazó: MALL
-8%
CYBEX Aton 5 Navy Blue 2021
25x

CYBEX Aton 5 2021

54 890 Ft
49 990 Ft
Ingyen szállítás

A Cybex Aton 5 egy autósülés 0 – 13 kg súlyú gyerekek számára (születéstől 18 hónapos korig). Egyedülálló funkciókat biztosít a gyermekek maximális védelme érdekében, mint például az oldalsó ütközés elleni védelem és számos lehetőség, beleértve az állítható magasságú fejtámlát a legjobb kényelem érdekében. Az autósülés szó szerint együtt nő a gyermekkel, a szülök számára pedig nem egy utat tesz könnyebbé.

Forgalmazó: MALL

Gyerekülés 0 – 13 kg

A 0 – 13 kg gyerekülés kb. 1 éves korig használható. A választás során figyeljen a kosár súlyára és a biztonságra. Nagyon praktikus a dönthető gyerekülés, ami többnyire a babakocsira is felerősíthető.

A 0 – 13 kg gyerekülés további fontos paraméterei

  • Súly – a tojást sokszor fogja cipelni, a kis súlykülönbség is meg fogja érezni
  • Kompatibilitás a babakocsival – a kosár rendszerint mindkét irányban rögzíthető az aljzatra
  • Kényelem – állítható magasságú, kényelmes övek, a kosárhoz újszülötteknek való szűkítő betét tartozik
  • Méret – a gyerekülés felső szélének legalább a fül tetejéig kell érnie
  • Dönthetőség – egyes modelleknél a gyerekülés fekvő pozícióba nyitható, ha a babakocsin van
  • Karbantartás – a huzatok ideális esetben levehetők és kimoshatók

A 0 – 13 kg gyerekülések és a biztonság

A gyerekülések biztonságát a német autóklub az ADAC rendszeresen teszteli. Frontális és oldal ütközés során is vizsgálja ütközési tesztekkel a biztonságot. Ezzel egyidejűleg vizsgálat alá vetik a felhasznált anyagok kifogásolhatatlanságát, mind a váz, mind a pántok és a huzat vonatkozásában. Tesztelik továbbá, hogy a szerkezet mennyire könnyen használható és mennyire praktikus a karbantartása.

Hogyan helyezzük be a gyerekülés tojást a kocsiba?

  • A gyerekülést menetiránynak háttal kell berakni.
  • A legjobb a tojást a hátsó üléshez erősíteni, ha előre rakjuk, ki kell kapcsolni a légzsákot.
  • Biztonsági övvel vagy ISOFIX-szel rögzíthető (az autóval és az gyereküléssel is kompatibilis kell legyen).

Dönthető gyerekülés 0 – 13 kg

A dönthető gyerekülésnek a babakocsira rögzítésnél veszi hasznát. Egyes típusok azonban autóban való használat során is dönthető. Ahhoz, hogy rögzíteni tudja a kosarat a vázszerkezethez, azonos márkájú termékeket válasszon, és ellenőrizze, hogy kompatibilisek-e egymással. Ma már éltérő márkákat is használhatunk, ebben az esetben azonban adaptert is kell külön hozzá vásárolni, amit a babakocsira erősítünk, és abba helyezzük bele a kosarat.

Ha még mindig nem tudja, hogy milyen gyerekülést válasszon, nézze meg a Gyerekülés választás lépésről lépésre c. cikkünket.

Olyan népszerű 0 – 13 kg gyerekülés gyártó márkák termékei közül választhat, mint a Maxi Cosi, a Cybex.