KIDDY Evolution Pro 2 2017, 071 Ruby Red

Márka: KIDDY Katalógus száma: 975369006

KIDDY Evolution Pro 2 2017, 071 Ruby Red

Kiddy Evolution pro 2 az első ortopéd gyermek autóülés, a 0,0+ kategóriába (születéstől 13 kg-ig) tartozik ISOFIX rögzítéssel (a tartozékok külön rendelhetők) és fekvőfunkcióval. További információ

85490

85 490 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt
Utolsó darab ezen az áron!

Katalógus száma: 975369006

Leírás

Termékleírás

Kiddy Evolution pro 2


Az első ortopéd gyermek autóülés, a 0,0+ kategóriába (születéstől 13 kg-ig) tartozik ISOFIX rögzítéssel (a tartozékok külön rendelhetők) és fekvőfunkcióval.

A biztonság független tesztelés útján felülvizsgált, az AGR ergonómiai tanúsítványával. Elég csupán egy mozdulat a fogantyúval, és a baba máris kényelmesen fekszik, pihenő helyzetben. A gyermek egészsége nálunk mindig az elsődleges szempont, ezért autóban való utazáskor nem csak a biztonságot tökéletesítettük, hanem mindent, ami hatással van rá. A Kiddy autóülések ergonómiáját az ortopédek független szövetsége tanúsítja. Apró kincse folytathatja tovább édes álmait, bár az autó már régen leparkolt. Az autóülést egyszerűen magával viheti. Akár egy kávézóba, az irodába, vagy jó barátoknál kincse kényelemben és biztonságban alhat minden korlátozás nélkül.

Már az első utazás során a babával a szülészetről haza, kell egy gyermek autóülés. A választék végtelennek tűnik. Melyik mellett döntsön az ember? Egyszerűnek kellene lennie, hogy könnyedén az autóba, de babakocsira is rögzíthető legyen. Ergonomikusnak kellene lennie, hogy a kisgyerek kényelmesen és egészségesen feküdjön. Biztonságosnak kellene lennie, hogy arany virágszála végső esetben is biztonságban legyen.

Kiddy ezt a döntést megkönnyíti és az első fekvő testhelyzetű „Evolution Pro 2" gyermek autóülést ajánlja: KÖNNYEDÉN. EGÉSZSÉGESEN. BIZTONSÁGOSAN.

A könnyű kezelés és szerelés csökkenti a hibakockázatot

 • autóba rögzítése nagyon könnyű a tökéletesített biztonsági övvezetésnek vagy a külön rendelhető Isofix bázistalpnak köszönhetően.
 • a belső biztonsági övek vállrészének megfelelő magasságba állítása nagyon könnyű
 • a babakocsi kompatibilis alvázára történő nagyon könnyű rögzítés az ülést utazórendszerré változtatja át
 • Nagyon könnyű ülő helyzetből fekvő helyzetbe való módosítás csupán a szállító fogantyú lehajtásával
 • a babakocsi alvázáról való levétel nagyon könnyű autóba vagy otthon történő ismételt szerelés esetén

Egészség az autóban és kiránduláson is

 • a baba ül az autó ülésén vagy fekszik a babakocsi ülésén két ráccsal kialakított fekhelyen, mint az ágyban
 • a rácsok természetesen légáteresztők, ugyanígy légáteresztő a felhúzott huzat is, optimális klímát biztosítva a babának
 • a rácsok rugalmasak, ezért csökkenti az ütközés erejét utazás során a babakocsiban, de az autóban is.
 • a rácsok kölcsönösen mozognak illetve változtathatják a fekhely formáját ülő pozícióból kényelmes fekvésre
 • Ezt az egyedi megoldást orvosok és szakemberek tesztelték és ajánlották (az AGR „Egészséges hát" minőségi bizonyítvány).

Biztonságosan az autóban

Az ADAC és STIWA által szervezett független tesztek alaposan ellenőrzik a biztonságot és hibátlanságot. Az Evolution pro 2 jó 1,9 díjazást kapott

 • Tökéletesített oldalsó kar- és érzékeny fejvédelem.
 • A vállpántok magassági beállítása, azok helyes beállítása nagyban befolyásolja a biztonságot, mindig és könnyen lehetnek megfelelő pozícióban.
 • A Kiddy ISOFIX bázistalp Kiddy evolution pro 2-höz való megfelelő rögzítés indikátor.
 • Jóváhagyott repülőgépben való használatra.

Kényelem mindenütt, ahol vele szeretne lenni

 • A luxus fekvőhelyzet lehetővé teszi az Evolution pro 2 alternatívaként való alkalmazását a babakocsi hordozójához, így helyben és időben már nem korlátozott. A kompatibilis babakocsik listája megtalálható a www.kiddy.cz honlapon
 • Az óriási naptető 6 pozícióba állítható be, teljesen független az ülés fogantyújának pozíciójától. Kifejezetten sétára teremtették.
 • Belső rugalmasság léces rács által
 • A lehúzható és mosható huzat könnyen tisztán tartható.

Paraméterek:

 • Súly: 4,9 kg

Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Az ülés súlya 4.9 kg
Autóba szerelés isofix/hárompontos rögzítés
Levehető mosható kárpit igen
Oldalütközés védelem igen
5 pontos öv rögzítés igen
Öv beállíáts igen
Feszesség szabályzása igen
Állíthatóság igen
Strech kialakítás a lábaknál nem
Állítható fejtámla nem
Csoport 0-13 kg
Szín

Szín

piros
Biztonsági Panel nem

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.